1xBet vedonvälittäjän arvostelu - Pelit

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Epic Sportbook Live Chat 24/7
Lunasta bonuksesi
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Epic Sportbook Live Chat 24/7
1xBet
Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi
Pelit

Pelit

Koska maailmanlaajuisesti tapahtuu niin monia pelejä, eSportsista on tullut yksi suosituimmista vedonlyöntivaihtoehdoista. Vastaanottaja lyödä vetoa esportista 1xBetissä täytyy tietää jokaisessa pelissä saatavilla olevat erilaiset turnaukset ja mestaruudet.

On paljon tapahtumia, joiden palkintopotti on miljoonien dollarien arvoinen, ja mukana joukkueita kaikkialta maailmasta. 1xbet esports live on yksi suosituimmista vaihtoehdoista esports-vedonlyönnissä 1xbetillä

Suosituimmat e-urheilulajit 1xBetissä

Dota 2

Dota 2 on online-taisteluareena, jota pelaa kaksi 5-pelaajan joukkuetta. Jokaisella joukkueella on tukikohta kartan vastakkaisissa päissä. Tavoitteena on tuhota vastustajan tukikohta ja suojella omaasi hinnalla millä hyvänsä.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Tämän pelin pelaajat kilpailevat joukkueina, ja he voivat valita eri hahmoista, joista jokaisella on ainutlaatuiset kykynsä. On terroristeja ja terrorismin vastaisia ryhmiä. CS:GO joukkueet kohtaavat toisiaan vastaan, ja jokaisen on suoritettava hyvin, jos he haluavat voittaa vihollisjoukkueen.

League of Legends

League of Legends on Riot Gamesin kehittämä erittäin suosittu MOBA-videopeli, jota pelataan 2 joukkueen kesken, joissa molemmissa on enintään 5 pelaajaa. Voittaja on joukkue, joka onnistuu tuhoamaan vastustajansa tukikohdan samalla kun se suojelee omaansa. Tämä esport-peli on yksi, ellei suosituin vetopeleistä.

StarCraft 2

Tämä on sotilaallinen tieteiskirjallisuus reaaliaikainen strategiapeli, jolla pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan joukkueissa. On 3 tai 4 pelaajan joukkueita, joissa heidän on rakennettava armeija ja tuhottava vastustajansa joukot. StarCraft 2 on kulttipeli tasavertaisessa maailmassa, jossa on pelaajia kaikkialta maailmasta.

Overwatch

Pelaajat mukana Overwatch on valittava eri hahmoista, jokaisella on kykynsä, ja yritettävä eliminoida vastustajien joukkue puolustaessaan itseään päästäkseen kärkeen. Tässä pelissä on useita pelitiloja, joten se tarjoaa seuraajilleen paljon jännitystä: suojaa hyötykuormaa, puolusta tavoitteita ja paljon muuta.

Myrskyn sankarit

Tässä pelissä on 2 joukkuetta, joissa kussakin on 5 pelaajaa. Myrskyn sankarit on hyvin samanlainen kuin Dota 2 tai League of Legends, koska tämä on myös MOBA-pohjainen peli. Pelaajat voivat valita sankareita muista Blizzard Entertainment -peleistä. Jokaisen joukkueen on yritettävä tuhota toisen tukikohta ja samalla suojella omaansa voittaakseen pelin.

Kuningas Glory

Se pelataan kahden 5 pelaajan joukkueen kesken. Tavoitteena on suojella tornejasi samalla kun yrität päästä vihollisen tukikohtaan ja tuhota se ennen kuin ne saavuttavat omasi. Tämä on myös MOBA-pelilaji, joka on laajalti suosittu katseltavissa ja pelaamisessa.

Rainbow Six Siege

Usein kutsutaan R6 pelataan kahden joukkueen kesken, joissa kummassakin on viisi pelaajaa FPS-tilassa. Jokaisen pelaajan on valittava eri hahmoista, joita kutsutaan operaattoreiksi, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä. Tavoitteena on eliminoida toinen joukkue ilman, että he eliminoivat sinun joukkuettasi ennen kuin aika loppuu, asetetaan defuser johonkin kahdesta pommista tai suojellaan pommeja purkamiselta.

World of Warcraft

World of Warcraft pelataan kahden joukkueen kesken, ja jokaisessa joukkueessa on enintään 5 pelaajaa. Pelaajien on valittava eri hahmoista, joista jokaisella on omat kykynsä, ja taisteltava vihollisjoukkuetta vastaan tuhotakseen ensin tukikohtansa. On kuitenkin olemassa kahdenlaisia Blizzardin Warcraft-pelejä, joista pelaajat ja vedonlyöjät voivat valita. Toinen on Warcraft 3, joka on RTS-peli, ja toinen World of Warcraft, joka on alun perin MMORPG-videopeli.

Rakettiliiga

Rakettiliiga on autojalkapallopeli, jota pelaa kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on neljä pelaajaa. Tavoitteena on laittaa pallo vastustajajoukkueen verkkoon samalla kun puolustat itseäsi heiltä.

E-urheilu saattaa näyttää hämmentävältä, kun se on heille uusi. Silti niitä on ymmärrettävä voidakseen tehdä tietoisia vetoja. Onneksi, kuten yllä olevasta luettelosta voidaan nähdä, useimmilla niistä on samanlainen yleinen rakenne. Kyse on enimmäkseen joukkueista, jotka yrittävät eliminoida tai päihittää toisensa, aivan kuten perinteisessä urheilussa.

Viisainta on kuitenkin erikoistua muutamaan 1xBetin peliin. Tällä tavalla pelaaja voi lyödä vetoa monilla sivustolla tarjotuilla markkinoilla pelkän voittajan/häviäjän vedon lisäksi.

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Lunasta bonuksesi
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:100€ talletusbonus

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close