Uutiset

October 28, 2023

Voitko pudottaa areenat Clash Royalessa? Trophy Roadin ja etenemisjärjestelmän ymmärtäminen

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Johdanto

Clash Royale on suosittu mobiilipeli, joka tunnetaan ainutlaatuisesta etenemisjärjestelmästään. Tässä artikkelissa tutkimme, onko mahdollista pudottaa areenoita Clash Royalessa.

Voitko pudottaa areenat Clash Royalessa? Trophy Roadin ja etenemisjärjestelmän ymmärtäminen

Trophy Road

Clash Royalen tärkein etenemisjärjestelmä on Trophy Road. Pokaalimääräsi määrää vastustajasi ja areenan, jolla olet. Kun etenet areenoilla, saat erilaisia ​​palkintoja.

Etenevät ja pudottavat areenat

Kun etenee areenan läpi, et voi palata edelliselle, vaikka menettäisit palkinnot. Vaikka et voi pudottaa areenoita, Supercell saattaa estää joidenkin pelaajien etenemisen, jos heidän tornitasonsa on alempi kuin muiden pelaajien kyseisellä areenalla. Jotta voit edetä seuraavalle areenalle, sinun on lisättävä tasosi määrää.

Palkintojen ansaitseminen

Ansaitaksesi palkintoja, sinun tulee pelata 1v1-otteluita. Ansaitsemiesi pokaalien määrä riippuu tasostasi ja vastustajasi tasosta. Jos voitat vastustajan, jolla on suurempi pokaalien määrä, saat enemmän palkintoja.

Uusien korttien avaaminen

Kun kuljet areenan läpi, avaat uuden korttisarjan. Nämä kortit voidaan hankkia arkkujen kautta tai muilla tavoilla. Uusien korttien tehokas hyödyntäminen on ratkaisevan tärkeää areenalla edetessä.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Clash Royalessa ei ole mahdollista pudottaa areenoita. Trophy Road määrittää areenasi pokaalien lukumäärän perusteella, ja kun olet edistynyt, et voi palata takaisin. Supercell voi kuitenkin estää pelaajia pääsemästä etenemään, jos heidän tornitasonsa on alempi kuin muiden pelaajien kyseisellä areenalla. Edistyäksesi on tärkeää ansaita pokaaleja voittamalla otteluita ja hyödyntää uusia, jokaisella areenalla avattuja kortteja. Jatka pelaamista ja strategioita noustaksesi Clash Royale Arena -listalle!

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset