Uutiset

October 27, 2023

Supercellin seikkailu ampujalajiin: välähdys kolmannen persoonan ampujasta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Supercell, tunnettu suosittujen mobiilipelien kehittäjä, saattaa uskaltautua ampujagenreen. Äskettäin vuotanut video viittaa siihen, että suomalainen yritys työskentelee kolmannen persoonan ammuntapelin parissa.

Supercellin seikkailu ampujalajiin: välähdys kolmannen persoonan ampujasta

Poistettu YouTube-video

Aiemmin tällä viikolla Supercell latasi YouTube-kanavalleen videon, joka on sittemmin poistettu. CBS News -sarjan Innovation and Disruption Leaders -sarjaan kuuluva video sisälsi haastatteluja toimitusjohtaja Ilkka Paanasen, pelin johtajan Jonathan Dowerin ja CPO Frida Johanssonin kanssa. Se esitteli Supercellin menestystä sellaisten pelien luomisessa, jotka ovat kiehtoneet pelaajia vuosia.

Vilaus kolmannen persoonan ampujasta

Videolla oli lyhyt pätkä henkilöstä, joka pelaa kolmannen persoonan ammuntapeliä kannettavalla tietokoneella. Vaikka peliä testattiin PC:llä, se on tarkoitettu mobiililaitteille, kuten näytön painikkeet osoittavat. Leike kiinnitti entisen Brawl Stars -ammattipelaajan SpenLC:n huomion, joka vertasi sitä "Brawl Stars TPP:hen". Pelin kulku esitteli taisteluun osallistuvan hahmon, ja vaurioindikaattorit muistuttivat Brawl Starsia.

Mitä tämä tarkoittaa Supercellille?

Vaikka videoleike vihjaa jännittävään uuteen nimikkeeseen, on tärkeää huomata, että sen julkaisu ei välttämättä ole välitön tai edes taattu. Supercell tunnetaan korkeista vaatimuksistaan ​​ja sen on tiedetty lopettavan pelit, jotka eivät täytä niitä. Lisäksi se, että video on poistettu, viittaa siihen, että leikkeen sisällyttäminen on saattanut olla tahatonta.

Pelin tulevaisuus

Fanit, jotka odottavat innokkaasti lisätietoja kolmannen persoonan ammuntapelistä, joutuvat odottamaan Supercellin virallista ilmoitusta. Vasta sitten he oppivat, onko peli todellakin kehitteillä ja mikä sen lopullinen julkaisupäivä voisi olla. Tällä välin Supercell on jo julkistanut uuden MOBA-pelin nimeltä mo.co, joka on tällä hetkellä beta-vaiheessa.

Pysy kuulolla Supercellin päivityksistä, kun se jatkaa innovointia ja laajentaa vaikuttavaa mobiilipelivalikoimaansa.

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset