ComeOn eSports-vedonlyöntiarvostelu 2024 - Turvallisuus

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus 200 dollaria
Nopeat peruutukset
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Nopeat peruutukset
ComeOn is not available in your country. Please try:
Turvallisuus

Turvallisuus

Sivuston tietosuojakäytännön mukaan he eivät tallenna mitään vain korttimaksuja turvatoimenpiteenä. Amatöörien termein se tarkoittaa, että vaikka luottokorttisi varastettaisiin tai joku pääsisi siihen jotenkin käsiksi, kukaan ei voi veloittaa korttiasi ilman nelinumeroista PIN-koodia.

Turvallisia maksuja, turvallisia pelejä

ComeOn sanoo nimenomaisesti, että mitään tapahtumia ei voida jäljittää suoraan henkilöstä toiseen. Se tarkoittaa, että jos joku käyttää luottokorttisi numeroa, hän ei saa mitään tietoja ComeOnista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hän saa selville, kenen korttia käytettiin tai kuinka paljon siitä veloitettiin.

ComeOn toimii evästejärjestelmän kanssa. Tämä tarkoittaa, että jos et halua, että sivusto tunnistaa sinua joka kerta, kun kirjaudut verkkosivustolle, voit estää evästeet tai poistaa ne. Se tehdään selaimesi asetusten kautta. ComeOn ei tallenna henkilökohtaisia tietoja verkkosivustonsa selaamisesta, ellet päätä rekisteröityä johonkin heidän tarjouksistaan.

Tilin turvallisuus

ComeOn tarjoaa myös kaksivaiheisen vahvistuksen. Siksi, vaikka joku saisi salasanasi haltuunsa, hän ei voi kirjautua tilillesi ilman kertaluonteista koodia, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä joka kerta, kun haluat päivittää profiiliasi tai muuttaa joitain henkilökohtaisia tietoja.

Tärkeintä jokaiselle ComeOnin käyttäjälle on aina pitää salasanansa turvassa eikä koskaan paljastaa sitä kenellekään. ComeOn ei koskaan kysy salasanaasi, ja jos he kysyvät, sivun takana on joku muu, ja kyseessä on huijaus. Napsauta "sulje" tai poistu selaimesta välittömästi.

Ennen kuin kirjaudut sisään, sinun tulee aina katsoa ComeOn-verkkosivuston osoite varmistaaksesi, että olet suojattu, etkä anna salasanaasi kenellekään. Jos joku saa salasanasi, hän voi kirjautua sisään sinun nimelläsi, tarkastella henkilökohtaisia tietojasi ja jopa vaihtaa salasanan, jos hän tietää nelinumeroisen PIN-koodisi, joten muista aina pitää tämä turvassa.

Sivusto on erittäin turvallinen käyttää (mikä ei ole sama asia kuin 100 % suojattu). Tähän mennessä ei ole koskaan ollut dokumentoitua tapausta, jossa joku olisi menettänyt kryptovaluuttoja sivustolla.

Turvallinen rekisteröinti

Tiliä luodessaan käyttäjien on annettava nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Aiemmin käyttäjät saattoivat myös lisätä asuinmaansa rekisteröityessään, mutta se ei ole enää välttämätöntä.
Rekisteröinnin aikana käyttäjiä pyydetään syöttämään viittauskoodi, jos heillä on sellainen. Se tehdään pääasiassa markkinointia varten, jotta erotuomari voi saada bonuksia.