Kaikki vedonlyönnistä Giants Gaming

Giants Gaming perustettiin Málagassa, Espanjassa vuonna 2008. Joukkue tunnetaan virallisesti Vodafone Giantsina. Se tunnetaan kuitenkin enemmän nimellä Giants. Giants on ammattimainen eSports-yritys, jonka kotipaikka on Espanjassa. Joukkueella on League of Legendsiin ja muihin peleihin osallistuvia divisioonia. League of Legends (LoL) -joukkue osallistuu European League of Legends Championship -sarjaan.

Aiemmin organisaatiolla oli tapana asettaa kaksi eSport-joukkuetta Rainbow Six Siege -tapahtumaan, jossa ne saavuttivat valtavan suosion. Yksi Singaporen joukkueista kilpaili Kaakkois-Aasian Pro-liigassa. Toinen espanjalainen osallistui Espanjan kansalaisiin.

Kaikki vedonlyönnistä Giants Gaming
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giantsin pelistudio

Tässä on kilpailua, viihdettä ja paljon sisältöä paras eSports joukkue. Tiloissa on äänitysstudio, jossa on sisältödivisioonan audiovisuaalinen osaaminen, GGM Studios.

Useat Giantsin ekosysteemin suosituimmista ohjelmista tuotetaan ja lähetetään tästä paikasta. eSportsin tunnetuimmat nimet kulkevat sen monien sarjojen läpi, jolloin Giants Gaming voi luoda rajoittamattoman määrän sisältöä, joka on linkitetty seuran päivittäiseen toimintaan.

Giantsit ovat enemmän kuin vain ammattiurheilijoita; heillä on yksi alan suosituimmista eSports-joukkueista. Yrityksen eri osastot on koottu yhteen ainutlaatuiseen, läpinäkyvään ja avoimeen ilmapiiriin, joka on nimenomaan luomaan jatkuvaa synergiaa.

Klubin toimistot eivät ole vain hyvin suunniteltuja tarjoamaan kaikki tarvittavat mukavuudet yrityksen työntekijöille, vaan ne voivat myös jatkaa uusien jäsenten rekrytointia.

Giants Gamingin pelaajat

League of Legends -listalla on viisi pelaajaa. Jäsenten joukossa ovat Nubar Sarafian alias MAXLORE (Iso-Britanniasta), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (espanja) ja Paul Lardin alias STEND (ranska). Listassa on myös kaksi valmentajaa, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugali), ja Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (espanja).

Valorant-luetteloon kuuluu nelj√§ henkil√∂√§. N√§m√§ ovat Adam "Jesse" Tvrtnek (TŇ°ekki) ja Batuhan Malga√ß alias "Russia" (Turkki). Kaksi muuta pelaajaa, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO ja Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, ovat espanjalaisia.

Fighting Games -lista on kokonaan espanjalainen. Joan Namay Millones, alias Shanks, on Giants Gamingin Dragonballzin ammattipelaaja. VEGAPATCH, joka tunnetaan virallisesti nimellä Alfonso Martinez Pozo, on Giantsin Street Fighter -ammattipelaaja Javier Sanabria Grueson, alias SH4RIN, rinnalla. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, on Giantin Tekken-ammattipelaaja.

Pokemonissa Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam, edustaa Giants Gamingia.

Giants Gamingin vahvimmat pelit

  • Valorantti: Giants Gaming liittyi mukaan Rohkea kes√§kuussa 2020 vapaa-agenttiryhm√§n SuperStars Yuriin, donQ:n ja Fit1nhon ytimen kanssa, ja my√∂hemmin lis√§ttiin StarWraith ja HITBOX t√§ydent√§m√§√§n listaa. Pian t√§m√§n j√§lkeen Hitbox siirtyi valmennukseen ja tilalle tuli Jonba. He toisivat viidennen ja viimeisen SuperStars-j√§senen, eXerZ:n, varaj√§seneksi muutaman kunnollisen esityksen j√§lkeen paikallisissa kilpailuissa. Heill√§ oli hyvi√§ tuloksia Euroopassa t√§ll√§ kokoonpanolla, mutta heid√§n todellinen menestys tuli Espanjan skenest√§, jossa he p√§√§siv√§t useiden LVP Genesis Cupien finaaliin ja korkeisiin sijoituksiin NGL Openissa ja GameGune 22:ssa.
  • League of Legends: The League of Legends osa yhti√∂st√§ perustettiin hein√§kuussa 2012. Heill√§ oli vaikuttavia turnaussuorituksia, mukaan lukien kolmannet sijat DreamHack Valenciassa 2012 ja The Siege -tapahtumassa.
  • Apex Legends: Ennen ensimm√§ist√§ maailmanmestaruutta t√§ss√§ lajissa, Giants Apex Legends kokoonpano julkaistiin elokuussa 2019. Giants Gamingin joukkue kilpailee rutiininomaisesti kansainv√§listen turnausten finaaleissa ja on ensimm√§inen ja ainoa eurooppalainen joukkue, joka on voittanut kolme ALGS:n Euroopan karsintaa.

Miksi Giants Gaming on suosittu?

Giants Gaming -tiimi tarjoaa laajan valikoiman pelejä panostamiseen. Siksi parhaat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia kertoimia. Giantin listan kyky kilpailla huippuammattitasoilla on ollut ratkaisevaa heidän menestyksensä kannalta.

Espanjan joukkue edustaa laajaa kirjoa aikaisempien tähtien saavutuksista. Nämä historialliset perinteet ja merkitykselliset suhteet ovat auttaneet rekrytoimaan huippulahjakkuuksia Giantin listoille. Nämä tekijät ovat myös auttaneet joukkueen kasvua tehden siitä yhden suosituimmista eSports-vedonlyöntivaihtoehdoista.

Giants Gaming on tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisten brändien kanssa auttaakseen heitä laajentamaan joukkuettaan. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups ja Burger King ovat Giants Gaming -tiimin globaaleja kumppaneita. eSports-tiimin viralliset kumppanit ovat Maggi Fusian, Diesel Only the Brave ja Hot Wheels. Drift on muun muassa yksi Giantin lisensoiduista pelintarjoajista, joka auttaa kehittämään brändiä.

Miksi Giants Gaming on suosittu vedonlyönti?

Giants Gamingilla on ollut paljon menestystä, etenkin Dota 2:ssa. Joukkue on tunnettu Euroopassa ja sillä on vahva seuraaja. Heidän keskittymisensä vakiinnuttamaan itsensä maailmanlaajuiseksi brändiksi on auttanut heitä saavuttamaan entistä enemmän vetovoimaa.

Ennen online-vedonlyöntiin ryhtymistä pelaajien tulee tehdä läksynsä. Vaikka mikään joukkue ei voi taata menestystä, pelaajat voivat hyödyntää sitä online-eSport-vedonlyöntivinkkejä joka tapauksessa. Yksilöt voivat käyttää näitä tutustuakseen tiettyihin peleihin.

Giants Gamingin palkinnot ja tulokset

Rohkea

Valorant-divisioona on yksi parhaista eSports-joukkueista. Joukkue on voittanut muutaman vuoden ajan. Vuonna 2021 Giants voitti LVP-Rising Series #3:n, mutta sijoittui myöhemmin kolmanneksi Red Bull Home Ground #2:ssa. Joukkue oli myös toiseksi VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2:ssa voittaen 11 000 dollaria.

Vuonna 2020 joukkue voitti Valorant Master -sarja Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2 ja LVP-Genesis Cup Vision. Se oli toiseksi kolme kertaa, mukaan lukien LVP ‚Äď Genesis Cup Viento. Kaksi muuta tapahtumaa olivat LVP-Gemini Cup Fuego ja GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Joukkueella on joitain merkittäviä voittoja, mukaan lukien Iberian Cup vuonna 2021. He voittivat myös SuperLiga-kauden 21 ja Iberian Cupin 2020. Sen lisäksi joukkueella on ollut ristiriitaisia tuloksia. He tulivat toiselle sijalle kolmesti; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019 ja Iberian Cup 2018. Tähän mennessä joukkue on voittanut yli 85 000 dollaria eri turnauksista.

Joukkue on myös voittanut useita palkintoja. SuperLiga Orange Season 18 -kaudella Attila palkittiin arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun taas NightT voitti Rookie of the Splitin EU LCS Summer 2016 -pelissä. NightT nimettiin myös EU LCS Summer 2016 All-Pro Teamiin. SMittyJ palkittiin EU:n LCS:n kesällä 2016 kolmannen All-Pro Teamin palkinnolla.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

16.3.2020 Gro jätti organisaatiotehtävänsä keskittyäkseen valmennukseen. Kuitenkin saman vuoden huhtikuussa Giants Gamingin lista osti Pilvi 9. Vuosien varrella joukkue on voittanut yli 3 000 000 dollaria palkintorahoja erilaisista kilpailuista. Yksi merkittävimmistä tuloksista oli PGL Major Kraków 2017, jossa he sijoittuivat ensimmäiseksi ja saivat puoli miljoonaa dollaria palkintorahoja.

Joukkue on menestynyt palkintojen ja voitettujen paikkojen suhteen. Se sijoittui ensimm√§iseksi Funspark ULTI 2021 -tapahtumassa ja V4 Future Sports Festival - Budapest 2021 -tapahtumassa, jossa se voitti 150 000 dollaria ja 169 000 dollaria. Vaikka joukkue sijoittui toiseksi Blast Premier: World Final 202 -kilpailussa, joukkue sai 250 000 dollaria palkintorahoja. He sijoittuivat kolmanneksi klo PGL Major Tukholmassa vuonna 2021, mutta onnistui voittamaan 140 000 dollarin palkinnon. Giants Gaming voitti Intel Extreme Masters XV ‚Äď World Championshipin huikealla 400 000 dollarin palkintorahalla.

Giants Gamingin parhaat ja suosituimmat pelaajat

  • MAXLORE: Nubar Sarafian on League of Legends -pelaaja, joka palaa kotikaupunkiinsa hyv√§n Superliiga-kauden j√§lkeen Movistar Ridersin kanssa vuonna 2021. Kun h√§n pelasi Misfitsiss√§ vuonna 2017, h√§nest√§ tuli maailmanlaajuinen sensaatio, ja h√§n jatkaa korkean tasonsa osoittamista vuodesta toiseen. .
  • JESSE: Adam Tvrtnek on erinomainen League of Legendsin ammattipelaaja. Kahden vuoden kokemuksensa aikana Jessell√§ on voittoenn√§tys joukkueissa, joissa h√§n on pelannut, ja h√§n on voittanut viiden tason B- ja C-kilpailut. H√§n on viett√§nyt viimeiset kuukaudet UCAM:ssa, jossa h√§n on voittanut kaikki turnaukset, joihin h√§n on liittynyt.
  • VEN√ĄJ√Ą: Batuhan Malga√ß on Valorantin ammattipelaaja, joka edustaa kuuluisaa eSport-tiimi√§, Giants Gamingia. Turkkilainen pelaaja hallitsi kilpailua Espanjassa onnistuttuaan kotimaassaan.
  • Varret: Joan Namays Millones on ammattimainen Dragonball Z -pelaaja Giantsissa. H√§n on kiistatta paras. H√§n on ainoa espanjalainen kilpailija, joka on houkutellut kaikki muut Espanjan peliyhteis√∂t todistamaan h√§nen hy√∂kk√§yksi√§√§n EVO:ssa, maailman suurimmassa taistelupelikilpailussa. H√§n sijoittui nelj√§nneksi EVO:ssa ja rikkoi kaikki aiemmat enn√§tykset.

Missä ja miten lyödä vetoa Giants Gamingista?

Yksi uusimmista suosituimmista vedonlyöntitoiminnoista on eSports-vedonlyönti. Kuukausittain pelataan useita otteluita, joissa on mukana Giants Gaming. The parhaat eSports-vedonlyöntisivustot antaa kertoimia kilpailupelin kaikilla osa-alueilla. Vedonlyönti Giants Gaming -joukkueista saattaa näyttää erilaiselta kuin tyypillinen urheiluvedonlyönti, mutta kun pelaajat tottuvat siihen, he huomaavat, että se ei eroa klassisten otteluiden vedonlyönnistä.

Pelaajat asettavat eSports-vedon ja voitat. Se on aivan kuin tavallisen vedon asettaminen ja voittaminen. Pelaajien on valittava suosikki eSport-vedonlyöntimarkkinansa ja tarkistettava eSportsin kertoimet varmistaakseen, että se sopii heille täydellisesti. Yhteisö, suoratoisto, tilastot, sosiaalinen media ja paljon muuta parhailta eSports-vedonvälittäjiltä tekevät vedonlyönnistä eSportsissa niin hauskan kokemuksen.

Mikä on paras vedonlyöntistrategia tälle joukkueelle?

Saatavilla olevien eSports-vetojen laatu ja määrä vaihtelevat huomattavasti urheiluvedonlyönnistä toiseen. Otteluvedonlyönti eli vedonlyönti pelin tai tärkeämmän tapahtuman tuloksesta on tällä hetkellä suosituin tyyppi. Kuitenkin jotkut alan parhaista eSports-vedonlyöntisivustoista, mukaan lukien 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, kokeilevat "live"- tai "in-play"-vedonlyöntiä, mikä tarkoittaa vetojen asettamista ottelun aikana tapahtuviin tapahtumiin.

In-play-markkinoiden perustaminen ja ylläpitäminen on haastavaa perinteistä urheilua. Näin ollen kestää kauan, ennen kuin on tarjolla hyviä live-vedonlyöntivaihtoehtoja monenlaisiin eSports-tapahtumiin laajassa vedonvälittäjien valikoimassa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen