Suosituimmat eSports-vedonlyönnit maassa Yhdistynyt kuningaskunta

Esports-harrastajat käyttävät nokkeluutta ja järkeä pelatakseen voittajia korkean panoksen Britannian esports-vedonlyönnissä. Vedonlyönti esportsissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) ei ole vain laillista; se on erittäin suosittu urheilun ystävien keskuudessa. Itse asiassa jotkut pelialan suurimmista brändeistä hyppäävät kelkkaan, kun esports-vedonlyönti Yhdistyneessä kuningaskunnassa kasvaa tavoittavuutensa ja suosionsa kasvaessa.

Iso-Britannian esports-vedonlyönti, jolla on huomattava markkina-arvo, saa edelleen huomiota suurilta yrityksiltä ja pelaajilta. League of Legendsistä Dota 2:een, esports-pelit houkuttelevat merkittäviä faneja, ilmiömäistä kasvua ja ennätyspalkintopotteja turnauksissa.

Suosituimmat eSports-vedonlyönnit maassa Yhdistynyt kuningaskunta
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa

Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa

Vittu siitä, kuka voittaa suuria kansainvälisiä kilpailuja kiihdyttää esportin kasvua ja ruokkii halua sisällyttää vedonlyönti markkinoille. Tässä on muutamia esports-vedonlyöntisivustoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joiden suosio kasvaa Isossa-Britanniassa

Spreadex

Spreadexillä on 10 prosenttia hajavedonlyöntimarkkinoista, joten se tarjoaa Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyönnin harrastajille erilaisia etuja Live esports -pelivedot.

Virgin Bet

Maksun joustavuus erottaa tämän vedonlyöntisivuston paketista. Se tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien PayPal niille, jotka pitävät suositusta digitaalisesta lompakosta.

QuinnBet

QuinnBet on suosittu valinta brittien keskuudessa, jotka päättävät lyödä vetoa e-urheilusta, ja se tarjoaa erinomaisen suoratoiston sadoille Britannian esport-vedonlyöntitapahtumille.

Käyttämällä lisensoituja vedonvälittäjiä verkossa britit voivat lyödä vetoa laillisesti. Rahapelaamiseen omistetut Esports-sivustot keskittyvät videopelaamiseen varmistaakseen merkittävän markkinaosuuden jatkuvasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntiteollisuus jatkaa kasvuaan 8,5 prosentilla vuosittain, luo yli 1200 työpaikkaa ja lisää arviolta 12 miljoonan punnan arvoa talouteen.

Positiivisen vaikutuksen ansiosta britit mainostavat esports-vedonlyöntisivustoja Isossa-Britanniassa kaikilla tasoilla. Ison-Britannian kasvavalla e-urheilualalla on runsaasti yritysten ja valtion tukea teknologisesta kehityksestä sääntelyn vakauteen, jotta se saavuttaisi korkeimman potentiaalinsa markkinoiden kehittyessä vaatimattomasta alusta vahvaksi fanien sitoutuneeksi.

Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa
Iso-Britannian pelaajien suosikki e-urheilupelit

Iso-Britannian pelaajien suosikki e-urheilupelit

Vuosien saatossa, esport-pelejä ovat jatkaneet kehittymistä. Vuodesta 2010 lähtien moninpelit online-taistelupelit ovat houkutelleet miljoonia seuraajia. Asettelemalla kaksi viiden pelaajan joukkuetta toisiaan vastaan joukkuetoverit käyttävät strategiaa, taitoa ja pelielementtejä voittaakseen vastustajan. Jokainen pelaaja ohjaa hahmoa, joka vahvistuu, tekee yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa ja yrittää voittaa vihollisen.

League of Legendsistä Dota 2:een moninpelitaistelujen suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Yli 115 miljoonaa rekisteröityä pelaajatiliä League of Legends on pelijohtaja. Vuoteen 2019 mennessä Dota 2:lla oli myös huomattava suosio yli 34 miljoonan dollarin kansainvälisellä palkintopotilla verrattuna Leaguen 6 miljoonan dollarin palkintopottiin.

Muita Isossa-Britanniassa suosittuja pelejä ovat mm CS:GO, Rocket League, Fortnite, Overwatch ja Valorant. Yksittäin ja kollektiivisesti nämä pelit vaikuttavat pelaajien vuorovaikutukseen ja ruokkivat jo suosittuja markkinoita houkuttelemalla miljoonia sponsoreita ja palkintorahoja suurilta yrityksiltä.

Kun esports-tiimit ja -järjestäjät hallitsevat vahvoja ja kasvavia Internet-pohjaisia yhteisöjä, digitaalisesta suoratoistosta YouTuben, Twitchin ja muiden alustojen kautta on tulossa esports-kilpailujen yleisimmät jakelutavat. Lähes 5 miljardia säännöllistä Internetin käyttäjää ja yli 50 miljardia verkkorahapelimarkkinoita, esports-kilpailut eivät ole vielä saavuttaneet Ison-Britannian täyttä kattavuutta, tuloja ja vaikutusmahdollisuuksia.

Iso-Britannian pelaajien suosikki e-urheilupelit
Maksutavat Isossa-Britanniassa

Maksutavat Isossa-Britanniassa

Kun yhä useammat vedonlyöjät osallistuvat Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntiin, luotettavia maksutapoja tarjoavat vaihtoehtoja urheiluvedonlyöntitilien rahoittamiseen. Tässä on joitain vaihtoehtoja esports-vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa tarjoavat pelaajille, jotka asettavat digitaalisia vetoja.

Luottokortit

MasterCard ja Visa ovat arvostettuja tuotemerkkejä, jotka molemmat tarjoavat turvalliset maksuvaihtoehdot. Ison-Britannian esports-vedonlyöntikeskukset antavat asiakkailleen mahdollisuuden tehdä talletuksia luotto- ja pankkikorteilla asiakkaiden todistetusti turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Globaalit turvatoimet varmistavat, että pelaajat ovat suojattuja tallettaessaan varoja Yhdistyneen kuningaskunnan esport-vedonlyöntiin.

Neteller

Neteller on suosittu verkkolompakko, jonka Iso-Britannian e-urheiluyritykset hyväksyvät laajalti tallettaakseen varoja ja hoitaakseen vedonlyöntivelvoitteita. Välittömistä maksutapahtumista tunnettu e-lompakko tarjoaa suojattua ja turvallista rahoitusta. Yksinkertaisella rekisteröintiprosessilla vedonlyöjät voivat käyttää 22 eri valuuttaa tallettaessaan rahaa turvallisesti panostaakseen.

Skrill

Skrill on e-lompakko, joka on suosittu vankkojen suojausominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Vedonlyöjiä houkuttelevat myös alustan kohtuulliset maksut, jotka tarjoavat käyttäjille edullisia ja ilmaisia palveluita. Financial Conduct Authorityn tiukkojen määräysten mukaisesti Skrill-sähkölompakko auttaa e-urheilun harrastajia lyömään rahaa verkossa turvallisesti.

PayPal

Kansainvälisesti tunnettu brändi, PayPal tarjoaa briteille samat mukavuudet ja toiminnot, jotka ovat tehneet e-lompakosta maailmanlaajuisesti suositun. Vaikka jotkut pelaajat saattavat mieluummin luottokortteja, PayPal tarjoaa vedonlyöjille turvallisen tavan käyttää luottokorttia toimittamatta sitä online-urheiluvedonlyöntisivustolle Isossa-Britanniassa. Vedonlyöjät rekisteröityvät PayPaliin antamalla alustalle tietoja henkilöllisyyden vahvistamiseksi.

Maksutavat Isossa-Britanniassa
eSports-vedonlyönnin historia Yhdistyneessä kuningaskunnassa

eSports-vedonlyönnin historia Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Esports on kulkenut pitkän matkan 80-luvun Space Invaders -turnauksista ESPN:n äskettäiseen markkinoille. Vain muutamassa vuosikymmenessä ala on kasvanut monen miljardin punnan markkinaksi. Jo 70-luvulla kilpaileva e-urheilu valloitti pelaajien mielikuvituksen.

Tennisestä avaruussotiin aiemmat pelit herättivät merkittävää kiinnostusta turnauksiin osallistujilta. Vuonna 1981 perustettiin ensimmäinen maailmanennätyspelirunko, Twin Galaxies, seuraamaan pelaajien tuloksia suosituissa videopeleissä.

90-luvulla konsolipelit olivat raivoa taisteluun ja ensimmäisen persoonan ammuntavideoviihteeseen uppoutuneiden harrastajien keskuudessa. Kehittyvät teknologiat mullistavat pelin, avaten ryhmäpelin etänä lähiverkkojen (LAN) kautta.

Vuonna 1997 järjestäjät käynnistivät ammattimaisen kyberurheiluliigan, ja esports-pelaajat nauttivat kasvavasta suosiosta, ja jotkut ansaitsivat merkittäviä summia pelaamisesta ja promootioista. Johnathan "Fatal1ty" Wendel on yksi edelläkävijöistä, jonka kerrotaan keränneen peliuransa aikana yli puoli miljoonaa.

Varhaiset onnistumiset loivat pohjan Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyönnin suosiolle nousemaan pilviin tulevina vuosina. Vuonna 1999 Counter-Strike lanseerattiin ja jatkoi suosiotaan kaikkialla maailmassa. Vuoteen 2000 mennessä Xbox-pelaajat pelasivat toisiaan vastaan Halo 2:lla, joka on muiden suosittujen ensimmäisen persoonan räiskintäpelien, kuten Call of Dutyn, edeltäjä.

eSports-vedonlyönnin historia Yhdistyneessä kuningaskunnassa
Viimeaikaiset videopelien uhkapelit Isossa-Britanniassa

Viimeaikaiset videopelien uhkapelit Isossa-Britanniassa

Kun pelaajat pelaavat etänä ystävien ja tuntemattomien kanssa verkossa, ala jatkaa kasvuaan. Itse asiassa yliopistot kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa sisällyttävät esportin opetussuunnitelmaan. Esports-evoluutio koulutukseksi on lanseerannut korkeakoulutason kursseja, uravalmennusta ja joukkuekilpailut.

Viime aikoina esports-vedonlyönti Ison-Britannian valtava kasvu on levinnyt perinteiseen mediaan, ja näkyvät julkaisut käsittelevät kilpailuja ja lähettävät esports-ohjelmia suurissa verkoissa. Ison-Britannian esports-vedonlyöntisivustojen markkinat ovat siirtyneet valtavirtaan.

Viime vuosien aikana Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntiteollisuus on kasvanut valtavasti ja kukoistaa edelleen. Suurempien julkaisujen kattavuuden lisääntyessä massiivisissa verkoissa, kuten ESPN:ssä, esports on tehnyt vaikutuksensa ja siirtymässä valtavirtaan. Maailmanlaajuinen kasvu osoittaa, että markkinoiden vaikutus tuleville sukupolville on tulossa lähes 6 miljardia dollaria vuoteen 2027 mennessä, kun se vuosikymmen sitten oli 776 miljoonaa dollaria.

Viimeaikaiset videopelien uhkapelit Isossa-Britanniassa
Esports-maailman tulevaisuus

Esports-maailman tulevaisuus

Kun Ison-Britannian esports-vedonlyöntiala houkuttelee edelleen faneja, tulevaisuus näyttää lupaavalta. Itse asiassa vuoden 2021 Legends World Championships keräsi lähes yhtä paljon katsojia kuin Superbowl. Vuoteen 2023 mennessä asiantuntijat ennakoivat markkinoiden kasvavan 15 prosenttia vuodessa. Isossa-Britanniassa esports-vedonlyöntisivustot UK saavat aikaan eksponentiaalisen kasvun luovilla ja digitaalisilla aloilla, ja niiden osuus on 8 prosenttia Ison-Britannian maailmanlaajuisista esports-vedonlyöntimarkkinoista.

Vedonlyöntilaitoksille äärimmäinen kasvu tuo huomattavia tuloja faneilta, jotka haluavat lisätä peliin ja katsojamäärään entistä enemmän jännitystä. Globaalit brändit tuovat legitiimiyttä markkinoille. Esimerkiksi Levi, Marvel Entertainment ja Red Bull sijoittavat miljoonia joukkueiden ja turnausten sponsorointiin.

Maailmanlaajuisesti lähes 460 miljoonalla ja kasvavan lähes 650 miljoonaan vuoteen 2023 mennessä, suositut esports-pelaajat houkuttelevat faneja, jotka ovat innokkaita lyömään vetoa toistuvista yksittäisistä ja joukkuevoittajista.

Vedonlyöjillä on erilaisia panostusvaihtoehtoja. Pelkät pelaajat voivat yhdistää useita vetoja tai panostaa yhdistelmäkuponkiin, mikä on riskialtisempi ehdotus yksinkertaisista vedonlyönnistä monimutkaisempiin vedonlyöntiin. Tarkemmat vedonlyöntivaihtoehdot antavat pelaajille mahdollisuuden lyödä vetoa siitä, kumpi joukkueen pelaaja rekisteröi eniten tapoja tai voittaa kartan Counter Strike-Global Offensivessa. Live-otteluiden tarkkaileminen auttaa vedonlyöjiä valitsemaan vedonlyöntipelit.

Koska vedonlyöntimarkkinat jatkavat e-urheilun laajaa suosiota, sääntelyviranomaiset pyrkivät varmistamaan miljoonien esports-pelaamiseen panostavien brittien turvallisuuden.

Esports-maailman tulevaisuus
Ovatko kasinot laillisia Isossa-Britanniassa?

Ovatko kasinot laillisia Isossa-Britanniassa?

Yhdistyneen kuningaskunnan vedonlyöjien on tarkastettava vedonvälittäjän lisenssi varmistaakseen, että se toimii laillisesti. Verkkosivuston etusivulla ja ohjeosiossa näkyy yleensä pääasiallisesti tietoa pelilisenssistään. Sen varmistamiseksi, että vedonlyöjä pelaa laillisesti, on erittäin tärkeää löytää lisenssitiedot ennen online-tilin avaamista tietyssä Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyönnissä.

Koska esports-vedonlyönti on alkuvaiheessa verrattuna muihin urheiluvedonlyönteihin, kuten hevoskilpailuihin, useat verkkosivustot tarjoavat esport-vedonlyöntisivustoja Isossa-Britanniassa ilman asianmukaista toimilupaa.

Yhdistyneen kuningaskunnan lait vedonlyönnille

Jotta yritys voi tarjota Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntiä, sen johtajien on hankittava British Gambling Commissionin lisenssi. Vuodesta 2005 lähtien rahapelilaki säätelee Yhdistyneen kuningaskunnan kaupallista vedonlyöntiä, mukaan lukien arpajaiset. Jos vedonlyöjä ei löydä tietoja lisenssistä, hänen tulee tutkia muita esports-pelilaitoksia, jotka ovat asianmukaisesti lisensoituja ja toimivat laillisesti.

Komissiolla on tiukat hyväksymisvaatimukset. Laitosten on todistettava, etteivät ne manipuloi ottelukertoimia varmistaakseen osallistujille oikeudenmukaisen vedonlyönnin. Vedonlyönti vedonlyöntiomaisuuden, kuten avatarien, kanssa on kielletty. Laillisen maksuvälineen käyttö varmistaa, että talo ei hyödynnä vedonlyöjää.

Lisensoitujen tilojen on tarkistettava pelaajan henkilöllisyys viranomaisten myöntämällä henkilöllisyystodistuksella, kuten passilla tai ajokortilla. Tunnistaminen estää alaikäisiä osallistumasta uhkapeleihin ja suojaa pelaajia huijareilta.

Ovatko kasinot laillisia Isossa-Britanniassa?
UKK

UKK

Esports-harrastajat ja vedonlyöjät etsivät vastauksia siihen, missä ja miten panostaa. Tässä on vastauksia muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Vedonvälittäjän valitseminen ja varojen tallettaminen on ensimmäinen askel vedonlyöjille, jotka päättävät osallistua esports-vedonlyöntiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista.

Mitä eSports-vedonlyönti on?

Koska esports on monen miljardin dollarin markkinat, sen suosio kasvaa edelleen päivittäin. Pelaajat ovat liittymässä esports-harrastajien joukkoon. Ammattipelaajat kilpailevat taitojaan toisiaan vastaan voittaakseen miljoonia vuosittain saatavilla olevia palkintorahoja.

Samaan aikaan vedonlyöjät lyövät vetoa siitä, millä pelaajalla tai joukkueella on paras henkinen tarkkuus ja peliasiantuntemus. Digitaalisen lompakon avulla vedonlyöjät asettavat rahavetoja esports-joukkueille ja yksittäisille pelaajille. Jos pelaaja on oikea, hän voi saada maksun vedonlyöntihetkellä käytettävissä olevien kertoimien mukaan.

Kuinka valita vedonvälittäjä?

Lisensoitujen vedonlyöntilaitosten tutkiminen on paras tapa valita online-vedonvälittäjä. Useimmat urheiluvedonlyönnit tarjoavat houkuttelevia kannustimia uusien vedonlyöjien rekisteröintiin. Isossa-Britanniassa vedonvälittäjien on esitettävä todistus lisenssistä. Lue huolellisesti verkkosivuston ehdot, kertoimet ja tarjoukset. Vertaa eri verkkosivustoja lukemalla huolellisesti online-arvosteluja.

Rajoitukset koskevat tiettyjä kampanjoita. Vedonlyöjien, jotka eivät lue pientä kirjainta, on tavallista ymmärtää väärin bonuksiin ja kannustimiin liittyvät ehdot. Lisensoidut tilat noudattavat todennäköisemmin vahvistettuja lakeja, sääntöjä ja ohjeita. Varmista, että vedonvälittäjällä on lisenssi ennen varojen tallettamista.

Onko turvallista tallettaa rahaa eSports-vedonvälittäjään?

Lisensoimattomat vedonvälittäjät eivät ole turvassa. Tarkista, että verkkosivustolla on Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomission lisenssi. Komissio noudattaa tiukkoja sääntöjä rahapelilaitosten hyväksymisessä. Lisensoitu alusta näyttää rohkeasti lisenssitodistuksen etusivulla. Jos vedonlyöjä on epävarma, hän voi ottaa yhteyttä komissioon varmistaakseen, toimiiko Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntitoiminta laillisesti.

Onko eSportsissa pelaaminen riippuvuutta aiheuttavaa?

Kuten kaikki uhkapelitoiminnot, asiantuntijat suosittelevat, että osallistujat, jotka panostavat rahaa esports-otteluihin, joukkueisiin, pelaajiin ja tuloksiin, valitsevat itsevalvovan vedonlyöntikäyttäytymisen. Tunnista liiallisesta pelaamisesta varoittavat merkit, mukaan lukien kyvyttömyys lopettaa uhkapelaaminen tai panostaa enemmän kuin pelaajalla on varaa kuluttaa. Lisensoidut Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntisivustot voivat tarjota vierailijoille tietoa organisaatioista, jotka auttavat ongelmapelaajia.

UKK