Kaikki aiheesta League of Legends Betting Odds

Muutaman viime vuoden aikana ihmisten määrä on lisääntynyt valtavasti, jotka ovat alkaneet lyödä vetoa e-urheilupeleistä, kuten League of Legendsistä. Yksi suurimmista tähän vaikuttaneista tekijöistä oli säännöllisten urheilutapahtumien sulkeminen Covid 19:n takia.

Jos olet League of Legends esports -fani, saatat myös harkita liittymistä League of Legends -vedonlyöntiin. Vaikka se ei ole suurimmaksi osaksi monimutkaista, yksi asia, josta sinun on opittava lisää, ovat League of Legends -vedonlyöntikertoimet, jota selitämme tässä yksityiskohtaisesti.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
  • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
  • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Kaikki mitä sinun tulee tietää League of Legendsin vedonlyönnistä

Kaikki mitä sinun tulee tietää League of Legendsin vedonlyönnistä

Ennen kuin pääset League of Legends -vedonlyöntiin, on olemassa useita esports vedonlyöntiehdot josta sinun pitäisi oppia. Yksi tärkeimmistä ehdoista on vedonlyöntikertoimet, tai meidän tapauksessamme League of Legends -vedonlyöntikertoimet.

League of Legends -vedonlyöntikertoimista on paljon opittavaa, kuten kuinka löytää parhaat kertoimet ja mitä tyyppejä on tarjolla. Vedonlyöntikertoimet antaa sinulle myös arvokasta tietoa vedosta, jota olet tekemässä, mikä on ratkaisevan tärkeää, jos et halua hävitä koko ajan. Voit menestyä League of Legends -vedonlyönnissä todella hyvin, jos tiedät paljon vedonlyöntikertoimista etkä paljoa muista ehdoista.

Kaikki mitä sinun tulee tietää League of Legendsin vedonlyönnistä
League of Legends -vedonlyöntikertoimet selitetty

League of Legends -vedonlyöntikertoimet selitetty

League of Legends -vedonlyönti on yksinkertaisesti kertoimet tietyille League of Legends esports -tapahtumien tuloksille. Vedonlyöntikertoimet ilmaisevat kaksi esports-vedonlyönnin peruselementtiä, mukaan lukien summa, jonka saat, jos voitat vedon, ja kuinka todennäköistä tietty tulos voi tapahtua.

Oletetaan esimerkiksi, että League of Legends -turnauksen finaali tapahtuu T1:n ja Gen.G:n välillä. Tässä ottelussa voi syntyä useita tuloksia. T1 voi voittaa tapahtuman, Gen.G voi saada tietyn määrän tappoja tai T1 voi saada ensimmäisen tapponsa.

Vedonvälittäjät käyttävät vedonlyöntikertoimia määrittääkseen kunkin yllä mainitun tuloksen toteutumisen todennäköisyyden. Toinen asia, jonka vedonlyöntikertoimet kertovat meille, on rahasumma, jonka saat vastineeksi voitostasi vedon.

Vedonlyöjien on oltava tietoisia viimeisimmistä kertoimista ennen vedon asettamista. Tietäminen, millä lopputuloksilla on suurempi mahdollisuus, on arvokasta tietoa, eikä sitä saa jättää huomiotta. Lisäksi vedon voitosta saamasi summan tietäminen auttaa sinua päättämään, onko tietyn tuloksen vedonlyönti riskin arvoista.

League of Legends -vedonlyöntikertoimet selitetty
LoL-vedonlyöntikertoimien tyypit

LoL-vedonlyöntikertoimien tyypit

Saatat ihmetellä, kuinka voit lukea vedonlyöntikertoimia saadaksesi selville tietyn tuloksen tarkat mahdollisuudet ja saamasi tuoton. Tämä riippuu League of Legends -vedonlyönnissä käytettyjen kertoimien tyypistä, jota kutsutaan myös parittomaksi muodoksi. Jokaisella parittomalla muodolla on erilainen tapa lukea niitä. Tässä on joitain yleisimmistä kertoimien tyypeistä LoL.

Murtolukukertoimet

Murtolukukertoimet käyttävät murto-osaa edustamaan saamasi tuottoa ja tuloksen toteutumisen mahdollisuuksia. Esimerkiksi tietyllä League of Legends -ottelun tuloksella voi olla murtokerroin 5/3, joka lausutaan viidestä kolmeen.

Ensinnäkin, murtokertoimet 5/3 kertovat sinulle, että saat 5 dollaria vastineeksi, jos panostat 3 dollaria ja voitat vedon, missä 2 dollaria on palkintosi vedon voitosta. Samalla tavalla, jos panostat 6 dollaria, saat 10 dollaria vastineeksi, ja palkintosi on 4 dollaria.

Toiseksi, koska kertoimella 5/3 saat alle kaksi kertaa panossummasi tuoton, näillä kertoimilla saavutettavan tuloksen todennäköisyys on suurempi. Toisaalta kertoimella 3/1 on paljon pienemmät mahdollisuudet toteutua, koska palkinto on kolme kertaa vedonlyöntisumma.

Desimaalikertoimet

Voit muuntaa murtolukukertoimet desimaalikertoimiksi suoraan otteluiden avulla. Kertoimesta 5/3 tulee 1,67 desimaalimuodossa ja 3/1:stä 3,0. Desimaalikertoimet ovat helpoimmin luettavia. Numero edustaa tarkkaa monikertaa, jonka saat vastineeksi. Jos esimerkiksi asetat 100 dollaria vetoa tulokseen, jonka kertoimella on 3,0, saat 300 dollaria vastineeksi, ja 200 on voittosummasi.

American Odds

Amerikkalaiset kertoimet käyttävät numeroa, jossa on positiivinen tai negatiivinen etumerkki. Kerroin -150 tarkoittaa, että sinun on panostettava 150 dollaria voittaaksesi 100 dollaria. Toisaalta kertoimet +150 tarkoittaa, että saat 150 dollaria vastineeksi 100 dollarin panostamisesta.

LoL-vedonlyöntikertoimien tyypit
Mistä löytää parhaat League of Legends -kertoimet

Mistä löytää parhaat League of Legends -kertoimet

League of Legends -vedonlyönnissä yksi tärkeimmistä asioista, joka sinun on oltava tietoinen, on vedonlyöntikertoimet. Myös vedonlyöntikertoimet ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun päätät online-vedonlyöntivälittäjästä. Haluat valita vedonvälittäjät, joilla on parhaat vedonlyöntikertoimet.

Saatat ihmetellä, mitkä ovat hyvät vedonlyöntikertoimet. Koska vedonlyöntikertoimet määräävät summan, jonka saat vastineeksi voitosta, parhaat vedonlyöntikertoimet ovat ne, jotka tarjoavat sinulle suurimman tuoton voittamistasi vedoista.

Löytääksesi parhaat League of Legends -kertoimet, voit katsoa, mitkä kertoimet ovat saatavilla tietyllä vedonlyöntimarkkinoilla useissa online-vedonlyöntitoimistoissa. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikilla vedonvälittäjillä on hieman erilaiset kertoimet. Joillakin vedonvälittäjillä on todennäköisyys kohtuuttoman pieniin tuotoihin, jopa riskialttiilla vedoilla. Sinun tulisi suodattaa tämäntyyppiset alustat pois ja valita ne, jotka tarjoavat suuren tuoton.

Tämä saattaa tuntua aikaa vievältä ja työlältä tehtävältä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia. On helpompi tapa löytää parhaat League of Legends -kertoimet. Voit tarkistaa EsportRanker vedonlyöntisivustojen arvosteluissa, joissa joitakin parhaista vedonlyöntisivustoista arvioidaan useiden standardien perusteella, mukaan lukien vedonlyöntikertoimien laatu.

Mistä löytää parhaat League of Legends -kertoimet
Parhaat LoL-vedonlyöntikertoimet

Parhaat LoL-vedonlyöntikertoimet

Perinteisellä vedonlyönnillä lyöt vetoa ottelun tuloksista ennen kuin ottelu on edes alkanut. On kuitenkin olemassa toisenlainen vedonlyönti, jonka avulla voit asettaa vetoja ottelusta sen tapahtuessa, jota kutsutaan live-esport-vedonlyönti.

Koska League of Legends -ottelun tilanne voi muuttua sen edetessä, myös tiettyjen tulosten toteutumisen todennäköisyys muuttuu. Tästä syystä vedonvälittäjät päivittävät jatkuvasti live-vedonlyöntikertoimiaan, jolloin näitä kertoimia kutsutaan live-vedonlyöntikertoimiksi.

Live-vedonlyöntikertoimien käyttämisessä on useita etuja tavallisiin kertoimiin verrattuna. Ensinnäkin live-vedonlyöntikertoimet ovat paljon tarkempia siitä, mikä lopputulos todennäköisesti tapahtuu, koska niitä päivitetään ottelun tilanteen mukaan. Toiseksi voit seurata tapahtumaa tarkasti live-vedonlyönnillä ja luoda paremman vedonlyöntistrategian parantaaksesi menestysmahdollisuuksiasi.

Toinen live-vedonlyöntikertoimien käytön etu on, että joskus ilmaantuu mielettömiä vedonlyöntimahdollisuuksia. Nämä mahdollisuudet antavat sinulle joko erittäin suuret mahdollisuudet voittaa vedon tai saada uskomattoman korkeat tuotot.

Parhaat LoL-vedonlyöntikertoimet
Lyö vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla

Lyö vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla

Monet ihmiset eivät tiedä siitä, mutta voit lyödä vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla. Sinun tarvitsee vain löytää vedonvälittäjä, joka tarjoaa vedonlyöntimarkkinoita League of Legends esportsille. Prosessi LoL-vedonlyönnissä oikealla rahalla on melko yksinkertaista, kun olet valinnut vedonvälittäjän.

Voit lyödä vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla menemällä valitsemasi vedonvälittäjän pääsivulle ja rekisteröitymällä sitten alustalle.

Valitse sen jälkeen talletusvaihtoehto käytettävissä olevista ja tee talletuksia sen summan arvosta, jolla haluat lyödä vetoa. Nyt voit katsoa useita League of Legends -tapahtumia ja vedonlyöntimarkkinoita ja lyödä vetoa tuloksista, joista pidät hyvänä.

Jos olet aidalla aloittaaksesi League of Legends -vedonlyönnin oikealla rahalla, päätöksen tekeminen on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain kysyä itseltäsi: "Oletko hyvä League of Legendsin pelaaja ja tiedätkö paljon League of Legends -urheilusta?" Jos vastaus on kyllä, sinun tulee ehdottomasti kokeilla sitä.

Lyö vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla
UKK

UKK

Onko League of Legends -vedonlyönti laillista?

Suurimmaksi osaksi se on täysin laillista. Sinun on kuitenkin oltava uhkapelaamiseen vaadittavaa laillista ikää vanhempi, ja sinun tulee pelata vain rekisteröidyillä ja lisensoiduilla alustoilla. Jotkut maat ovat kieltäneet uhkapelit, joten sinun tulee myös tarkistaa maasi lait.

Mistä löydän parhaat kertoimet LoL-vedonlyöntiin?

Ei ole yhtä sivustoa, jolla on parhaat kertoimet League of Legendsille. Sinun on verrattava useiden vedonlyöntisivustojen kertoimia ja valittava sitten se, joka antaa sinulle suurimman tuoton.

Millaisia LoL-vedonlyöntikertoimia on olemassa?

League of Legendsissä on kolmenlaisia vedonlyöntikertoimia, mukaan lukien murtokertoimet, desimaalikertoimet ja amerikkalaiset kertoimet. Näitä tyyppejä kutsutaan myös parittomiksi muodoiksi.

Missä lyödä vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla?

Voit lyödä vetoa League of Legendsistä oikealla rahalla online-vedonvälittäjissä, joilla on urheiluvedonlyönti e-urheilua varten. Melkein kaikki esports-vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita League of Legends -tapahtumiin.

UKK

Tuoreimmat uutiset

Aasian suosituimmat esports-pelit
2023-02-23

Aasian suosituimmat esports-pelit

Esports on yksi Aasian parhaista viihteen lähteistä. Se on kilpailumuoto, joka sisältää videopelejä. Turnauksissa pelataan moninpelejä, joihin pelaajat osallistuvat joukkueiden muodossa. Tietysti sen järjestävät jotkut isot nimet, ja palkintopotti on mieletön.

LAN tai online: Make-Or-Break eSports-vedonlyöjille
2022-12-29

LAN tai online: Make-Or-Break eSports-vedonlyöjille

Maailmanlaajuinen pandemia on nostanut eSports-vedonlyöntiä. Se pysäytti myös LAN-turnaukset, mutta toi nettiturnausten nousun. Suorat LAN-turnaukset ovat kuitenkin palaamassa, kun lukitukset helpottavat ja rokotusohjelmat ovat osoittautuneet tehokkaiksi.

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close