Uutiset

October 30, 2023

Guild Esports turvaa 1 miljoonan punnan investoinnin laajentuakseen MENA-alueella

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Guild Esports, kansainvälinen esports-järjestö, on ilmoittanut allekirjoittaneensa tilaussopimuksen, jolla kerätään jopa miljoona puntaa. Investointi tulee näkyvältä esports-, sisällöntuotannon ja mediabrändiltä.

Guild Esports turvaa 1 miljoonan punnan investoinnin laajentuakseen MENA-alueella

Liiketoiminnan laajentaminen

Guild Esports aikoo käyttää varoja liiketoimintansa laajentamiseen keskittyen erityisesti Lähi-idän Pohjois-Afrikan (MENA) alueelle. Tällä alueella ennustetaan olevan 88 miljoonaa pelaajaa vuoteen 2026 mennessä, mikä tekee siitä lupaavan e-urheilumarkkinan.

Sijoitustiedot

Miljoonan dollarin investointi sisältää kaksi ehdotonta 250 000 punnan maksua. Lisäksi tilauksesta on kolmas erä 500 000 puntaa, joka on ehtona neuvottelujen ja laajemman kaupallisen sopimuksen solmiminen brändin ja Guildin välillä.

Tilaisuuteen tarttuminen

Guild Esports tunnistaa kasvavan kansainvälisen halun e-urheiluun, erityisesti MENA-alueella. Toimitusjohtaja Jasmine Skee korostaa, että tämä investointi on ratkaisevan tärkeä heidän visionsa edistämiselle tulla johtavaksi kansainväliseksi e-urheilu- ja pelipainotteiseksi mediabrändiksi.

Siteiden syventäminen

Guild Esports odottaa innolla suhteiden syventämistä sijoitusbrändiin, koska he uskovat sen olevan toisiaan täydentävä liiketoiminta. Tämä kumppanuus auttaa Guild Esportsia vahvistamaan asemaansa alalla ja vahvistamaan läsnäoloaan MENA-alueella.

Rekisteröidy GI Daily -palveluun saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset suoraan postilaatikkoosi.

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset