Uutiset

February 14, 2024

CDL Major Two Qualifier -ottelut ja Rostermania-päivitykset

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pienen tauon jälkeen Major One -tapahtuman jälkeen Call of Duty Leaguen online-karsintojen seuraava vaihe on suunniteltu Major Twoille.

CDL Major Two Qualifier -ottelut ja Rostermania-päivitykset

Rostermania

CDL Rostermania aloitti alkuvuodesta 2024, kun useat joukkueet sekoittivat kokoonpanojaan pettymysten alkaneen kauden jälkeen. Boston ei voittanut yhtään karttaa kotiyleisön edessä, joten Breach vastasi pudottamalla Capsidal Asimille. Los Angeles Thieves teki myös muutoksia ja vaihtoi Cammyn ja JoeDecievesin Nastielle ja Krempille.

Vegas ilmoitti, että Standy ei ole enää osa Legionia, ja Seattle siirtyi iLLeY:stä, jolla oli vaikuttavat ensimmäiset ottelut.

Liigan muutokset

Tauon aikana itse liigassa tehtiin muutamia muutoksia. Major Two Qualifier -otteluissa on uusia Hardpoint-kukkuloita ja spawneja, ja Rio korvasi Skidrow Search and Destroyn ja Terminal Hardpointin.

Kaksi suurta karsintaottelua

Tässä on ensimmäinen taulukko Major Two -karsintaotteluista kaudelle 2024 CDL:

  • Perjantai, helmikuun 16
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12 PM PST, 15 PM EST, 20 PM GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13.30 PST, 16.30 EST, 21.30 GMT
  • Lauantaina 17. helmikuuta
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12 PM PST, 15 PM EST, 20 PM GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13.30 PST, 16.30 EST, 21.30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15 PM PST, 18 PM EST, 23 PM GMT
  • Sunnuntai 18. helmikuuta
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen
undefined is not available in your country. Please try:

Tuoreimmat uutiset

Mega Incineroar: Pelin vaihtaja vai kilpailukykyinen floppi?
2024-04-13

Mega Incineroar: Pelin vaihtaja vai kilpailukykyinen floppi?

Uutiset