Kaikki vedonlyönnistä Fnatic

Team Fnatic, joka tunnetaan myös nimellä FNC, on ammattimainen e-urheiluasu. Se on luokiteltu yhdeksi parhaimmista esports-joukkueista kilpailevan sähköisen vedonlyönnin historiassa. Organisaatio on kasvanut räjähdysmäisesti muutaman viime vuoden aikana ja ansainnut paikan suosituimpien esport-joukkueiden listalla. Tapahtuman suosion lisäksi Fnatic on esports-vedonlyönnin harrastajien suosikki. Brändillä on myös valikoima ammattimaisia pelivarusteita, kuten näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, tyynyjä ja paljon muuta.

Team Fnaticin perusti vuonna 2004 australialainen esports-yrittäjä Sam Mathews äitinsä Ann Mathewsin tukemana. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Lontoossa, ja sillä on tukikohdat myös Berliinissä, Taiwanissa, Kuala Lumpurissa, Belgradissa ja Tokiossa.

Kaikki vedonlyönnistä Fnatic
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
 • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
 • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Tietoja Fnatic Esportsista

Tietoja Fnatic Esportsista

Yhtiötä johtaa Sam Mathews hallituksen puheenjohtajana ja Wouter Sleijffers on toimitusjohtaja. Toisaalta entisestä Fnatic CS: GO -tähdestä Patrik "cArn" Sättermonista tuli Chief Gaming Officer vuonna 2012.

Vuosien varrella Team Fnatic on hyödyntänyt strategisia kumppanuuksiaan edistääkseen brändiään luomalla eSports-legendoja, eSports pro -varusteita ja lujittamalla eSports-kulttuuria maailmanlaajuisesti. Yritys on tehnyt yhteistyötä muiden huippumerkkien kanssa, mukaan lukien AMD, Hisense, OnePlus, Twitch, BMW, LeTou, PCSpecialist, Monster Energy ja Jack Link's. Aiemmin FNC:tä on sponsoroinut myös SteelSeries ja jopa MSI.

Vaikka Team Fnatic aloitti pienenä brändinä yli kaksi vuosikymmentä sitten, se on yksi arvokkaimmista e-urheilujoukkueista. Vuoden 2020 Forbesin raportti arvioi sen arvoksi noin 120 miljoonaa dollaria, mikä tuottaa noin 16 miljoonaa dollaria vuosittain.

Fnatic eSports

Nykyään Team Fnatic on monen divisioonan eSports-tiimi, joka osallistuu yli seitsemään divisioonaan. Organisaatio on ansainnut tähän mennessä yli 17 miljoonaa dollaria ja pitää hallussaan ennätystä kolmanneksi katsotuimmassa länsimaisessa esports-joukkueessa vuonna 2020. Team Fnaticilla on yli 33 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ja se on kuuluisa esport-tiimi ja ehdottomasti huomioitava voima.

FNC aloitti aktiivisen e-urheilun vuonna 2006 hankittuaan World of Warcraft (WoW) -tiimin. Listassa olivat Vo0, TooGood ja Ztrider, kolme tuolloin parasta pelaajaa. Trio menestyi kaikissa huippuluokan kilpailuissa ja voitti kolme titteliä. Seuraavana vuonna Fnatic kokosi DotA-tiimin ja nousi nopeasti yhdeksi nopeimmin kasvavista eSports-brändeistä lisäämällä useita muita huippuluokan esports-divisioonoita.

Tietoja Fnatic Esportsista
Team Fnaticin parhaat esports-divisioonat

Team Fnaticin parhaat esports-divisioonat

Kuten edellä mainittiin, Team Fnatic osallistuu useisiin eSports-divisioonoihin, jotka kattavat eri tyylilajeja, kuten moninpelin online-taistelu areenalla (MOBA), strategiapeleissä ja ampujapeleissä. Alla on luettelo tämän hetkisistä divisioonoista, joihin tämä joukkue osallistuu, ja tämänhetkiset listat.

 • League of Legends - Martin "Wunder" Nordahl Hansen, Iván "Razork" Martín Díaz, Marek "Humanoid" Brázda, Elias "Upset" Lipp, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov ja Yasin "Nisqy" Dinçer.
 • CS: GO - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin ja William "Mezii" Merriman.
 • Rohkea - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" Peňkov ja Andrew "BraveAF" Gorchakov.
 • Dota 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong ja Kam "Moon" Boon Seng.
 • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen ja Patrick "MentalistC" Fan.
 • Halo - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto ja Joey "Juziro" Bartholomay.
 • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes ja Donovan "Tekkz" Hunt.

Yllä on tällä hetkellä aktiiviset listat. Aiemmin esports-organisaatiolla oli Clash Royalen, Smiten, ShootMania Stormin, PUBG:n ja Heroes of the Stormin listat.

Team Fnaticin parhaat esports-divisioonat
Miksi team Fnatic on suosittu esports-vedonlyönnissä?

Miksi team Fnatic on suosittu esports-vedonlyönnissä?

Esports-vedonlyönti on yksi nopeimmin kasvavista markkinoista online-uhkapelimaailmassa. Samalla tavalla huippuluokan jalkapallojoukkueet, kuten Bayern München ja Manchester City, ovat suosikkeja jalkapallovedonlyönnissä, samoin Teal Fnatic on suosittu esports-vedonlyönnissä.

Dominanssi e-urheilussa

Suurin syy, miksi useimmat vedonlyöjät pitävät Team Fnaticin vedonlyönnistä, on se, että se tuskin tuottaa pettymystä. Tämä on yksi historian menestyneimmistä esports-organisaatioista. Mielenkiintoista on, että Fat Company valittiin vuoden 2021 innovatiivisimmaksi peliyhtiöksi. Vedonlyöjät etsivät parhaita tiimejä, jotka voivat kerätä voittoja; Team Fnatic on tällainen yritys.

Moniosainen e-urheilujoukkue

Team Fnatic on monen divisioonan eSports-tiimi, joten se palvelee kaikkia esports-vedonlyönnin harrastajia, olivatpa he sitten strategiapeleistä, ampujapeleistä tai urheilusimulaatioista. Joukkue osallistuu myös kaikkiin kilpailevat turnaukset, mukaan lukien huipputason tapahtumat, joten pelaajilla on runsaasti vedonlyöntimarkkinoita.

Dafabet-kumppanuus

Sen lisäksi, että eSports on hallitseva ja se on monen divisioonan joukkue, valtavat sponsoroinnit ovat myös vaikuttaneet Team Fnaticin suosion räjähdysmäiseen kasvuun parhaat esports-vedonlyöntisivustot. Vuonna 2015 Team FNC teki yhteistyötä tunnetun vedonvälittäjä Dafabetin kanssa monivuotisessa sopimuksessa. Tämä kumppanuus työnsi Fnaticin Dafabetin valtavaan pelaajakuntaan.

Fnaticilla on myös runsaasti tietoa, jonka avulla pelaajat voivat mitata joukkueen vahvuutta. Kaikki viimeaikaisten turnausten tulokset näkyvät joukkueen virallisilla verkkosivuilla.

Miksi team Fnatic on suosittu esports-vedonlyönnissä?
Parhaat Fnatic-pelaajat

Parhaat Fnatic-pelaajat

Kuten yksi parhaista e-urheilujoukkueista, Team Fnatic houkuttelee vain parhaat pelaajat. Joukkue on jatkuvasti kiireinen siirtojen parissa ja ryntää muita joukkueita hakemaan uusia kykyjä. Nykyään Team Fnaticilla on useita pelaajia, jotka ovat jättäneet jälkensä e-urheilualalle.

Alla on joitain parhaista Fnatic-pelaajista, joita voit katsella.

 • 20-vuotias Donovan "Tekkz" Hunt on epäilemättä yksi Team Fnaticin parhaista pelaajista. FIFA-ammattilainen on pelin paras, ja hänellä on jo 11 titteliä kolmivuotisen uransa aikana. Kaikkein halutuimpia titteleitä on 4 mestaruutta, mukaan lukien eChampions League.
 • Toinen Fnaticin tunnettu pelaaja on Krimz, ruotsalainen ammattiurheilija, joka pelaa kiväärinä Team Fnaticin CS: GO -joukkueessa. Häntä on arvioitu yhdeksi johdonmukaisimmista pelaajista siitä lähtien, kun hän alkoi hallita näyttämöä Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonrin (nyt FaZe Clanissa) kanssa vuosina 2014–2016. Nykyään hän on edelleen keskeinen rooli FNC:ssä.
 • Muita arvokkaita mainintoja ovat Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).
Parhaat Fnatic-pelaajat
Team Fnatic -saavutukset ja kunnianosoitukset

Team Fnatic -saavutukset ja kunnianosoitukset

Vuonna 2004 perustettu FNC on yksi vanhimmista eSports-joukkueista. Se on osallistunut yli 990 turnaukseen ja ansainnut yli 17 miljoonaa dollaria helmikuussa 2022. Team Fnaticin matkan aikana joukkue on voittanut useita huipputitteleitä ja tehnyt uusia ennätyksiä.

7☓ LEC-nimikkeet

Yksi FNC:n suurimmista saavutuksista tuli League of Legends joukkue, jolla on 7 LEC-titteliä pokaalikabinetissa. Joukkue voitti kauden 1 mestaruuden voittaen tiimejä, kuten Against All Authorityn, Team SoloMidin ja Epik Gamerin, ja voitti 50 000 dollarin palkintorahat.

Muita Fnaticin nimikkeitä ovat EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 ja EU LCS Spring 2013

3☓ Global Offensive Majors

Fnatic on myös ollut hallitseva CS: GO, säkitys 3 Global Offensive Majors. Ensimmäinen tuli Dreamhack Winter 2013:n aikana. FNC voitti Ninjat pyjamassa ja palasi kotiin 100 000 dollarin palkintorahalla tässä finaalissa. Toinen Majors saapui ESL One Katowice 2015 -tapahtuman aikana, viides Majors, joka pidettiin Katowicessa Puolassa. Fnatic hylkäsi jälleen ninjat pyjamassa finaalissa viedäkseen kotiin 100 000 dollarin kissan tässä turnauksessa. Team Fnatic voitti ESL One Cologne 2015 -kilpailun Kölnissä Saksassa voittamalla Team EnVyUsin.

Fnatic on voittanut myös useita muita titteleitä, mukaan lukien DreamHack Masters Malmö 2019, World Electronic Sports Games 2017, Intel Extreme Masters XII - World Championship ja Intel Extreme Masters X - World Championship, muutamia mainitakseni.

2☓ Kuusi Masters-titteliä

Fnatic on myös yleinen nimi maassa Tom Clancy's Rainbow Six Siege kahdella arvostetulla arvonimellä. Ensimmäinen on Six Masters 2018, joka järjestetään Australiassa. Team Fnatic voitti NORA-Rengon 2-1 kolmessa kartassa ja voitti $10 636,34, kun taas toiseksi sijoittunut pääsi kotiin $4 254,56:lla. Toinen merkittävä voitto saavutettiin Six Masters 2019 -tapahtumassa, kun joukkue ylsi 0RGL3SS:ään lunastaakseen 13 473,39 dollarin palkintorahat.

Kahden Masters-tittelin lisäksi Team Fnaticilla on useita muita Rainbow Six Siege -tittelit, mukaan lukien Pro League -kausi 10 - Aasia ja Tyynenmeren alue: Australia ja Uusi-Seelanti, Six Invitational 2020 - Aasia ja Tyynenmeren alue: Australia ja Uusi-Seelanti sekä Pro League -kausi 11 - Australia ja Uusi-Seelanti. Uusi Seelanti.

1☓ eMestarien liiga

Team Fnatic on myös iso pelaaja FIFA. Joukkueen ampuja "Tekkz" voitti eChampions League 2020 Invitationalin. Hänellä on useita muita titteleitä, mukaan lukien FIFA Global Series Rankings 2020 - Xbox One ja FUT 20 Champions Cup Stage I - Finals.

Team Fnatic -saavutukset ja kunnianosoitukset
Kuinka lyödä vetoa Fnaticista?

Kuinka lyödä vetoa Fnaticista?

Fnatic on todellakin yksi menestyneimmistä eSports-joukkueista ja paras vedonlyönti. Mutta sitten on muutama asia, jotka on hyvä tietää ennen aloittamista.

Päästä alkuun

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on etsiä vedonlyöntisivusto esports-vedonlyöntimarkkinoilla Team Fnaticin kaikissa divisioonissa. Kun pelaajat löytävät eSports-vedonlyöntisivuston, seuraava asia on tarkistaa, onko sillä voimassa oleva lisenssi. Useimmat vedonvälittäjät näyttävät lisenssitietonsa verkkosivuston tai sovelluksen alatunnisteessa. Toinen näkökohta on vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet. Vedonlyöjien tulee varmistaa, että vedonvälittäjän pelivalikoimasta on saatavilla tietty eSports, josta he haluavat panostaa. Todennäköisyyksien tulee myös olla suotuisat kertoimien vertailussa. Lopuksi arvioi käytettävissä olevat talletus- ja kotiutustavat.

Viimeinen ammattilaisvinkki on seurata Team Fnaticia tarkasti, jotta tiedät, missä joukkueissa se on paras sillä hetkellä. Vedonlyöjät voivat paremmin tehdä tietoisia vedonlyöntipäätöksiä tämän tiedon avulla. Fnatic-verkkosivusto on loistava resurssi oppia uusimmista Team Fnatic -tuloksista kussakin divisioonassa.

Kuinka lyödä vetoa Fnaticista?

Tuoreimmat uutiset

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa
2022-07-21

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa

ZETA-divisioona varmisti finaalin Valorant Champions Tour Masters Reykjavik -pudotuspelikolikkopeli ja ratkaiseva kaksi-yksi-voitto Ninjoista Pyjamasissa. Molemmat joukkueet pääsivät pudotusotteluun yksi-yksi-ennätyksellä lohkovaiheessa, voittaen Fnaticin ja hävinneet DRX:lle.

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close