Arcane kausi 2: Kaikki tähän mennessä tiedetty

Uutiset

2022-02-17

Kaikki online-urheiluvedonlyöntiin perehtyneet tietävät, että League of Legendsillä on suuri rooli tässä yhteisössä. Peli on perusta useille korkean profiilin turnauksille, joissa voidaan panostaa. Lukijat voivat tutustua EsportRanker saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta. Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan tiedä kriitikoiden ylistämää LoL-spinoff-suoratoistosarjaa Arcane.

Arcane kausi 2: Kaikki tähän mennessä tiedetty

Ensimmäinen kausi julkaistiin marraskuun alussa 2021 Netflix-alustalla. Tämä animaatio seuraa sisaruksia Vi:tä ja Jinxiä, kun he joutuvat vastakkaisille puolille Zaunin ja Piltoverin kaupunkien välisessä konfliktissa. Huolimatta siitä, että ensimmäinen kausi päättyi melko hiljattain, Arcane-kauden 2 julkaisun ympärillä on jo paljon vilkasta verkossa.

Miksi se vetoaa pelaajiin?

Esitys ilahduttaa varmasti kaikkia siitä nauttivia League of Legends esport-vedonlyönti koska se sisältää lukuisia tunnistettavia elementtejä. Tutkimus on tärkeää tällaisten panosten asettamisessa. Jos pelaajat katsovat Arcanea, se voi auttaa parantamaan heidän taktiikkaansa. He voivat jopa poimia joitain esport-verkkovedonlyöntivinkkejä esitykseen keskittyviltä foorumeilta.

Vaikka Arcane s2:n juonenkin voi vain spekuloida, se todennäköisesti ratkaisee ensimmäisen kauden päättäneen jyrkänteen. Tämä oli kolmen näytöksen huipentuma, jotka auttoivat rakentamaan League of Legends -pelissä löydettyä tarinaa. Joskus esport-vedonlyöntisivustot kertovat pelaajille tästä tarinasta, jotta he voivat ymmärtää paremmin kerrontaa ja tehdä oivaltavia vetoja.

Julkaisupäivä

Valitettavasti Riot Games ei ole kertonut faneille, milloin kausi 2 todennäköisesti julkaistaan. Kaikkien, jotka haluavat tietää Vi:n ja Jinxin kohtaloista, on odotettava toistaiseksi. Toistaiseksi ainoa vahvistus on, että se tapahtuu, mutta ei vuonna 2022. On huomattava, että kauden 1 tekeminen kesti kuusi vuotta. Koska Arcanesta on tullut ilmiömäinen menestys, tulevien jaksojen tuotantoa voidaan kuitenkin nopeuttaa.

Kuka on esityksen takana?

Arcanen loivat Christian Linke ja Alex Yee. Toisen kauden ajan Fortiche Productionsista on tehty pääanimaatiostudio. Tuoreisiin julkistettuihin tuottajiin kuuluvat Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu ja Marc Merrill. Linke ja Yee ovat ilmoittaneet, että he työskentelevät kovasti toimittaakseen uusia jaksoja faneille.

Riot Games oli alusta alkaen suunnitellut sen olevan usean kauden Netflix-ohjelma. Tämä tapahtui ennen kuin siitä tuli yksi Netflixin suosituimmista televisiosarjoista. Nähtäväksi jää, onko kauden 2 sisältö jo valmis. Sillä välin online-vedonlyöntifanit voivat saada League of Legends -korjauksen katsomalla turnauksia.

Perutaanko esitys?

Tämä on erittäin epätodennäköistä, ennen kuin kausi 2 putoaa. On totta, että Netflix on toisinaan vetänyt pistokkeen suosituista ohjelmista tilaajien tyrmistykseksi. Seuraavan kauden traileri on kuitenkin jo ilmestynyt. Se ei anna paljon tietoa kerronnasta. Caitlynin, Vi:n, Jinxin ja uuden hahmon äänet kuuluvat. Tämä herättää varmasti entistä enemmän vilinää ja kysyntää Arcanen jatkamiselle.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close