Dafabet markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä

Uutiset

2022-05-26

Dafabet, yksi parhaista urheiluvedonlyöntimerkeistä, tunnetaan nykyään hallitsevasta asemastaan eSports-vedonlyönnissä. Yritys on johtava eSports-vedonlyöntimarkkinoiden tarjoaja kaikissa kilpailluissa eSports-kilpailuissa ja -turnauksissa.

Dafabet markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä

Mutta mitä on korostettava, on se, että menestys ei ole tullut helposti. Dafabetilla on ollut pitkän aikavälin strategia vahvistaa itsensä paitsi online-uhkapelien voimanlähteenä myös markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä.

Ymmärtääksemme, miksi Dafabet keskittyi eSports-vedonlyöntiin, on ensiksi tärkeää ymmärtää, kuinka suuri eSport-vedonlyöntiala on.

Esports ja eSports-vedonlyönti

eSports-ala kukoistaa. Viimeisimpien tilastojen mukaan eSports-alan arvo oli huimat 1,28 miljardia dollaria vuonna 2021, ja se kasvaa 2,89 miljardin dollarin alaksi vuoteen 2025 mennessä.

Mielenkiintoista on, että eSports-vedonlyönti on suurempi kuin itse eSports. Grand View Researchin raportti osoitti, että eSports-vedonlyöntialan arvo oli 66,98 miljardia dollaria vuonna 2020 ja sen CAGR kasvaa 10,1 % vuodesta 2021 vuoteen 2028. Myös eSports-vedonlyöjien määrä on kasvanut, ja viimeisimpien raporttien mukaan yli 6,5 miljoonaa ihmiset ovat kiinnostuneita eSports-vedonlyönnistä.

Yllä olevat tilastot muodostavat kulmakiven Dafabetin kiinnostukselle keskittyä eSports-vedonlyöntiin. Mutta elefantti huoneessa on, mikä on johtanut Dafabetin menestykseen yhtenä parhaista eSports-vedonlyöntisivustoista? No, on olemassa pari tekijää, kuten alla käsitellään.

Vuoden 2015 Dafabet Fnatic -sponsorointisopimus

Dafabet oli yksi vedonvälittäjistä, joka näki eSports-vedonlyönnin mahdollisuudet. Tarttuakseen hetkeen yritys sponsoroi Fnaticia, joka on yksi tämän hetken parhaista eSports-joukkueista. Sopimuksessa Dafabetin brändin logo oli esillä Fnaticin pelaajan t-paidoissa. Vaikka sopimus päättyi, sillä oli merkittävä rooli Dafabetin tavoittavuuden lisäämisessä nyt, kun Fnatic on tuttu nimi eSports-alalla.

Kattava eSports-kattavuus

Avaintekijä Dafabetin menestyksessä eSports-vedonlyönnin markkinajohtajana on sen kattava eSports-turnausten ja -kilpailujen kattavuus. monet eSports vedonvälittäjät keskittyä vain huippuluokan eSportseihin. Mutta Dafabet on yhden luukun vedonvälittäjä, jossa pelaajat voivat lyödä vetoa kaikista eSports-skenen videopeleistä. Niihin kuuluvat Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends jne.

Kattava eSports-turnausten kattavuus

Sen lisäksi, että Dafabet kattaa kaikki valtavirran eSports, se tarjoaa markkinoita kaikille eSports-tapahtumille Tier 1 -tapahtumista arvostetuimpiin turnauksiin. Tämä on asia, jota monet vedonvälittäjät eivät tee. Useimmissa eSports-urheiluvedonlyönnissä vedonlyöjät voivat löytää vedonlyöntimarkkinat vain suurille turnauksille, mutta näin ei ole Dafabetin tapauksessa. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjille on taattu eSports-vedonlyöntimarkkinat ympäri vuoden.

Esports-vedonlyöntibonukset

Yksi anteliasimmista urheiluvedonlyöntimerkeistä on Dafabet; ei ole epäilystäkään. Yrityksen markkinointistrategian ytimessä menestyminen on tuottoisa bonukset ja promootiot. Ollakseen yksi eSports-vedonlyöntialan markkinajohtajista Dafabet on räätälöinyt eksklusiivisia bonuksia ja tarjouksia eSports-vedonlyöjille.

Dafabetilla on runsaasti tervetuliaisbonuksia uusille eSports-vedonlyöjille. Uudet pelaajat, jotka haluavat panostaa eSportsissa, saavat valtavia otteluita ensimmäisille talletuksilleen heti rekisteröitymisen jälkeen. Tervetuliaispaketin lisäksi nykyiset eSports-vedonlyöjät saavat reload-bonuksia. Ensinnäkin uudelleenlatausbonukset vastaavat jo rekisteröityneiden eSports-vetäjien tallettamia summia tiettyinä päivinä, kun kampanja on aktiivinen.

Mobiilivedonlyönnin rooli

Takana ovat ajat, jolloin uhkapelaajien piti istua tietokoneiden ääressä lyödäkseen vetoa. Nykyään maailma muuttuu mobiiliksi. Tämä on suuntaus, jonka Dafabet ymmärtää. Pysyäkseen mobiilitrendissä Dafabet on tehnyt mobiilivedonlyönnistä helppoa kehittämällä mobiiliystävällisiä alustoja pelaajille. Tämä on näkökohta, jota ei voida jättää huomiotta arvioitaessa tekijöitä, jotka ovat vauhdittaneet Dafabetin kasvua eSports-vedonlyöntisivustona.

Dafabet eSportsin vedonlyöjät voivat nauttia pelaamisesta ollessaan liikkeellä Dafabetin mobiilioptimoidun alustan ansiosta, johon pääsee millä tahansa mobiiliselaimella. Selaimen lisäksi Dafabetilla on natiivisovelluksia saatavilla iOS- ja Android-alustoille. Nämä mobiilialustat tarjoavat pelaajille sujuvan ja saumattoman vedonlyöntikokemuksen.

Joustava pankkitoiminta

Pelaajat haluavat aina vedonlyöntisivuston, jolla on joustava ja turvallinen pankkipalvelu. Tämän Dafabet ymmärtää selvästi. Sivusto on tehnyt yhteistyötä johtavien verkkomaksutapojen kanssa helpottaakseen helppoa, nopeaa ja turvallista talletuksia ja nostoja.

Sen lisäksi, että Dafabet käyttää kaikkia suosittuja maksuyhdyskäytäviä, se antaa pelaajille mahdollisuuden pelata kaikilla suosituilla fiat-valuutoilla sekä kryptovaluutoilla, kuten bitcoinilla. Koska monet eSports-vedonlyönnin harrastajat suosivat kryptovaluuttoja, bitcoinin saatavuus on ollut korvaamaton lisä.

Käärimistä

Vaikka eSport-vedonlyöntisivustoja on kymmeniä, Dafabet erottuu joukosta. Operaattori on laatinut tehokkaan markkinointistrategian hallitakseen eSports-vedonlyöntialaa. Kun eSports kasvaa päivä päivältä, Dafabet pysyy todellakin yhtenä parhaista eSports-vedonvälittäjistä.

Viimeisimmät uutiset

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet
2022-12-01

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet

Uutiset