Zotabet vedonvälittäjän arvostelu

ZotabetResponsible Gambling
CASINORANK
/10
BonusTervetuliaisbonus 100 % aina 150 euroon asti
Useita maksuvaihtoehtoja
24/7 tuki saatavilla
Erilaisia pelejä
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Useita maksuvaihtoehtoja
24/7 tuki saatavilla
Erilaisia pelejä
Zotabet is not available in your country. Please try:
Bonukset

Bonukset

Bonukset ja tarjoukset ovat muita jännittäviä ominaisuuksia Zotabetin online-vedonlyönnissä. Useimmilla vedonlyöntisivustoilla ei ole eksklusiivisia tarjouksia urheiluvedonlyöntiosastoonsa, mutta ei niin Zotabetilla. Sivusto toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi jopa 150 euron tervetuliaisbonuksella urheiluvedonlyöntiin. Nämä bonukset eivät kuitenkaan ole saatavilla tietyissä maissa, kuten Ruotsissa. Punterit saavat myös jopa 20 %:n cashback-bonuksen jokaisesta talletuksesta. Tämä tarkoittaa, että mitä useammin ja suurempia talletuksiasi teet, sitä korkeampi on käteispalautusprosentti.

Tarkastuksessamme havaittiin tiukat säännöt bonuksista ja promootioista, ja jotkut asiakkaat valittivat, etteivät he koskaan saaneet bonusvaroja. Esimerkiksi bonukset mitätöidään automaattisesti, jos bonukseen sidottu saldo jää alle 0,05 euron. Lisäksi vedonlyöjät voivat ansaita vain 10 000 euron maksimivoittoja bonusvaroilla. Suosittelemme, että Zotabetissa vierailevat vedonlyöjät käyvät läpi bonuksia ja tarjouksia koskevat ehdot ennen kuin he osallistuvat mihinkään tarjoukseen.

+7
+5
Sulje
Pelit

Pelit

Tylsän taustan ja verkkosivujen suunnittelun sijaan Zotabet on ottanut käyttöön animoidun taustan, jossa lumihiutaleet putoavat laivastonsiniselle taustalle, mikä antaa pelaajille kylmän joulun tunnelman. Zotabet kultaisenvihreän logon alapuolella on ponnahdusvalikko, josta vedonlyöjä voi löytää vedonlyöntilinkin. Napsauttamalla linkkiä ohjaavat vedonlyöjät eri urheilulajeihin, jotka kaikki näkyvät vasemmassa paneelissa. Keskiosa on omistettu in-play-peleille, ja live-pelit näkyvät oikealla. Jäsenet, jotka haluavat lyödä vetoa esportista, voivat käyttää hakupainiketta löytääkseen haluamasi pelin. Vaihtoehtoisesti napsauta kolmea riviä Zotabet-logon vieressä ja paina sitten Esports-painiketta.

Esports-vedonlyöntiosasto on täynnä kaikkia kuviteltavissa olevia videopelejä ja monipuolista valikoimaa markkinoita. Vedonlyöjät löytävät vaikuttavia nimikkeitä, kuten:

 • Rainbow Six
 • Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys
 • Arena of Valor
 • Velvollisuuden kutsu
 • DOTA 2

Mutta siinä ei vielä kaikki. Vähemmän suosittuja videopelejä vedonlyönnissä ovat:

 • Rohkea
 • Warcraft 3
 • Rakettiliiga
 • Kuninkaat Glory
 • Overwatch

Jäsenet voivat käyttää useimpia ominaisuuksia ilman rekisteröitymistä. Sinun on kuitenkin rekisteröitävä tili, jotta voit katsoa suoria tapahtumia ja videoiden suoratoistoa. Esport-osio on järjestetty siten, että jäsenet voivat tarkastella kaikkia urheilulajeja tai haluamansa valintansa. Valitse haluamasi peli Tulevat-otsikon alta nähdäksesi meneillään olevat turnaukset ja liigat sekä esports-vedonlyönnin kertoimet ja huippumarkkinat.

Ohjelmisto

Tarjotakseen asiakkailleen laajan valikoiman pelejä, Zotabet tekee yhteistyötä alan johtavien ohjelmistokehityksen kanssa. Ohjelmistojen osalta sellaiset nimet kuin ovat suosituimpia nykyaikaisten ominaisuuksiensa ja korkealaatuisten peliensä ansiosta.

Maksut

Maksut

Palvelussa Zotabet on saatavilla laaja valikoima maksutapoja eSports-vedonlyöjien tarpeisiin. Ne tarjoavat turvallisia talletusmenetelmiä, kuten Skrill, Visa, Bank transfer, MasterCard, Neteller varmistaakseen, että voit helposti lisätä varoja tilillesi. Lisäksi Zotabet tarjoaa useita luotettavia kotiutustapoja, jotka tekevät voitoistasi helppoa.

Talletukset

Parhaat vedonvälittäjät eivät tee kompromisseja maksutapojen suhteen. Näemme tämän Zotabetin kattavassa talletus- ja kotiutusmenetelmien luettelossa. Lisäksi ehdot ovat edulliset useimpiin muihin esports-vedonlyöntisivustoihin verrattuna. Toinen Zotabetin vedonlyöntietu on, että tämä palveluntarjoaja on yksi harvoista, joka kannustaa videopelivedonlyöntiin kryptovaluutoilla. Vaikka muilla menetelmillä on yläraja talletusrajalle, Zotabet ei ole asettanut talletusrajaa kryptovaluutalle.

Käytettävissä olevat talletustavat sisältävät seuraavat:

 • Visa
 • Kolikoilla maksettu kryptokäsittely, mukaan lukien BCH, BTC, ETH, USDT, XRP, LTC ja DOGE
 • Skrill
 • Mastercard
 • Neteller
 • Pankkisiirto
 • Skrill Rapid
 • MiFinity
 • PaySafe-kortti

Kaikilla talletustavoilla Coinspaidia lukuun ottamatta minimitalletusraja on 20€ ja maksimi 4000€. Kryptovaluutat lykkäävät minimirajaa, mutta tällä hetkellä niillä ei ole enimmäiskattoa Zotabetin vedonlyönnissä.

Nostot

Nostovaihtoehtoja on vähemmän kuin Zotabetin talletusmenetelmissä. Saatavilla olevat vaihtoehdot ovat MiFinity, Coinspaid ja pankkisiirto. Kahdella ensimmäisellä on yleensä välittömiä tapahtumia, kun taas pankkisiirrot voivat kestää 3–5 päivää. Pienin kotiutus vaihtelee valitusta menetelmästä riippuen, mutta enimmäisnosto on 4000 € lukuun ottamatta kryptovaluuttoja, joilla on korkeampi raja.

Luottamus ja turvallisuus

Luottamus ja turvallisuus

Zotabet tekee ylimääräisiä ponnisteluja käyttäjiensä turvallisuuden suhteen. Palveluntarjoaja noudattaa kaikkia tiukkoja sääntöjä ja ohjeita turvalliseen ja vastuulliseen online-pelaamiseen. Zotabet on hyvämaineisten peliviranomaisten lisensoima ja sääntelemä, mikä auttaa varmistamaan, että palveluntarjoaja toimii oikeudenmukaisesti ja avoimesti.

Lisenssit

Turvallisuus

Zotabet toimii laillisesti Curaçaon peliviranomaisen lakien alaisena. Viime vuosina sivusto on laajentanut toimintaansa kattamaan muita lainkäyttöalueita. On kuitenkin edelleen rajoitettuja alueita, joilla vedonlyöjät eivät voi pelata oikean rahan pelejä. Ne sisältävät:

 • Polynesia
 • Ranska
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • USA
 • Israel
 • Alankomaat
 • Iran
 • Hollannin kieli
 • Kreikka
 • Syyria

Sivusto käyttää korkeaa SSL-salausta ja protokollia, kuten kaksivaiheista todennusta käyttäjätietojen säilyttämiseen ja suojaamiseen. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden pelata vaarantamatta tietojen menettämistä. Huolimatta turvatarkastuksista, suosittelemme, että pelaajat tekevät parhaansa suojatakseen kirjautumistuntejaan ja muita tietojaan verkossa. Jos ostajalla on ongelmia sivuston käytössä, Zotabetilla on 24/7 asiakastukitiimi valmiina auttamaan.

Mitä tulee vastuulliseen pelaamiseen, Zotabetillä on tiukka politiikka suojellakseen aikuisia ja estääkseen alaikäisiä pelaajia pääsemästä palveluihin. Sivusto on asettanut urheiluvedonlyöntinsä alle työkaluja, mukaan lukien itsesulkurajan tai itsesulkupyynnön, harkintarajan sekä päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen talletusrajan.

Vastuullinen Pelaaminen

Mitä tulee eSportsiin, Zotabet asettaa etusijalle eettisen pelaamisen rohkaisemisen ja erilaisten resurssien tarjoamisen auttaakseen vedonlyöjien vetoa vastuullisesti. Vieraile seuraavilla sivustoilla saadaksesi lisää resursseja vastuullisesta pelaamisesta ja riippuvuuden hoidosta: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous pelaajat

Noin

Noin

Mitä eroa on keskimääräisen vedonvälittäjän ja alan parhaiden välillä? Paras urheiluvedonlyönti tekee vedonlyöjät onnelliseksi alusta alkaen ja ylläpitää johdonmukaisesti tätä sarjaa. Tämä on asia, johon Zotabet on pyrkinyt, kuten näkyy pelikokemuksesta ja siitä, kuinka sivusto käsittelee asiakkaitaan.

Jotkut tarjoavat vain keskimääräisen pelikokemuksen, kun taas toiset haluavat erottua taistelusta yhdistämällä nykyaikaisuuden ja teknologian käyttökokemuksen parantamiseksi. Yksi tällainen vedonlyöntisivusto, joka kiinnitti huomiomme, on Zotabet. Se on yksi harvoista esports-vedonlyöntisivustoista, jotka tukevat esport-vedonlyöntiä krypton avulla. Sen lisäksi, että vedonlyönti Zotabetillä on kryptoystävällinen, se takaa pelaajille sujuvan kokemuksen ilman viiveitä ja epäonnistuneita maksuja.

Zotabetin omistaa ja sitä ylläpitää Hollycorn NV, laitos, joka valvoo 20 muuta uhkapelisivustoa. Hollycorn toimii Curaçaon rahapelilakien ja -lisenssien alaisuudessa, ja sillä on kansainväliset lisenssit. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat olla rauhassa tietäen, että he ovat tekemisissä laillisen operaattorin kanssa. Zotabetin urheiluvedonlyönnillä on joitain yksityiskohtaisimpia markkinoita esports-osiossa melko vaikuttavilla kertoimilla.

Zotabet on yksi harvoista moderneista palveluntarjoajista, joka sallii esports-vedonlyönnin krypton avulla useiden muiden maksutapojen lisäksi. Sivuston tunnelma on erinomainen, ja linkit ovat helposti saatavilla ja latautuvat nopeasti. Myös videopelivalikoima on vaikuttava, puhumattakaan pelaajien saatavilla olevista monipuolisista markkinoista ja parhaista kertoimista esports-vedonlyönnille. Zotabet on hankkinut kansainvälisiä lisenssejä toimimaan useilla lainkäyttöalueilla ja luonut samalla tiukat suojausprotokollat pelaajien suojaamiseksi.

Ja jos olet huolissasi kiintyväsi liikaa sivustoon ja tarjolla oleviin peleihin, Zotabet on asettanut useita vastuullisia pelaamistyökaluja tehdäkseen pelaamisesta nautinnollisen kaikille pelaajille. Se sanoi, sinun täytyy pelata vastuullisesti.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja tästä vedonvälittäjästä, mukaan lukien suosituimmat pelit, bonukset ja tarjoukset sekä Zotabetin maksutavat.

Tiiviitä faktoja

Perustamisvuosi: 2022

Tili

Tilin luominen palvelussa Zotabet on hämmästyttävän helppoa. Nauti eSports-peleistä ja -turnauksista vierailemalla heidän verkkosivustollaan, täyttämällä rekisteröintilomake ja aloittamalla!

Tuki

Jos sinulla on ongelmia eSportsiin liittyvän ongelman kanssa, palvelun Zotabet asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Palveluntarjoajan henkilökunta voi vastata kysymyksiisi ja auttaa sinua välittömästi.

Live-chat: Yes

Vinkit

 • Seuraa eSports-maailman ajankohtaisia tapahtumia ja trendejä. Jos haluat tietää, milloin suosikkijoukkueesi ja -pelaajasi osallistuvat tuleviin turnauksiin ja tapahtumiin, seuraa niitä sosiaalisessa mediassa. * Ota kaikki irti bonuksista ja erikoistarjouksista. Johtavana pelipalveluna Zotabet tarjoaa usein uusille ja palaaville käyttäjille erikoisbonuksia. Löydät uusimmat tarjoukset katsomalla palvelun Zotabet tarjoussivulta. * Hallitse rahojasi vastuullisesti. Budjetin laatiminen ja siitä pitäminen voi estää sinua menettämästä enemmän rahaa kuin sinulla on varaa. * Saat tietoa etkä jää paitsi viimeisimmistä uutisista. Jotta voit parantaa mahdollisuuksia voittaa vedon Zotabet -palvelussa, on suositeltavaa tehdä tutkimusta mukana olevista joukkueista ja pelaajista sekä heidän viimeaikaisista suoritustilastoistaan. * Tarkista aina Zotabet :n kertoimet ennen vedon asettamista. Pysy ajan tasalla uusimpien kertoimien, markkinoiden ja ominaisuuksien kanssa on tärkeää, jos haluat saada kaiken irti eSports-vedoistasi.

Kampanjat & Tarjoukset

Uudet ja nykyiset eSports-vedonlyöjät voivat hyötyä laajasta valikoimasta Zotabet tarjouksia ja bonuksia. Voit vauhdittaa eSports-vedonlyöntiäsi tarttumalla joihinkin mielenkiintoisiin tarjouksiin, joita tarjoaa Zotabet – erityisesti niistä, joilla on hyvät ehdot.

Valuutat

Valuutat

Kansainvälisenä brändinä Zotabet mahdollistaa monia valuuttoja, mukaan lukien:

 • CAD
 • NZD
 • USD
 • JPY
 • ZAR
 • PLN
 • KRW
 • INR
 • euroa
 • HUF