Uutiset

October 28, 2023

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Tämä on tee-or-die-hetki G2:lle ja BLG:lle heidän kohtaaessaan Worlds 2023 Swiss Stagen viimeisellä kierroksella. Kuka pääsee seuraavaan vaiheeseen? Puretaan se.

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Yleiskatsaus

G2 ja BLG kilpailevat Sveitsin vaiheen viimeisessä Bo3-sarjassa varmistaakseen paikan Knockout-vaiheessa. Molempien joukkueiden vahvasta lähdöstä huolimatta he ovat osoittaneet joitakin heikkouksia ratkaisevassa sarjassa.

G2:n haasteet

G2:lla näyttää olevan joitain ongelmia luonnoksen valmistelussa. Sarjoissaan NRG:tä ja Gen.G:tä vastaan ​​he kamppailivat hidastaakseen peliä ja odottamassa oikeita tehopiikkejä. NRG osoittautui vahvemmaksi ja ennakoivammaksi, kun taas Gen.G oli myös haaste. G2:n on ratkaistava nämä ongelmat BLG:n vastaisessa sarjassa.

BLG:n suorituskyky

BLG:llä oli kunnollinen esitys T1:tä vastaan, mutta hän epäonnistui kukistamassa Korean joukkuetta. Tahm Kenchin valinta sai heidät yllättäen, eivätkä he pystyneet sopeutumaan toisessa pelissä. Lisäksi keskeisissä joukkuetaisteluissa esiintyi joitain tapauksia liiallisesta venymisestä ja koordinoinnin puutteesta.

Avaintekijät

Ottelun lopputulos riippuu suuresti joukkueen kokoonpanosta. BLG:n metaluku on vakaa, ja he voivat oppia kokemuksistaan ​​T1:tä vastaan. G2:n sen sijaan on oltava aktiivisempi ja löydettävä tapoja voittaa varhainen peli. Alimman kaistan ottelu on ratkaiseva Hans Samalle ja Mikyxille.

Ennustus

Lopputulosta on vaikea ennustaa sivuvalinnan tärkeyden vuoksi. Odotan kuitenkin tiukkaa sarjaa molemmilla puolilla 2-1 voittoa. BLG:llä voi olla pieni etu niiden yleisen paremman luonnoksen vuoksi.

Ennuste: G2 1 – 2 BLG

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset