Uutiset

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball -ennusteet, Pick'em-muoto, tulostaulukko ja palkinnot

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

LoL Worlds Pick'em on palannut vuodelle 2023, ja se sisältää käänteen uusimman Worlds-muodon ansiosta. Tässä artikkelissa käsittelemme kaikkea Crystal Ball -ennusteista turnauksen palkintoihin.

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball -ennusteet, Pick'em-muoto, tulostaulukko ja palkinnot

Kristallipallon ennusteet

Riot Games tuo takaisin Crystal Ball for Worlds 2023:n. Tämän ominaisuuden avulla voit tehdä ennusteita turnauksen tulevaisuudesta ja ansaita lisäpisteitä ja palkintoja. Kristallipallo on jaettu kolmeen osaan:

  1. Toimi nyt: Voit tehdä ennusteita 20 maailmoihin liittyvästä kysymyksestä 4. lokakuuta alkaen. Crystal Ball poimii lukkoon klo 9.15 CEST 10. lokakuuta, joten muista tehdä valintasi ennen sitä.
  2. Sinetöidä kohtalosi: Lukitse valintasi ennen kuin ikkuna sulkeutuu. Coiniin luottaminen ei pelasta menetettyjä Crystal Ball -mahdollisuuksia.
  3. Reap The Rewards: 19. marraskuuta pidetyn maailmanfinaalin jälkeen voit nähdä, kuinka teit ja ansaita palkintoja suorituksesi perusteella Crystal Ballissa.

Pick'em Format

Pick'em for Worlds 2023 tehdään kolmessa vaiheessa: Play-In, Swiss ja Knockout. Jokaisella vaiheella on oma ennuste- ja pistejärjestelmänsä.

Play-In Stage

Play-In Stage alkaa 10. lokakuuta ja siinä on kahdeksan joukkuetta jaettuna kahteen ryhmään. Jokaisen lohkon kaksi parasta jatkaa Sveitsin lavalle. Play-In-ennusteita varten sinun on arvattava, mitkä kaksi joukkuetta etenevät seuraavaan vaiheeseen.

Sveitsin vaihe

Swiss Stage järjestetään 19. lokakuuta - 29. lokakuuta ja siihen kuuluvat kaksi Play-In Stagen voittajajoukkuetta ja 14 muuta joukkuetta. Tässä vaiheessa sinun täytyy ennustaa, mitkä kahdeksan joukkuetta etenevät pudotuspelivaiheeseen. Voit myös ansaita lisäpisteitä valitsemalla oikein joukkueen, joka menee 3-0.

Pudotuspelivaihe

Kun Sveitsin vaihe on päättynyt ja kahdeksan parasta joukkuetta on ratkaistu, voit tehdä ennusteita Knockout Stagen otteluista. Jokainen puolivälierissä oikea valinta antaa 10 pistettä, kun taas puolivälierissä oikea valinta ansaitsee 15 pistettä. Maailmanfinaalin voittajan valitseminen antaa sinulle valtavat 20 pistettä.

Worlds Pick'em -tulostaulukko

Jos olet tarpeeksi hyvä Pick'em-ennusteissasi, saatat olla 100 parhaan pelaajan joukossa Global Leaderboardissa. Voit myös luoda oman tulostaulukon ja pelata Pick'emiä ystäviesi kanssa. Tulostaulukon avulla voit seurata edistymistäsi ja nähdä kuinka monta potentiaalista täydellistä valintaa on jäljellä.

Turnauksen palkinnot

Edellisiin vuosiin verrattuna vuoden 2023 Pick'em sisältää laajemman valikoiman palkintoja sekä osallistumisesta että suorituksesta. Pelaajat voivat saada palkintoja korkeimman tason perusteella kahdessa erillisessä kategoriassa: Pick'em (Perinteinen) ja Crystal Ball. Palkinnot eivät ole kumulatiivisia, ja ne myönnetään kunkin kategorian korkeimman saavutetun tason perusteella.

Osallistumispalkintoja ovat hymiöt ja Worlds 2023 -kapselit. Suoritusperusteiset Taso-palkinnot vaihtelevat tapahtumatokeneista ja kapseleista mestariskineihin ja hymiöihin.

Johtopäätös

LoL Worlds Pick'em 2023 on jännittävä tilaisuus testata ennakointikykyäsi ja ansaita palkintoja. Tee ennusteitasi Crystal Ballissa, osallistu Pick'em-vaiheisiin ja tähtää tulostaulukon kärkeen. Onnea!

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset