Vedonlyönnin kertoimet

Kun esports-pelaamisesta tulee suosittua, pelaajien on ymmärrettävä, kuinka lyödä vetoa eri joukkueista. Onnistunut vedonlyönti olisi kuitenkin mahdollista vain, jos he tietävät joitain esports-vedonlyöntivinkkejä. Yksi kriittisimmistä vinkeistä on ymmärtää, miten esports-vedonlyöntikertoimet toimivat.

Esports-vedonlyöntikertoimet auttavat paremmin määrittämään tapahtumat, joilla on suuri todennäköisyys. Tässä sinulla on kaksi peliä, joissa on kaksi mahdollista tapahtumaa pelaamisen jälkeen. Asia on siinä, että yksi joukkue voittaa ja toinen häviää. Vaikka molemmat joukkueet voivat voittaa ottelun, jollakin on suurempi mahdollisuus voittaa. Esports-vedonvälittäjät käyttävät kertoimien laskemiseen erilaisia tekijöitä, kuten joukkueiden historiaa, muotoa, käytettävissä olevia hahmoja.

Varmista kuitenkin, että käyt läpi useita esports-vedonlyöntivinkkejä oppiaksesi käyttämään kertoimia onnistuneiden vetojen asettamiseen. Jos mahdollista, vieraile muilla esports-vedonlyöntisivustoilla nähdäksesi kertoimet, jotka ne ovat antaneet joukkueille, joista olet kiinnostunut.

Line shopping auttaa sinua tietämään, mitä muut vedonvälittäjät ennustavat pelistä, ja voit käyttää näitä tietoja onnistuneiden vetojen asettamiseen. Voit myös etsiä verkkokaupan esports-vedonlyöntisivustot joka tarjoaa sinulle parhaat maksut, jos voitat. Katsotaanpa nyt, kuinka esports-vedonlyöntikertoimet toimivat.

Esports-vedonlyöntikertoimet selitettyeSports-kertoimien tyypitKuinka lukea eSportsin kertoimetKuinka erilaiset eSports-kertoimet toimivat
Esports-vedonlyöntikertoimet selitetty

Esports-vedonlyöntikertoimet selitetty

Miten eSportsin vedonlyöntikertoimet toimivat?

Esports-pelien vedonlyönnissä kertoimien katsominen voi auttaa antamaan hyödyllistä tietoa. Vedonlyöntikertoimet perustuvat todennäköisyyteen määrittääkseen, mikä joukkue todennäköisesti voittaa. Jos kertoimet suosivat tietyn joukkueen tulosta, joukkueella on suuri todennäköisyys voittaa. Toisaalta, jos kertoimet eivät suosi joukkueen tulosta, joukkueella on pieni todennäköisyys voittaa.

Voimme esimerkiksi käyttää numeroita määrittääksemme joukkueen voiton todennäköisyyden. Oletetaan, että sinulla on kaksi joukkuetta, A ja B, joissa joukkueella A on 1/2 ja joukkueella B on 2/1. Vedonlyöntiä tehdessäsi tiedät, että joukkueella A on suurempi todennäköisyys voittaa kuin joukkueella B. Joukkueella A on 66,7 %:n todennäköisyys voittaa, kun taas joukkueella B on 33,3 %:n todennäköisyys voittaa. Kertoimet vaikuttavat kuitenkin suuresti voittosummaan, kun lyöt vetoa tietyn joukkueen voitosta.

Vedonvälittäjät käyttävät hyväkseen vedonlyöjiä, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita siitä, kuinka kertoimet auttavat määrittämään todennäköisyyttä. Suosikkijoukkueesi voi olla altavastaajia, joten vedonlyönti vedonlyöjien voitosta olisi etu. Todennäköisyys on, että joukkueellasi on suurempi mahdollisuus hävitä kuin voittaa. Keskustelemme lisää kertoimien lukemisesta ja ymmärtämisestä, jotta voit lyödä vetoa viisaasti.

Esports-vedonlyöntikertoimet selitetty
eSports-kertoimien tyypit

eSports-kertoimien tyypit

Kun liityt eSports-vedonlyöntisivustoille, kohtaat todennäköisesti kertoimia, jotka näytetään eri muodoissa. Alue ja kertoimien suosio määräävät nämä muodot. Esimerkiksi useimmat vedonvälittäjät näyttävät kertoimensa kolmessa eri muodossa. Kolme muotoa ovat:

  • Desimaalikertoimet
  • Murtokertoimet
  • Amerikkalaiset kertoimet

Useimmat vedonvälittäjät haluavat käyttää desimaalikertoimet koska vedonlyöjien on helppo ymmärtää ne useimmissa osissa maailmaa. Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa eivät kuitenkaan käytä desimaalikertoimia. Jos olet toiselta alueelta ja vierailet Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, sinun on tutustuttava heidän vedonlyöntikertoimiinsa asettaaksesi vetoja.

Murtolukukertoimet tehdä vanhin tapa näyttää kertoimet. Murtolukukertoimia käytettiin hevoskilpailuissa, ja ne ovat edelleen suosittuja Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Kun vedonlyöntiin esports-peleissä käytetään murtokerrointa, molemmilla joukkueilla on eri murto-osuudet, jotka edustavat voiton todennäköisyyttä. Sinun on suoritettava laskelmasi hyvin tunteaksesi suosikkijoukkueesi ja voittaaksesi, jos panostat siihen.

Amerikkalaiset kertoimet esiintyy Amerikka, mutta saatat joskus löytää niitä käytettynä Kanadassa. Amerikkalaiset kertoimet saattavat hämmentyä, varsinkin jos tulet muilta alueilta. Kuitenkin, kun ymmärrät kuinka ne toimivat, saatat yllättyä huomatessasi, että ne ovat helpoimpia käyttää.

Otetaan nyt selvää, kuinka lukea ja ymmärtää kolme eSports-vedonlyöntimuotoa. Opit myös käyttämään kertoimia määrittääksesi suosikkijoukkueet ja voiton määrän vedonlyönnin jälkeen.

eSports-kertoimien tyypit
Kuinka lukea eSportsin kertoimet

Kuinka lukea eSportsin kertoimet

Desimaalikertoimet

Kun käytät desimaalikertoimia vedonlyöntiin, sinun tulee kertoa panostamasi summa kertoimella. Sanokaamme suosikkijoukkueesi A:n kertoimet näkyvät muodossa 2.1. Kun lyöt vetoa siitä, että joukkue A voittaa 10 dollarin panoksella, voittosi on yhteensä 21 dollaria.

Voit laskea voittotodennäköisyytesi laskemalla molempien joukkueiden prosenttiosuuden. Pääset prosenttiosuuteen jakamalla yhden joukkueen kertoimella, joka kerrotaan 100:lla. Joukkueen A voittoprosentti on (12,1) x 100=47,6%.

Murtolukukertoimet

Jos suosikkijoukkueesi kertoimella on 1/2 ja asetat 10 dollarin vedon joukkueen voittamisesta, kokonaisvoittosi on (2÷1) x 10 dollaria = 20 dollaria. Suosikkijoukkueesi voittoprosentin selvittämiseksi otat osoittajan ja jaat sen osoittajan ja nimittäjän summalla ja kerrot tulokset 100:lla. Esimerkiksi suosikkijoukkueesi voittoprosentti on (1÷3) x 100=33,3 %.

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaisilla kertoimilla on positiivisia tai negatiivisia parittomia lukuja. Esimerkiksi joukkueesi kertoimella voi olla +200. Tämä tarkoittaa, että jos lyöt vetoa 100 dollarilla, saat 200 dollarin voiton, kun joukkue voittaa. Epäsuotuisilla kertoimilla näytetyt numerot tarkoittavat summaa, jonka panostat voittaaksesi 100 dollaria. Esimerkiksi, jos joukkueesi kertoimella oli -200, panossumma on 200 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.

Kuinka lukea eSportsin kertoimet
Kuinka erilaiset eSports-kertoimet toimivat

Kuinka erilaiset eSports-kertoimet toimivat

Kun opit lyömään vetoa esportsissa, sinun on ymmärrettävä, miten eSportsin kertoimet toimivat. Analysoidaan erilaisia pelejä selvittääksemme, kuinka niiden kertoimet toimivat.

MOBA

MOBA (Multiple Online Battle Arena) -peleissä on kolme merkittävää kerroinnäyttöä. Kertoimet voivat näkyä vedonlyöntisivustoilla desimaali-, murto- tai amerikkalaisessa muodossa. Varmista sinulle ymmärtää turnauksen ja osallistujat ennen vetojen asettamista.

Todennäköisyyksien näyttämiseen käytetyt erilaiset muodot vaikuttavat siihen, miten lyöt vetoa. Jos käytät amerikkalaista versiota, sinun on ymmärrettävä ero näiden kahden kertoimen välillä, jotka näkyvät positiivisella ja negatiivisella merkillä. Voit käyttää kolmea muotoa määrittääksesi joukkueesi voiton todennäköisyyden.

Battle Royale

Kun lyöt vetoa Battle Royalesta, sinun tulee kehittää strategia, joka auttaa sinua voittamaan. Pidät joukkuetta tai pelaajaa, jolla on kokemusta useiden pelien voittamisesta. Käytettävissä olevat kertoimet auttavat sinua selvittämään, kummalla joukkueella tai pelaajalla on suurempi voittoprosentti. Täältä löydät kertoimet kolmessa muodossa – desimaali-, murto- ja amerikkalaismuodossa.

Battle Royale -pelit ovat CoD: Warzone ja PUBG.

Jos olet Isossa-Britanniassa lyömässä vetoa Battle Royalesta, kertoimesi näkyvät murto-osissa. Jos esimerkiksi lyöt vetoa a Call of Duty: Warzone pelissä kaksi pelaavaa joukkuetta näyttävät kertoimet murto-osissa. Alueestasi riippuen voit myös saada kertoimet näkyviin desimaali- tai amerikkalaismuodossa.

FPS

First-Person Shooter (FPS) -pelien kertoimet näkyvät kolmessa muodossa. Kun lyöt vetoa FPS-peleistä, harkitse sellaisten pelien etsimistä, joissa on parhaat kertoimet ja korkea voittoprosentti. Voit lyödä vetoa FPS-peleistä, kuten Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Rohkea, useiden muiden joukossa.

Urheilupelit

eSports-urheilupelien vedonlyönnissä suosituin peli on eSports FIFA -peli. Hyvä asia on, että jos olet FIFA-harrastaja, voit nauttia eFIFA-vedonlyönnistä, koska outo näyttö on samanlainen kuin oikean jalkapallon näyttö. Kun vedot, etsi joukkueita, joilla on kilpailukykyisiä ominaisuuksia.

Tulet huomaamaan, että kertoimet näytetään kolmessa muodossa alueestasi riippuen. Jos haluat tietää, millä joukkueella on suurempi mahdollisuus voittaa, pariton näyttö opastaa sinua hyvin. Voit myös laskea, kuinka paljon voitat vedonlyönnin jälkeen tietylle joukkueelle.

RTS

Real-Time Strategy (RTS) sisältää useita pelejä, mukaan lukien Age of Empires II tai Starcraft II. Kerroinnäyttö riippuu peleistä ja alueista, joilla vedonlyöjät voivat käyttää niitä.

Vedonlyöjät voivat löytää kertoimet, jotka näytetään desimaali-, murto- tai amerikkalaisessa muodossa. Kertoimet pitäisi olla kiinnostuneita, koska he voivat tuntea joukkueet tai pelaajat suurella todennäköisyydellä voittaa. Kertoimet auttavat myös parempia määrittämään voittonsa siinä tapauksessa, että heidän suosikkinsa voittaa.

Kuinka erilaiset eSports-kertoimet toimivat

Viimeisimmät uutiset

FIFA eWorld Cup 2022 eSports-vedonlyöntiopas
2022-04-28

FIFA eWorld Cup 2022 eSports-vedonlyöntiopas

Yksi tämän vuoden odotetuista eSports-tapahtumista on FIFA eWorld Cup 2022, FIFA eSports -skenen arvostetuin turnaus. Kyllä, on monia muita FIFA-turnauksia, joista voi lyödä vetoa, mutta ne eivät houkuttele FIFA eWorld Cupin mukanaan tuomaa painoarvoa. Tässä artikkelissa vedonlyöjät voivat saada selville kaiken, mitä on tiedettävä tästä tulevasta turnauksesta.