Uutiset

November 9, 2023

Jonesyn paluu: Fortnite OG:n tulevaisuus

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Fortnite Jonesy on pelin ikonisin hahmo, jonka pelaajat tunnustavat maailmanlaajuisesti. Fortniten keskeisenä hahmona monet pelaajat ovat uteliaita, palaako Jonesy Fortnite OG:hen.

Jonesyn paluu: Fortnite OG:n tulevaisuus

Jonesyn matka

Jonesy esiintyi ensimmäisen kerran pelin luvussa 1 oletushahmona. Aluksi hän oli vain yksi monista hahmoista, joista pelaajat saattoivat valita, jos heillä ei ollut ihoa. Jonesy sai kuitenkin ajan myötä suosiota ja siitä tuli olennainen osa Fortnite-lorea. Hän sai lisää skinejä ja muunnelmia, jotka valloittivat fanien sydämet.

Jonesyn tulevaisuus

Luvussa 2 Jonesy otti tärkeän roolin agentti Jonesina. Hän esiintyi useissa versioissa ja jopa käytti yhden POI:n. Luvussa 3 hänellä ei kuitenkaan ole ollut merkittävää roolia pelin historiassa, joten fanit miettivät, palaako hän OG-kauden herättämiseen.

Jonesyn läsnäolo

Vaikka Jonesy ei välttämättä näy kartalla NPC:nä, on erittäin todennäköistä, että Jonesyn uusi versio julkaistaan ​​pelikaupassa kauden aikana. Nämä hahmon muunnelmat ovat aina suosittuja pelaajien keskuudessa, ja paluu Lukuun 1 näyttää todennäköiseltä.

Herätystapahtuma

Luku 4:n OG Fortnite -kauden odotetaan päättyvän jännittävään pelin sisäiseen tapahtumaan. On mahdollista, että agentti Jonesy tai jokin muu hahmon muunnelma näyttelee avainroolia tässä tapahtumassa viemällä pelaajat takaisin Black Holeen ja avaamalla uuden luvun Fortnitessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka Jonesyn paluu Fortnite OG:hen on epävarma, hänen vaikutustaan ​​pelin historiaan ja suosioon ei voida kiistää. Fanit odottavat innolla uutisia tai päivityksiä hänen mahdollisesta paluustaan.

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset