Kaikki vedonlyönnistä Fnatic

Team Fnatic, joka tunnetaan myös nimellä FNC, on ammattimainen e-urheiluasu. Se on luokiteltu yhdeksi parhaimmista esports-joukkueista kilpailevan sähköisen vedonlyönnin historiassa. Organisaatio on kasvanut räjähdysmäisesti muutaman viime vuoden aikana ja ansainnut paikan suosituimpien esport-joukkueiden listalla. Tapahtuman suosion lisäksi Fnatic on esports-vedonlyönnin harrastajien suosikki. Brändillä on myös valikoima ammattimaisia pelivarusteita, kuten näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, tyynyjä ja paljon muuta.

Team Fnaticin perusti vuonna 2004 australialainen esports-yrittäjä Sam Mathews äitinsä Ann Mathewsin tukemana. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Lontoossa, ja sillä on tukikohdat myös Berliinissä, Taiwanissa, Kuala Lumpurissa, Belgradissa ja Tokiossa.

Kaikki vedonlyönnistä Fnatic
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja Fnatic Esportsista

Yhtiötä johtaa Sam Mathews hallituksen puheenjohtajana ja Wouter Sleijffers on toimitusjohtaja. Toisaalta entisestä Fnatic CS: GO -tähdestä Patrik "cArn" Sättermonista tuli Chief Gaming Officer vuonna 2012.

Vuosien varrella Team Fnatic on hyödyntänyt strategisia kumppanuuksiaan edistääkseen brändiään luomalla eSports-legendoja, eSports pro -varusteita ja lujittamalla eSports-kulttuuria maailmanlaajuisesti. Yritys on tehnyt yhteistyötä muiden huippumerkkien kanssa, mukaan lukien AMD, Hisense, OnePlus, Twitch, BMW, LeTou, PCSpecialist, Monster Energy ja Jack Link's. Aiemmin FNC:tä on sponsoroinut myös SteelSeries ja jopa MSI.

Vaikka Team Fnatic aloitti pienenä brändinä yli kaksi vuosikymmentä sitten, se on yksi arvokkaimmista e-urheilujoukkueista. Vuoden 2020 Forbesin raportti arvioi sen arvoksi noin 120 miljoonaa dollaria, mikä tuottaa noin 16 miljoonaa dollaria vuosittain.

Fnatic eSports

Nykyään Team Fnatic on monen divisioonan eSports-tiimi, joka osallistuu yli seitsemään divisioonaan. Organisaatio on ansainnut tähän mennessä yli 17 miljoonaa dollaria ja pitää hallussaan ennätystä kolmanneksi katsotuimmassa länsimaisessa esports-joukkueessa vuonna 2020. Team Fnaticilla on yli 33 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ja se on kuuluisa esport-tiimi ja ehdottomasti huomioitava voima.

FNC aloitti aktiivisen e-urheilun vuonna 2006 hankittuaan World of Warcraft (WoW) -tiimin. Listassa olivat Vo0, TooGood ja Ztrider, kolme tuolloin parasta pelaajaa. Trio menestyi kaikissa huippuluokan kilpailuissa ja voitti kolme titteliä. Seuraavana vuonna Fnatic kokosi DotA-tiimin ja nousi nopeasti yhdeksi nopeimmin kasvavista eSports-brändeistä lisäämällä useita muita huippuluokan esports-divisioonoita.

Team Fnaticin parhaat esports-divisioonat

Kuten edellä mainittiin, Team Fnatic osallistuu useisiin eSports-divisioonoihin, jotka kattavat eri tyylilajeja, kuten moninpelin online-taistelu areenalla (MOBA), strategiapeleissä ja ampujapeleissä. Alla on luettelo tämän hetkisistä divisioonoista, joihin tämä joukkue osallistuu, ja tämänhetkiset listat.

  • League of Legends - Martin "Wunder" Nordahl Hansen, Iv√°n "Razork" Mart√≠n D√≠az, Marek "Humanoid" Br√°zda, Elias "Upset" Lipp, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov ja Yasin "Nisqy" Din√ßer.
  • CS: GO - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin ja William "Mezii" Merriman.
  • Rohkea - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" PeŇąkov ja Andrew "BraveAF" Gorchakov.
  • Dota 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong ja Kam "Moon" Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen ja Patrick "MentalistC" Fan.
  • Halo - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto ja Joey "Juziro" Bartholomay.
  • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes ja Donovan "Tekkz" Hunt.

Yllä on tällä hetkellä aktiiviset listat. Aiemmin esports-organisaatiolla oli Clash Royalen, Smiten, ShootMania Stormin, PUBG:n ja Heroes of the Stormin listat.

Miksi team Fnatic on suosittu esports-vedonlyönnissä?

Esports-vedonly√∂nti on yksi nopeimmin kasvavista markkinoista online-uhkapelimaailmassa. Samalla tavalla huippuluokan jalkapallojoukkueet, kuten Bayern M√ľnchen ja Manchester City, ovat suosikkeja jalkapallovedonly√∂nniss√§, samoin Teal Fnatic on suosittu esports-vedonly√∂nniss√§.

Dominanssi e-urheilussa

Suurin syy, miksi useimmat vedonlyöjät pitävät Team Fnaticin vedonlyönnistä, on se, että se tuskin tuottaa pettymystä. Tämä on yksi historian menestyneimmistä esports-organisaatioista. Mielenkiintoista on, että Fat Company valittiin vuoden 2021 innovatiivisimmaksi peliyhtiöksi. Vedonlyöjät etsivät parhaita tiimejä, jotka voivat kerätä voittoja; Team Fnatic on tällainen yritys.

Moniosainen e-urheilujoukkue

Team Fnatic on monen divisioonan eSports-tiimi, joten se palvelee kaikkia esports-vedonlyönnin harrastajia, olivatpa he sitten strategiapeleistä, ampujapeleistä tai urheilusimulaatioista. Joukkue osallistuu myös kaikkiin kilpailevat turnaukset, mukaan lukien huipputason tapahtumat, joten pelaajilla on runsaasti vedonlyöntimarkkinoita.

Dafabet-kumppanuus

Sen lisäksi, että eSports on hallitseva ja se on monen divisioonan joukkue, valtavat sponsoroinnit ovat myös vaikuttaneet Team Fnaticin suosion räjähdysmäiseen kasvuun parhaat esports-vedonlyöntisivustot. Vuonna 2015 Team FNC teki yhteistyötä tunnetun vedonvälittäjä Dafabetin kanssa monivuotisessa sopimuksessa. Tämä kumppanuus työnsi Fnaticin Dafabetin valtavaan pelaajakuntaan.

Fnaticilla on myös runsaasti tietoa, jonka avulla pelaajat voivat mitata joukkueen vahvuutta. Kaikki viimeaikaisten turnausten tulokset näkyvät joukkueen virallisilla verkkosivuilla.

Parhaat Fnatic-pelaajat

Kuten yksi parhaista e-urheilujoukkueista, Team Fnatic houkuttelee vain parhaat pelaajat. Joukkue on jatkuvasti kiireinen siirtojen parissa ja ryntää muita joukkueita hakemaan uusia kykyjä. Nykyään Team Fnaticilla on useita pelaajia, jotka ovat jättäneet jälkensä e-urheilualalle.

Alla on joitain parhaista Fnatic-pelaajista, joita voit katsella.

  • 20-vuotias Donovan "Tekkz" Hunt on ep√§ilem√§tt√§ yksi Team Fnaticin parhaista pelaajista. FIFA-ammattilainen on pelin paras, ja h√§nell√§ on jo 11 titteli√§ kolmivuotisen uransa aikana. Kaikkein halutuimpia titteleit√§ on 4 mestaruutta, mukaan lukien eChampions League.
  • Toinen Fnaticin tunnettu pelaaja on Krimz, ruotsalainen ammattiurheilija, joka pelaa kiv√§√§rin√§ Team Fnaticin CS: GO -joukkueessa. H√§nt√§ on arvioitu yhdeksi johdonmukaisimmista pelaajista siit√§ l√§htien, kun h√§n alkoi hallita n√§ytt√§m√∂√§ Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonrin (nyt FaZe Clanissa) kanssa vuosina 2014‚Äď2016. Nyky√§√§n h√§n on edelleen keskeinen rooli FNC:ss√§.
  • Muita arvokkaita mainintoja ovat Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).

Team Fnatic -saavutukset ja kunnianosoitukset

Vuonna 2004 perustettu FNC on yksi vanhimmista eSports-joukkueista. Se on osallistunut yli 990 turnaukseen ja ansainnut yli 17 miljoonaa dollaria helmikuussa 2022. Team Fnaticin matkan aikana joukkue on voittanut useita huipputitteleitä ja tehnyt uusia ennätyksiä.

7‚ėď LEC-nimikkeet

Yksi FNC:n suurimmista saavutuksista tuli League of Legends joukkue, jolla on 7 LEC-titteliä pokaalikabinetissa. Joukkue voitti kauden 1 mestaruuden voittaen tiimejä, kuten Against All Authorityn, Team SoloMidin ja Epik Gamerin, ja voitti 50 000 dollarin palkintorahat.

Muita Fnaticin nimikkeitä ovat EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 ja EU LCS Spring 2013

3‚ėď Global Offensive Majors

Fnatic on myös ollut hallitseva CS: GO, säkitys 3 Global Offensive Majors. Ensimmäinen tuli Dreamhack Winter 2013:n aikana. FNC voitti Ninjat pyjamassa ja palasi kotiin 100 000 dollarin palkintorahalla tässä finaalissa. Toinen Majors saapui ESL One Katowice 2015 -tapahtuman aikana, viides Majors, joka pidettiin Katowicessa Puolassa. Fnatic hylkäsi jälleen ninjat pyjamassa finaalissa viedäkseen kotiin 100 000 dollarin kissan tässä turnauksessa. Team Fnatic voitti ESL One Cologne 2015 -kilpailun Kölnissä Saksassa voittamalla Team EnVyUsin.

Fnatic on voittanut myös useita muita titteleitä, mukaan lukien DreamHack Masters Malmö 2019, World Electronic Sports Games 2017, Intel Extreme Masters XII - World Championship ja Intel Extreme Masters X - World Championship, muutamia mainitakseni.

2‚ėď Kuusi Masters-titteli√§

Fnatic on myös yleinen nimi maassa Tom Clancy's Rainbow Six Siege kahdella arvostetulla arvonimellä. Ensimmäinen on Six Masters 2018, joka järjestetään Australiassa. Team Fnatic voitti NORA-Rengon 2-1 kolmessa kartassa ja voitti $10 636,34, kun taas toiseksi sijoittunut pääsi kotiin $4 254,56:lla. Toinen merkittävä voitto saavutettiin Six Masters 2019 -tapahtumassa, kun joukkue ylsi 0RGL3SS:ään lunastaakseen 13 473,39 dollarin palkintorahat.

Kahden Masters-tittelin lisäksi Team Fnaticilla on useita muita Rainbow Six Siege -tittelit, mukaan lukien Pro League -kausi 10 - Aasia ja Tyynenmeren alue: Australia ja Uusi-Seelanti, Six Invitational 2020 - Aasia ja Tyynenmeren alue: Australia ja Uusi-Seelanti sekä Pro League -kausi 11 - Australia ja Uusi-Seelanti. Uusi Seelanti.

1‚ėď eMestarien liiga

Team Fnatic on myös iso pelaaja FIFA. Joukkueen ampuja "Tekkz" voitti eChampions League 2020 Invitationalin. Hänellä on useita muita titteleitä, mukaan lukien FIFA Global Series Rankings 2020 - Xbox One ja FUT 20 Champions Cup Stage I - Finals.

Kuinka lyödä vetoa Fnaticista?

Fnatic on todellakin yksi menestyneimmistä eSports-joukkueista ja paras vedonlyönti. Mutta sitten on muutama asia, jotka on hyvä tietää ennen aloittamista.

Päästä alkuun

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on etsiä vedonlyöntisivusto esports-vedonlyöntimarkkinoilla Team Fnaticin kaikissa divisioonissa. Kun pelaajat löytävät eSports-vedonlyöntisivuston, seuraava asia on tarkistaa, onko sillä voimassa oleva lisenssi. Useimmat vedonvälittäjät näyttävät lisenssitietonsa verkkosivuston tai sovelluksen alatunnisteessa. Toinen näkökohta on vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet. Vedonlyöjien tulee varmistaa, että vedonvälittäjän pelivalikoimasta on saatavilla tietty eSports, josta he haluavat panostaa. Todennäköisyyksien tulee myös olla suotuisat kertoimien vertailussa. Lopuksi arvioi käytettävissä olevat talletus- ja kotiutustavat.

Viimeinen ammattilaisvinkki on seurata Team Fnaticia tarkasti, jotta tiedät, missä joukkueissa se on paras sillä hetkellä. Vedonlyöjät voivat paremmin tehdä tietoisia vedonlyöntipäätöksiä tämän tiedon avulla. Fnatic-verkkosivusto on loistava resurssi oppia uusimmista Team Fnatic -tuloksista kussakin divisioonassa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

G2 Esports: Western Hope MSI 2024 Against Eastern Titans -tapahtumassa
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope MSI 2024 Against Eastern Titans -tapahtumassa

Sähköistävässä tapahtuman käänteessä Mid-Season Invitationalissa (MSI) 2024, G2 Esports on noussut pimeäksi hevoseksi, joka uhmaa odotuksia paitsi osallistumalla myös hallitsemalla. Heidän äskettäinen 3-0-lakaisu vastaan Parhaat esportit (TES) on lähettänyt sokkiaaltoja League of Legends -yhteisön läpi, herättäen uudelleen länsimaisten fanien kiihkon, jotka olivat alkaneet menettää toivoaan itäisiä juggernautteja vastaan.

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa
2022-07-21

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa

ZETA-divisioona varmisti finaalin Valorant Champions Tour Masters Reykjavik -pudotuspelikolikkopeli ja ratkaiseva kaksi-yksi-voitto Ninjoista Pyjamasissa. Molemmat joukkueet pääsivät pudotusotteluun yksi-yksi-ennätyksellä lohkovaiheessa, voittaen Fnaticin ja hävinneet DRX:lle.