Casumo Esports uudistaa bonustarjouksensa

Uutiset

2022-08-25

Casumo Services Limitedin omistama ja ylläpitämä Casumo Esports on yksi suosituimmista eSport-vedonlyöntisivustoista. Yksi tärkeimmistä syistä sen hyväksymiseen on se, että se tarjoaa vaikuttavan valikoiman eSports-vedonlyöntimarkkinoita. Lisäksi vedonlyöntitarjoajalla on lisensointi useilla lainkäyttöalueilla, joten se ei ole vain vedonlyöjien saatavilla kaikista maailman kolkista, vaan myös luotettava eSports pelisivusto

Casumo Esports uudistaa bonustarjouksensa

Vedonlyöntiyhtiö on kuitenkin viime aikoina kohdannut useita haasteita, joista suurin osa johtuu alan kiristyneestä kilpailusta. Erotuttaakseen kilpailijoista yritys on julkaissut useita uusia bonustarjouksia ja samalla parantanut olemassa olevia.

Ilmoittautumisbonus

Kirjautumisbonus on ensisijainen käyttämä kannustin Casumo houkutellakseen uusia pelaajia alustalleen. Ilmoittautumisbonus, joka tunnetaan myös tervetuliaisbonuksena, oli suhteellisen pienempi kuin mitä sen kilpailijat tarjoavat. Tämän seurauksena Casumo Services Limited näki parhaaksi parantaa tarjontaansa ja mennä askeleen pidemmälle tehdäkseen siitä paremman kuin useimmat asiantuntijat pitävät alan standardina.

Heinäkuussa 2022 Casumo teki sen tervetuliaisbonustarjous 100 % ensimmäisestä talletuksesta kaikille uusille pelaajille. Tämä bonus oli kuitenkin rajoitettu 100 puntaa. Bonuksella voi lyödä vetoa käytännössä kaikilla alustalla tarjottavilla eSport-vedonlyöntimarkkinoilla. Uuden rekisteröitymisbonuksen kierrätysvaatimus on vain x30.

Bonuksen lunastaminen on nyt yhtä helppoa kuin rekisteröityminen, asianmukaisten vaiheiden noudattaminen, bonuksen aktivointi ja vähintään 10 punnan tallettaminen. Tämän jälkeen bonus talletetaan suoraan bonustilille. On huomioitava, että tervetuliaisbonuksen määrä voi vaihdella maissa, joissa Casumo-vedonlyönnin tarjoaja toimii.

Toinen talletusbonus

Toinen talletusbonus on yksi uusista Casumo eSportsin bonustarjouksista. Vedonlyönnin tarjoaja on yksi harvoista alalla, joka tarjoaa tällaisen bonuksen eSports-vedonlyöntiin. Tarjous on suunniteltu houkuttelemaan uusia pelaajia, jotka eivät ehkä olisi olleet onnekkaita jatkamaan onneaan tekemällä uusi talletus. Bonussumma on jopa tervetuliaisbonusta parempi. 

Pelaajat voivat saada 100 % talletuksestaan, joka on enintään 300 puntaa. Kierrätysehdot ovat kuitenkin samanlaiset kuin tervetuliaisbonuksen ehdot. Bonustarjous myös vanhenee 30 päivän sisällä sen myöntämisestä.

Kertoimet lisäävät

Toinen Casumo eSports -vedonlyöntisivustolle esitelty hieman epätavallinen bonus, joka on yleensä yleinen parhailla eSports-vedonlyöntisivustoilla, on korotetut kertoimet. Ihannetapauksessa korotetut kertoimet viittaavat siihen, että ottelun todennäköisyyttä korotetaan tiettyjen mahdollisuuksien vuoksi, mikä lisää mahdollisia voittoja. Tarjous myönnetään vedonlyöjille, jotka asettavat tietyt vedot tietyistä otteluista, jotka ovat oikeutettuja korotukseen.

Parannettuja kertoimia tarjotaan vain rajoitetun ajan. Muiden bonustarjousten varoja ei voida käyttää vetojen asettamiseen otteluista, joissa on korotettu kertoimia. Tehostetut kertoimet eivät myöskään voi olla osa kertynyttä e-Sports-vetoa.

Muutetut bonusehdot

Uusien bonustarjousten käyttöönoton ja joidenkin olemassa olevien parantamisen lisäksi Casumo Services Limited muutti myös bonusehtoja. Esimerkiksi pelaajat voivat saada bonuksia vain, jos heidät voidaan jäljittää tarjouksista lähetettyyn alkuperäiseen kumppanilinkkiin. Useimmissa tapauksissa hyväksyttäviä kumppanilinkkejä voidaan käyttää foorumeiden, linkkien jakamisen, sähköpostiviittausten ja hyväksyttyjen kumppanisivustojen kautta. Käyttäjätilit on myös vahvistettava ennen bonuksia voidaan palkita.

Mitkä ovat olleet muutosten vaikutukset?

Casumon johdon mukaan muutokset ovat olleet myönteisiä ja tuottavat toivottuja tuloksia, joskin hitaalla tahdilla. Tämä kannustin houkuttelee lisää pelaajia verkkosivustolle ja varmistaa toisen talletusbonuksen myötä uusista pelaajista pitkäaikaisia uskollisia asiakkaita.

Casumo Services Limited syyttää uusien asiakashankintojen hidasta kasvua uusimpien tarjousten tietämättömyydellä. Bonustarjoukset ovat vielä suhteellisen uusia, jotta niillä olisi suuri vaikutus. Yhtiö on kuitenkin optimistinen, että sen markkinointistrategiat toimivat ja auttavat kasvattamaan markkinaosuuttaan eSports-vedonlyöntialalla.

Muut Casumon markkinointistrategiat

Uusien bonustarjousten esittely ei ollut vain Casumon markkinointistrategia. Toinen kanava, jonka parissa he työskentelevät jatkuvasti, on affiliate-markkinointi. Casumo on lisännyt merkittävästi tytäryhtiöiden markkinoijien tarjoamia provisioita, mikä houkuttelee heidät työskentelemään entistä enemmän liikenteen ohjaamiseksi vedonlyöntisivustolle. Nykyinen palkkioprosentti on jopa 45 % yli 41 talletusasiakkaalle tehdyistä talletuksista kuukaudessa.

Toinen strategia sisältää käyttäjien viittaukset, joissa käyttäjät saavat houkuttelevia bonuksia kaikista vedonlyöntisivustolle viittaamistaan tallettavista käyttäjistä. Ihannetapauksessa tämä tekee kaikista nykyisistä käyttäjistä potentiaalisia yrityksen markkinoijia. Valitettavasti yhtiö ei ole vielä paljastanut tietoja tytäryhtiömarkkinointistrategiansa tehokkuudesta. Kuitenkin päätellen jännitystä useimmilla Casumo-foorumeilla, affiliate-markkinoijat näyttävät olevan hyvin houkutellut työskentelemään palkkioiden puolesta.

Viimeisimmät uutiset

Rainbow 6 -vedonlyönti: Ultimate Guide
2023-03-23

Rainbow 6 -vedonlyönti: Ultimate Guide

Uutiset