Kaikki vedonlyönnistä Nova Esports

Yhtenä suosituimmista esports-joukkueista pidetyn Nova Esportsin perusti toukokuussa 2016 yksi Anthony Yeung. Yeungilla oli johtoryhmä, johon kuuluivat Trevor, Richard ja Francis joukkueen alkuvaiheessa, ja Mathew, Oktay ja Steven liittyivät myöhemmin organisaatioon. Nova eSports käynnistettiin virallisesti vuonna Syyskuussa 2016 eSports-organisaationa yritysnimellä Nova eSports International Limited. Lokakuussa 2020 yrityksen osti Hongkongissa listattu Imperium Group Global Holdings. Tämä muutos johti useisiin muutoksiin, mukaan lukien Nova eSportsin pelaamien eri eSports-pelien joukkuelistat.

Nova eSportsissa on pelaajia eri taustoista, ja jokainen tiimin jäsen tuo mukanaan ainutlaatuisia elementtejä, jotka auttavat joukkuetta kasvamaan ja menestymään. eSports-turnauksissa kilpailemisen lisäksi Nova eSports on myös tekemisissä luomaansa yhteisössä eri tasoilla. Yrityksellä on esimerkiksi ammattitaitoinen vaikuttajien ja sisällöntuottajien tiimi, joka varmistaa joukkueen seuraajien ja fanien pysymisen ajan tasalla.

Kaikki vedonlyönnistä Nova Esports
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nova Esportsin pelaajat

Nova Esportsilla on useita pelaajia, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin eSports-peleihin. League of Legends -joukkueeseen kuuluvat JDerener, Halil Berke ja Baronia näyttelevä Lopez Miguel. Pelaajat ovat Yhdysvalloista, Saksasta ja Espanjasta. Game of Peace -listaan kuuluvat Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun ja Zahai Cheng, kaikki Kiinasta. Joukkue perustettiin heinäkuussa 2020.

Nova Esports paljasti myös PUGB Mobile -luettelonsa Game of Peace -luettelon rinnalla, johon kuului neljä pelaajaa, joista yksi oli Kanadasta ja loput Kiinasta. Pelaajia ovat muun muassa Wu Zifan Kanadasta ja Zhang Yujie, Li King Liang ja Lui Jinhao Kiinasta. Heidän Call of Duty -joukkueeseensa kuuluu eurooppalaisia pelaajia, mukaan lukien Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila ja Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi on Iso-Britanniasta ja loput pelaajat Espanjasta. Nova eSports, Clash Royale -kilpailujen edustaja on Chenghui Huang, joka tunnetaan myös nimellä Lciop.

Entiset divisioonat

Nova Esports teki yhteistyötä Intian eSports Godliken PUBG Mobile -tiimin kanssa kesäkuussa 2020. Joukkue tunnettiin nimellä Nova x Godlike ja osallistui PUBG Mobile World Leaguen itäiseen divisioonaan. Listalla oli pelaajia Intiasta, mukaan lukien Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan ja Chetan Sanjay. Kumppanuus päättyi syyskuussa 2020, kun Intian hallitus kielsi PUBG Mobilen.

Nova Esportsin vahvimmat pelit

Velvollisuuden kutsu

Nova eSportsilla on ollut erinomaisia suorituksia Velvollisuuden kutsu kilpailuissa viime vuosina. Call of Duty on melko suosittu eSports-pelipiireissä. Se on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka alkoi toisen maailmansodan teemalla ja esitteli myöhemmin futuristisia maailmoja ja ulkoavaruusteemoja. Nova Esports -tiimillä on ollut vaikuttavia suorituksia turnauksissa, joihin se on osallistunut vuosien varrella. Joukkueella on pelissä yli 43 000 dollaria palkintoja, mikä on epäilemättä vaikuttavaa.

FIFA

FIFA videopeli on toinen eSports-peli, jossa Nova Esports tarjoaa upeita suorituksia. Se on Electronic Artsin kehittämä jalkapallosimulaatiopeli. Nova Esportsin kokonaissuoritukset FIFA:ssa eivät kuitenkaan ehkä ole vaikuttavia, mutta joukkue on pelannut erinomaisia esityksiä viimeisissä tapahtumissa, joissa se on esiintynyt.

Player Unknown Battle Grounds Mobile

Pelaaja Tuntematon taistelukenttä Mobile on luultavasti tunnetuin eSport-tiimi Novan joukkueista. Se muodostaa valtavan osan joukkueen kaikista palkintorahojen tuloista, yli 4,8 miljoonaa dollaria. Se voitti äskettäin 1 530 000 voittoa yhdessä turnauksessa, mikä on suurin määrä, jonka joukkue on koskaan voittanut yhdessä turnauksessa. Vuonna 2021 joukkue ansaitsi 2 318 831 dollaria palkintorahoja 10 turnauksesta. 78,6 % Nova eSportsin kaikista tuloista tulee PUBG Mobilesta.

Miksi Nova Esports on suosittu?

Useista syistä Nova Esports kuuluu parhaiden eSports-joukkueiden joukkoon. Suurin syy on, että se toimii melko hyvin useimmissa turnauksia, erityisesti PUBG Mobilessa. Useimmat vedonlyöjät luottavat yleensä historiallisiin suorituksiin vedonlyöntipäätöksiä tehdessään, koska ne usein valaisevat jonkin verran seuraavan ottelun todennäköistä lopputulosta. Punterit voivat siis lyödä vetoa Nova Esportsista luottavaisesti tietäen, että se todennäköisesti pärjää hyvin.

Toinen syy, miksi Nova Esports on suosittu vedonlyöjien keskuudessa, on se, että useimmat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat yleensä vedonlyöntimarkkinoita suurimmalle osalle sen joukkueen otteluista. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien on helppo päästä vedonlyöntimarkkinoille, koska heidän ei tarvitse etsiä eri vedonlyöntisivustoja joka kerta, kun heidän täytyy lyödä vetoa parhaimmasta esports-joukkueesta. Nova eSports osallistuu myös moniin turnauksiin. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat löytää joukkueen ottelut vetoa varten suurimman osan ajasta.

Useimmat vedonlyöjät lyövät vetoa myös Nova Esportsista, koska he ovat yhteydessä joukkueeseen. Joukkueella on miljoonia faneja kaikkialta maailmasta, jotka seuraavat joukkuetta tiiviisti. Ymmärtäessään, mitä joukkueella on tarjottavanaan, eSports-vedonlyöjien on paljon helpompi asettaa panoksia erilaisiin tuloksiin.

Nova Esportsin palkinnot ja tulokset

PUBG Mobile Global Championship 2020

Yksi Nova eSports -joukkueen suurimmista saavutuksista oli PUBG Mobile Global Championship vuonna 2020. Mestaruus on yksi suurimmista ja kilpailukykyisimmistä PUBG-tapahtumista, jossa on mukana 40 joukkuetta maailmanlaajuisesti. Se oli PUBG Mobilen kilpailukauden viimeinen tapahtuma. Nova eSports keräsi 1,59 miljoonaa dollaria poolipalkinnosta, joka oli 6 miljoonaa dollaria, yksi kaikkien aikojen suurimmista PUBG-kilpailun poolipalkinnoista. Joukkue puolusti titteliään vuonna 2021 ja pääsi finaaliin.

Peacekeeper Elite League 2021 kausi 3

Nova eSports voitti Peacekeeper Elite League 2021 -kauden 3 mestaruuden. Tapahtuma kesti kuusi viikkoa ja sisälsi intensiivisiä otteluita 20 kiinalaisen joukkueen kesken. Nova voitti voitolla tekemällä yhteensä 210 pistettä. Tapahtuman palkintopotti oli 15 miljoonaa CNY, joka jaettiin kaikkien joukkueiden kesken, ja Nova eSports ansaitsi suurimman summan, 642 000 dollaria.

Peacekeeper Elite Championship 2020

Nova eSports voitti vuoden 2020 Peacekeeper Elite Championshipin, toisen kerran mestaruuden. Tapahtuma järjestettiin 14. ja 15. marraskuuta 2020, ja siihen osallistui 15 kiinalaista huippujoukkuetta. Palkintopotti oli noin 1,7 miljoonaa dollaria. Nova eSports ansaitsi 756 841 dollaria mestaruuden voittamisesta. Paraboy, Nova eSports -pelaaja, sai tapahtuman MVP-tittelin ja sai 75 684 dollaria palkinnon ansaitsemisesta.

Peacekeeper Elite League 2020 -kausi 2

Peacekeeper Elite League on Peacekeeper Elite -nimisen ammattiliigan kiinalaisen PUBG Mobile -version korkein taso. Nova eSports voitti liigan toisen kauden 24.7.-16.8.2020. Liigassa oli 20 joukkuetta, joista 15 edellisen kauden finalistijoukkuetta. Nova eSports voitti 144 519 dollaria palkintopotista, ja Paraboy valittiin liigan MVP:ksi ja pisteytysjohtajaksi.

Brawl Starsin maailmanfinaalit 2019

Brawl Stars World Finals oli Supercellin järjestämä kilpailukauden 2019 viimeinen tapahtuma. Siinä oli joitain parhaat eSport-joukkueet 11 maasta, ja Nova eSports voitti finaalit ja sai 90 000 dollaria poolipalkinnosta.

Night of Elites Awards

Nova eSports palkittiin Vuoden klubi 2021 -tittelillä PEL:n Night of Elites -palkintoseremoniassa, joka oli nähtyään mahtavia esityksiä läpi vuoden. Joukkue palkittiin myös Vuoden kaupallisen seuran tittelillä samassa seremoniassa 14.1.2021.

Parhaat ja suosituimmat Nova Esports -pelaajat

Zehai Ceng

Zehai Ceng on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä Nova eSports -pelaajista, joka on erikoistunut Player Unknown Battle Grounds Mobileen. Hän on sijalla 32 Kiinan parhaiden pelaajien joukossa. Pelaaja on ansainnut yli miljoona dollaria palkintorahoja neljän pelivuoden aikana. 960 000 dollaria tuloista on hänen ajalta Nova eSportsissa.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, joka tunnetaan yleisesti käyttäjänimellään Jimmy, on ansainnut yli miljoona dollaria pelaamalla Player Unknown Battle GroundsMobilea. Hänet on luokiteltu Kiinan parhaaksi eSports-pelaajaksi ja 118:ksi maailmanlaajuisesti. Hänen ansioistaan 41 % on vuodelta 2021 ja 30 % vuodelta 2022.

Lin Yien

Lin Yien on maan kolmanneksi paras PUBG-pelaaja. Taiwanilainen pelaaja tunnetaan yleisesti hänen vaihtoehtoisesta henkilötunnuksestaan King. Hän on ansainnut yli 815 000 dollaria vain 11 pääturnauksesta, mikä on selkeä osoitus hänen peliuransa menestyksestä. Mikä parasta, 37 prosenttia hänen tuloistaan on peräisin viimeisten viiden kuukauden ajalta.

Zeng Ronghua

Zeng, tunnetusti Coolboy, on PUBG Mobile -pelaaja Nova eSports -joukkueessa ja on ansainnut yli 809 000 dollaria palkintorahoja. 89 % hänen voitoistaan on hänen ajastaan Nova eSports -tiimin palveluksessa. Hän oli itsenäinen pelaaja ennen joukkueeseen tuloaan.

Missä ja miten lyödä vetoa Nova Esportsista?

Missä panostaa

Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa Nova eSportsista online-eSports-vedonlyöntisivusto. Heille on tarjolla satoja uhkapelisivustoja, joista jokaisella on hyvät ja huonot puolensa. Vedonlyöntisivustoa valitessaan vedonlyöjien on ensin otettava huomioon, tarjoaako se eSports-vedonlyöntimarkkinoita. Sen pitäisi sisältää vedonlyöntimarkkinat turnauksissa, joihin Nova eSports osallistuu.

Vedonlyöjien tulee myös ottaa huomioon vedonlyöntisivuston maine. Heidän tulee välttää vedonlyöntisivustoja, joilla on kyseenalainen maine. Hyvämaineisen sääntelyviranomaisen tulee myös lisensoida vedonvälittäjä. Muita huomioitavia ovat käytettävissä olevat maksutavat, bonustarjoukset ja asiakastukipalvelut.

Kuinka lyödä vetoa Nova Esportsista

Pelaajien on aloitettava tallettamalla varoja vedonlyöntitililleen. Eri pelaajilla on erilaiset mieltymykset talletusten tekemiseen käytettyjen menetelmien suhteen. Vedonlyöntisivustoilla on myös erilaiset minimi- ja maksimitalletusrajat, jotka vedonlyöjien on otettava huomioon. Maksutavat määräävät myös talletusrajat.

Seuraavaksi valitaan ottelun tai turnauksen veto, jonka Nova eSports tarjoaa. Pelaajat voivat sitten valita sopivan vedon asetettavakseen. Parhaat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat laajat vedonlyöntimarkkinat samalle ottelulle tai tapahtumalle. Vedonlyöntimarkkinoiden monimuotoisuuden lisäksi eSports-pelaajia kehotetaan kiinnittämään huomiota myös vedonvälittäjien tarjoamien kertoimien laatuun.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen