Aasian suosituimmat esports-pelit

Oppaat

2023-02-23

Katrin Becker

Esports on yksi Aasian parhaista viihteen lähteistä. Se on kilpailumuoto, joka sisältää videopelejä. Turnauksissa pelataan moninpelejä, joihin pelaajat osallistuvat joukkueiden muodossa. Tietysti sen järjestävät jotkut isot nimet, ja palkintopotti on mieletön.

Aasian suosituimmat esports-pelit

Nyt, kuten rahapeleissä, saatat olla tietoinen siitä, että voit lyödä vetoa e-urheilusta. Voit lyödä vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa turnauksen, sillä jokaisessa turnauksessa on aina suosikkeja. Mutta tietenkään suosikit eivät aina voita, joten ole viisas panoksissasi. 

Jos etsit esports-pelejä, joista voit lyödä vetoa, olet oikeassa paikassa. Tässä on viisi parasta e-urheilua Aasiassa vuonna 2023. 

Dota 2

Ensimmäinen, josta puhumme, on yksi tunnetuimmista ja hullummin pelatuista peleistä, Dota 2. Miljoonat pelaajat pelaavat peliä päivittäin nauttiakseen Dota 2:n tarjoamasta ainutlaatuisesta kokemuksesta. Tämä peli julkaistiin vuonna 2013, ja epäilemättä Dota on kaikkien aikojen syvin moninpelitoiminta RTS-peli. Esports-turnauksessa voit panostaa Dota 2:een, koska tulee olemaan monia joukkueita, joista panostaa. 

Dota 2 -turnauksessa on Esportsin historian suurin palkintopotti. Tämä peli on yksi Aasian maiden suosituimmista esporteista. 

PUBG Mobile

Players Unkown Battleground Mobile on yksi pelatuimmista peleistä viime vuosina. Tämä peli valloitti Internetin, ja melkein kaikki ihmiset pelasivat tätä peliä. PUBG Mobile on vapaasti pelattava ja yksi parhaista Battle Royale -peleistä, jonka on kehittänyt LightSpeed & Quantum Studio, Tencent Games -jaosto. PUBG Mobilen battle royale -pelissä on 100 pelaajaa, ja jokaisessa joukkueessa on enintään 4 pelaajaa.

PUBG Mobile ei ole ollut toiminnassa pitkään aikaan, mutta silti tämä peli tarjoaa yhden parhaista vedonlyöntikokemuksista. Se on e-urheilu, johon voit panostaa, sillä turnauksessa pelaavat joukkueet ovat tunnettuja ja suosikkeja löytyy aina. 

Arena of Valor

Kuten PUBG, myös Mobile Arena of Valor on uusi peli. Tämä peli tunnettiin aiemmin nimellä Strike of Kings, ja se on kansainvälinen muunnos Honor of the Knightsista. Arena of Valor on online-moninpeli taisteluareena kehittänyt Timi Studio ja julkaissut Level Infinite. Voit valita niin monia hienoja ja ainutlaatuisia sankareita, ja tämä peli tarjoaa aivan ainutlaatuisen kokemuksen. 

Siitä huolimatta se on yksi suosituimmista esporteista, joista ihmiset panostavat Aasian maissa. Lisäksi tämän esportin palkintopotit ovat melko runsaat. Hyppäämme seuraavaan.

FIFA 23

FIFA 23 on yksi miljoonien suosituimmista videopeleistä. Melkein jokainen jalkapallofani on pelannut tätä peliä, koska he rakastavat simulaatiota. Vaikka onkin hieman surullista, että kyseessä on FIFA-sarjan 30. erä, se on myös viimeinen. Se tarkoittaa, että emme näe muita FIFA-pelejä. Se ei silti tarkoita, etteikö tämä olisi enää e-urheilua, sillä FIFA 23:lle järjestetään turnauksia.

FIFA 23 on erinomainen peli panostaa, jos olet jossakin Aasian maissa. Voit lyödä vetoa kummasta tahansa joukkueesta, mutta lopulta taitava voittaa. Se on myös tuurikysymys, joten saatat olla onnekas. 

League of Legends

League of Legends on yksi tunnetuimmista peleistä, ja miljoonat pelaajat pelaavat tätä peliä. Tätä peliä kutsutaan yleisesti nimellä League, ja se on vuoden 2009 moninpeli online taisteluareenalla. Pelillä on edelleen suuri vaikutus esport-vedonlyönnin faneihin Aasian alueilla huolimatta siitä, että se julkaistiin yli kymmenen vuotta sitten. Se on epäilemättä hieno suoritus. League of Legends on ilmainen peli, ja se on joukkuepeli.

Johtopäätös

Esports on nopeasti kehittyvä urheiluvedonlyöntialan segmentti kaikkialla maailmassa, eikä tilanne ole erilainen Aasian maissa. Löydät useita lisensoidut esports-vedonvälittäjät jotka tarjoavat pelejä, jotka ovat erittäin suosittuja esports-fanien keskuudessa Singaporessa, Japanissa, Koreassa ja muilla Aasian alueilla.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close