Tulevat CS: GO -tapahtumat

Uutiset

2022-07-07

Miljoonat fanit seuraavat e-urheilua päivittäin kaikkialla maailmassa. Field Level Media julkaisee sarjan yleiskatsauksia paljastaakseen faneille suosituimmat nimikkeet, joukkueet ja persoonallisuudet. Pelit kattavat eri formaatteja, kilpailutyyppejä ja aikatauluja.

Tulevat CS: GO -tapahtumat

Counter-Strike: Global Offensive tai yksinkertaisesti CS: GO, on moninpeli ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jonka on julkaissut ohjelmistotoimittaja Valve. Se julkaistiin vuonna 2012 Counter-Strike-pelisarjan neljäntenä painoksena. Valve teki pelistä ilmaispelin joulukuusta 2018 alkaen. Jokainen verkossa pelattu pelitila tukee matchmakingia. Tällä tavalla se käyttää ohjelmistotoimittajan Anti-Cheatia estämään huijaamisen ja pelaajien, joiden taitotaso on vertailukelpoinen.

Tulevat Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) -tapahtumat

Siellä on useita turnauksia suunnitteilla tälle vuodelle. Näissä huipputurnauksissa on mukana maailman parhaat pelaajat ja joukkueet. Osa tapahtumista on vahvistettu, ja paikat ja päivämäärät on jo sovittu.

Niitä on myös parhailla esport-vedonlyöntisivustoilla. Kun online-urheiluvedonlyönti kasvaa, monet online-vedonlyöntiyritykset sisällyttävät CS: GO -tapahtumia vedonlyöntimarkkinoilleen. Tulevaisuudessa on myös sivustoja, jotka tarjoavat esport-vedonlyöntivinkkejä.

PGL Major Antwerpen 2022

The PGL Major Antwerpen, vuoden 2022 ensimmäinen CS: GO Major, tapahtui 9.–22. toukokuuta. Tapahtuma on ensimmäinen kerta, kun CS: GO Major järjestetään Belgiassa. 24 joukkuetta ympäri maailmaa taisteli miljoonan dollarin palkintopotista ja suurten mestareiden tittelistä.

CS: GO -rata on täynnä laadukkaita kilpailuja, mutta pääsarjat erottuvat edelleen joukosta. PGL, sama yritys, joka järjesti Stockholm Majorin vuonna 2021, järjestää Valven sponsoroiman tapahtuman 17. kerran.

Sveitsiläistä järjestelmää käytetään amerikkalaisissa ja eurooppalaisissa RMR-tapahtumissa, ja joukkueet paritetaan turnausennätyksensä mukaan. Tämä eurooppalainen RMR on jaettu kahteen tapahtumaan, A ja B. Tämä jako johtuu monista paikalla olevista joukkueista ja linjan tärkeimpien lähtöjen tärkeydestä.

Etenemis- ja pudotusottelut ovat paras kolmesta -kilpailuja, ja loput pelit ovat yhden kartan asioita. Jos joukkue häviää kolme ottelua peräkkäin, se putoaa automaattisesti.
Challengers, Legends ja Champions ovat PGL Major Antwerpenin kolme vaihetta. Kaksi ensimmäistä järjestetään suljettujen ovien takana studioympäristössä, kun taas kolmas järjestetään yleisön edessä Antwerpen Sportpaleis'ssa, jossa on 18 000 istumapaikkaa.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Tämä painos järjestetään 30. toukokuuta ja 5. kesäkuuta välisenä aikana, ja sen palkinto on 250 000 dollaria. Tapahtuma on maailmanlaajuinen esports-kilpailusarja, joka järjestetään eri maissa. Vuodesta 2022 lähtien nämä esports-mestaruuskilpailut ovat Intelin sponsoroimia sertifioituja kilpailuja. Turtle Entertainment on yhtiö, joka omistaa liigan. Liiga on ollut olemassa 16 kautta vuodesta 2022 lähtien. Kauden loppuottelut pelataan Puolan Katowicessa. Monet kaupungit ympäri maailmaa isännöivät kauden puolivälissä tapahtumia, mukaan lukien Chicago, Shanghai ja Sydney.

BLAST Premier BLAST Premier: Kevään finaalit 2022

BLAST Premier Spring on yksi BLAST-ekosysteemin kahdesta kausiluonteisesta CS: GO -kilpailusta. Kokonaispalkintopotti on $2 475 000, joten koko piiri ansaitsee lisäpotkua palkintorahoista. Tapahtuman muoto on hyvin samanlainen kuin edellisenä vuonna. Festivaali järjestetään 15. ja 19. kesäkuuta välisenä aikana.

Jotkut BLAST Premier -tapahtuman vaiheet pelataan tänä vuonna verkossa. Kilpailun kyseisessä vaiheessa on alueellinen jako. Tapahtuma on yksi tärkeimmistä CS: GO -turnauksista. Joukkueet kilpailevat rahapalkinnoista ja paikasta maailmanlaajuisessa finaalissa voittajasta. Kaikissa BLAST-tapahtumissa parhaat joukkueet saavat myös pisteitä kohti BLAST-tulostaulukkoa.

IEM Intel Extreme Masters XVII

IEM Intel Extreme Masters XVII sijoitetaan Kölniin, Saksaan 5.-17.7.2011. Tämän painoksen palkintopotti on 1 000 000 dollaria. Muodossa on kaksi kaksoispoistoryhmää. Kolme parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin, kahdeksan osallistujaa kussakin ryhmässä. Lohkovaiheen voittajat etenevät välieriin. Lohkovaiheen toiseksi tulleet etenevät parhaimpina puolivälieriin. Lopuksi myös lohkovaiheen kolmanneksi tulleet joukkueet etenevät puolivälieriin.

Muut Tilaisuudet

Myöhemmin tänä vuonna järjestetään myös useita kilpailuja. Tapahtuman paikkoja ei kuitenkaan ole vielä päätetty. BLAST Premier: Fall Groups 2022 järjestetään 19.-28. elokuuta. Tapahtuman voittaja saa 177 498 dollaria palkintorahoja.

The ESL Pro League on joka vuosi järjestettävä kilpailu. ESL Pro League Season 16 pelataan 31. elokuuta ja 2. lokakuuta välisenä aikana. Voittaja saa 835 000 dollarin palkinnon. Tapahtuman paikkaa ei kuitenkaan ole vielä päätetty. BLAST Premier: Fall Finals 2022 järjestetään 23.–27. marraskuuta. Tämän turnauksen palkintopotti on 425 000 dollaria. BLAST Premier: World Final 2022 pidetään joulukuussa. Voittaja saa miljoona dollaria turnauksesta, joka järjestetään 14. heinäkuuta ja 18. elokuuta välisenä aikana.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close