ZodiacBet vedonvälittäjän arvostelu

ZodiacBetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
Bonus
Laaja valikoima pelejä
Sofort- ja Crypto-maksuvaihtoehdot
VIP-palvelu
Lunasta bonuksesi
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Laaja valikoima pelejä
Sofort- ja Crypto-maksuvaihtoehdot
VIP-palvelu
ZodiacBet
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi
Bonukset

Bonukset

1000 €:n reload-bonuspaketilla Zodiacbet on tosissaan houkutteleva pelaajia tällä bonusvaihtoehdolla. Pelaajien on kuitenkin noudatettava bonusten ja kampanjoiden kierrätysvaatimuksia ennen varojen kotiuttamista. On tärkeää lukea verkkosivuston ehdot huolellisesti.

Esimerkiksi bonuksen uudelleenlatauksen aktivoimiseksi pelaajan on talletettava vähintään 20 €. Kun pelaaja saa ensitalletusbonuksen, alusta tarjoaa myös kolme lisäbonusta talletusbonukset. Nämä neljä bonusta sisältävät ensitalletusbonuksen jopa 125 € asti neljänteen talletuspalkintoon jopa 225 € asti. Rajoitukset ovat voimassa.

Kaikki rekisteröityneet käyttäjät voivat lunasta tervetuliaisbonus. Sivusto vaatii kuitenkin vedonlyöjien panostamaan neljäkymmentä kertaa bonuksen kotiuttamiseen. Bonuksen voimassaolopäivä on 21 päivää aktivoinnista.

Lataa uudelleen

Reload-kannustimet ovat myös asiakkaiden saatavilla. Tarjoamalla 50 prosentin uudelleenlatausbonuksen jopa 200 eurolla, alustan uudelleenlatauskoodi aktivoi kannustimen. Kaksikymmentä euroa on pienin summa, joka hyväksytään uudelleenlatauksesta nykyisen kampanjan puitteissa.

Bonukset houkuttelevat uusia asiakkaita, mikä on tärkeä osa urheiluvedonlyönnin liiketoimintamallia. Alusta tarjoaa käyttäjille joukon palkintoja, tarjouksia ja bonuksia vedonlyöntikokemuksen aikana. Varojen kotiuttaminen palkinnon saamisen jälkeen riippuu kuitenkin verkkosivuston ehtojen noudattamisesta.

Pelit

Pelit

Zodiacbetin mukaansatempaavia vaihtoehtoja käyttäjille vetoa videopeleihin eri puolilla maailmaa on yksi syy siihen, että se houkuttelee uusia asiakkaita. Sivuston tilinomistajat voivat käyttää online-vedonlyöntiä esports-turnauksiin ympäri maailmaa.

Uusi online-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vertailukelpoiset vedonlyöntikertoimet, kilpailee kilpailijoissa. Samaan aikaan esports-harrastajat voivat kokea panostuksen jännitystä yksittäiset pelaajat, esport-joukkueettai turnauksen tuloksia. Turnauksissa on ikonisia nimikkeitä, mukaan lukien seuraavat pelit:

CS:GO

Moninpelin suosio on noussut pilviin vuodesta 2012 lähtien. Yksi markkinoiden suosituimmista peleistä, CS:GO:n kehittäjä, Valve, julkaisi pelin e-urheilun harrastajien maailmanlaajuiseen suosioon. Saatavilla XBOX 360:lle, PlayStationille, Windowsille ja macOS:lle, peli sisältää tiloja, jotka perustuvat siihen, että pelaajat saavuttavat tavoitteensa.

Esimerkiksi eräässä suositussa tilassa terroristit yrittävät asentaa pommeja ja terrorismin vastaiset työntekijät yrittävät pysäyttää heidät. Se houkuttelee yli 11 miljoonaa pelaajaa verkossa, ja se on yksi Valven pelatuimmista peleistä. Vuoteen 2018 mennessä kehittäjä siirtyi free-to-play -malliin CS:GO.

Sateenkaari 6

Innostunut Sateenkaari 6 fanit ovat vastuussa otsikon maailmanlaajuisesta suosiosta. Tom Clancyn Rainbow Six -romaanista kehitetyllä videopelillä on yli 55 miljoonaa maailmanlaajuista pelaajaa. Ubisoft kehitti pelin upottaakseen pelaajat jännittävään ammuntatoimintaan.

+39
+37
kiinni

Ohjelmisto

Tarjotakseen asiakkailleen laajan valikoiman pelejä, ZodiacBet tekee yhteistyötä alan johtavien ohjelmistokehityksen kanssa. Ohjelmistojen osalta sellaiset nimet kuin ovat suosituimpia nykyaikaisten ominaisuuksiensa ja korkealaatuisten peliensä ansiosta.

Maksut

Maksut

Yli kahdenkymmenen kanssa maksutavat, Zodiacbet tarjoaa käyttäjille erilaisia vaihtoehtoja tallettaakseen varoja urheiluvedonlyöntitilille. Alusta listaa kansainvälisesti tunnustetut luotto- tai pankkikortit, kuten MasterCard, Visa ja Discover. Digitaaliset lompakot tarjoavat käyttäjille yksinkertaisen ja nopean tavan tallettaa varoja, mukaan lukien WebMoney. Rapid Transfer auttaa vedonlyöjiä helpottamaan pankkisiirtoja.

Urheiluvedonlyönti tarjoaa jopa a kryptovaluuttavedonlyönti vaihtoehto pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita varojen tallettamisesta ja nostamisesta nimettömästi. Maksuvaihtoehdot riippuvat käyttäjän asuinalueesta. Uusien käyttäjien on rekisteröidyttävä alustalle tallettaakseen varoja verkkosivuston maksuvälittäjien luettelon kautta.

Rekisteröidy rekisteröityäksesi siirtymällä verkkosivustolle ja napsauttamalla hyväksymispainiketta. Käyttäjät tallettavat varoja panostaakseen tai lunastaakseen bonuksen kokeakseen esport-vedonlyöntimahdollisuudet. Zodiacbetin maksupalveluntarjoajien luettelo auttaa käyttäjiä suorittamaan saumattomia rahansiirtoja. Peruuttaakseen käyttäjän on noudatettava sivuston ehtoja ja täytettävä lunattujen bonusten ja promootioiden kierrätysvaatimukset.

Kansainvälisenä verkkosivustona uusi urheiluvedonlyönti mahdollistaa kotiutuksen siirron pyynnöstä niille, jotka ovat täyttäneet sivuston ehdot. Kryptovaluuttojen ja digitaalisen lompakon käyttäjille siirrot tapahtuvat välittömästi näiden ehtojen täyttyessä. Muut siirrot riippuvat valitusta maksutyypistä. Pankkisiirrot voivat kestää hetken tai päivien palveluntarjoajasta riippuen.

Talletukset

Talletuksen lisääminen tilillesi osoitteessa ZodiacBet on helppoa ja nopeaa. ZodiacBet hyväksyy monia erilaisia talletusmenetelmiä, mukaan lukien Paysafe Card, Visa, Bitcoin, EcoPayz, MasterCard ja monia muita. ZodiacBet -tiimi on sitoutunut tekemään käyttäjiensä helpoksi ja turvalliseksi rahoittaa tilinsä millä tahansa tarjoamistaan talletusvaihtoehdoista. Palvelun ZodiacBet nopean maksunkäsittelyn ansiosta voit aloittaa vedonlyönnin eSports-suosikkipeleistäsi välittömästi.

Nostot

Voit nostaa voittosi ZodiacBet eSports-tililtäsi useilla nostotavoilla. Kotiutukset palvelussa ZodiacBet käsitellään myös nopeasti ja tehokkaasti, joten voit saada voittosi ajoissa. On tärkeää huomata, että tietyt nostotavat voivat vaatia pidemmät käsittelyajat ja niihin liittyvät maksut. Jos sinulla on peruutusprosessiin liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, voit aina luottaa palvelun ZodiacBet asiakastukitiimiin saadaksesi tarvittavaa apua.

Luottamus ja turvallisuus

Luottamus ja turvallisuus

ZodiacBet tekee ylimääräisiä ponnisteluja käyttäjiensä turvallisuuden suhteen. Palveluntarjoaja noudattaa kaikkia tiukkoja sääntöjä ja ohjeita turvalliseen ja vastuulliseen online-pelaamiseen. ZodiacBet on hyvämaineisten peliviranomaisten lisensoima ja sääntelemä, mikä auttaa varmistamaan, että palveluntarjoaja toimii oikeudenmukaisesti ja avoimesti.

Lisenssit

Turvallisuus

Suojaus on etusijalla palvelussa ZodiacBet . Kaikki asiakastiedot ja taloustapahtumat salataan huipputeknologialla. Tämä varmistaa, että kukaan ei pääse käsiksi laitteesi ja palveluntarjoajan tietokoneiden välillä lähetettyihin ja vastaanotettuihin tietoihin, koska kaikki tiedot on suojattu siirron aikana.

Vastuullinen Pelaaminen

Mitä tulee eSportsiin, ZodiacBet asettaa etusijalle eettisen pelaamisen rohkaisemisen ja erilaisten resurssien tarjoamisen auttaakseen vedonlyöjien vetoa vastuullisesti. Vieraile seuraavilla sivustoilla saadaksesi lisää resursseja vastuullisesta pelaamisesta ja riippuvuuden hoidosta: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous pelaajat

Noin

Noin

Uusi urheiluvedonlyönti verkossa Zodiacbet houkuttelee paikallisia, alueellisia ja kansainvälisiä e-urheilun harrastajia kokemaan verkkosivuston online-esportin vedonlyöntivaihtoehdot. Vuodesta 2020 lähtien Zodiacbet on toiminut lisenssinumerolla 8048/JAZ2010-010, jonka Antillephone NV myönsi verkkosivuston omistajalle Bellona NV:lle.

Verkkosivustoa kerätään ristiriitaisia arvosteluja, ja se kohtaa kritiikkiä sen julkaisemisesta ja sen taipumuksesta ottaa varoja, joita käyttäjät jättävät lepääville tileille.

Kuitenkin muilla sivustoilla on arvostelijoita, jotka ovat vaikuttuneita mukaansatempaavasta pelaamisesta ja laajasta valikoimasta esports-vedonlyöntivaihtoehtoja. Zodiacbet tarjoaa yli 1 000 peliä ja laajan valikoiman esports-vedonlyöntimahdollisuuksia, joten se on kilpailukykyinen markkinoilla oleviin vastaaviin urheiluvedonlyöntiin verrattuna.

Lisenssinsä säilyttämiseksi verkkosivuston on toimittava eettisesti ja osallistuttava vastuullisiin rahapeliprosesseihin. Vedonvälittäjä tarjoaa palveluja monilla eri kielillä jatkaakseen maailmanlaajuista laajentumistaan. Urheilun ja esportin harrastajia palveleva alustan pelirakenne herättää kiinnostusta omistautuneilta pelaajilta.

Uusien ja kokeneiden pelaajien resurssina toimiva laaja luettelo esports-turnauksista ja -kilpailuista antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella ja päättää, mitä tapahtumia panostaa. Se on kannattava yritys uudelle alustalle. Nettiarvostelijat arvioivat urheiluvedonlyönnin tulojen ylittävän jopa miljoonan dollarin.

Miksi panostaa Zodiacbetissa?

Vaikka Zodiacbet on uusi urheiluvedonlyönti, alusta tarjoaa laajan valikoiman esport-vaihtoehtoja verkkosivuston vierailijoille. Esports-harrastajille sivusto tarjoaa hauskaa vedonlyöntiä tunnetuista peleistä. Zodiacbet houkuttelee faneja eri puolilta maailmaa ja rakentaa mainettaän verkossa.

Arvosana 7/10 yhdellä sivustolla julkaisuhetkellä ja 4,5/10 toisella on osoitus siitä, että Zodiacbet nostaa peliään. Pelaajien on noudatettava tiukkoja ehtoja saadakseen voitot. Talousarviot keskittyvät talletus- ja nostoehtoihin.

Se ei kuitenkaan ole estänyt sivustoa tuottamasta merkittäviä tuloja lyhyen toiminta-aikansa aikana. Pelaajat nauttivat mukaansatempaavasta videopelien panostuskokemuksesta laajalla listalla videopeliturnaukset. Arvostelijat täydentävät sivuston laajaa tarjontaa. Scamadvisor.com-sivuston korkean luottamusluokituksen ansiosta pelaajat jatkavat sivuston käyttöä. Itse asiassa Alexan mukaan urheiluvedonlyönti viihdyttää yli 4 300 käyttäjää päivässä.

Huipputeknologiaa ja ohjelmistoja sisältävällä verkkosivustolla on saumaton tapahtumaprosessi. Kun asiakastukea on saatavilla, alusta vastaa asiakkaiden kyselyihin käyttäjien arvostelujen mukaan. Kasvavana vedonvälittäjänä Zodiacbet nostaa panoksia houkutellakseen e-urheilun harrastajia päivittäin. Niille, jotka pitävät vedonlyönnistä videopeleissä, sivusto tarjoaa kilpailukykyisiä bonuksia ja kertoimia uusille pelaajille.

Nopeita faktoja

Perustamisvuosi: 2020
Verkkosivusto: ZodiacBet

Tili

Tilin luominen palvelussa ZodiacBet on hämmästyttävän helppoa. Nauti eSports-peleistä ja -turnauksista vierailemalla heidän verkkosivustollaan, täyttämällä rekisteröintilomake ja aloittamalla!

Tuki

Jos sinulla on ongelmia eSportsiin liittyvän ongelman kanssa, palvelun ZodiacBet asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Palveluntarjoajan henkilökunta voi vastata kysymyksiisi ja auttaa sinua välittömästi.

Live-chat: Yes

Vinkit

  • Seuraa eSports-maailman ajankohtaisia tapahtumia ja trendejä. Jos haluat tietää, milloin suosikkijoukkueesi ja -pelaajasi osallistuvat tuleviin turnauksiin ja tapahtumiin, seuraa niitä sosiaalisessa mediassa. * Ota kaikki irti bonuksista ja erikoistarjouksista. Johtavana pelipalveluna ZodiacBet tarjoaa usein uusille ja palaaville käyttäjille erikoisbonuksia. Löydät uusimmat tarjoukset katsomalla palvelun ZodiacBet tarjoussivulta. * Hallitse rahojasi vastuullisesti. Budjetin laatiminen ja siitä pitäminen voi estää sinua menettämästä enemmän rahaa kuin sinulla on varaa. * Saat tietoa etkä jää paitsi viimeisimmistä uutisista. Jotta voit parantaa mahdollisuuksia voittaa vedon ZodiacBet -palvelussa, on suositeltavaa tehdä tutkimusta mukana olevista joukkueista ja pelaajista sekä heidän viimeaikaisista suoritustilastoistaan. * Tarkista aina ZodiacBet :n kertoimet ennen vedon asettamista. Pysy ajan tasalla uusimpien kertoimien, markkinoiden ja ominaisuuksien kanssa on tärkeää, jos haluat saada kaiken irti eSports-vedoistasi.

Kampanjat & Tarjoukset

Uudet ja nykyiset eSports-vedonlyöjät voivat hyötyä laajasta valikoimasta ZodiacBet tarjouksia ja bonuksia. Voit vauhdittaa eSports-vedonlyöntiäsi tarttumalla joihinkin mielenkiintoisiin tarjouksiin, joita tarjoaa ZodiacBet – erityisesti niistä, joilla on hyvät ehdot.

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Lunasta bonuksesi
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:100€ talletusbonus

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close