Uutiset

October 29, 2023

Ringmaster: Uusi Dota Hero paljastettiin TI12:ssa

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Valve on virallisesti ilmoittanut uuden Dota-sankarin, Ringmasterin, saapumisesta TI12:een. Vaikka yksityiskohdat ovat tällä hetkellä niukkoja, lisätietoja odotetaan tulevien kuukausien aikana.

Ringmaster: Uusi Dota Hero paljastettiin TI12:ssa

Ringmaster - Uusi sankari

Videolla, joka julkaistiin juuri ennen TI12 Grand Finalsia, Valve vahvisti, että Ringmaster julkaistaan ​​vuoden 2024 alussa. Video esitteli Axea pelottavassa sirkusaiheisessa metsässä jahtaamassa mekaanista sirkusviidakon hiipimistä. Tämä on johtanut spekulaatioihin, että uudella sankarilla saattaa olla ansaelementti. Lopulta Axe houkutteli Test Your Strength -peliin, ja Iron Maidenin kaltaisesta rakenteesta nouseva Ringmaster tappoi hänet nopeasti.

Uuden Dota-sankarin rooli

Ringmasterin mainoskuvassa on sirkusteema ja pilkkaa useita sankareita, kuten Apinakuningas, Kunkka, Axe, Mirana ja Valonvartija. Vaikka tämä ei anna monia vihjeitä, se viittaa siihen, että Ringmaster on todennäköisesti lähitaistelusankari, jolla on mahdollisesti laajennettavat mekaaniset käsivarret. Ottaen huomioon, että edellinen sankari, Muerta, oli älykkyyden kantaja, Dota-fanit voivat ennakoida uuden lähitaistelusankarin.

Valvella on jännittäviä suunnitelmia Dota-faneille tulevalle vuodelle, ja vasta aika paljastaa muutosten laajuuden.

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset