Uutiset

November 7, 2023

Liity Fortnite Reboot Rally -tapahtumaan ja ansaitse ilmaisia ​​kosmetiikkatuotteita!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Fortnite Reboot Rally on palannut uudelle kierrokselle! Tämän satunnaisen Epic-tapahtuman tarkoituksena on tuoda rauenneet pelaajat takaisin peliin. Yhteistyössä uuden tai palaavan pelaajan kanssa voit ansaita ilmaisia ​​kosmetiikkatuotteita ja nauttia erikoispalkinnoista Fortnite OG -kauden aikana.

Liity Fortnite Reboot Rally -tapahtumaan ja ansaitse ilmaisia ​​kosmetiikkatuotteita!

Uudelleenkäynnistyshaasteet

Reboot Rally on joukko haasteita, joissa pelaajien tehtävänä on "käynnistää uudelleen" toinen pelaaja. Tämä kampanja alkoi viimeisimmällä kaudella 3. marraskuuta. Osallistuakseen pelaajien on suoritettava pelin sisäisiä tehtäviä avatakseen sarjan uusia kosmetiikkatuotteita.

Kuinka osallistua

Liittyäksesi Reboot Rallyn Fortnite OG -versioon sinun on tehtävä yhteistyötä sellaisen pelaajan kanssa, joka on pelannut Fortnitea alle 2 tuntia 30 päivän aikana ennen marraskuun 2. päivää. Jos tiedät jonkun, joka sopii tilanteeseen, kannusta häntä käynnistämään peli ja liittymään juhliisi.

Palkintojen ansaitseminen

Kun olet perustanut puolueen, voit hypätä peleihin ja suorittaa erityisiä tehtäviä yhdessä. Näiden seikkailujen suorittaminen palkitsee molemmat pelaajat ilmaisilla kosmetiikkatuotteilla. Fortnite Reboot Rallyn palkintoja tällä kertaa ovat:

  • Infernal GG Emoticon (50 pistettä)
  • Burning Dragon Wrap (100 pistettä)
  • Skerran Glider (150 pistettä)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 pistettä)

Kuinka ansaita pisteitä

Jotta voit avata näiden kohteiden lukituksen, sinun on ansaittava pisteitä. Jokainen Fortnite Reboot Rally -välilehden tehtävä antaa sinulle tietyn määrän pisteitä. Jos jotkin tehtävät osoittautuvat liian haastaviksi, voit keskittyä helpoimpiin kerätäksesi tarpeeksi pisteitä avataksesi kaiken.

Johtopäätös

Marraskuun Fortnite Reboot Rally on loistava tilaisuus osallistua peliin ja ansaita ilmaista kosmetiikkaa. Pelaajamäärän noustessa ennätystasolle, on varmasti kelvollisia pelaajia, joita voit värvätä liittymään Reboot Rallyyn. Älä missaa tätä mahdollisuutta nauttia pelistä ja kerätä eksklusiivisia palkintoja!

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset