Pelaa Battlefield verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

Tämä Battlefield eSports -vedonlyöntiopas sukeltaa kaikkeen tämän lohkon vedonlyönnin dynamiikkaan. Ota selvää videopelin taustasta, sarjan eri peleistä, pelattavuudesta, Battlefieldin paikasta eSports-skenessä, vedonlyöntimarkkinoista ja kertoimista, vedonlyöntimahdollisuuksista eSports-turnauksista, parhaista Battlefield eSports -joukkueista ja niin edelleen.

Tilastojen mukaan eSports-alan arvo on huimat 1,08 miljardia dollaria vuonna 2021, ja sen odotetaan saavuttavan 1,62 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä. eSports-alan kilpailukyky on vauhdittanut eSports-vedonlyöntiä etenkin pandemian puhjettua. Useimpien live-tapahtumien peruttua vedonvälittäjät tutkivat eSportsia tarjotakseen pelaajille vetoa. Nykyään eSports-vedonlyönti on yksi nopeimmin kasvavista markkinoista online-uhkapelielämässä. Tilastot osoittavat, että vuonna 2020 panosten kokonaisarvo eSportsissa oli yli 12,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Tietoja Battlefield-sarjasta

Tietoja Battlefield-sarjasta

Yksi eSports-lajeista, josta tänään voi panostaa, on Battlefield. Vaikka se ei ole yhtä näkyvä kuin muut eSports-pelit, uusi osa, Battlefield 2042, on seuraava iso asia. Sen tarkoituksena on korjata kaikki sen kahden edeltäjän, Battlefield 4:n ja Battlefield 5:n, mukana tulleet puutteet.

Battlefield on a FPS-videopeli joka tarjoaa useita yksittäisiä pelejä ja laajennuspaketteja. Tärkeimmät pelit ovat Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ) ja uusin osa, Battlefield 2042 (2021).

Taistelukenttä 4

Battlefield IV on hallitsevin osa. Se on sarjan ainoa peli, joka on edustanut franchising-sarjaa hyvin eSports-skenessä. Tarina sijoittuu kuusi vuotta fiktiivisen vuoden 2020 sodan jälkeen. Battlefield 4 julkaistiin vuonna 2013, ja sitä kehuttiin erinomaisesta grafiikastaan, pelattavuudestaan ja moninpelistä.

Vaikka se on edelleen sarjan paras eSports-peli, yksinpelitila ja moninpelitilan häiriöt saivat siitä hieman kritiikkiä.

Battlefield V

Battlefield V oli jatkoa Battlefield 4:lle, mutta valitettavasti se on edelleen floppi. Se ei vastannut odotuksia markkinointivirheiden vuoksi. Lisäksi painopiste on yhden pelaajan kampanjassa Battle Royale -kampanjan sijaan, joka on synonyymi eSportsille, joka tappoi pelin potentiaalin. Mutta on muutamia asioita, joista pelaajat pitävät Battlefield 5:ssä.

Siihen tuli useita lisäyksiä, esimerkiksi uusia moninpelitiloja, mukaan lukien "jatkuva" kampanjatila "Firestorm" ja "Grand Operations". Battlefield V:ssä on paranneltu realismia Frostbite 3 -pelimoottorin ansiosta, ja battle royale -tila on kaareva franchising-tuhopilarien, ajoneuvojen ja ennen kaikkea joukkuepelin pilarien ympärille.

Battlefield 2042

19. marraskuuta 2021 julkaistiin kauan odotettu Battlefield 2042. Siinä on seitsemän upouutta karttaa ja kiehtova portaalitila. Yksi asia, joka tekee tästä osasta omituisen, on se, että se on vain moninpelitilassa, mikä tarkoittaa, että se on eSports-painotteinen.

Vaikka julkaisussa ei ole ranking- tai eSports-tiloja, ainakin pelissä on luojatyökalut, joiden avulla pelaajat voivat mukauttaa pelitiloja. Ranked- ja eSports-tilat eivät ole tällä hetkellä saatavilla, jotta pelaajat voisivat oppia pelin dynamiikan, joka on hieman monimutkainen. Nämä ominaisuudet lisätään myöhemmin, kun pelaajat tutustuvat peliin. Battlefield 2042 ei ole vielä päässyt eSports-skenelle, mutta siitä tulee menestys, kun se tulee. Se sijoittuu lähitulevaisuudessa ja sisältää futuristisia aseita.

Tietoja Battlefield-sarjasta
Vedonlyönti Battlefieldistä

Vedonlyönti Battlefieldistä

Vaikka vedonlyönti Battlefieldissä ei ole niin suosittua kuin muut eSport-pelit, se saa varmasti pidon. Aluksi on täysin laillista lyödä vetoa Battlefieldissä niin kauan kuin vedonlyöjät ovat saavuttaneet laillisen uhkapelaamisen iän. Tämän videopelin vedonlyönti ei eroa millään tavalla muiden FPS-pelien vedonlyönnistä, puhutaan CS: GO:sta, Valorantista, Rainbow Six Siegestä ja muista.

Kuinka rekisteröityä Battlefieldin vedonlyöntisivustoille

Panostaakseen Battlefieldissä pelaajien on ensin etsittävä vedonlyöntisivusto Battlefield marketeista. Seuraavaksi heidän tulee napsauttaa kirjautumisvaihtoehtoa ja viimeistellä rekisteröintiprosessi vahvistamalla sähköpostiosoitteensa. Vahvistamattomat vedonlyöntisivustot, jotka tunnetaan myös nimellä Trustly-vedonlyöntisivustot, voivat päästä peliin ilman rekisteröinnin tai vahvistuksen vaivaa tallettamalla rahaa vedonvälittäjälle.

Oikean rahan Battlefield-vedonlyönti

Vaikka jotkut eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisen rahan vedonlyönti, useimmat ovat oikean rahan vedonlyöntisivustoja, joten pelaajilla on oltava oikeaa rahaa päästäkseen mukaan toimintaan. Oikean rahan Battlefield-vedonlyöntisivustojen etuna on, että pelaajat voivat voittaa oikeaa rahaa, kun vedot tulevat läpi. Oikean rahan vedonvälittäjillä eSports-vedonlyönnin harrastajat voivat pelata käyttämällä fiat-rahavaluuttoja tai kryptoa, kuten bitcoinia ja ethereumia.

Vedonlyönti Battlefieldistä
Kuinka suosittu Battlefield on?

Kuinka suosittu Battlefield on?

Battlefield on yksi suosituimmista EA-peleistä online-peliyhteisössä. Se ei kuitenkaan ole niin suosittua eSports-elämässä. Tämä jakso tutkii Battlefieldin suosiota ja syitä siihen, miksi väitetään sen olevan kuolemassa.

Taistelukenttä numeroina

Syyskuussa 2021 Gamerant raportoi Battlefield 5:n suosion huipusta Steamissä. Videopeli saavutti huikeat 76 456 samanaikaista pelaajaa elokuun 2021 viimeisellä viikolla, mikä on kaikkien aikojen ennätys sen julkaisun jälkeen. Tämä oli varsin hyvä uutinen pelin kehittäjille, koska pelin suosio oli laskenut aiemmin.

Syyskuun 1. päivästä lähtien BF oli sijalla 9 huippupelaajien luettelossa, alle Rocket Leaguen, Dead By Daylightin ja Rainbow Six Siegen. Pelin suurista puutteista huolimatta Battlefield 5 on edelleen suosittu peli.

Steam Charts raportoi myös, että toukokuussa 2021 peli oli 3 408 samanaikaisen pelaajan huippu. Pelin suosio kasvoi edelleen kesäkuussa huippumäärän noustessa 11 714:ään, kun taas syyskuussa pelaajien huippumäärä nousi 12 284:ään.

Valitettavasti Battlefield 2042:ssa asiat eivät näytä olevan niin ruusuisia. Vaikka se on uusin erä, pelin ympärillä ei ole paljon eSports-hypeä. Vaikka EA ja DICE väittävät, että peli menee paljon paremmin kuin se, miten Battlefield 5 suoriutui samassa vaiheessa, on vielä paljon tehtävää. Ehkä peli alkaa nousta, kun puuttuvat eSports-tilat on lisätty ja joukkueet alkavat luoda Battlefield 2042 -luetteloita.

Kuinka suosittu Battlefield on?
Miksi Battlefield on suosittu?

Miksi Battlefield on suosittu?

Kaikki sanottu ja tehty, Battlefield-sarja on edelleen yksi suosituimmista AAA FPS -peleistä. On pari syytä, jotka selittävät miksi.

Battlefield-peliyhteisö

Ensinnäkin peli on ollut täällä pitkään ja sillä on laaja yhteisö sosiaalisilla alustoilla, kuten Reddit. Ensimmäinen peli, Battlefield 1942, julkaistiin vuonna 2002, ja sen jälkeen sitä on päivitetty jännittävämmillä, uusilla peleillä.

Lisäksi? Jokaiseen nimikkeeseen on lisätty valtavia lisäyksiä ja paljon ladattavaa sisältöä (DLC). Pelin julkaisijat ovat myös halunneet korjata vikoja ja virheitä aina, kun niitä on havaittu.

Tuoreet tarinat, juonet ja sotakaudet

Toinen syy Battlefieldin suosioon on dynaamisuus. Toisin kuin useimmat FPS-pelit, jotka keskittyvät lähes samanlaisiin juoniin ja asetuksiin, Battlefield-sarja on monipuolinen.

Esimerkiksi uusin osa, Battlefield 2042, sijoittuu lähitulevaisuudessa, ja siinä on kolme pelitilaa. Toisaalta Battlefield V sijoittuu toiseen maailmansotaan ja seuraa Battlefield 1:n vaiheita, joka sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikakauteen. Battlefield-sarjassa on siis kaikki, halusivatpa pelaajat päästä taistelukentälle vanhojen maailmansodan aikaisten aseiden kanssa tai futuristisilla aseilla ja tykistöllä.

Voidaan pelata verkossa (ilmainen)

Ilmainen online-pelaaminen (Xbox Game Passilla tai Battlefield Onlinella) on myös syy Battlefieldin suosion huipulle. Se selittää Battlefield 5:n samanaikaisten pelaajien viimeaikaisen pelaajamäärän nousun. Lisäksi pelin huomattavasti alennetut hinnat ovat myös lisänneet sen suosiota.

Erinomainen pelimekaniikka

Battlefieldin pelimekaniikan realistisuus on myös syy siihen, miksi FPS-pelien fanit rakastavat Battlefieldiä. Uusimmat versiot perustuvat Frostbite 3 -pelimoottoriin. Siinä on tuhoutuva ympäristö, valikoiva äänen priorisointi, reaaliaikainen valaistus, pitkän matkan katselu ja korkearesoluutioinen grafiikka.

Battlefieldin suosio on hiipumassa

Kuten aiemmin mainittiin, Battlefieldillä on myös ollut melkoinen osuus vihaajia. Pelin suosio laski jossain vaiheessa muutamasta syystä, kuten alla käsitellään.

Battlefield V:n tapauksessa keskittyminen yksinpelikampanjaan Battle Royale -tilan sijaan on syy, miksi pelin suosio laskee. Se on myös tärkein syy pelin epäonnistumiseen eSports-skenessä.

Toinen syy BF:n, erityisesti uusimman Battlefield 2042:n, romahtamiseen on kriittisten kilpailuominaisuuksien puute, joita ei ole vielä julkaistu. Vaikka siinä on ominaisuus mukautettujen tilojen luomiseen, Battlefield 2042 ei ole rankattu eikä siinä ole eSports-tilaa, joten se ei ole houkutellut paljon pelaajia.

Miksi Battlefield on suosittu?
Parhaat Battlefield eSports -vedonlyöntisivustot

Parhaat Battlefield eSports -vedonlyöntisivustot

Kun eSports-vedonlyöntimarkkinoiden kysyntä kasvaa, satoja eSports-vedonlyöntisivustoja ovat itäneet. No, tämä on hyvä asia pelaajille, mutta silloin voi olla vaikea löytää parhaita sivustoja, joihin liittyä. Niille, jotka eivät ole varmoja, mikä on paras Battlefield-vedonlyöntisivusto, alla on joitain tärkeitä huomioitavia seikkoja.

Uskottavuus

Ensimmäinen asia, joka pelaajien tulee tehdä, on liittyä vedonlyöntisivustolle, joka on lisensoinut jokin tunnetuista uhkapelialan sääntelyviranomaisista. Tällaisilla sivustoilla pelaajat voivat olla varmoja siitä, että heidän rahansa ovat turvallisissa käsissä, ja sopupelit eivät ole huolestuttavia.

Markkinat ja kertoimet

Seuraavaksi heidän tulee varmistaa, että sivustolla on erilaisia Battlefield-vedonlyöntimarkkinoita ja paljon Battlefield-tapahtumia, joista voit panostaa. Tärkeää on, että kertoimien tulee olla korkeat.

Pankkivaihtoehdot

Toinen tärkeä seikka valittaessa parasta Battlefield-vedonlyöntisivustoa on eSports maksuvaihtoehdot. Liittyvän eSports-vedonlyöntisovelluksen tulisi tarjota joustavia, nopeita ja turvallisia pankkivaihtoehtoja. Kaikkia suosittuja verkkomaksutapoja tulee tukea. Myös eSportsin talletus- ja kotiutusmenetelmien tulee olla nopeita.

Esports-vedonlyöntibonukset

Niille, jotka haluavat kasvattaa pelikassaansa, tarjouksia, kuten ja ei talletusbonuksia ja talletusbonukset myös huomioidaan. Joitakin parhaita vedonlyöntisivustoja, joilla bonuksia löytyy, ovat BetWay, 22Bet, Bet365 ja Betsson.

Parhaat Battlefield eSports -vedonlyöntisivustot
Battlefield eSports -turnaukset ja -kilpailut

Battlefield eSports -turnaukset ja -kilpailut

Battlefield ei ole yhtä aktiivinen kuin muut FPS-pelit eSports-kentällä. Säännöllisiä turnauksia ja kilpailuja ei ole, kuten Valorantissa, Counter-Strike: Global Offensivessa, Tom Clancy's Rainbow Six Siegessä ja Call of Dutyssa. Tämä johtuu siitä, että viimeisimmät erät eivät ole keskittyneet pääasiassa eSportsiin. FPS-pelien aiemmat versiot olivat kuitenkin aktiivisia aiemmin ja houkuttelivat useita huipputurnauksia ja -kilpailuja.

Battlefield eSports -turnaukset ja -kilpailut
Onko Battlefield-mestaruutta?

Onko Battlefield-mestaruutta?

World Cup on eSportsin crème de la crème. Tällä turnauksella on eri nimiä eSportsin mukaan. Valitettavasti Battlefieldillä ei ole MM-kisoja tai suurta turnausta, koska videopeli ei ole niin suosittu eSports-alalla. Mutta kun uusin osa, BF2042, saa vetonsa, järjestetään varmasti ensiluokkainen turnaus, joka kruunaa parhaan osallistuvan joukkueen.

Vaikka ensiluokkaisia turnauksia ei ole tällä hetkellä, useat menneet turnaukset todellakin herätetään henkiin lähitulevaisuudessa, kun Battlefield saa jalansijansa eSportsissa. Alla on joitain suuria Battlefield-turnauksia, jotka voivat olla valmisteilla.

Kokoonpano Talvi

Tukema Assembly Organizing Oy, Assembly Winter on suomalainen eSports-tapahtuma, joka on ollut aktiivinen 90-luvulta lähtien. Esimerkiksi vuonna 2007 turnaus keräsi useita Battlefield 2142 -otteluita, joissa jaettiin yhteensä 13 644,88 dollarin palkintorahaa. Valitettavasti Assembly Winter 2021 -turnauksessa ei ollut Battlefield-tapahtumia, mutta Battlefield tulee varmasti esille, kun uusin osa käynnistää eSports-tilan ja joukkueet alkavat rakentaa BF-rosterejaan.

ESL One

Electronic Sports League One, joka tunnetaan myös nimellä ESL One, on toinen Battlefield-turnaus, joka yritti nostaa Battlefieldin eSports-skenelle joitakin vuosia sitten. Turnaus houkutteli useita huippujoukkueita Talvi 2015 -kauden finaaliin, joka järjestettiin Kölnissä, Saksassa.

Kahdeksan kahteen lohkoon jaettua joukkuetta taisteli kunniasta. Hirvittävien taisteluiden jälkeen Epsilon eSports nappasi leijonanosan 35 000 euron palkintopotista syrjäytettyään INTZ e-Sportsin. Kun Battlefield 2042 toteuttaa eSports-moodinsa, ESL One on varmasti mukana turnauksissaan ja kilpailuissaan.

ESB-liiga

Vaikka se ei houkuttele valtavia palkintopotteja, joita näemme muissa kilpailuissa, ESB League on tehnyt Battlefield V:lle oikeutta videopelin puutteista huolimatta. ESB on järjestänyt useita turnauksia, joissa on ollut Battlefield 5 -luetteloiden kilpailukykyisimpiä joukkueita. Kun Battlefield 2042 saa ei-aktiivisen eSportsin, tämä on yksi turnauksista, jotka tulevat takaisin.

Z√ľrichin kutsu

Zurich Invitational on toinen turnaus, joka nosti Battlefieldin eSports-kartalle. ESB isännöi turnausta yhdessä GameTurnierin, eStudiosin ja g4g.ch:n kanssa. Kaudella 2019/2020 tapahtuma houkutteli neljä Battlefield 1 -joukkuetta kaksoiseliminaatioon, 5v5 Domination -otteluun, vain kutsuvaan Battlefield 1 LAN -tapahtumaan PS4:llä.

Palkintopotti ei ollut kovin suuri, mutta ainakin Battlefield-faneilla oli mahdollisuus seurata peliä kilpailulla. Jos Battlefield 2042 toteuttaa eSports-tilat, tämä turnaus todennäköisesti eletään uudelleen.

Yllä on joitain Battlefield-turnauksia ja -kilpailuja. Valitettavasti tällä hetkellä, kun peli floppasi eSports-kentällä, ei ole niin montaa kilpailua vedonlyönnissä.

Mutta koska DICE odottaa Battlefield 2042:n asentamista eSportsille julkistamalla vielä julkaisematta olevat ranked- ja eSports-tilat, yritys todennäköisesti tekee yhteistyötä eSports-turnausten järjestäjien kanssa järjestääkseen useita eSports-tapahtumia, luultavasti Battlefield World Cupin.

Onko Battlefield-mestaruutta?
Parhaat Battlefield eSports -joukkueet

Parhaat Battlefield eSports -joukkueet

Nyt kun Battlefield ei ole suosittu eSports-elämässä, niitä ei ole niin paljon eSports pro -joukkueet. eSportsissa joukkueilla on tapana luoda luetteloita suosituista eSporteista, jotka houkuttelevat suuria palkintopotteja, kuten DOTA 2, CS: GO, FIFA ja Valorant.

Mutta nyt, kun Battlefield on valmistautunut eSportsin paluun, menneisyydessä dominoineet joukkueet tekevät varmasti paluun.

Jotkut odotettavissa olevista joukkueista ovat;

PENTA Sports

Vuonna 2013 perustettu PENTA Sports on saksalainen eSports-tiimi, joka jätti jäljen Battlefieldin kilpailuelämään. Se osallistui ESL One Battlefield 4 Winter 2015 -kauteen. Joukkue menestyi hyvin, mutta valitettavasti se sijoittui kolmanneksi. Ehkä, jos Battlefield 2042 julkaisee eSports-moodinsa, tiimi luo listan ja palaa aktiiviseen kilpailuun. Vuonna 2021 tiimi on ollut aktiivinen CS: GO -skenessä.

Epsilon eSports

Toinen huipputiimi, jonka pitäisi esiintyä Battlefield eSportsissa, on Epsilon eSports, vuonna 2008 perustettu eSports-organisaatio. Joukkue voitti ESL One Battlefield 4 Winter 2015 -kauden voittaen INTZ e-Sportsin. Tällä hetkellä Epsilon eSportsilla on listat Call of Dutyssa, Counter-Strike: Global Offensivessa, FIFA:ssa, Gears of Warissa ja H1Z1:ssä. Ottaen huomioon joukkueen aiemmat hyökkäykset Battlefield 4:ssä, johto voi harkita BF2042-listan luomista.

Yllä olevat ovat joitain suosittuja Battlefield eSports -joukkueita. Todennäköisesti, kun Battlefield 2042 debytoi eSportsissa, kun eSports-tila on aktiivinen, muut FPS-peleistä päätoimiset eSports-tiimit, kuten Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality ja Movistar Riders, luovat Battlefield-luetteloita.

Parhaat Battlefield eSports -joukkueet
Battlefield-vedonlyönti plussat ja miinukset

Battlefield-vedonlyönti plussat ja miinukset

Aivan kuten saman kolikon molemmilla puolilla, Battlefield-vedonlyönnillä on sekä etuja että haittoja.

Plussat

  • Battlefieldin saatavuus vedonly√∂ntisivustoilla ‚Äď Nyky√§√§n monilla eSports-vedonly√∂ntisivustoilla on eSports-vedonly√∂ntimarkkinoita. Pelaajien ei tarvitse k√§yd√§ l√§pi monia vedonly√∂ntisivustoja l√∂yt√§√§kseen vedonv√§litt√§ji√§ Battlefieldin vedonly√∂ntimarkkinoilta.
  • Voita oikeaa rahaa ‚Äď Battlefield-vedonly√∂nnin toinen etu on, ett√§ pelaajilla on mahdollisuus voittaa. Mutta muistaakseni pelaajat voivat voittaa oikeaa rahaa vain, jos he pelaavat oikean rahan Battlefield-vedonly√∂ntisivustoilla.
  • Tuottoisia bonuksia ja tarjouksia‚Äď Nyt kun eSports-vedonly√∂ntisivustojen v√§lill√§ vallitsee kova kilpailu, tarjolla on paljon upeita Battlefield-vedonly√∂ntibonuksia sek√§ uusille ett√§ vanhoille pelaajille.

Haittoja

  • Tietojen puute ‚Äď Toisin kuin tavallisessa urheiluvedonly√∂nniss√§, eSportsilla, mukaan lukien Battlefield, ei ole raakadataa, johon vedonly√∂j√§t voisivat vedota.
  • Riippuvuuden riski ‚Äď Samalla tavalla Battlefieldin pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, my√∂s vedonly√∂nti pelist√§ aiheuttaa riippuvuuden riskin ja sit√§ kautta ongelmapelaamisen.
Battlefield-vedonlyönti plussat ja miinukset
Battlefieldin vedonlyöntikertoimet selitetty

Battlefieldin vedonlyöntikertoimet selitetty

Ennen toimintaan ryhtymistä pelaajien on ymmärrettävä Battlefieldin vedonlyöntikertoimet. Ensinnäkin vedonlyöntikertoimet ovat esitys siitä, tapahtuuko tapahtuma vai ei. Peukalosääntö on aina, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät voittomahdollisuudet ja päinvastoin.

Battlefield-vedonlyöntikertoimet

Vakiovedonlyöntimuotoja on kolme. Jotkut vedonlyöntisivustot tukevat vain yhtä kerroinmuotoa, kun taas toiset tukevat kaikkia kolmea muotoa.

  • Brittil√§iset kertoimet: N√§it√§ kertoimia kutsutaan my√∂s murto- tai UK-kertoimiksi, ja ne esitet√§√§n murto-osina, esimerkiksi 5/2. Vasemmalla oleva numero on summa, jonka pelaajat voittavat panostaessaan oikeanpuoleiseen panokseen, plus heid√§n alkupanoksensa.
  • Amerikkalaiset kertoimet: N√§m√§ kertoimet on esitetty plus- tai miinussymbolilla. Edellinen tarkoittaa altavastaajaa, kun taas j√§lkimm√§inen on suosikkeja. Amerikkalaiset plusmerkill√§ varustetut kertoimet osoittavat voiton, jonka pelaajat tekev√§t jokaisesta panostetusta 100 dollarista, kun taas miinusmerkki ilmaisee summan, jonka pelaajan on panostettava saadakseen 100 dollaria voittona.
  • Euroopan kertoimet: Tunnetaan my√∂s desimaalikertoimina, ja n√§m√§ kertoimet esitet√§√§n desimaaleina. Tiet√§√§kseen voitettavan summan, pelaajien tulee kertoa panoksensa desimaalin kertoimella.
Battlefieldin vedonlyöntikertoimet selitetty
Vedonlyönti vinkkejä

Vedonlyönti vinkkejä

Kuten perinteinen urheiluvedonlyönti, Battlefield eSports-vedonlyönti vaatii joitain strategioita parantaakseen pelaajien voittomahdollisuuksia. Tämä segmentti jakaa useita Battlefield-vedonlyöntivinkkejä.

Ensimmäinen asia on tutustua Battlefieldin pelisääntöihin ja sääntöihin. Monet vedonlyöjät alkavat panostaa sokeasti ymmärtämättä pelin dynamiikkaa. Ymmärrä, miten peliä pelataan, ja mikä tärkeintä, vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet. Oppimatta pelin dynamiikkaa, pelaajat ovat vaarassa lyödä vetoa erittäin mahdottomista tuloksista.

Seuraava asia on ymmärtää Battlefield eSports -kohtaus. Vedonlyöjien on oltava tietoisia kunkin ottelun tai turnauksen parhaista kilpailuista ja suosikeista. Tarkista taisteluiden viimeaikainen muoto ja luota aina kertoimiin. Muista, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät mahdollisuudet vedon toteutumiseen. Samaan tapaan mitä pienemmät kertoimet ovat, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuudet.

Lopuksi seuraa, mitä asiantuntijat sanovat. Battlefield eSports -vedonlyönnissä jotkut asiantuntijat seuraavat peliä tarkasti ja ennustavat voittajia. Vaikka Battlefield-vedonlyöntiennusteiden toteutumista ei taata, ne ovat melko tarkkoja.

Vaikka peli ei ole niin suosittu eSportsissa ja vedonlyönnissä, uusi erä muuttaa asioita parempaan suuntaan. Odota, että se alkaa osua maahan, kun kauan odotetut ominaisuudet, ranking- ja eSports-tilat, julkaistaan.

Vedonlyönti vinkkejä