Panosta: LCS Championships 2024

League of Legends Championship -sarja, suosittuna LCS, on huipputason eSports-liiga, jossa on League of Legends (LoL) -pelaajia Yhdysvalloista ja Kanadasta (Pohjois-Amerikka). Tämä Riot Gamesin tapahtuma on yksi LoL:n kilpailullisen ekosysteemin 12 alueesta. Tämä kilpailu järjestetään yleensä kahdesti vuodessa kahdessa kilpailussa kevään ja kesän aikana, ja kymmenen franchising-tiimiä taistelee LCS Champions -statuksesta.

Kaikki LCS-pelit pelataan livenä Riot Gamesin studioilla Los Angelesissa, Kaliforniassa. Vuonna 2021 Riot Games esitteli erikoistapahtuman, joka tunnetaan nimellä LCS Lock-In, joka pelattiin juuri ennen eroja helpottamaan joukkueita ja valmistamaan niitä lavakokemukseen.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kaikki League of Legendsistä

Pääkilpailun aikana kaikki kunkin splitin lopussa kerätyt pisteet myönnetään pelaajan aseman perusteella kilpailuportailla. Jokaisessa splitissä on 400 000 dollarin Champions Queue -palkintopotti. Lisäksi suurempi palkintopotti, yli 2 000 000 dollaria, odottaa joukkueita, jotka pääsevät World League of Legends -mestaruuskilpailuihin.

Mikä on League of Legends? LoL on a moninpeli online taisteluareena (MOBA) peli. Tämän videopelin on kehittänyt Riot Games, ja se julkaistiin virallisesti 27. lokakuuta 2009. Vuosien varrella LoL on epäilemättä ollut MOBA-genren suosituin peli ja on tällä hetkellä tämän kehittäjän eSports-turnausten listan kärjessä.

League of Legends voi olla melko tekninen, mutta uskomattoman ilahduttava. Tämä MOBA peli näkee viiden pelaajan joukkueet pelaavan toisiaan vastaan. Peli alkaa siten, että jokainen joukkue on kartan vastakkaisilla puolilla, lähellä Yhteys . Minkä tahansa ottelun voittajajoukkue tuhoaa vastustajansa Nexuksen.

Pelin aikana jokainen joukkue kävelee läpi sarjan torneja, jotka tunnetaan nimellä torneja, joka on sijoitettu kuhunkin Nexukseen johtavan polun varrelle. Tietenkin ensisijainen tavoite on tuhota vihollisen Nexus. Muita päätavoitteita ovat kuitenkin vihollisen rakenteiden, kuten tornien, tuhoaminen.

Taistellakseen ja pysyäkseen perässä vihollista vastaan, pelaajien on myös pysyttävä tasoitusta. Tasojen nostaminen vaatii kokemusta, joka on saatu kätyriläisten ja vihollisen pelaajan tappamisesta. Kulta, joka saadaan tappamalla kätyriä, on välttämätöntä bonusten ostamiseen pelin aikana. Goldilla pelaajat voivat ostaa esimerkiksi passiivisia panssaritehosteita tai väliaikaisia kilpiä.

Pelitilat

League of Legendsillä on tällä hetkellä kaksi pelitilaa: Classic ja ARAM. Aluksi Classic-pelitila on suurelta osin puolustava. Tätä tilaa käyttävä joukkue yrittää päästä vastustajan Nexukselle tornejen ja estäjien kautta kätyriensä avulla. Toisaalta ARAM, All Random All Mid, -tilassa on läheisiä yhtäläisyyksiä klassiseen tilaan, mutta toiminta rajoittuu yleensä yhden polun karttaan.

LCS:n mestarit

Pelin aikana jokainen pelaaja hallitsee yhtä mestaria. LoL:lla on tällä hetkellä 159 mestaria, joista jokaisella on ainutlaatuiset ominaisuudet.

Jokaisen pelin tai taistelun alussa jokaisen pelaajan on valittava mestari taistellakseen taisteluaan. On huomattava, että mestarin valinta rajoittuu siihen, mitä pelaaja on avannut. Pelaajille annetaan kuitenkin myös mahdollisuus kokeilla yhtä 14 mestarista, jotka yleensä tehdään ilmaiseksi joka viikko, jotta pelaajat voivat kokeilla niitä avaamatta niitä.

Joitakin League of Legendsin tarjoamia mestariluokkia ovat:

 • Salamurhaajat
 • Ampujat
 • Taistelijat
 • Mages
 • Tankkerit
 • Tuki

Useimmissa tapauksissa jokaisella mestarilla on kolme painopistettä, jotka mahdollisesti hankkivat muita pelin edetessä. Pelaajien on oltava erittäin kiinnostuneita näistä ominaisuuksista, varsinkin kun he muodostavat joukkuetta, koska se vaatii paljon enemmän kuin viiden pelaajan yhdistäminen.

LoL-liigat

League of legends pelataan sekä armatuuri- että ammattitasolla. Jotkut LoL-kilpailut järjestävät pelin kehittäjät, Riot Games. Vuoteen 2021 mennessä pelattiin 12 League of Legendsin ammattilaisliigaa eri puolilla maailmaa. Nämä liigat luokitellaan enimmäkseen Tier 1- tai Professional-liigaksi, liigakupeiksi ja alemmiksi liigoiksi.

Miksi LCS-mestaruuskilpailut ovat suosittuja?

League of Legends on enemmän kuin vain a videopeli monille ihmisille. Miljoonat pelaajat istuvat pelikoneilla pelaamalla peliä ympäri vuorokauden ympäri maailmaa. Vuosittain ammattimaiset LoL-pelaajat kokoontuvat parhaisiin eSports-turnauksiin.

Esports-vedonlyöjät ovat aina valmiita asettamaan panoksia, kun pelaajat taistelevat. Viime vuosina eSports-vedonlyönnin kysyntä on kasvanut. Olla yksi LoLeista suurimmat eSports-turnaukset, LCS-mestaruuskilpailut houkuttelevat erityisesti vedonlyöjiä.

On monia syitä, miksi eSports-vetäjät sijoittavat LCS eSport -mestaruuskilpailut suurten eSport-turnausten joukkoon. Tässä on joitain syitä, miksi tämä eSports-mestaruuskilpailu on erittäin suosittu vedonlyöntipiireissä.

 • Se on erittäin kattava eSports-vedonlyöntisivustoilla
 • LoL-vedonlyönti on yleensä erittäin säänneltyä
 • LCS-mestaruuskilpailut tarjoavat non-stop-toimintoja, mikä tekee vedonlyönnistä eSport-turnauksissa erittäin intensiivistä ja jännittävää.

LoL-pelaamisen suosio on ollut ilmiömäinen viime vuosina, ja on suuri mahdollisuus, että LCS:n maailmanmestaruuskilpailuilla on ollut korvaamaton rooli. Kiitos suoratoistoalustoista, peliarvostelusivustoista ja perusteellisesta kattauksesta verkossa eSport-vedonlyöntisivustot, tämä eSport-mestaruus nousee uusiin korkeuksiin tulevina vuosina.

LCS-mestaruuskilpailujen voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Suurimmat hetket

LCS-mestaruuskilpailut esittelevät joitain maailman parhaat LoL-joukkueet. Kuten kaikissa huipputason tapahtumissa, siellä on ollut räjähtäviä laukauksia, legendaarisia hetkiä ja hienoja wombo-yhdistelmähetkiä (voimakkaiden hyökkäysten sarja). Tämän valossa tässä on yksi "suurimmista" hetkistä, joita LCS-mestaruuskilpailuissa on nähty viime vuosina.

100 Thieves vs. Evil Geniuses - 2021 LCS:n kesän pudotuspelit, toinen kierros, neljäs peli

Lol LCS -vaiheessa oli paljon jännitystä vuonna 2021, mutta ei yhtään verrattuna toisen kierroksen pudotuspeleihin Pahat nerot ja 100 varkaita. Ensimmäiset 34 minuuttia näki 100 Thievesin ällistyttävän johdon peliin työntäen Evil Geniusin reunaan. Kilpailussa, jota kuvataan yhdeksi henkilökohtaisen taidon parhaista osoituksista, pahat nerot löytävät jotenkin tavan päästä takaisin peliin.

Vaikka 100 Thieves kantoi vielä yhden päivän pelin myöhemmin, Evil Geniusin esitys oli merkittävä. Ja jos vain he olisivat olleet mukana vauhdissa, asiat olisivat voineet olla paljon toisin.

LCS:n voittajajoukkueet

LoL on melkein kymmenen vuotta vanha. Kilpailu on aina ollut tiukkaa, eikä pelissä ole parempaa saavutusta kuin LCS-mestaruuden pokaalin pitäminen kauden päätyttyä.

LoL LCS Championship, entinen North American League of Legends Championship Series, on nähnyt useita muutoksia, jotka koskevat palkintorahoja, isäntäkohteita, kilpailevia joukkueita ja pelisääntöjä.

Turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja ensimmäiset kaksi kautta isännöivät kahdeksan LoL-joukkuetta. Siitä lähtien jokaisessa tapahtumassa on ollut mukana kymmenen joukkuetta (vuodesta 2015 eteenpäin).

LoL LCS -voittajat

LoL LCS Championship on jaettu kahteen double round robin split -tapahtumaan; kevätjako ja kesäjako, jotka kattavat 225 peliä. Jokaisen jaon lopussa kaikki joukkueet sijoitetaan voittoprosenttinsa mukaan. Tässä on kuitenkin luettelo LCS:n aiemmista voittajista.

Kevään splitin voittajat

 • Pilvi 9 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Counter Logic Gaming 2016
 • Team SoloMid 2015
 • Pilvi 9 2014
 • Team SoloMid 2013

Kesän split-voittajat

 • Team SoloMid 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Team SoloMid 2016
 • Counter Logic Gaming 2015
 • Team SoloMid 2014
 • Cloud9 2013

Nykyisellään Team Liquid on epäilemättä menestynein joukkue LoL LCS -mestaruuskilpailuissa neljän tittelinsä nimellään. Sellaisenaan se on epäilemättä joukkue, joka tarkkailee eSportin verkkoturnauksiin vedonlyöviä pelaajia. Myös vedonlyöjät voivat hyödyntää altavastaajille annettuja korkeita kertoimia, koska häiriöt ovat normi kilpailussa.

Missä ja miten lyödä vetoa LCS-mestaruuskilpailuista?

Missä lyödä vetoa LoL LCS -mestaruuskilpailuista

Useimmat eSports-vedonvälittäjät pyrkivät saavuttamaan LCS-mestaruuden mestaruuden suosion vuoksi. Vaikka vedonvälittäjät voivat tarjota antelias lol-vedonlyöntikertoimet, bonusten ja promootioiden tulee aina olla listan kärjessä, kun etsit online-urheiluvedonlyöntisivustoa.

Vedonvälittäjän uskottavuus on elintärkeää vedonlyöntisivustoa valittaessa. Pelaajien on rajoitettava valintansa lisensoituihin ja säänneltyihin vedonlyöntisivustoihin. Muita tärkeitä näkökohtia ovat maksuvaihtoehtojen valikoima ja joustavuus, vedonlyöntimarkkinat ja muiden vedonlyöjien arvostelut.

Kuinka lyödä vetoa LCS-mestaruuskilpailuista

LCS-mestaruuskilpailut tarjoavat vedonlyöjille lukemattomia mahdollisuuksia. Vedonlyöjien on kuitenkin pysyttävä strategisina panostaessaan. Jokainen voi lyödä vetoa, mutta voittavien vetojen asettaminen johdonmukaisesti vaatii paljon enemmän.

Jokaisen, joka lyö vetoa eSport-turnauksista, kuten LCS:stä, tulee aina olla varovainen panostaessaan. LCS-ennusteet ja vedonlyöntivinkit ovat hyödyllisiä taisteluita valittaessa. Vedonlyönti tämän suuruusluokan suurista kilpailuista tekee usein jopa kokeneiden LoL-vedonlyöjien vaikeaksi tietää, kuinka joukkueet kohtaavat toisiaan vastaan.

Useimmat joukkueet tekevät listamuutoksia, joten pelaajien tulee aina pyrkiä pysymään joukkueiden tahdissa. Lisäksi vedonlyöjien tulisi myös seurata joukkueen pelityyliä, mikä auttaa heitä tekemään tietoisia vetoja.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen