Overwatch-vedonlyönti: Kätevä opas aloittelijoille

Overwatch League

2023-01-05

Ethan Tremblay

Online-esports-vedonlyönnillä on kohtalainen haasteensa. Voi olla vaikeaa määritellä Overwatch-vedonlyöntiä, mitä useiden operaattoreiden ja kaikkien täytyy tarttua eri pelitilojen ja mahdollisuuksien laukaisupisteisiin.

Overwatch-vedonlyönti: Kätevä opas aloittelijoille

Kaiken tämän huomioon ottaen Overwatch-vedonlyönti on edelleen vaikeaa. Se on monimutkainen peli, jossa on usein vaikea määrittää paras toimintatapa pelattavien muuttujien suuren määrän vuoksi. 

Tästä päästään kuvaan. Tämä on ammattimainen oppaamme Overwatch-verkkovedonlyönnistä sekä ideoita ja taktiikoita sen tehokkaaseen tekemiseen. Ennen kuin asetat ensimmäisen Overwatch-vedon, jatka lukemista oppiaksesi kaiken, mitä sinun tulee tietää.

Mikä Overwatch on?

Overwatch on Blizzard Entertainmentin luomus, maailmankuulu pelikehittäjä. Peli yhdistää elementtejä MOBA-peleistä, kuten Dota ja League of Legends, ja perinteisiä ensimmäisen persoonan räiskintäpelejä. Overwatch on mielenkiintoinen e-urheilun katselu, mikä on yksi tekijöistä, miksi otsikko on näkyvästi esillä esports-vedonlyönnissä.

Blizzard julkaisi Overwatchin jatko-osan 4. lokakuuta 2022. Overwatch 2 sisälsi useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä sekä uusia sankareita. Kuten CS: GO -vedonlyönnissä, Overwatch 2:ssa on merkittäviä muutoksia joukkueen kokoonpanossa otteluiden aikana, mikä tekee siitä erinomaisen ehdokkaan live-vedonlyöntiin. Overwatch 2 on potentiaalinen kultakaivos arvovedonlyöjille, jotka tuntevat pelin ja joukkueet ja voivat ennustaa mitä tapahtuu.

Ottelut aiemmin 6v6 ovat nyt 5v5, mikä tekee yksittäisten pelaajien suorituksista huomattavasti tärkeämpiä. Muita merkittäviä päivityksiä ja lisäyksiä ovat kuusi uutta karttaa, mukaan lukien New Queen Street, Colosseo, Circuit Royal Esperança, Midtown ja Parasoa. Jotkut näistä kartoista sisältävät uuden Push-pelitilan. Overwatch 2:ssa on nyt Apex Legendsin kaltainen ping-mekanismi.

Kannattaako Overwatchista panostaa?

Edelleen on epäilystä, edistääkö OW2 laajentumista Overwatch online-vedonlyönti. Overwatch 2:n julkaisun ollessa ilmaispelattava vaihtoehto näyttää kuitenkin loogiselta odottaa pelin pelaajakunnan kasvavan merkittävästi. Pelin menestys e-urheilussa voidaan jäljittää sen kasvavaan profiiliin peliyhteisössä.

Overwatch on aina ollut anteeksiantamaton peli huonon suorituskyvyn vuoksi. Koska Overwatch 2 -kilpailut pelataan 5v5 sijaan 6v6-periaatteella, pienimmät muutokset voivat vaikuttaa valtavasti ottelun lopputulokseen. Tämä aiheuttaa tavallista suurempia heilahteluja Overwatch-pelien tuloksissa, mutta suosikit näyttävät silti vallitsevan useimmissa sarjoissa. Mutta kun otetaan huomioon yllä olevat tekijät, häiriöt ovat edelleen todennäköisiä. Se pitää erityisesti paikkansa Overwatch League, jossa joukkueiden listat ovat yleensä suurempia.

Vaiheittainen Overwatch-vedonlyöntiopas

Pidämme tämän osan lyhyenä. Viidessä helpossa vaiheessa, tässä kuinka panostaa Overwatchissa:

  1. Valitse luotettava ja turvallinen eSportsbook joka sisältää Overwatchin online-vedonlyönnin.
  2. Kun olet valinnut Overwatch-vedonlyöntisivuston, siirry kirjautumissivulle ja anna tarvittavat tiedot. Muista, että sinun on vahvistettava ja hyväksyttävä jotain myöhemmin, joten käytä asiatietojasi.
  3. Seuraava askel on etsiä ottelu tai ottelut, joihin haluat panostaa. Koska olet innokas lyömään vetoa Overwatchissa, saatat haluta mennä OWL (Overwatch League) -vedonlyöntimarkkinoille.
  4. Älä mene vain vaistojesi mukaan löydettyään lupaavalta kuulostavan ottelun. Opi mahdollisimman paljon tilastoista, joukkueesta ja kaikista kokoonpanon muutoksista tai mukautuksista, joita ryhmä voi tehdä. Kun löydät mahdollisimman paljon tietoa molemmista tiimeistä, voit tehdä valistunemman valinnan.
  5. Kun olet päättänyt, arvioi riski ja talleta varoja. Pääset maksunäyttöön valitsemalla talletuspainikkeen (tai vastaavan). Valitse suosikki maksutapasi, syötä haluamasi maksusumma ja jatka vaaditun valtuutuksen kanssa.
  6. Overwatch-verkkovedonlyönnin viimeinen vaihe on yksinkertainen. Palaa vaiheessa toisessa valitsemaasi otteluun, valitse suosikkipanostyyppisi, aseta panoksesi ja napsauta "asettaa veto" tai jotain vastaavaa. Nyt sinun tarvitsee vain nähdä, toteutuuko panoksesi.

Yleiset Overwatch-panostyypit

Sinä voit tehdä useita erilaisia vetoja Overwatch-otteluissa ja turnauksissa. Parhaat Overwatch-vedonlyöntisivustot tarjoavat seuraavanlaisia panoksia:

Turnauksen Voittaja

Tämäntyyppinen veto, joka tunnetaan nimellä "suora veto", asetetaan kilpailun lopulliselle voittajalle. Se vaatii hyvää harkintaa ja ymmärrystä kilpailevien joukkueiden vahvuuksista ja haitoista. Se on kuitenkin melko yksinkertainen veto.

Ottelun Voittaja

Tämä on jälleen melko peruspanos. Sinun tarvitsee vain valita, kumpi joukkue voittaa yksittäisen ottelun. Jälleen, huolimatta tämän vedon näennäisestä helppoudesta, jokaisen joukkueen vahvuuksien ja viimeaikaisen muodon tunteminen on välttämätöntä. Voit asettaa useita näitä panoksia yhdelle vetokupongille. Tämä strategia, joka tunnetaan nimellä "akkumulaattori" tai "parlay", on ihanteellinen vedonlyöntiin varhaisten turnausten suosikeista, ja se on käytettävissä useimmilla Overwatch-vedonlyöntisivustoilla.

Kartan voittaja

Overwatch-ottelut voidaan jakaa karttoihin. Tässä lyöt vetoa sillä puolella, jonka uskot voittavan tietyn kartan. Voit myös lyödä vetoa siitä, kuinka monta karttaa uskot jonkun joukkueen voittavan ottelussa. Toinen tapa panostaa ottelussa voitettuihin karttoihin on pelata karttatasoitusmarkkinoilla.

Kartat yhteensä

Tämä on veto siitä, kuinka monta karttaa yksi joukkue voittaa yhteensä. Se ei eroa jalkapallo- tai jääkiekkoottelun maalien kokonaismäärästä panostamiseen.

Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti, jota joskus kutsutaan in-play-vedoksi, on reaktiivinen vedonlyöntimuoto suosittu kilpailevissa videopeleissä, kuten Overwatch. Tämän tason vedonlyönti vaatii Overwatchin laajan tuntemuksen lisäksi nopean ja ketterän päättelyn. Olisi parasta, jos kokeilisit tätä, kun olet saanut hieman enemmän harjoittelua Overwatch-verkkovedonlyönnillä vyön alla. Jos haluat tehdä tämän vedon, sinun tulee etsiä Overwatch-vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat sen.

Vinkkejä tehokkaaseen Overwatch-vedonlyöntistrategiaan

Kun kehität voittostrategiaa Overwatch-verkkovedonlyönnille, voit seurata samoja ideoita perinteisessä urheiluvedonlyönnissä. Overwatchissa panostaminen on monessa suhteessa verrattavissa muihin joukkuelajeihin. Tässä on muutamia helppoja tekniikoita, joita voit soveltaa voittavan Overwatch esports -vedonlyöntistrategian kehittämiseen.

Tiedä kuinka sankarit toimivat

Overwatch on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa pelaajatiimit ottavat eri sankareiden rooleja. Jokaisella sankarilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja kunkin hahmon etujen ja haittojen ymmärtäminen on yksi Overwatch-vedonlyönnin tärkeimmistä osista. Hahmokoostumusten tutkiminen on tärkein oppitunti, jos haluat tietää, kuinka lyödä vetoa Overwatchista.

Nämä sankarit on tehty käytettäviksi tiettyjä sankareita vastaan tietyissä tilanteissa. Sinulla on etupeliä edeltävä strategia ja vedonlyöntipäätökset, jos tiedät mitä laskureita etsiä. Koska Overwatchin live-vedonlyöntiin osallistuminen tuntematta sankareita on yksi pahimmista koskaan kuulemistamme ideoista, se on etusijalla Overwatch-vedonlyöntioppaassamme.

Lisäksi pelaajat voivat vaihtaa sankareita milloin tahansa pelin aikana, joten pidät silmällä kuka pelaa ja kuka voi olla lippusi Overwatch-tasoitusvedonlyöntivinkkiin. Yksi säätö saattaa vaikuttaa dramaattisesti vetosi ehtoihin, joten pidä silmällä mahdollisia kotiutusmahdollisuuksia, jos vetokuponkisi kääntyy huonosti.

Tee kotitehtäväsi pelaajista ja joukkueista

Menestyneet pelaajat ymmärtävät, että tieto on heidän menestyksensä avain. Jos haluat tehdä järkeviä päätöksiä Overwatch-vedonlyönnistä, sinun on pysyttävä ajan tasalla Overwatch-universumin nykyisestä kehityksestä. Jopa suhteellisen vähäpätöiset huhut voivat joskus olla arvokkaita. Voit myös tutkia resursseja, kuten Overwatch-vedonlyöntiviestiä Redditissä.

Kokeile peliä itse

Overwatchin pelaaminen voi tarjota merkittäviä näkemyksiä pelistä, aivan kuten jalkapallo voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin onnistuneen vedonlyönnin. Voit saada käsityksen pelattavien hahmojen kyvyistä tällä tavalla. Se voi myös näyttää sinulle, kuinka eliittipelaajat käyttäytyvät tietyissä skenaarioissa.

Lopulliset ajatukset

Vedonlyönti Overwatchissa voi olla hauskaa. Jos käytät aikaa ja vaivaa tehdäksesi hyvin perillä olevia vedonlyöntejä, tarjolla on monia mahdollisia voittoja. Jos aiot lyödä vetoa Overwatchista, sinun pitäisi tietää paljon pelistä ja sen pelaamisesta, aivan kuten minkä tahansa muun vedonlyönnin yhteydessä.

Lisäksi tutustu Overwatch-pelin tai -turnauksen moniin mahdollisiin panoksiin. Menestyäksesi Overwatch-vedonlyönnissä sinun on tiedettävä, mitä yhteisössä tapahtuu, ja sinulla on oltava järjestelmä, joka valvoo varojasi. Saatat todennäköisesti menestyä Overwatch-vedonlyönnissä, jos noudatat tätä asiantuntijaopasta.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset