Kaikki vedonlyönnistä Team Spirit

Team Spirit on Moskovassa sijaitseva venäläinen peliyhtiö. Tarjoilija, malli ja tuleva lääkäri muodostivat tiimin lopetettuaan työnsä ja opiskelunsa jatkaakseen intohimoaan pelaamiseen. He perustivat joukkueen vuonna 2015 ja ovat kilpailleet Counter-Strike: Global Offensive-, Dota 2-, League of Legends- ja Hearthstone-turnauksissa. Vain kuudessa vuodessa ryhmä on noussut e-urheilun huippujoukkueeksi.

Heidän ensisijaisena tavoitteenaan on kilpailla maailman parhaita peliseuroja vastaan ja esiintyä jatkuvasti huipputasolla. Sitoutuvilla strategisilla ja määrätietoisilla yhteistyötoimilla tiimi pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaansa.

Kaikki vedonlyönnistä Team Spirit
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja Team Spiritistä

Kesällä 2021 vahvistettiin, että DPC-kausi alkaa vasta vuoden jälkipuoliskolla. Tänä aikana Team Spirit kokeili uusia listanmuodostusstrategioita. He halusivat löytää uusia nimiä auttaakseen heitä rakentamaan yhden parhaista esports-joukkueista. Yli 80 kiinnostuneesta pelaajasta vain 12 valitaan kaikkiin paikkoihin.

Yellow Submarine -asu perustettiin ja aloitti heti edustamisen Joukkuehenki erilaisissa kilpailuissa. Chukalinin (ryhmän toimitusjohtaja) mukaan koko renessanssi ja Keltaisen sukellusveneen listan allekirjoittaminen olivat osa joukkueen tavoitteita.

Sopimuksesta tiedotettiin joukkueen virallisilla verkkosivuilla ja sosiaalisen median tileillä. Esports-tiimi ilmoitti myös Silentin lisäämisestä uudeksi valmentajaksi (Airat Gaziev). Joulukuussa 2020 Team Spirit palasi voitokkaasti Dota 2:een entisen Yellow Submarine -luettelon kanssa.

Team Spirit -pelaajat

Jokainen tämän tiimin osallistuja päätti keskeyttää opintonsa ja työnsä harjoitellakseen. Joukkueen pelaajat CS: GO -kilpailijoille ovat kaikki venäläisiä. Nämä ovat Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) ja S1ren (Ogboblin Pavel).

Kolme venäläistä, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Jaroslav) ja kaksi ukrainalaista, Mira (Kolpakov Miroslaw) ja Yatoro (Mulyarchuk Ilja), muodostavat joukkueen Dota 2 -listan.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) ja Diamondprox (Reshetnikov Danil) ovat kolme venäläistä League of Legends -joukkueessa. Mytant (Zavalny Evgeny) ja Edward (Abgaryan Edward Armeniasta) täydentävät 5-henkisen joukkueen.

Venäläinen Silvername (Vladislav Sinotov) on joukkueen ainoa edustaja Hearthstonen turnauksissa.

Team Spiritin vahvimmat pelit

Dota 2

Hankittuaan CIS Rejectsin joulukuussa 2015 Team Spirit teki debyyttinsä tässä pelissä. Se on noussut useiden ristiriitaisten tulosten kautta yhdeksi niistä vahvimmat joukkueet Dota 2 -turnauksissa. Se vahvisti paikkansa maailman parhaiden joukkueiden joukossa. Kansainvälisen kauden 2021 finaalissa joukkue voitti PSG.LGD:n.

He ansaitsivat näistä hyökkäyksistä yhteensä 18 208 300 US dollaria. Se oli kaikkien aikojen korkein palkinto videopelien historiassa. He olivat ensimmäinen itäeurooppalainen joukkue, joka voitti kansainvälisen ottelun sen jälkeen, kun Natus Vincere voitti debyyttiottelunsa vuonna 2011. Voiton jälkeen Team Spiritistä on tullut yksi suosituimmista esports-joukkueista, ja se on kerännyt suuren seuraajan ja liikesopimuksia maailmanlaajuisesti.

Count-Strike: Global Offensive

Kesäkuussa 2016 organisaatio allekirjoitti Team Phenomenon -jäseniä. Kaikkien suurten mestaruuskilpailujen aikana ryhmä on edennyt kilpailemaan reilusti. iDISBALANCE (Artem Jegorov) ja chopper (Leonid Vishnyakov) liittyivät tiimiin kolme vuotta sen perustamisen jälkeen. Sekä COLDYY1 (Pavel Veklenko) että SotF1k (Dmitriy Forostyanko) erotettiin joukkueesta samana vuonna. Heidän tavoitteenaan on rekrytoida lupaavia pelaajia, jotka voivat edustaa seuraa suurissa turnauksissa ympäri maailmaa. Irtisanottujen pelaajien tilalle tuotiin Mir (Nikolai Bityukov) Gambit Gamingista ja 17-vuotias Magixx (Boris Vorobyov) ESPADA-tiimistä.

Miksi Team Spirit on suosittu

Vaikka joukkue kohtasi muodostumisen jälkeen kotijoukkueita, se on osoittanut kaikille, ettei sitä pidä koskaan vähätellä. He eivät menestyneet hyvin alku- ja myöhemmissäkään turnauksissa, mutta erinomaiset tulokset muutamassa pelissä ovat saaneet fanit tunnistamaan heidät. Oppimalla omista virheistään ja tekemällä jatkuvia parannuksia joukkue voitti BTS Pro Series Season 4: EU/CIS:n sijoittuessaan viiden parhaan joukkoon (4.) Epic Prime League -kaudella 1 (2020).

Joukkuehenki on saavuttanut valtavan suosion heidän Dota 2 -asunsa kautta. Huippu viimeistelyt sisään erilaisia turnauksia joissa he ovat järkyttäneet huippunimet ovat edistäneet heidän suosiotaan. International 10 oli yksi jännittävimmistä katsottavissa olevista turnauksista, ja fanit seurasivat Team Spiritin matkaa voittoon. Silloin he saivat eniten suosiota osoittamalla olevansa kauden paras synkkä hevonen kukistamalla edelliset mestarit (OG Esports).

Eurooppalainen joukkue (OG) Europe voitti vuosien 2018 ja 2019 versiot Kansainvälinen. He aloittivat alemmista suluista eliminoiden turnauksen suosikit ja vahvimmat joukkueet. Joukkue eteni hitaasti, kunnes lopulta voitti videopelihistorian suurimman palkintopotin jännittävän viiden pelin finaalin jälkeen.

Team Spirit -palkinnot ja tulokset

Elokuussa 2020 alkoi nykyisen joukkuehengen suuri aikakausi. Sillä hetkellä viisi pelaajaa ryhmittyi yhteen nimellä Yellow Submarine. Joukkue menestyi poikkeuksellisen hyvin, jopa IVY-listan kärjessä. Tämän seurauksena Team Spirit osti sen yhdeksi divisioonasta ja suostui allekirjoittamaan kaikki pelaajat. Joukkue ei kuitenkaan osallistunut Dota (2020) -mestaruuskilpailuihin sen jälkeen, kun tapahtuma peruttiin maailmanlaajuisen COVID-19-pandemian vuoksi.

Kansainväliset Dota 2 -mestaruuskilpailut ovat tuottoisimpia pelitapahtumia. He ovat asettaneet maailmanennätyksen tarjottujen palkintorahojen osalta kuuden viimeisen turnauksen aikana. Tapahtumapaikan muutoksen seurauksena viime vuoden tapahtuma pidettiin Bukarestissa, Romaniassa. Aluksi yleisön ilmestymistä katsomoihin oli odotettu, mutta COVID-19:n leviämisvaaran vuoksi Valve (isäntä) päätti luopua yleisön läsnäolosta ja käyttää virtuaalista mallia pelejä seuraamaan.

Palkinnot

Vuoden 2021 turnaus oli palkintorahojen osalta ennätystapahtuma. Sen palkintorahat olivat yhteensä 40 miljoonaa dollaria, josta 18 miljoonaa dollaria meni voittajajoukkueelle Team Spirit. He onnistuivat kostamaan edellisen tappionsa PSG:lle: LCD:lle OGA Dota PIT Invitationalissa, jossa he onnistuivat sijoittumaan toiseksi. Yhteisön Compendiumin ja Battlepassin oston ansiosta Valve pystyi takaamaan tämän palkinnon. Kun Dota Pro Circuit jatkuu tänä vuonna, Team Spirit käyttää edellisistä turnauksista saatuja kokemuksia hankkiakseen parhaat laitteet päivittäiseen harjoitteluun.

Muita merkittäviä Dota-saavutuksia Dota-kilpailuissa ovat: DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) ja Pinnacle Cupin (Tier 2) voittajat. He onnistuivat myös sijoittumaan kolmannelle sijalle Galaxy Battles II: Emerging Worldsissä vuonna 2018, kun he voittivat Almeo Esports Cupin (Tier 3) vuonna 2017.

Team Spiritin CS: GO -joukkue on saavuttanut useita saavutuksia erilaisissa kilpailuissa. Se on voittanut Pinnacle Cup II:n, DreamHack Openin tammikuussa 2021: Europe, Nine to Five # 3, Eden Arena: Malta Vibes ‚Äď Week 8, ESL One Road to Rio-CIS ja SECTOR: MOSTBET Season 1.

Lisäksi se on ollut kakkonen joissakin muissa suurissa kilpailuissa. Nämä turnaukset ovat Champions Cupin finaalit, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, kaikki vuonna 2018, ja CIS Minor Championship (2017) Atlantassa.

Team Spiritin parhaat ja suosituimmat pelaajat

Dota 2 -lista tunnetaan parhaiten tunnustuksistaan Dota 2:ssa, jossa he voittivat pääpalkinnon International 2021 -tapahtumassa. Diamondprox (Danil Reshetnikov) ja Edward (Edward Abgaryan) ovat kaksi IVY-skenen kokeneinta pelaajaa. Diamondprox on tunnettu viidakko, jolla on paljon kokemusta. Toisella ja kolmannella tuotantokaudella hänen rohkeat strategiansa muokkasivat kilpailua. Hän havaitsi ensimmäisenä viidakon vastaisen strategisen lähestymistavan tehokkaan käytön. Hänen pelejään tarjotaan aina parhaat esports-vedonlyöntisivustot.

Edward tunnetaan parhaiten vihamielisestä pelityylistään botlane-tukena, ja häntä pidetään fantastisena Thresh-pelaajana (mahdollisesti korealaisen MadLifen kanssa). League of Legends -turnausten alkuaikoina molemmat tunnettiin Moskovan viisikona. Ryhmä tunnettiin maailmanlaajuisesti siitä, että se oli ensimmäinen, joka teki merkittävän vaikutuksen Korean näyttämön ylivaltaan. Nämä kaksi ovat suosittuja peliyhteisössä ja auttavat Team Spiritin kasvussa.

Miposhka (Jaroslav Naydenov), kuuluisa esport-joukkueen johtaja ja vanhin jäsen, aloitti kilpailemisen vuoden 2017 turnauksissa osana erillistä joukkuetta. Hän nousi nopeasti kymmenen parhaan pelaajan joukkoon ja häntä pidettiin lupaavana kapteenina. Hänen maineensa haihtui nopeasti, ja hänellä diagnosoitiin masennus vuonna 2019. Vuoden kuluttua hän liittyi Team Spiritiin ja on nyt yksi joukkueen parhaista pelaajista.

Missä ja miten lyödä vetoa Team Spiritistä

Käyttäjät voivat tutkia monenlaisia esports-markkinoita, kunhan he ovat laillisen peliiän iässä ja esports-uhkapelit ovat laillisia heidän maassaan. Pelaajien on vedonlyönnin yhteydessä valittava oikean rahan ja skinien (virtuaaliesineet peleissä) välillä. Skin-uhkapelaaminen on tällä hetkellä paljon yleisempää kuin käteisvedonlyönti. Vedonlyönti, arpajaiset, ruletti ja kolikonheitto ovat kaikki suosittuja sivustotyyppejä. CS: GO skinit ovat suosituin valuutta skin-vedonlyönnissä, ja niiden osuus kaikesta vedonlyönnistä on yli 80 %.

Betway on tunnettu esports-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa parhaan vastineen esports-pelien vedonlyöntikertoimet. Se on yksi harvoista sivustoista, joka tarjoaa laajat vedonlyöntimarkkinat laajalla valikoimalla esportteja. Se sisältää Dota 2:n ja CSGO:n, mutta myös muita laajoja esports-tarjouksia. GGBet tarjoaa myös edelleen parhaat esports-vedonlyöntimarkkinat.

Vedonlyönti minkä tahansa Esport-ottelun voittajasta on yksi parhaista strategioista. Tasoitusvedonlyönti Match Winner -markkinoilla ja oikean tuloksen veto ovat myös edullisia vaihtoehtoja. Käyttäjät voivat myös lyödä vetoa joukkueen voittamien karttojen määrästä sarjassa ja kierroksilla, jotka voittivat karttatasoituksella. Drawn Game (tai jatkoaika) ja Over/Under -markkinat yhteensä pelattujen kierrosten aikana ovat kaikki saatavilla, vaikka ne ovatkin hieman hankalia. Menestysmahdollisuuksien parantamiseksi tarvitaan enemmän tutkimusta joukkueiden aiemmista suorituksista ja jopa nykyisistä ilmoituksista.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Road to the International 2024: Teams, Surprises ja Quest for Glory
2024-05-28

Road to the International 2024: Teams, Surprises ja Quest for Glory

Dota 2:n esports-skene kuhisee odotuksesta, kun Valve paljastaa Dota 2 -turnauskalenterin kruununjalokiven The International 2024:n (TI2024) kokoonpanon. Koska suorat kutsut on jo julkaistu ja karsintakierrokset alkavat, tie TI2024:ään lupaa olla yhtä jännittävä kuin itse tapahtuma. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää tulevasta turnauksesta, joukkueista, jotka ovat jo varmistaneet paikkansa, tämän vuoden muodon yllätyksiin ja seurauksiin.

Team Spirit hankkii upean Sniperin
2022-08-18

Team Spirit hankkii upean Sniperin

Heidän kauttaan Dota 2 divisioona, Team Spirit on kokenut valtavan suosion. Huippusijoitukset useissa kilpailuissa, joissa he voittivat tunnettuja urheilijoita, ovat lisänneet heidän mainettaan. Fanit katselivat Team Spiritin nousun voittoa yhdessä jännittävimmistä todistajista, The International 10 -turnauksista.