Gunsbet eSports-vedonlyöntiarvostelu 2024 - Pelit

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
BonusTervetuliaisbonus jopa 300 € + 100 ilmaiskierrosta
Live-chat avoinna ympäri vuorokauden
Mobiiliystävällinen
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Live-chat avoinna ympäri vuorokauden
Mobiiliystävällinen
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Pelit

Pelit

GunsBetillä on vielä paljon tehtävää parantaakseen eSports-tarjontaansa kilpailijoihinsa verrattuna sen nuoruuden vuoksi.

Kuitenkin, kuten muutkin merkittävimmät eSports-vedonlyöntiyritykset, he alkoivat keskittyä kolmeen tärkeimpään eSports-vedonlyöntiin: Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 ja League of Legends.

Suosituimmat esportit Gunsbetin avulla

GunsBet on sittemmin lisännyt lukuisia uusia nimikkeitä eSport-asevarastoansa, mukaan lukien Garena's Arena of Valor, King of Glory, Rainbow Six Siege ja Starcraft II.

Huolimatta siitä, että tarjolla on rajoitettu valikoima eSports-pelejä, joissa panostaa, tapahtumien, turnausten ja otteluiden valikoima on fantastinen. Jotkut pienemmät paikalliset liigat voivat aiheuttaa ongelmia, mutta niitä ei yleensä ole saatavilla muilla vedonlyöntisivustoilla.

CS: GO ei ole vain yksi suosituimmista ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä maailmanlaajuisesti, mutta CS: GO:n vedonlyönti on myös Gunsbetin painopiste, joka on erittäin teemakohtainen. Suurin valikoima otteluita kaikista peleistä täällä, mukaan lukien tärkeät kilpailut, kuten eeppinen CS: GO Major Championship.

Vedonlyöntimarkkinat ovat maltilliset ja hieman alan keskiarvoa alhaisemmat. Tyypillisen ottelun voittajan skenaarion lisäksi löydät 5–20 muuta vedonlyöntimarkkinaa valitsemastasi tapahtumasta ja ottelusta riippuen.

Joten vaikka tämä ei ehkä ole ihanteellinen niille, jotka etsivät eksotiikkaa, se riittää satunnaisille vedonlyöjille, jotka etsivät kaksisuuntaista vetoa.

Live eSports-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on saatavilla täältä, vaikka otteluiden määrä ei ole niin suuri kuin tavallisten tulevien otteluiden vedonlyönti.

Verrattuna vastaaviin vedonlyöntialustoihin vedonlyöntivaihtoehtojen valikoima on huomattavasti suurempi. Voit valita yli kymmenestä eri skenaariosta tietyille CS: GO -otteluille, mikä sopii erinomaisesti live-vedonlyöntiin.

In-Play-toiminnon avulla voit tarkkailla, mitä pelejä pelataan, ja jopa asettaa panoksen reaaliajassa. Aikataulu ja tulokset -osiossa voit nähdä, mitkä tapahtumat ovat vedonlyönnissä ennen niiden alkamista, ja tarkastella aikaisempien tapahtumien tuloksia.

Voit myös muuttaa kertoimien näyttötapaa ja priorisoida tiettyjä urheilulajeja muuttamalla näyttöäsi. Tilastokeskus-osion tarkoituksena on tarjota tietoja joukkueiden aikaisemmista suorituksista, jotta voit tehdä tietoisen vedonlyöntivalinnan. Työpöytäversion oikealla puolella näkyy vetokuponkisi ja vedonlyöntihistoriasi.

Dota 2

Gunsbet on hyvä vaihtoehto Dota 2 -vedonlyöjille. On yli kymmenen aktiivista tapahtumaa, joissa voit lyödä vetoa. Dota Pro Circuit, Dream League, ESL One, I-League ja muut ovat niitä turnauksia, joista vedonlyöjät voivat nauttia.

Erilaisia Dota 2 -vedonlyöntimarkkinoita on myös melko hyvä. Esimerkkinä Team Liquid vs. OG -ottelu: erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja on yli kymmenen. Voit esimerkiksi lyödä vetoa pelattujen yli/ali-muodossa olevien karttojen määrästä, karttakohtaisesta voittajasta, ensimmäisestä Aegista, tornista tai kasarmista tai jopa yrittää ennakoida tarkkaa karttatulosta.

League of Legends

Emme voi sanoa mitään monimuotoisuudesta League of Legends vastaavuuksia, koska kirjoitushetkellä vain MSI on käytettävissä. MSI on yksi parhaista vuosittaisista LoL-turnauksista, eikä samaan aikaan ole meneillään paljon muuta.

Vain muutamat paikalliset liigat pelaavat tällä hetkellä, mutta pääjoukkueet ovat joko MSI:ssä tai valmistautuvat kevään ja kesän välien väliin.

Tilanne ei ole paljon parempi kuin MSI-vedonlyöntimarkkinoiden otteluvalikoima. Vedonlyöntivaihtoehtoja on vain muutama, mutta ne saattavat riittää useimmille pelaajille.

Ottelun voittaja, ensimmäinen joukkue, joka ottaa ensimmäisen veren, ensimmäinen joukkue, joka tuhosi tornin, ensimmäinen joukkue, joka tappaa Baronin, ja ensimmäinen joukkue, joka tuhosi estäjän, ovat vedonlyöntivaihtoehtoja.

Kings Of Glory

King of Glory on kilpailukykyinen e-urheilu Kiinassa, jossa on tuhansia katsojia ja huikeita palkintorahoja. Yksi KOG:n ainutlaatuisista piirteistä on, että se on yksi harvoista vain mobiililaitteille tarkoitetuista esporteista. Vaikka fanit voivat katsoa pelejä suurelta näytöltä, YouTubesta tai muilta alustoilta, kaikki ammattilaisottelut pelataan puhelimilla. Se on myös ilmainen esport-peli, mikä lisää sen jatkuvaa vetovoimaa.

Monet vetovaihtoehdot ovat saatavilla King of Gloryssa, joista monet ovat saatavilla myös muissa suosituissa MOBA:issa, kuten Dota 2:ssa tai LoL:ssa, kuten ottelun voittaja, tarkat pisteet, kierrosten voittajat, joukkue, joka nostaa ensimmäisen veren, ensimmäisenä tuhoaa tornin ja niin edelleen.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege on moninpeli online-taktinen räiskintäpeli, joka korostaa voimakkaasti strategiaa ja yhteistyötä. R6 eroaa merkittävästi muista markkinoilla olevista räiskintäpeleistä, kuten Call of Duty, CS: GO ja Valorant Betting.

Pelin tarkoituksena on puolustaa tai hyökätä vastustavaa joukkuetta vastaan, joko panttivanki, pommi tai suoja-alue.

Tämän pelin yleinen esports-ympäristö on kasvanut tasaisesti vuosien varrella tarjoten joukkueille enemmän mahdollisuuksia kohdata toisensa. Lisää kilpailuja merkitsee runsaasti mahdollisuuksia R6S-vedonlyöntiin, erityisesti suurimmassa Rainbow Six esports -turnauksessa, kuten The Six Invitational.

Jotkut yleisimmistä eSports-vedonlyöntimarkkinoista ovat suoria voittajia, otteluiden voittajia, eniten tappoja ja erikoisvetoja, kuten loukkaantuuko panttivanki ja kuka purkaa eniten pommeja.

StarCraft II

StarCraft 2 on Blizzard Entertainmentin tunnettu reaaliaikainen strategia (RTS) esport. Kaksi pelaajaa osallistuu urheiluun valitsemalla yksi kolmesta rodusta, Terrans, Protoss tai Zerg, jotka ovat saatavilla aiemmin valitulla kartalla.

Heidän pelikokemuksensa ovat myös erilaisia ja eroavat toisistaan. Pelaajien on silti tehtävä nopeita päätöksiä, ja monitehtävä on välttämätöntä. Pelin nopeatempoisen toiminnan ansiosta tämä sopii loistavasti jännitystä etsiville vedonlyöjille.

Yleisimmät vedonlyöntimarkkinat ovat ottelun voittaja, kartan voittaja, tasoitukset, joukkue A/B voittaa 1 kartta, joukkue A/B ei voita yhtään karttaa, oikeat karttapisteet, yli/alle kokonaiskartat, joukkue voittaa ryhmä, joukkue voittaa Turnaus ja Turnauksen voittajaalue.