Rainbow Six Siege Year 7, kausi 1

Uutiset

2022-05-12

Rainbow Six (R6) Siege Year 7 Seasons 1 toivotti juuri tervetulleeksi Demon Veilin. Ennen virallista julkaisua 15. maaliskuuta 2022 markkinoilla oli monia raportteja. Vaikka jotkut vuodot ovat toteutuneet, monet eivät. Nämä kaikki kuitenkin vain maalasivat kuvan tulevasta.

Rainbow Six Siege Year 7, kausi 1

The Demon Veil, joka merkitsi vuoden 7 ensimmäistä tuotantokautta, julkaistiin äskettäin. Rainbow Six Siege -fanit toivottivat tervetulleeksi uuden tilan – Team Deathmatchin, uuden verhooperaattorin Azamin ja joukon uusia päivityksiä. Sen julkaisun jälkeen pelaajat saivat mahdollisuuden kokeilla viimeisimpiä päivityksiä ilmaiseksi, ilmaispeliviikon aikana 17.–24. maaliskuuta 2022.

Azami, uusi Rainbow Six Siege -operaattori

Viimeisin R6 Siege 'Demon Veil' -päivitys sisälsi useita uusia lisäyksiä. Pelaajat ja eSport-vedonlyönti harrastajat ovat ottaneet nämä muutokset lämpimästi tervetulleiksi, sillä ne auttavat parantamaan yleistä pelikokemusta. Yksi tärkeimmistä muutoksista oli uuden Operaattorin, Kana 'Azami' Fujiwaran, esittely, toinen japanilainen hahmo, joka on luokiteltu pelin Operaattoriksi.

Azamin takatarina

Hahmon taustatarina esittelee hänet moottoripyöräpoliisina, jonka itseilmaisun keinoja olivat fyysinen taistelu ja muoti. Taustatarinoiden mukaan hänen intohimonsa tulivat hänen lapsuudestaan, kun hän käytti niitä pakenemaan kotitaloudensa tiukkoja sääntöjä. Hän työskenteli kovasti ja nousi turvallisuuspoliisin riveihin, asiantuntijaosastoon, joka suojelee VIP-henkilöitä Japanissa. Hän oli kuitenkin luonteeltaan väkivaltainen ja moitti melko usein, että hänen oli poistuttava osastolta. Hän päätyi henkilökohtaiseksi henkivartijaksi yksityisellä sektorilla. Azamin tunnusomainen ilme perustuu Japanin turvallisuuspoliisiin.

Azamin laitteet ja aseet

Azamin lataus ei sisällä nimettyä ampujakivääriä tai rynnäkkökivääriä, toisin kuin useat aikaisemmat Operaattorit. Sen sijaan hän on aseistettu 9x19VSN-konepistoolilla ja ACS12-haulikolla ensisijaisina aseinaan. Konepistoolin nopeus on 750 rpm ja 34 luotivauriota. Haulikko pitää sisällään 31 luodin lippaan, mikä auttaa varmistamaan, että luodit eivät lopu nopeasti. Hänen oletusasetuksensa toissijainen ase on D50-käsiase. Hänellä on myös piikkilanka ja iskukranaatti ainoana vempaimenaan.

Kiban esteet

Azamin kokonaislataus ei ole operaattorille vaikuttava. Hänen ainutlaatuiset vempaimet tekevät kuitenkin valtavan eron pelattavuudessa. Hänen ainutlaatuiset varusteensa, Kiba Barriers, on ensimmäinen laatuaan pelissä. Toisin kuin muut kilvet, jotka tyypillisesti estävät hyökkäykset edestä, Kiba Barriersilla voidaan levittää materiaalia, joka laajenee ja muuttuu betonimaiseksi luodinkestäväksi aineeksi. Käytetty materiaali on liuoksen K-13 ja yhdisteen L-7 seos. Kemikaalit sijaitsevat Kunaissa, piilotettuna hänen ranteensuojaan.

Kiba Barriers voi peittää reikiä seinissä, kattoissa, lattioissa ja missä tahansa kartalla. Pyöreän suojuksen pitelee materiaali, joka suojaa soitinta mistä tahansa kulmasta. Pelisuunnittelija Clement Dominicin mukaan Kiba Barriers voi mestarillisesti käytettynä olla yksi tärkeimmistä ja peliä muuttavista vempaimista puolustajille.

Azamin päärooli

Azami voi ottaa minkä tahansa puolustajan roolin. Clementin mukaan Azamin tulisi kuitenkin pysyä lähellä ankkuripelaajia, jotta hän voi suojella heitä. Hänen tulee myös olla lähellä tavoitetta käyttää arkkitehtonisia taitojaan estääkseen hyökkääjien mahdollisesti tekemät loukkaukset. Kaiken kaikkiaan jokaisen pelaajan pelistrategiat määräävät, kuinka hahmoa käytetään parhaiten. Online eSports -vedonlyönnin harrastajat hyötyvät hänen lisäsuojausominaisuuksistaan aina, kun vedonlyönti on puolustuspuolella.

Uuden Emeraldin tavallinen kartta

Odotettuaan sitä yli kolme vuotta, R6 Siege -pelaajat on palkittu uudella ja mielenkiintoisella kartalla. Fortressin julkaisun joulukuussa 2018 jälkeen karttaa on muokattu lukuisia, mutta ei mitään erityisen uutta. Demon Veil vie pelaajat täysin uuteen paikkaan, Irlannin Emerald Plainsille.

Kartalla on upeita koristeita ja ylelliset maalaisklubit inspiroineet ylelliset korkeat katot. Huolimatta pelaajien kaikesta innostuksesta ja ahdistuksesta nauttia uudesta kartasta, heidän on odotettava kauden puoliväliin, kuten kehittäjät ilmoittivat. Kehittäjät väittävät myös, etteivät he aio tehdä karttamuokkauksia Operation Demon Veil -sovelluksessa myöhäisen julkaisun vuoksi.

Pelitilat ja pelin kulku muutokset

Kehittäjien mukaan R6 Siege aikoo laajentaa soittolistaansa. Se tuo mukanaan useita uusia pelitiloja kauden edetessä. Team Deathmatch on jo julkaistu ja sisällytetty pysyvälle soittolistalle. Siihen osallistuu kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on viisi pelaajaa, jotka kilpailevat kilpailussa saadakseen 75 tappoa.

Pelitila ei sisällä vempaimia, joten Azamin Kiba Barriers ei voi olla hyödyllinen siellä. Pelaajat voivat käyttää vain perusaseita, eikä heitä saa hylätä. Kehittäjät pitävät sitä loistavana lämmittelynä uudelle kartalle. Se lisää myös eSportin vedonlyöntisivustojen tarjoamien online-vedonlyöntimarkkinoiden määrää. Pelaajat etsivät jo esport-vedonlyöntivinkkejä tämän uuden julkaisun hyödyntämiseksi.

Lukuisat pienet muutokset rikastuttavat epäilemättä yleistä pelikokemusta. Kasvoteknologiaan tulee myös useita parannuksia, jotka otetaan käyttöön tulevissa hahmoissa. Pelaajat voivat kuitenkin jo kokea joitain parannuksia toiminnassa Azamin kanssa.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close