Red Bull Wololo -turnausoppaasi 2024

Jos olet Age of Empires -pelien fani, Red Bull Wololo on yksi esports-turnaus, jota haluat seurata. Red Bull Wololo houkuttelee pelaajia eri puolilta maailmaa 1v1-muodossa valtavaan palkintopottiin, ja se tuo sekä amatööri- että ammattipelaajat yhteen kunnian tavoittelemiseen.

Red Bull Wololossa on ainutlaatuinen muoto, joka sopii suoraan toimintaan, ja siin√§ on kyse ensiluokkaisesta pelist√§, j√§nnityksest√§ ja laadukkaasta viihteest√§ ‚Äď ja jos olet esports-fani, kyse on my√∂s vedonly√∂nnist√§. Red Bull Wololo on reaaliaikainen strategiaturnaus, jossa juhlitaan erilaisia Age of Empires -pelej√§, ja sit√§ on yht√§ j√§nnitt√§v√§√§ katsoa kuin kilpailla. Lue lis√§√§ siit√§, mik√§ tekee t√§st√§ turnauksesta niin suositun ja kuinka saat siit√§ kaiken irti. Red Bull Wololo esports -vetoasi.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Mikä on Red Bull Wololo?

Red Bull Wololon ymmärtämiseksi on tärkeää ensin ymmärtää Age of Empires -pelit.

Mikä on Age of Empires -pelisarja?

Tämä RTS (reaaliaikainen strategia) peli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1997. Tähän mennessä on julkaistu 9 peliä ja lukuisia laajennuspaketteja, joista viimeisin on Age of Empires IV, joka julkaistiin lokakuussa 2021.

Ensemble Studiosin luoma ja Xbox Game Studiosin julkaisema Age of Empires on historiallinen RTS-peli, joka vie pelaajat läpi tapahtumien Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa, siirtyen aikakausien läpi kivikaudesta rautakauteen Rooman valtakuntaan. Jokaisen uuden version grafiikan ja pelin parantumisen myötä peli on saanut vahvan seuraajansa, ja se on tunnettu reilusta pelistä ja keskittymisestä historiallisiin tapahtumiin.

Red Bull Wololo -sarja

Kuten Age of Empires -sarjan fanit tiet√§v√§t, "Wololo" on Priest-yksik√∂n taisteluhuuto pelin alkuper√§isess√§ versiossa ‚Äď ja vuodesta 2020 l√§htien se on kutsunut pelaajia yhdistym√§√§n ja taistelemaan toisiaan vastaan Red Bull Wololo -sarjassa. , is√§nn√∂i Red Bull Gaming.

Ensimmäistä kertaa vuonna 2020 julkaistu sarja keskittyi alun perin Age of Empires II:een, jossa oli erilaisia online-turnauksia pidetään ja kokonaispalkintopotti on 20 000 euroa. Ensimmäisen turnauksen menestyksen jälkeen Red Bull Wololo jatkoi kilpailuissa, joissa jokaisella oli erilainen tarina, jota pelaajat voivat seurata toisessa sarjassa linnan hallinnasta taistelusta kolmannessa aasialaiseen sivilisaatioon ja viikingisoturiin. neljäs.

Vuonna 2021 Red Bull Wololo V:stä tuli sarjan ensimmäinen merkittävä LAN-tapahtuma, joka houkutteli 70 000 katsojaa finaaliin kiihkeässä taistelussa 100 000 dollarin palkintopotista.

Vuonna 2022 tapahtuma palasi kuudenteen turnaukseensa Red Bull Wololo Legacyna ‚Äď Red Bull Gaming -juhlaan Age of Empires -sarjan 25-vuotisjuhlasta, jossa ei pelattu yht√§, vaan kolme peli√§ samanaikaisesti. Kun ammattilaiset ja amat√∂√∂rit kilpailevat samanaikaisesti Age of Empires I: The Rise of Rome-, Age of Empires II- ja Age of Empires IV -turnauksissa, sarja p√§√§ttyi finaaliin Heidelbergin linnassa Saksassa.

2022 tarjoaa 550 000 dollarin yhteisen palkintopotin kaikissa kolmessa tapahtumassa, ja se oli Red Bull Wololon tähän mennessä suurin tapahtuma, ja sarja näyttää jatkuvan yhtä vahvasti myös jatkossa.

Red Bull Wololo -turnauksen rakenne

Vaikka Red Bull Wololon tarinakaari voi vaihdella tapahtumasta toiseen, riippuen pelattavasta Age of Empires -versiosta, jokainen turnaus on aina noudattanut samanlaista perusrakennetta:

 • Kilpailu alkaa ryhm√§kierroksella, jossa on 8-16 pelaajaa.
 • Ryhm√§kierros koostuu joko kutsutuista ammattilaisista tai amat√∂√∂reist√§, jotka kilpailevat paikastaan avoimen karsinnan kautta, kuten Road To Wololon esikarsinnalla Legacy 2022:een.
 • Tapahtuma noudattaa 1v1-muotoa, jossa on yksi eliminointihaarukka.
 • Ryhm√§vaihe pelataan useilla "Best of" -kierroksilla, kuten "Best of 3" tai "Best of 5".
 • Lohkovaiheen j√§lkeen voittajat etenev√§t pudotuspeleihin.
 • Pudotuspelit pelataan sarjassa "Paras viidest√§" -puoliv√§lieriss√§ ja sitten v√§lieriss√§.
 • Kaksi viimeist√§ semifinaalien j√§lkeen seisovaa pelaajaa kilpailevat turnauksen finaalissa t√§ll√§ kertaa "Best of 7" -muodossa.

Jotta voit ohittaa pelin alustavat vaiheet ja siirtyä suoraan toimintaan, turnaukset noudattavat hieman muutettua Age of Empires -versiota. Esimerkiksi Red Bull Wololo V -pelissä pelaajat kilpailivat Age of Empires II: Definitive Editionissa ja aloittivat 27 kyläläisen talouteen, sekä useista muista elementeistä, kuten jo toimitetuista seppistä ja kasarmista. Tämä mahdollistaa pelien voittamisen tai häviämisen avausminuuteissa ja takaa välittömän toiminnan.

Kuinka lyödä vetoa Red Bull Wololosta

Vedonlyönti Red Bull Wololosta ja esports-peleistä yleensä voi olla monenlaista, ja se kattaa kaikki alan osa-alueet livepelaamisesta turnauksiin ja Twitch-suoratoistoon. Vaikka on olemassa monia vetoja elementeissä, kuten fantasiavedonlyönnissä, striimausvedonlyönnissä ja vedonlyönnissä poolissa, yksi suosituimmat esport-vedonlyöntitavat on oikean rahan vedonlyönti.

Mitä on oikean rahan vedonlyönti?

Oikean rahan vedonlyönti esportissa ja perinteinen urheiluvedonlyönti noudattaa samaa muotoa. Valitse vain turnaus tai tapahtuma, josta haluat lyödä vetoa, kuten Red Bull Wololo, valitse vedonlyöntimarkkinasi, aseta veto ja odota, että tulos paljastuu.

Panostaessasi sinun kannattaa ottaa huomioon kunkin pelaajan muoto, mikä heidän strategiansa voisi olla ja kuinka menestyksekäs he aikovat toteuttaa sen. Yrittääkö jotkut pelaajat voittaa pelin varhaisessa vaiheessa vai pidättävätkö toiset ja pelaavat pidemmän pelin?

Toinen huomioitava seikka Red Bull Wololossa on, että toisin kuin joissain muissa turnauksissa kutsutut pelaajat osallistuvat lohkovaiheisiin sen sijaan, että hyppäävät suoraan eteenpäin, mikä voi muuttaa pelin kulkua.

Pidä kaikki nämä kohdat mielessä, tee tutkimuksesi etukäteen, niin voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä siitä, minkä tyyppiset oikean rahan vedot ovat parhaita.

Parhaat vedonlyöntivinkit

Jos live-vedonlyönti on sallittua, voi olla sen arvoista katsoa pelaajien suorituskykyä ensin ennen vedon asettamista saadakseen paremman käsityksen heidän muodosta ja tilasta.

Opi pelaamaan peliä ensin. Jos et ole koskaan pelannut Age of Empires IV Ennen kuin esimerkiksi et tiedä, mistä lyöt vetoa. Mitä enemmän tiedät kustakin pelityypistä ennen vetoa, sitä parempi.

Tutki pelaajia Ota etukäteen selvää heidän vahvuuksistaan ja heikkouksistaan, ja joissain tapauksissa harkitse jopa altavastaajaa, koska tämä voisi olla arvokkaampi veto. Kaikki voi muuttua turnauspäivänä, joten pidä järkeäsi ja vedä viisaasti.

Suosituimmat esportin vedonlyöntisivustot

Kun olet tutkinut ja luottanut vetoihin, jotka haluat lyödä, sinun on löydettävä laadukkaan palveluntarjoajan esports-sivusto. Maailmassa on useita erinomaisia esports-sivustoja, jotka sallivat vedonlyönnin Age of Empiresista, mukaan lukien:

 • 1xBet
 • 10 Bet
 • 22 Bet
 • Bet365
 • Betsson
 • V√§limies
 • Casumo
 • Thunderpick
 • TonyBet

Red Bull Wololo -vedon tyypit

Vedon asettaminen Red Bull Wololo -turnaukseen on helppoa ‚Äď ly√∂tp√§ vetoa yksitt√§isen ottelun tuloksesta tai panostat useisiin tuloksiin yritt√§√§ksesi moninkertaistaa voittosi, l√∂yd√§t monia vedonly√∂ntimarkkinoita, joista valita.

Jokaisella turnauksella on omat kilpailijansa ja tapahtumansa, mutta tyypillisesti yleisimpiä esports-vedon tyyppejä ovat:

Ottelun voittajan vedot

Aseta ottelun voittajaveto ja lyöt vetoa tietyn ottelun voittajasta. Se on yksinkertainen veto, jonka voit tehdä useimmissa esports-otteluissa.

Suorat vedot

Täällä voit lyödä vetoa siitä, kumpi pelaaja voittaa turnauksen suoraan. Sinun on yleensä asetettava tämäntyyppinen veto etukäteen, joten jos sinulla on hyvä fiilis suorasta vedosta, yritä asettaa se ajoissa.

Järjestelmävedot

Järjestelmävedolla asetat useamman kuin yhden vedon käyttämällä tiettyä järjestelmää. Voit voittaa vain, jos kaikki valintasi ovat oikein, mutta järjestelmäpanosten voitot voivat olla vaikuttavia.

Esports-kohtaiset vedot

Tässä lyöt vetoa, joka liittyy tiettyyn urheilulajiin, tässä tapauksessa Red Bull Wololoon. Tarkista valitsemasi vedonlyöntisivusto lähempänä seuraavaa turnausta ja katso, mitkä vedot ovat käytettävissäsi.

Vedonlyönti Red Bull Wololo Onlinesta

Miksi Red Bull Wololosta on tullut niin suosittu esports-turnaus? Tämä juontaa juurensa itse Age of Empires -peliin, joka on saanut uskollisia seuraajia ensimmäisestä julkaisustaan lähtien. Kun jokaista versiota parannetaan myöhemmin edelliseen verrattuna, Age of Empires yhdistää kiehtovat historialliset tarinat reaaliaikaiseen strategiaan pelissä, joka on loputtomasti viihdyttävä ja välittömästi houkutteleva. Juuri tätä kehitystä Red Bull Wololo on peilannut mukautuen jokaisen tapahtumansa kanssa vuodesta 2020 eteenpäin.

Red Bull Wololo -turnaushistoria

Red Bull Wololo I: 16 pelaajaa osallistui aivan ensimmäiseen Red Bull Wololoon vuonna 2020 pelaten Age of Empires II: Definitive Edition -peliä Empire Wars -tilassa 20 000 euron palkintopotilla.

Red Bull Wololo II: Sarjan toinen Red Bull Wololo II pelattiin vuoden 2020 loppupuolella, ja 16 muuta pelaajaa taisteli Age of Empires II -pelissä, tällä kertaa 30 000 dollarin palkintopotista.

Red Bull Wololo III: Toiset 16 pelaajaa kohtaavat toisensa Age of Empires II: Definitive Editionissa vuoden 2021 alussa, ja pelissä on 30 000 dollarin palkintopotti.

Red Bull Wololo IV: Vuoden 2021 puolivälissä toiminta vaihtui Age of Empires II: Lords of the Westiin, jossa 16 pelaajaa kohtaa 30 000 dollarin palkintopotin.

Red Bull Wololo V: Vuoden 2021 saagan päätteeksi 14 pelaajaa meni vastakkain Age of Empires II -pelissä valtavalla 100 000 dollarin palkintopotilla.

Red Bull Wololo Legacy: Kuudennessa Red Bull Wololo Legacy -turnauksessaan ammattilaiset ja amatöörit kilpailivat kolmesta tittelistä samanaikaisesti:

 • 8 pelaajaa kilpailevat 50 000 dollarista Age of Empires I: The Rise of Rome -peliss√§
 • 16 kilpailee 200 000 dollarista Age of Empires II:ssa
 • 16 pelaajaa kilpailevat 300 000 dollarista Age of Empires IV -peliss√§

Vedon asettaminen

 1. Valitse esports-operaattori
 2. Avaa tili verkossa
 3. Määritä maksutapa ja rahoita tiliäsi
 4. Tutki Age of Empires ja varmista, että tunnet pelit ja pelaajat
 5. Valitse ja aseta vetosi

Mitä enemmän teet tutkimusta, sitä tietoisempia päätöksiä pystyt tekemään ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä.

Onnistunut Red Bull Wololo -vedonlyönti

Menestyksekäs tulos missä tahansa esports-turnauksessa riippuu tekemiesi vetojen tyypeistä, ja mitä tulee Red Bull Wololoon ja Age of Empiresiin, suosittuja vetotyyppejä ovat muun muassa:

Ottelun voittaja - Vedonlyönti yksittäisen henkilön voittamiseksi tietyn ottelun.

Suoraan - Vedonlyönti yksittäisestä voittaakseen koko turnauksen suoraan.

Pelin kesto - Vedonlyönti siitä, kuinka kauan tietty peli kestää, esim. 25-30 minuuttia, 35-45 minuuttia ja niin edelleen.

Erikoisvedot ‚Äď Vedonly√∂nti tietyst√§ elementist√§ Age of Empires -peliss√§, kuten mink√§ tyyppinen voitto (1/3) voittaa pelin pelaajalle.

Muut esports-turnaukset

Red Bull Wololon ja Age of Empiresin lisäksi tarjolla on useita muita suosittuja kilpailuja, joista valita esports-vedonlyönnissä:

Kansainvälinen: Dota 2:n maailmanlaajuinen esports-turnaus, joka järjestetään joka vuosi vuodesta 2011 lähtien (lukuun ottamatta Covid-19-epidemian vuoksi vuonna 2020 tapahtunutta peruutusta).

League of Legendsin maailmanmestaruus: Vuosittainen turnaus, jossa parhaat LoL-joukkueet ympäri maailmaa kilpailevat kauden mestaruudesta.

PUBG Global Championship: Yksi maailman suurimmista online-esports-turnauksista, jossa on mukana pelin parhaimmat pelaajat.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on Red Bull Wololo?

Red Bull Wololo on vuonna 2020 käynnistetty Age of Empires -urheiluturnaus.

Mikä on turnauksen formaatti?

Red Bull Wololo on 1v1-turnaus, joka pelataan sarjaotteluissa, joita seuraavat puolivälierät, välierät ja finaalit.

Kuinka pääsen Red Bull Wololoon?

Pelaajat voivat osallistua joko kutsun kautta tai osallistumalla ja voittamalla sarjan avoimia karsintatapahtumia.

Kuinka voin lyödä vetoa Red Bull Wololosta?

Valitse vain esports-operaattori, avaa tili, rahoita tiliäsi, tutki saatavilla olevia pelaajia ja pelejä ja aseta veto.

Kuinka vanha minun pitää olla voidakseni vedota esportseihin?

Huomaa, että vaikka monet esportin fanit ovat alle 18-vuotiaita, voit lyödä vetoa laillisesti e-urheilusta vain, jos olet vähintään 18-vuotias tai olet maassasi täysi-ikäinen.