Mitä tietää Dota Spring -päivityksestä

Uutiset

2022-03-24

Vuonna 2013 julkaistusta Dota 2:sta on tullut suosittu peli online-urheiluvedonlyöntiyhteisössä. Nettisivu EsportRanker sisältää runsaasti tietoa uhkapelaamisesta tällä otsikolla. Moninpeliä online Battle Arena (MOBA) -peliä on käytetty useissa ammattilaisliigoissa ja turnauksissa. Tämä sisältää ikonisen Dota Internationalin, joka järjestetään vuosittain suuren mediahuomion vuoksi.

Mitä tietää Dota Spring -päivityksestä

Pelin kehittäjä Valve hallinnoi säännöllisesti Dota Pro Circuitia. Sarja otteluturnauksia järjestetään, joissa pelaajat yrittävät ansaita tarpeeksi karsintapisteitä päästäkseen kansainväliseen turnaukseen. Kansainvälisessä kilpailussa menestyneille jaetaan joukkorahoitettu miljoonien dollarien palkintopotti. 

Tämän seurauksena esport-vedonlyöntisivustot ovat alkaneet kiinnostua Dota 2:sta. Se on alkanut saada saman tason medianäkyvyyttä kuin perinteisemmät urheilutapahtumat. Online-vedonlyöntifanit voivat katsella Internationalia suorana televisiosta tai online-suoratoistosovelluksista.

Uusi Ilmoitus

On tärkeää, että pelaaja saa riittävästi käsitystä ennen panostamista. Ensinnäkin heidän täytyy pelata peliä itse. Jos näin on, he ymmärtävät paremmin, kuinka uudet päivitykset vaikuttavat esport-pelaamiseen. Esimerkiksi uudet edut, aseet tai kartat voivat päätyä heiluttamaan ottelua tietyn pelaajan eduksi.

Valve julkisti uuden päivityksen Dota 2 ajoissa kevääseen 2022. Killan jäsenille on tarjolla upouusia tehtäviä, löydettäviä aarteita ja palkintoja. Jos vedonlyöntifanit haluavat pysyä ajan tasalla tästä otsikosta, on viisasta tutkia päivitys huolellisesti. Näin he voivat soveltaa viimeaikaista tietämystään esport-vedonlyöntiin.

Päivityksen yksityiskohdat

Hahmon personointi on suuri osa Dota 2:ta. Päivitys sisältää useita uusia hymiöitä, suihkeita ja chat-pyöriä. Avatakseen tiettyjä, pelaajan on oltava hopea-, kulta- tai platinakiltatasolla.

Taistelupassin saaneet voivat nauttia avustajaominaisuuksista. Tämä sisältää kätevän rune spawn -ilmaisimen ja neutraalien esineiden päivityssuosituksia pelin pelaamisen helpottamiseksi. Jälkimmäinen etu tarkoittaa, että pelaajat voivat löytää esineitä, jotka sopivat parhaiten heidän hahmotyyppiinsä. Siksi heidän mahdollisuuksiaan voittaa ottelu voidaan lisätä.

Jos pelaajat ovat kiinnostuneita saavuttamaan kevään 2022 kausiaarteen, he voivat ostaa sen sirpaleilla. Aarre on vain Dota Plus -käyttäjien saatavilla. Se sisältää erilaisia kohteita seuraaviin tarkoituksiin:

  • Omniknight
  • Anti-Mage
  • Leijona
  • Kirves
  • Kuolemanprofeetta
  • Talvi Wyvern
  • Kunkka
  • Grimstroke

Lisäksi on mahdollisuus avata Leafy, Seadragon-kuriiri. Ne ovat hyödyllisiä pelaajille, jotka käyttävät säännöllisesti kineettisiä ja prismaattisia helmiä.

Jos tämä ei riitä, voit nauttia myös Dota Plus -tehtävästä. Tämä auttaa pelaajia keräämään sirpalevarastoaan. Itse asiassa koko kevätkauden ajan saatavilla on jopa 115 200 sirpaletta. Se on erityisen houkutteleva kaikille, jotka etsivät uusia jäänteitä.

Mitä päivitys tarkoittaa Dota 2 -vedonlyönnille?

Kevätkauden julkistaminen on enemmän kuin vain tapa saada pelaajat kiinnostumaan pelistä. Se voi myös antaa pelaajille erilaisia esport-vedonlyöntivinkkejä. He voivat esimerkiksi nähdä, mitkä killat ovat ansainneet platinaetuja. Tämä antaa heille käsityksen siitä, millä joukkueilla on korkeimmat sijoitukset. Jos he päätyvät pelaamaan ammattimaisella Dota-piirillä, pelaaja voi hyödyntää uutta oivallustaan.

Lisäksi, jos riimujen synnyn ilmaisin sisältyy ammattikilpailut se voi muuttaa otteluiden luonnetta merkittävästi. Päivityssuositukset auttaisivat säästämään pelaajien aikaa automatisoimalla heidän valintojaan. Tämän seurauksena pelaajien on otettava nämä muuttujat huomioon ennen vedon asettamista. Voittajajoukkue tai pelaaja voi päätyä sellaiseksi, joka suosii nopeita refleksejä taktiikan sijaan.

Mitä enemmän pelaajia peli houkuttelee, sitä enemmän se saa myös esport-vedonvälittäjien huomiota. Dota 2 on jo erittäin suosittu peli, ja se on esillä lukuisilla vedonvälityssivustoilla. Jos kevätpäivitys onnistuu erittäin hyvin, se voi lisätä suosiota entisestään. Tämän seurauksena pelaajat voivat löytää suuremman määrän Dotaan keskittyviä markkinoita.

Pitäisikö ihmisten jättää tämä kausi väliin?

Vedonlyöntifaneille voi olla houkuttelevaa jättää huomiotta kevätpäivitys ja keskittyä muihin korkean profiilin e-urheilulajeihin. Loppujen lopuksi Dota International järjestetään vasta kesällä/syksyllä. Kuitenkin, mitä enemmän pelaaja ymmärtää Dotasta, sitä todennäköisemmin hän asettaa voittopanoksen.

Siksi on viisasta analysoida tapoja, joilla kevätpäivitys muuttaa pelin luonnetta. Pienilläkin muokkauksilla voi olla suuri vaikutus pitkällä aikavälillä. Ne voivat saada ammattilaiset muuttamaan taktiikkaansa tai menettää tärkeän edun.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close