Nomini eSports-vedonlyöntiarvostelu 2024 - Pelit

NominiResponsible Gambling
CASINORANK
8.3/10
BonusBonus $500 + 200 ilmaiskierrosta
Tervetuliaisbonukset
3500 peliä
Pikalataus saatavilla
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Tervetuliaisbonukset
3500 peliä
Pikalataus saatavilla
Nomini is not available in your country. Please try:
Pelit

Pelit

Pelaajat näkevät, että Nomini tarjoaa monia suosituimpia esports-pelejä. League of Legends, CS: GO ja StarCraft 2 ovat suosituimpia pelit, joihin Nominin kautta panostaa.

Huolimatta pienestä valikoimasta eSports-pelejä, joissa panostaa, Nomini näyttää valinneen pelit tarkasti. Ne ovat kaikki hyvin tunnettuja ja vuotuisten turnausten painopisteitä. Jokaisen suuren kilpailun tietyt vedot tulevat saataville sitä mukaa, kun se tapahtuu.

Suosituin eSports

On myös syytä huomata, että Nomini ei ole vain eSports-vedonlyöntisivusto. Sen sijaan se tarjoaa monipuolisen valikoiman uhkapelimahdollisuuksia. Tästä syystä sivusto ei ole siirtänyt painopistettään enemmän niche-peleihin.

League of Legends (tunnetaan myös nimellä League tai LoL) on ehkä suurin Nominin eSport-urheilu.

Toisin kuin jotkut eSports-vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat kertoimet League of Legendsiin, Nominilla on eSports-vedonlyöntitoimintoja suurissa turnauksissa, kuten Worlds Cupissa ja Mid-Season Invitationissa, sekä alueellisissa kilpailuissa, kuten Kiinan League of Legends Pro League ja League Championship Series Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Vedonlyöntivaihtoehtoja ovat ottelun voittaja, ensimmäinen joukkue, joka ottaa ensimmäisen veren, ensimmäinen joukkue, joka tuhoaa tornin, ensimmäinen joukkue, joka tappaa Baronin, ja ensimmäinen joukkue, joka tuhoaa estäjän.

Live eSports-vedonlyönti

Mitä tulee live-tapahtumiin, Nomini-urheiluvedonlyönti isännöi noin 10 000 tapahtumaa kuukaudessa, keskimääräisellä kertoimella 93 prosenttia. Full / Partial Cash Out, Fast Markets ja Bet Builder ovat kaikki pelaajien käytettävissä.

Suoratoistoa ei kuitenkaan ole saatavilla, eivätkä muut ominaisuudet, kuten Muokkaa ja Pyydä vetoa, ole käytettävissä. Vedon hyväksymisaika on 5", ja on mahdollisuus hyväksyä automaattisesti korkeammat tai pienemmät kertoimet.

Tämä voi olla haitta joillekin vedonlyöjille, sillä jotkut parhaista eSports-vedonlyöntisivustoista ovat äskettäin päivittäneet palveluitaan sisältämään live-streamin, kun vedonlyöjät nauttivat live-vedonlyönnistä samalla sivulla.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

CS: MENE ei ole vain yksi suosituimmista ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä maailmanlaajuisesti, vaan se on myös hyvä veto Nominissa. Täältä löydät laajimman valikoiman otteluita kaikista peleistä, mukaan lukien suuret turnaukset, kuten CS: GO Major Championship.

Alan keskiarvoon verrattuna vedonlyöntimarkkinat ovat kohtuulliset ja oikeudenmukaiset. Perinteisen ottelun voittajan skenaarion lisäksi löydät 5–20 eri vedonlyöntimarkkinaa valitsemastasi tapahtumasta ja ottelusta riippuen.

Vaikka tämä ei ole täydellinen eksotiikkaa etsiville, se sopii satunnaisille vedonlyöjille, jotka etsivät yksinkertaista vedonlyöntiä.

StarCraft II

Blizzard Entertainmentin StarCraft 2 on reaaliaikainen strategia (RTS) esport. Kaksi pelaajaa kilpailee valitsemalla yhden kolmesta rodusta: Terrans, Protoss tai Zerg, jotka kaikki ovat käytettävissä ennalta valitulla kartalla.

Lisäksi heidän pelikokemuksensa ovat erilaisia ja eroavat toisistaan. Urheilijoiden on silti tehtävä päätökset nopeasti, ja moniajo on välttämätöntä. Tämä on ihanteellinen jännitystä etsiville vedonlyöjille pelin nopeatempoisen toiminnan ansiosta.

Ottelun voittaja, kartan voittaja, tasoitukset, joukkue A/B voittaa yhden kartan, joukkue A/B ei voita yhtään karttaa, oikeat karttapisteet, yli/alle kokonaiskarttojen, voittava joukkue, turnauksen voittava joukkue ja turnauksen alue Voittaja ovat yleisimmät vedonlyöntimarkkinat.

Rohkea

Riot Games ensimmäisen persoonan räiskintäpeli VALORANT on uusin esports-ilmiö. Pelin ainutlaatuinen sekoitus taktista ammuntaa ja yksittäisiä hahmoja tuo mieleen CS: GO:n, Overwatchin ja League of Legendsin.

Molempien pelien fanit ovat tervehtineet VALORANTia avosylin. Pelin Twitch-katsojien määrä nousi yli 1,7 miljoonaan, ja viikoittaiset pelaajien kirjautumiset VALORANT-tason nousemiseksi ovat edelleen miljoonia. Tämän suuren yleisön huomio on nyt siirtynyt kukoistavaan VALORANT-urheiluteollisuuteen ja Valorant-vedonlyöntiin.

Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch ja Conquerors Championship ovat VALORANTin tärkeimpiä tapahtumia, ja ne ovat kaikki panoksen arvoisia Nominissa.

Kings Of Glory

King of Glory on suosittu kiinalainen esport kymmeniä tuhansia katsojia ja valtava palkintopotti. Yksi KOG:n erityispiirteistä on, että se on yksi harvoista vain mobiililaitteille tarkoitetuista esporteista.

Vaikka fanit voivat katsoa pelejä suurelta näytöltä, YouTubesta tai muilta alustoilta, kaikki ammattilaisottelut käydään mobiililaitteilla. Se on myös ilmainen esports-peli, joka lisää sen jatkuvaa suosiota.

Ottelun voittaja, tarkat pisteet, kierrosten voittajat, joukkue, joka nostaa ensimmäisen veren, ensimmäisenä tuhoaa tornin ja muita vetovaihtoehtoja on saatavilla King of Gloryssa, joista monet ovat saatavilla myös muissa suosituissa MOBA-peleissä, kuten Dota 2 tai LoL, kuten esim. ottelun voittaja, tarkat pisteet, kierrosten voittajat, joukkue, joka nostaa ensimmäisenä verta, ensimmäisenä tuhoaa tornin ja niin edelleen.

Dota 2

Dota 2 on reaaliaikainen strategiapeli, joka vaatii paljon taktista päätöksentekoa ja korkeatasoista tiimiyhteistyötä.

Suurin osa esport-vedonlyöntisivustoista hyväksyy DotA 2 -vedonlyöntiä. Se on käytettävissä useimpien erikoisvastustajien ja kertaluonteisten tapahtumien kanssa, ja panosluokissa, kuten ykkösotteluissa ja turnauksen mestareissa, kuten The Invitationalissa, voit lyödä vetoa.

Dota vedonlyöjät on paljon vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia live-vedonlyönnissä. Pelin sisäinen vedonlyönti, erityisesti Dotassa, on jännittävämpi vedonlyönti, koska voit seurata toimintaa livenä ja perustaa vedonlyöntistrategiasi ottelun tapahtumiin.