Ainoa tarvitsemasi rohkea vedonlyöntiopas

E-urheilu

2023-01-12

Ethan Tremblay

Riot Gamesin uusin peli, Valorant, näkee paljon toimintaa kilpailevalla pelikierroksella. Vedonlyöntiharrastajat ovat todennäköisesti nähneet esports-markkinoiden kasvun haluamallaan vedonvälittäjällä, ja Valorant on todennäköisesti yksi saatavilla olevista peleistä.

Ainoa tarvitsemasi rohkea vedonlyöntiopas

Tietohaku Valorant-vedonlyönnistä päättyy tähän. Opit tästä asiantuntijaoppaasta, että Valorant on saamassa paljon pitoa esports-vedonlyönnin harrastajien keskuudessa, koska se yhdistää ensimmäisen persoonan räiskintäpelin ja taisteluareenan pelikomponentit. Luja ote pelistä on jokaisen onnistuneen lähestymistavan Valorant-vedonlyöntiselkäranka, kuten missä tahansa vedonlyöntilajissa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Valorant-pelaamisen ja mekaniikan perusteet

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, kun opit lyömään vetoa Valorantista, on ymmärtää, miten peli toimii ja kuinka osapuoli voittaa tai häviää.

Viisi pelaajaa kohtaa toiset viisi Valorant-ottelussa.

Saatavilla on useita pelattavia agenteiksi kutsuttuja hahmoja, ja jokaisen joukkueen on valittava niistä viisi. Jokaisella agentilla on ainutlaatuisia taitoja, joita voidaan käyttää strategisesti, kuten savukranaatit, Molotov-cocktailit ja parantaminen. Avain voittoon on sellaisten agenttien valitseminen, jotka voivat tuottaa tehokkaita komboja.

Agentin kyvyt ovat ensisijaisesti parantamassa pelin arsenaalia. Valittavana on laaja valikoima aseita. Saatavilla on pistooleja, SMG:itä, kiväärejä ja tarkka-ampujia, kuten myös muita ensimmäisen persoonan ampujille yleisiä aseita.

Pelin sisäinen talous on vuorovaikutuksessa. Voittaminen ansaitsee enemmän rahaa, mutta häviäminen vahingoittaa taloutta. Ollaksesi tasa-arvoisessa asemassa vihollistesi kanssa, sinun on hallittava talouden hallinnan taito.

Molemmat joukkueet hyökkäävät ja puolustavat vuorotellen pelin kahden puoliajan aikana. Menestyäkseen hyökkääjien on asetettava piikki (kuten Counter Striken pommi) toiseen kahdesta paikasta. Puolustajien on pidettävä nämä alueet turvassa ja neutraloitava piikki, jos se on asennettu sinne.

Ottelumuoto on paras 25:stä oletusarvoisessa, rankaisemattomassa tilassa. Ensimmäisenä 13 kierrosta voittanut joukkue voittaa ottelun. Kilpailutilassa voittajan on voitettava kahden kierroksen etumatka.

Valorant pelitilat

  • Luokittelematon: Jos etsit vähemmän kilpailukykyistä Valorant matching -kokemusta, kokeile Unrated. Tässä pelitilassa häviävien joukkueiden sijoitukset eivät vaikuta. Jos joukkue voittaa 13 peräkkäistä kierrosta paras 25:stä -muodossa, se voittaa ottelun.
  • Spike Rush: Spike Rush Game Mode on 80 tai 100 sekunnin kierrospeli, jossa jokaisella hyökkäävällä joukkueen jäsenellä on piikki, joka pelaajien on aktivoitava istuttamalla. Jokaisen pelaajan äärimmäinen kyky on valmis, ja voimapallot ilmestyvät satunnaisesti pelikentälle.
  • Deathmatch: Deathmatch-tilassa kymmenen pelaajaa kilpailee kaikille kuuden minuutin ajan; Voittaja määräytyy sen mukaan, kuka saa ensimmäisenä 30 tappoa.
  • Kilpailukykyinen: Kilpailutila on paremmuusjärjestys Valorantin tavanomaisesta 25 parhaan joukosta -ottelusta. Kilpailtuaan viidessä ottelussa, pelaajien suoritukset luokitellaan siten, että Radiant on ylin ja Iron on alhaisin.

Kuinka lukea Valorant Odds

Valorant-kertoimien toiminnan ymmärtäminen on osa Valorant-vedonlyöntistrategiasi ydintä.

Valorantit vedonlyöntikertoimet esitetään usein amerikkalaisina kertoimina, jotka esitetään numeroina suhteessa -100:aan. Joukkueen voiton todennäköisyydellä on suuri vaikutus näihin lukuihin. Altavastaajia edustaa plus (+) symboli, kun taas suosikit näytetään negatiivisella (-) merkillä.

Tässä on esimerkki siitä, miltä Valorant-kertoimet voisivat näyttää: Cloud9 -175 vs. Kuolemattomat +150.

Yllä olevien kertoimien perusteella Cloud9 on ottelun suosikki. Negatiivisen merkin jälkeen on summa, joka pitäisi panostaa saadakseen 100 dollaria voittoa. Jos saat esimerkiksi 175 dollaria ja voitat, voittosi on 100 dollaria.

Toisaalta plussymboli osoittaa, että kuolemattomat ovat tämän ottelun altavastaajia. Tässä kertoimet näyttävät, kuinka paljon voit odottaa voittavasi 100 dollarin panoksella. Panosta 100 dollaria, niin saat 150 dollaria voittoa.

Vedonlyöjien tulisi tietää, että kertoimet vaihtelevat säännöllisesti ja vaihtelevat vähän urheiluvedonlyönnistä toiseen. Tutustu meidän suositellut Valorant-vedonlyöntisivustot jos olet hämmentynyt siitä, missä lyödä vetoa tai olet vain ostamassa uutta vedonvälittäjää.

Valorant vedonlyöntityypit

Kun olet hionut Valorant-vedonlyöntistrategiaasi, sinun on nyt opittava, mitkä vedot odottavat sinua Valorant-vedonlyönnissä. Tämän asiantuntijan Valorant-vedonlyöntioppaan tässä osiossa käsitellään vetotyyppejä, joita useimmat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat Valorantille.

Ottelun Voittaja

Ottelun voittajat ovat Valorantin perusvedonlyöntivalinnat. Tämä on perinteinen "valitse voittaja" -veto. Voittaaksesi sinun tarvitsee vain ennustaa voittajajoukkue. On turvallista sanoa, että ottelun voittajat ovat suosituin vedonlyöntitapa, pelasitpa sitten yksinpeliä tai kasaamista.

Oikea pistemäärä

Voittaaksesi nämä vedot sinun täytyy ennustaa pelin lopputulos. Oikeat tulosvedot voidaan luokitella kahteen tyyppiin Valorantissa: karttapohjaisiin ja otteluperusteisiin. 

Karttapohjainen oikea pistemäärä edellyttää onnistuneesti tietyn kartan tuloksen ennustamista (esim. 13-9 kuolemattomille kartalla 1). Otteluperusteinen oikea pistemäärä pyytää sinua ennustamaan tarkasti tietyn ottelun tuloksen (esim. 2-1 Cloud9:lle). Oikeiden tulosten vedot ovat yleensä tunnetusti vaikeita maksaa.

Kaikki kierrokset tai kartat

Yli/ali- vedot karttojen tai kierrosten lukumäärässä pelataan samalla tavalla kuin oikeat pisteet vedot, yhdellä tärkeällä erolla. Lopputuloksen arvaamisen sijaan sinun tulee ennustaa, kuinka monta karttaa tai kierrosta pelataan tietyssä ottelussa. 

Vedonvälittäjät tekevät valistuneen ennusteen viimeaikaisten tulosten (ja muiden mittareiden) perusteella, ja sinun tehtäväsi on ennustaa, onko lopullinen kartta/kierrosluku suurempi vai pienempi kuin tämä luku.

Useimmat avustavat tai tappavat

Tämä Valorant-vedonlyöntivaihtoehto on suhteellisen yksinkertainen. Voittaaksesi tämän vedon sinun tulee ennustaa oikein, kumpi pelaaja tallentaa eniten tappoja (tai syöttöjä, jos haluat) ottelun aikana. Tämä esports-tarjous on riskialtis, mutta se voi maksaa paljon, jos tunnet kulkusi Valorantin kilpailevassa peliyhteisössä.

Voittaa pistoolikierroksia

Pistoolin patruunat toimivat molempien puoliskojen avauslaukaisina. Joten Valorant-ottelussa ensimmäinen ja kolmastoista kartta tunnetaan "pistoolikierroksina". Ne vaikuttavat suuresti seuraaviin kahteen kierrokseen ja voivat muuttaa kertoimet merkittävästi minkä tahansa joukkueen eduksi. Tästä syystä joukkueet tekevät lisätyötä pistoolipyörien parantamiseksi ja miksi vedonlyönti niistä on niin suosittua. 

Valorant turnaukset vetoa

Nyt kun ymmärrät kuinka lyödä vetoa Valorantista, saatat olla kiinnostunut Valorant eSport -turnauksen löytäminen vetoa varten. Useita turnauksia on jo järjestetty maailmanlaajuisesti, vaikka peli on vielä suhteellisen nuori.

Toistaiseksi ainoa turnaus listalla on VCT Champions Tour 2022: Game Changers Championship, joka järjestetään Berliinissä 15.-20.11.

Muista, että jotkin näistä päivämääristä voivat muuttua. Valorant ei ole vain suhteellisen uusi lisäys online-pelaamisen maailmaan, vaan maailmalla on nyt myös COVID-19-pandemia. Näistä epätavallisista olosuhteista johtuen useat suuret esports-turnaukset ovat joutuneet tekemään viime hetken aikataulumuutoksia.

Valorant esports -yhteisö ei ole vielä järjestänyt suuria toistuvia tapahtumia. Voit pysyä ajan tasalla vierailemalla Valorant-vedonvälittäjillä. Kun se laajenee nopeasti, nykyinen pelaajakunta on edelleen kääpiö sen suhteen, mitä se tulee olemaan tulevaisuudessa.

Lopulliset ajatukset

Valorant on vielä suhteellisen nuori peli, kuten alussa todettiin. Toistaiseksi olemme nähneet vain kourallisen suuria tapahtumia, joista muutamassa on nähty hyvin vähän vedonlyöntitoimintaa. 

Hyvä uutinen on, että pelin kilpailukulttuuri näyttää kypsyvän hienosti. Myös monet entiset CSGO-ammattilaiset ja muut kilpailevien ensimmäisen persoonan ammuntapelien maailmasta ovat liittyneet paikalle. Täällä on myös paljon tuoretta lahjakkuutta. Lopulta peli saa kiinni seuraavan kierroksen esports-toivokkaille.

Tämä on loistava uutinen Valorant-uhkapeliteollisuudelle, sillä vedonvälittäjien riskienhallintatiimit kiinnittävät erityistä huomiota pitkän aikavälin kestävyyteen kehittäessään kattavaa kattavuutta.

Mitä tulee ikivanhaan kysymykseen "miten lyödä vetoa Valorantista", olemme varmoja, että olemme käsittäneet kaikki perusteet. Muita, monimutkaisempia ideoita ja käsitteitä on tietysti lukuisia. Koska Valorant-vedonlyöntiopetusohjelmamme on suunnattu uusille tulokkaille, yritimme pitää kaiken mahdollisimman suoraviivaisena ja lyhyenä.

Onnea sinulle Valorant-vedonlyöntiseikkailuissasi.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close