Parhaat vedonlyöntisivustot Battlefield 2024

Tämä Battlefield eSports -vedonlyöntiopas sukeltaa kaikkeen tämän lohkon vedonlyöntiin liittyvään dynamiikkaan. Ota selvää videopelin taustasta, sarjan eri peleistä, pelattavuudesta, Battlefieldin paikasta eSports-skenessä, vedonlyöntimarkkinoista ja kertoimista, vedonlyöntimahdollisuuksista eSports-turnauksista, parhaista Battlefield eSports -joukkueista ja niin edelleen.

Tilastojen mukaan eSports-alan arvo on huimat 1,08 miljardia dollaria vuonna 2021, ja sen odotetaan saavuttavan 1,62 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä. eSports-alan kilpailukyky on vauhdittanut eSports-vedonlyöntiä etenkin pandemian puhjettua. Useimpien live-tapahtumien peruttua vedonvälittäjät tutkivat eSportsia tarjotakseen pelaajille vetoa.

Parhaat vedonlyöntisivustot Battlefield 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja Battlefield-sarjasta

Nykyään eSports-vedonlyönti on yksi nopeimmin kasvavista markkinoista online-uhkapelielämässä. Tilastot osoittavat, että vuonna 2020 panosten kokonaisarvo eSportsissa oli yli 12,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Yksi eSports-lajeista, josta tänään voi panostaa, on Battlefield. Vaikka se ei ole yhtä näkyvä kuin muut eSports-pelit, uusi osa, Battlefield 2042, on seuraava iso juttu. Sen tarkoituksena on korjata kaikki sen kahden edeltäjän, Battlefield 4:n ja Battlefield 5:n, mukana tulleet puutteet.

Battlefield on a FPS-videopeli joka tarjoaa useita yksittäisiä pelejä ja laajennuspaketteja. Tärkeimmät pelit ovat Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ) ja uusin osa, Battlefield 2042 (2021).

Taistelukenttä 4

Battlefield IV on hallitsevin osa. Se on sarjan ainoa peli, joka on edustanut franchising-sarjaa hyvin eSports-skenessä. Tarina sijoittuu kuusi vuotta fiktiivisen vuoden 2020 sodan jälkeen. Battlefield 4 julkaistiin vuonna 2013, ja sitä kehuttiin erinomaisesta grafiikastaan, pelattavuudestaan ja moninpelistä.

Vaikka se on edelleen sarjan paras eSports-peli, yksinpelitila ja moninpelitilan häiriöt saivat siitä hieman kritiikkiä.

Battlefield V

Battlefield V oli jatkoa Battlefield 4:lle, mutta valitettavasti se on edelleen floppi. Se ei vastannut odotuksia markkinointivirheiden vuoksi. Lisäksi painopiste on yhden pelaajan kampanjassa Battle Royale -kampanjan sijaan, joka on synonyymi eSportsille, joka tappoi pelin potentiaalin. Mutta on muutamia asioita, joista pelaajat pitävät Battlefield 5:ssä.

Siihen tuli useita lisäyksiä, esimerkiksi uusia moninpelitiloja, mukaan lukien "jatkuva" kampanjatila "Firestorm" ja "Grand Operations". Battlefield V:ssä on paranneltu realismia Frostbite 3 -pelimoottorin ansiosta, ja battle royale -tila on kaareva franchising-tuhopilarien, ajoneuvojen ja ennen kaikkea joukkuepelin pilarien ympärille.

Battlefield 2042

19. marraskuuta 2021 julkaistiin kauan odotettu Battlefield 2042. Siinä on seitsemän upouutta karttaa ja kiehtova portaalitila. Yksi asia, joka tekee tästä osasta omituisen, on se, että se on vain moninpelitilassa, mikä tarkoittaa, että se on eSports-painotteinen.

Vaikka julkaisussa ei ole ranking- tai eSports-tiloja, ainakin pelissä on luojatyökalut, joiden avulla pelaajat voivat mukauttaa pelitiloja. Ranked- ja eSports-tilat eivät ole tällä hetkellä saatavilla, jotta pelaajat voisivat oppia pelin dynamiikan, joka on hieman monimutkainen. Nämä ominaisuudet lisätään myöhemmin, kun pelaajat tutustuvat peliin. Battlefield 2042 ei ole vielä päässyt eSports-skenelle, mutta siitä tulee menestys, kun se tulee. Se sijoittuu lähitulevaisuudessa ja sisältää futuristisia aseita.

Vedonlyönti Battlefieldistä

Vaikka vedonlyönti Battlefieldissä ei ole yhtä suosittua kuin muut eSport-pelit, se saa varmasti pidon. Aluksi on täysin laillista lyödä vetoa Battlefieldissä niin kauan kuin vedonlyöjät ovat saavuttaneet laillisen uhkapelaamisen iän. Tämän videopelin vedonlyönti ei eroa millään tavalla muiden FPS-pelien vedonlyönnistä, puhutaan CS: GO:sta, Valorantista, Rainbow Six Siegestä ja muista.

Kuinka rekisteröityä Battlefieldin vedonlyöntisivustoille

Panostaakseen Battlefieldissä pelaajien on ensin etsittävä vedonlyöntisivusto Battlefield marketeista. Seuraavaksi heidän tulee napsauttaa kirjautumisvaihtoehtoa ja viimeistellä rekisteröintiprosessi vahvistamalla sähköpostiosoitteensa. Vahvistamattomat vedonlyöntisivustot, jotka tunnetaan myös nimellä Trustly-vedonlyöntisivustot, voivat päästä peliin ilman rekisteröinnin tai vahvistuksen vaivaa tallettamalla rahaa vedonvälittäjälle.

Oikean rahan Battlefield-vedonlyönti

Vaikka jotkut eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisen rahan vedonlyönti, useimmat ovat oikean rahan vedonlyöntisivustoja, joten pelaajilla on oltava oikeaa rahaa päästäkseen mukaan toimintaan. Oikean rahan Battlefield-vedonlyöntisivustojen etuna on, että pelaajat voivat voittaa oikeaa rahaa, kun vedot tulevat läpi. Oikean rahan vedonvälittäjillä eSports-vedonlyönnin harrastajat voivat pelata käyttämällä fiat-rahavaluuttoja tai kryptoa, kuten bitcoinia ja ethereumia.

Kuinka suosittu Battlefield on?

Battlefield on yksi suosituimmista EA-peleistä online-peliyhteisössä. Se ei kuitenkaan ole niin suosittua eSports-elämässä. Tämä jakso tutkii Battlefieldin suosiota ja syitä siihen, miksi väitetään sen olevan kuolemassa.

Taistelukenttä numeroina

Syyskuussa 2021 Gamerant raportoi Battlefield 5:n suosion huipusta Steamissä. Videopeli saavutti huikeat 76 456 samanaikaista pelaajaa elokuun 2021 viimeisellä viikolla, mikä on kaikkien aikojen ennätys sen julkaisun jälkeen. Tämä oli varsin hyvä uutinen pelin kehittäjille, koska pelin suosio oli laskenut aiemmin.

Syyskuun 1. päivästä lähtien BF oli sijalla 9 huippupelaajien luettelossa, alle Rocket Leaguen, Dead By Daylightin ja Rainbow Six Siegen. Pelin suurista puutteista huolimatta Battlefield 5 on edelleen suosittu peli.

Steam Charts raportoi myös, että toukokuussa 2021 peli oli 3 408 samanaikaisen pelaajan huippu. Pelin suosio kasvoi edelleen kesäkuussa huippumäärän noustessa 11 714:ään, kun taas syyskuussa pelaajien huippumäärä nousi 12 284:ään.

Valitettavasti Battlefield 2042:ssa asiat eivät näytä olevan niin ruusuisia. Vaikka se on uusin erä, pelin ympärillä ei ole paljon eSports-hypeä. Vaikka EA ja DICE väittävät, että peli menee paljon paremmin kuin se, miten Battlefield 5 suoriutui samassa vaiheessa, on vielä paljon tehtävää. Ehkä peli alkaa nousta, kun puuttuvat eSports-tilat on lisätty ja joukkueet alkavat luoda Battlefield 2042 -luetteloita.

Miksi Battlefield on suosittu?

Kaikki sanottu ja tehty, Battlefield-sarja on edelleen yksi suosituimmista AAA FPS -peleistä. On pari syytä, jotka selittävät miksi.

Battlefield-peliyhteisö

Ensinnäkin peli on ollut täällä pitkään ja sillä on laaja yhteisö sosiaalisilla alustoilla, kuten Reddit. Ensimmäinen peli, Battlefield 1942, julkaistiin jo vuonna 2002, ja sen jälkeen sitä on päivitetty jännittävämmillä, uusilla peleillä.

Lisäksi? Jokaiseen nimikkeeseen on lisätty valtavia lisäyksiä ja paljon ladattavaa sisältöä (DLC). Pelin julkaisijat ovat myös halunneet korjata vikoja ja virheitä aina, kun niitä on havaittu.

Tuoreet tarinat, juonet ja sotakaudet

Toinen syy Battlefieldin suosioon on dynaamisuus. Toisin kuin useimmat FPS-pelit, jotka keskittyvät lähes samanlaisiin juoniin ja asetuksiin, Battlefield-sarja on monipuolinen.

Esimerkiksi uusin osa, Battlefield 2042, sijoittuu lähitulevaisuudessa, ja siinä on kolme pelitilaa. Toisaalta Battlefield V sijoittuu toiseen maailmansotaan ja seuraa Battlefield 1:n vaiheita, joka sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikakauteen. Battlefield-sarjassa on siis kaikki, halusivatpa pelaajat päästä taistelukentälle vanhojen maailmansodan aikakausien aseilla tai futuristisilla aseilla ja tykistöllä.

Voidaan pelata verkossa (ilmainen)

Ilmainen online-pelaaminen (Xbox Game Passilla tai Battlefield Onlinella) on myös syy Battlefieldin suosion huipulle. Se selittää Battlefield 5:n samanaikaisten pelaajien viimeaikaisen pelaajamäärän nousun. Lisäksi pelin huomattavasti alennetut hinnat ovat myös lisänneet sen suosiota.

Erinomainen pelimekaniikka

Battlefieldin pelimekaniikan realistisuus on myös syy siihen, miksi FPS-pelien fanit rakastavat Battlefieldiä. Uusimmat versiot perustuvat Frostbite 3 -pelimoottoriin. Siinä on tuhoutuva ympäristö, valikoiva äänen priorisointi, reaaliaikainen valaistus, pitkän matkan katselu ja korkearesoluutioinen grafiikka.

Battlefieldin suosio on hiipumassa

Kuten aiemmin mainittiin, Battlefieldillä on myös ollut melkoinen osuus vihaajia. Pelin suosio laski jossain vaiheessa muutamasta syystä, kuten alla käsitellään.

Battlefield V:n tapauksessa keskittyminen yksinpeliin Battle Royale -tilan sijaan on syy, miksi pelin suosio laskee. Se on myös tärkein syy pelin epäonnistumiseen eSports-skenessä.

Toinen syy BF:n romahtamiseen, erityisesti uusimpaan versioon, Battlefield 2042:een, on kriittisten kilpailuominaisuuksien puute, joita ei ole vielä julkaistu. Vaikka siinä on ominaisuus mukautettujen tilojen luomiseen, Battlefield 2042:ta ei ole luokiteltu eikä siinä ole eSports-tilaa, joten se ei ole houkutellut monia pelaajia.

Parhaat Battlefield eSports -vedonlyöntisivustot

Kun eSports-vedonlyöntimarkkinoiden kysyntä kasvaa, satoja eSports-vedonlyöntisivustoja ovat itäneet. No, tämä on niin hyvä asia pelaajille, mutta silloin voi olla vaikea löytää parhaita sivustoja, joihin liittyä. Niille, jotka eivät ole varmoja, mikä on paras Battlefield-vedonlyöntisivusto, alla on joitain tärkeitä huomioitavia seikkoja.

Uskottavuus

Ensimmäinen asia, joka pelaajien on tehtävä, on liittyä vedonlyöntisivustolle, joka on lisensoinut jokin tunnetuista uhkapelien sääntelyviranomaisista. Tällaisilla sivustoilla pelaajat voivat olla varmoja siitä, että heidän rahansa ovat turvallisissa käsissä, ja sopupelit eivät ole huolestuttavia.

Markkinat ja kertoimet

Seuraavaksi heidän tulee varmistaa, että sivustolla on erilaisia Battlefield-vedonlyöntimarkkinoita ja paljon Battlefield-tapahtumia, joista voit panostaa. Tärkeintä on, että kertoimien tulee olla korkeat.

Pankkivaihtoehdot

Toinen tärkeä seikka valittaessa parasta Battlefield-vedonlyöntisivustoa on eSports maksuvaihtoehdot. Liittyvän eSports-vedonlyöntisovelluksen tulisi tarjota joustavia, nopeita ja turvallisia pankkivaihtoehtoja. Kaikkia suosittuja verkkomaksutapoja tulee tukea. Myös eSportsin talletus- ja kotiutusmenetelmien tulee olla nopeita.

Esports-vedonlyöntibonukset

Niille, jotka haluavat kasvattaa pelikassaansa, tarjouksia, kuten ja ei talletusbonuksia ja talletusbonukset myös huomioidaan. Joitakin parhaita vedonlyöntisivustoja, joilla bonuksia löytyy, ovat BetWay, 22Bet, Bet365 ja Betsson.

Battlefield eSports -turnaukset ja -kilpailut

Battlefield ei ole yhtä aktiivinen kuin muut FPS-pelit eSports-kentällä. Säännöllisiä turnauksia ja kilpailuja ei ole, kuten Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege ja Call of Duty. Tämä johtuu siitä, että viimeisimmät erät eivät ole keskittyneet pääasiassa eSportsiin. FPS-pelien aikaisemmat versiot olivat kuitenkin aktiivisia aiemmin ja houkuttelivat useita huipputurnauksia ja -kilpailuja.

Onko Battlefield-mestaruutta?

World Cup on eSportsin crème de la crème. Tämä turnaus on eri nimillä riippuen eSportsista. Valitettavasti Battlefieldillä ei ole MM-kisoja tai suurta turnausta, koska videopeli ei ole niin suosittu eSports-alalla. Mutta kun uusin erä, BF2042, saa vetonsa, järjestetään varmasti ensiluokkainen turnaus, joka kruunaa parhaan osallistuvan joukkueen.

Vaikka ensiluokkaisia turnauksia ei tällä hetkellä ole, useat menneet turnaukset todellakin herätetään henkiin lähitulevaisuudessa, kun Battlefield saa jalansijansa eSportsissa. Alla on joitain suuria Battlefield-turnauksia, jotka voivat olla valmisteilla.

Kokoonpano Talvi

Tukema Assembly Organizing Oy, Assembly Winter on suomalainen eSports-tapahtuma, joka on ollut aktiivinen 90-luvulta lähtien. Esimerkiksi vuonna 2007 turnaus keräsi useita Battlefield 2142 -otteluita, joissa jaettiin yhteensä $13 644,88 palkintorahaa. Valitettavasti Assembly Winter 2021 -turnauksessa ei ollut Battlefield-tapahtumia, mutta Battlefield tulee varmasti esille, kun uusin osa käynnistää eSports-tilan ja joukkueet alkavat rakentaa BF-rosterejaan.

ESL One

Electronic Sports League One, joka tunnetaan myös nimellä ESL One, on toinen Battlefield-turnaus, joka yritti nostaa Battlefieldin eSports-skenelle joitakin vuosia sitten. Turnaus houkutteli useita huippujoukkueita Talvi 2015 -kauden finaaliin, joka järjestettiin Kölnissä, Saksassa.

Kahdeksan kahteen lohkoon jaettua joukkuetta taisteli kunniasta. Hirvittävien taisteluiden jälkeen Epsilon eSports nappasi leijonanosan 35 000 euron palkintopotista syrjäytettyään INTZ e-Sportsin. Kun Battlefield 2042 toteuttaa eSports-moodinsa, ESL One on varmasti mukana turnauksissaan ja kilpailuissaan.

ESB-liiga

Vaikka se ei houkuttele valtavia palkintopotteja, joita näemme muissa kilpailuissa, ESB League on tehnyt Battlefield V:lle oikeutta videopelin puutteista huolimatta. ESB on järjestänyt useita turnauksia, joissa on ollut Battlefield 5 -luetteloiden kilpailukykyisimpiä joukkueita. Kun Battlefield 2042 saa ei-aktiivisen eSportsin, tämä on yksi turnauksista, jotka tulevat takaisin.

Zürichin kutsu

Zurich Invitational on toinen turnaus, joka nosti Battlefieldin eSports-kartalle. ESB isännöi turnausta yhdessä GameTurnierin, eStudiosin ja g4g.ch:n kanssa. Kaudella 2019/2020 tapahtuma houkutteli neljä Battlefield 1 -joukkuetta kaksinkertaiseen eliminointiin, 5v5 Domination -otteluun, vain kutsuvaan Battlefield 1 LAN -tapahtumaan PS4:llä.

Palkintopotti ei ollut kovin suuri, mutta ainakin Battlefield-faneilla oli mahdollisuus seurata peliä kilpailulla. Jos Battlefield 2042 toteuttaa eSports-tilat, tämä turnaus todennäköisesti eletään uudelleen.

Yllä olevat ovat joitain Battlefield-turnauksia ja -kilpailuja. Valitettavasti tällä hetkellä, kun peli floppasi eSports-kentällä, ei ole niin montaa kilpailua vedonlyönnissä.

Mutta koska DICE odottaa innolla Battlefield 2042:n käyttöönottoa eSportsille, julkistamalla vielä julkaisematta olevat ranking- ja eSports-tilat, yritys todennäköisesti tekee yhteistyötä eSports-turnausten järjestäjien kanssa järjestääkseen useita eSports-tapahtumia, luultavasti Battlefield World Cupin.

Parhaat Battlefield eSports -joukkueet

Nyt kun Battlefield ei ole suosittu eSports-elämässä, niitä ei ole niin paljon eSports pro -joukkueet. eSportsissa joukkueilla on tapana luoda luetteloita suosituista eSporteista, jotka houkuttelevat suuria palkintopotteja, kuten DOTA 2, CS: GO, FIFA ja Valorant.

Mutta nyt, kun Battlefield on valmistautunut eSportsin paluun, menneisyydessä dominoineet joukkueet tekevät varmasti paluun.

Jotkut odotettavissa olevista joukkueista ovat;

PENTA Sports

Vuonna 2013 perustettu PENTA Sports on saksalainen eSports-tiimi, joka jätti jäljen Battlefieldin kilpailuelämään. Se osallistui ESL One Battlefield 4 Winter 2015 -kauteen. Joukkue menestyi hyvin, mutta valitettavasti se sijoittui kolmanneksi. Ehkä, jos Battlefield 2042 julkaisee eSports-moodinsa, tiimi luo listan ja palaa aktiiviseen kilpailuun. Vuonna 2021 tiimi on ollut aktiivinen CS: GO -skenessä.

Epsilon eSports

Toinen huipputiimi, jonka pitäisi esiintyä Battlefield eSportsissa, on Epsilon eSports, vuonna 2008 perustettu eSports-organisaatio. Joukkue voitti ESL One Battlefield 4 Winter 2015 -kauden voittaen INTZ e-Sportsin. Tällä hetkellä Epsilon eSportsilla on listat Call of Dutyssa, Counter-Strike: Global Offensivessa, FIFA:ssa, Gears of Warissa ja H1Z1:ssä. Ottaen huomioon joukkueen aiemmat hyökkäykset Battlefield 4:ssä, johto voi harkita BF2042-listan luomista.

Yllä olevat ovat joitain suosittuja Battlefield eSports -joukkueita. Todennäköisesti, kun Battlefield 2042 debytoi eSportsissa, kun eSports-tila on aktiivinen, muut FPS-peleihin erikoistuneet eSports-tiimit, kuten Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality ja Movistar Riders, luovat Battlefield-luetteloita.

Battlefield-vedonlyönti plussat ja miinukset

Aivan kuten saman kolikon molemmilla puolilla, Battlefield-vedonlyönnillä on sekä etuja että haittoja.

Plussat

  • Battlefieldin saatavuus vedonlyöntisivustoilla – Nykyään monilla eSports-vedonlyöntisivustoilla on eSports-vedonlyöntimarkkinoita. Pelaajien ei tarvitse käydä läpi monia vedonlyöntisivustoja löytääkseen vedonvälittäjiä Battlefieldin vedonlyöntimarkkinoilta.
  • Voita oikeaa rahaa – Battlefield-vedonlyönnin toinen etu on, että pelaajilla on mahdollisuus voittaa. Mutta muistaakseni pelaajat voivat voittaa oikeaa rahaa vain, jos he pelaavat oikean rahan Battlefield-vedonlyöntisivustoilla.
  • Tuottoisia bonuksia ja tarjouksia– Nyt kun eSports-vedonlyöntisivustojen välillä on kova kilpailu, tarjolla on paljon upeita Battlefield-vedonlyöntibonuksia sekä uusille että vanhoille pelaajille.

Haittoja

  • Tietojen puute – Toisin kuin tavallisessa urheiluvedonlyönnissä, eSportsilla, mukaan lukien Battlefield, ei ole mitään raakadataa, johon vedonlyöjät voisivat vedota.
  • Riippuvuuden riski – Samalla tavalla Battlefieldin pelaaminen voi olla riippuvuutta aiheuttavaa, myös vedonlyönti pelistä aiheuttaa riippuvuuden riskin ja sitä kautta ongelmapelaamisen.

Battlefieldin vedonlyöntikertoimet selitetty

Ennen toimintaan ryhtymistä pelaajien on ymmärrettävä Battlefieldin vedonlyöntikertoimet. Ensinnäkin vedonlyöntikertoimet ovat esitys siitä, tapahtuuko tapahtuma vai ei. Peukalosääntö on aina, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät voittomahdollisuudet ja päinvastoin.

Battlefield-vedonlyöntikertoimet

Vakiovedonlyöntimuotoja on kolme. Jotkut vedonlyöntisivustot tukevat vain yhtä kerroinmuotoa, kun taas toiset tukevat kaikkia kolmea muotoa.

  • Brittiläiset kertoimet: Kutsutaan myös murto- tai UK-kertoimiksi, ja nämä kertoimet esitetään murto-osina, esimerkiksi 5/2. Vasemmalla oleva numero on summa, jonka pelaajat voittavat panostaessaan oikeanpuoleiseen panokseen, plus heidän alkupanoksensa.
  • Amerikkalaiset kertoimet: Nämä kertoimet on esitetty plus- tai miinussymbolilla. Edellinen tarkoittaa altavastaajaa, kun taas jälkimmäinen on suosikkeja. Amerikkalaiset plusmerkillä varustetut kertoimet osoittavat voiton, jonka pelaajat tekevät jokaisesta panostetusta 100 dollarista, kun taas miinusmerkki osoittaa summan, jonka pelaajan on panostettava saadakseen 100 dollaria voittona.
  • Euroopan kertoimet: Tunnetaan myös desimaalikertoimina, ja nämä kertoimet esitetään desimaaleina. Tietääkseen voitettavan summan, pelaajien tulee kertoa panoksensa desimaalin kertoimella.

Vedonlyönti vinkkejä

Kuten perinteinen urheiluvedonlyönti, Battlefield eSports-vedonlyönti vaatii joitain strategioita parantaakseen pelaajien voittomahdollisuuksia. Tämä segmentti jakaa useita Battlefield-vedonlyöntivinkkejä.

Ensimmäinen asia on tutustua Battlefieldin pelisääntöihin ja sääntöihin. Monet vedonlyöjät alkavat panostaa sokeasti ymmärtämättä pelin dynamiikkaa. Ymmärrä, miten peliä pelataan, ja mikä tärkeintä, vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet. Oppimatta pelin dynamiikkaa, pelaajat ovat vaarassa lyödä vetoa erittäin mahdottomista tuloksista.

Seuraava asia on ymmärtää Battlefield eSports -kohtaus. Vedonlyöjien on oltava tietoisia kunkin ottelun tai turnauksen parhaista kilpailuista ja suosikeista. Tarkista taisteluiden viimeaikainen muoto ja luota aina kertoimiin. Muista, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät mahdollisuudet vedon toteutumiseen. Samaan tapaan mitä pienemmät kertoimet ovat, sitä suuremmat mahdollisuudet voittaa.

Lopuksi seuraa, mitä asiantuntijat sanovat. Battlefield eSports -vedonlyönnissä jotkut asiantuntijat seuraavat peliä tarkasti ja ennustavat voittajia. Vaikka Battlefield-vedonlyöntiennusteiden toteutumista ei taata, ne ovat melko tarkkoja.

Vaikka peli ei ole niin suosittu eSportsissa ja vedonlyönnissä, uusi erä muuttaa asioita parempaan suuntaan. Odota, että se alkaa osua maahan, kun kauan odotetut ominaisuudet, ranking- ja eSports-tilat, julkaistaan.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Zhang Wei, joka tunnetaan Esports-areenalla paremmin nimellä "DragonMaster", on luonut markkinaraon ajatusjohtajana online-kasinoiden ja Esportsin risteyksessä. Hän on sekä strategi että visionääri tällä alalla, jolla on erehtymätön suuntausvaisto yhdistettynä tarkkaan yksityiskohtiin.

Send email
More posts by Zhang Wei