Välittömät nostot

Välittömän kotiutuksen vedonvälittäjä on sellainen, jonka avulla pelaajat nostavat voittonsa ja maksavat ne 24 tunnin sisällä. Siihen kuluva aika riippuu suuresti käytetystä kasinosta tai esports-vedonlyöntisivustosta ja pelaajan kotimaasta. Tällä hetkellä on vain muutama online-eSport-vedonlyöntisivusto, jotka sallivat välittömät kotiutukset Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Oikean välittömän nostosivuston löytämiseksi on suositeltavaa, että käyttäjät ottavat aikaa due diligence -tarkastukseen. Käyttäjien arvostelujen lukeminen antaa selkeän käsityksen siitä, kuinka nopeasti kukin sivusto maksaa. Nostoprosessin tehokkuutta ei aina ole mahdollista kertoa pelkästään sivuston antamien aikataulujen perusteella.

Jotkut lupaavat välittömän kotiutuksen 24 tunnin sisällä, mutta se voi kestää kauemmin. Jotkut saattavat sanoa, että 72 tuntia, mutta se voi olla välitöntä. Siihen vaikuttaa myös pelaajan käyttämä siirtotapa. Joskus ainoa tapa todella tietää on testata se.

Online-urheiluvedonlyönnistä on tullut erittäin suosittua, ja siksi pelaajien on niin tärkeää varmistaa, että he käyttävät oikeaa sivustoa – sivustoa, joka käsittelee heidän tapahtumansa nopeasti ja tehokkaasti.

Section icon
Parhaat välittömän noston eSport-vedonlyöntisivustot 2021

Parhaat välittömän noston eSport-vedonlyöntisivustot 2021

Välitön nosto on saatavilla useilta parhailta esports-vedonlyöntisivustoilta.

 • 1xBetNopein nostotapa on Bitcoin, jolla tapahtumat voidaan suorittaa 15 minuutissa.

 • Betfair on huippusivusto, jossa on Fast Funds -vaihtoehto, jossa rahat voidaan lähettää pankkitilille muutamassa sekunnissa. Tämä toimii asiakkaille, joilla on Visa Debit -kortti tai prepaid-kortti.

 • Paddy Power on tarjonnut välittömiä nostoja vuodesta 2019 lähtien. Se on jälleen asiakkaille, jotka käyttävät Visa Debit- tai prepaid-korttia.

 • Ladbrokes tarjoaa Fast Funds -vaihtoehdon Visa Debit -käyttäjille, mutta ei käytä sanaa "instant". Prosessi toimii edelleen muutaman tunnin sisällä.

 • Koralli tarjoaa Fast Funds -nostoja, joiden enimmäismäärä on 2 000 puntaa, ja valtion varojen pitäisi olla perillä neljän tunnin kuluessa.

 • William Hill on viisumisuora järjestelmä neljän tunnin nostokierrokselle.

 • BetwayNopea vaihtoehto on kotiutus verkkolompakkoon, jossa voi kestää jopa 24 tuntia ennen kuin se näkyy tilillä.

 • Bet365 on välitön viisumiveloitusvaihtoehto paljon korkeammalla enimmäissummalla kuin muilla tavoilla.

 • Rivarly on sivusto, jossa nopein vaihtoehto on e-lompakko, kuten Skrill, ja se kestää jopa 24 tuntia.

 • 22 Bet tarjoaa myös nopeita e-lompakkovaihtoehtoja nostoa varten 24 tunnin sisällä.

Parhaat välittömän noston eSport-vedonlyöntisivustot 2021
Miksi joidenkin vedonvälittäjien maksaminen kestää niin kauan?

Miksi joidenkin vedonvälittäjien maksaminen kestää niin kauan?

Joillakin eSports-vedonlyöntisivustoilla ei ole ketään, joka käsittelee kotiutuksia ympäri vuorokauden, ja jos ei, tämän pitäisi olla punainen lippu asiakkaalle, loppujen lopuksi he ottavat mielellään rahaa ympäri vuorokauden. Heidän pitäisi pystyä käsittelemään nostopyynnöt välittömästi.

Joissakin tapauksissa asiakas ei ehkä ole käynyt läpi oikeaa vahvistusprosessia, ja jos nämä vaiheet ovat vielä kesken, sivusto saattaa haluta saada lisätietoja ennen peruutuspyynnön käsittelyä. Esimerkkejä henkilöllisyystodistuksesta, joita he saattavat tarvita, ovat passi, ajokortti ja osoitetodistus. On hyvä varmistaa, että nämä vaiheet suoritetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta kotiutuksen tarpeessa ei ole odotusaikaa.

Asiakkaan tulee myös olla erittäin varovainen kaikista sivustoista, joilla nostopyynnön käsittely kestää yli päivän. Jotkut heistä viivästyttävät maksuja yrittääkseen kannustaa pelaajia jatkamaan vedonlyöntiä voitoilla sen sijaan, että siirtäisivät ne ulkoiselle tilille. Millään verkkosivustolla ei ole hyvää syytä kestää yli päivää maksuun, joten kun pelaaja kohtaa sivuston, joka tekee niin, hänen tulee vain tyhjentää tili ja etsiä toinen sivusto.

Miksi joidenkin vedonvälittäjien maksaminen kestää niin kauan?
Voitko nostaa minkä tahansa summan rahaa vedonlyöntisivustolta?

Voitko nostaa minkä tahansa summan rahaa vedonlyöntisivustolta?

Jotkut sivustot voivat asettaa rajan summalle, jonka käyttäjä voi nostaa kerralla. Tämä on hyvä idea tarkistaa etukäteen ennen kuin aloitat sivuston käytön. Esimerkiksi, jos käytössä on 50 punnan nostoraja, mutta käyttäjällä on 100 puntaa, se tarkoittaa useita nostoja, jotta hän voi saada oman rahansa.

Jokaiselle, joka käyttää eSports-vedonlyöntisivustoa, on hyvä varmistaa, että heillä on nopeimmat nostotavat. Irrotuksen nopeuteen liittyy kaksi tekijää. Ensimmäinen on aika, joka sivustolta kuluu pyynnön käsittelyyn. Toinen on aika, joka valitulla nostomenetelmällä kuluu pyynnön käsittelyyn niiden lopussa.

eWallettia pidetään yhtenä nopeimmista vaihtoehdoista, ja PayPal kuuluu tähän luokkaan, mutta se on todella saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. Yhdysvalloissa ei tällä hetkellä ole eWallet-järjestelmää. Seuraavaksi nopein järjestelmä on eTransfer. Tämä on yhteys kauppiaan ja käyttäjän pankkitilin välillä. Talletukset ja kotiutukset ovat nopeita, eikä todellisia pankkitilin tietoja paljasteta koskaan kauppiaalle.

Voitko nostaa minkä tahansa summan rahaa vedonlyöntisivustolta?
Vedonvälittäjien hyvät ja huonot puolet maksuilla 24 tunnissa

Vedonvälittäjien hyvät ja huonot puolet maksuilla 24 tunnissa

Välittömän noston esport-vedonlyöntisivustoilla on muutamia etuja ja haittoja. Plussapuolella:

 • Nopea maksu 24 tunnissa tarkoittaa, että käyttäjä pääsee käsiksi omiin rahoihinsa paljon nopeammin. Tämä antaa heille enemmän vaihtoehtoja jatkaa pelaamista kyseisellä sivustolla tai toisella sivustolla.

 • Se osoittaa, että online-esport-vedonlyöntisivusto keskittyy vahvasti asiakaspalveluun sen sijaan, että se yrittäisi pitää kiinni asiakkaan rahoista mahdollisimman pitkään.

 • Koska on niin monia tapoja nostaa rahaa esport-vedonlyöntisivustoilta, löytyy varmasti nopea tapa, joka sopii melkein jokaiselle asiakkaalle, joten kenenkään ei tarvitse odottaa rahojaan yli 24 tuntia.

 • Nopeat tapahtumat tarkoittavat, että rahat viettävät vähemmän aikaa sivustolla ja on vähemmän houkutuksia spontaanien vetojen asettamiseen.

Toisaalta 24 tunnin nostosivustolla tuskin on haittoja, vaikka käyttäjät saattavat haluta ottaa huomioon, että se ei välttämättä ole heidän palvelussaan tärkein asia. Jotkut käyttäjät saattavat haluta laadukkaan asiakaspalvelun tai laajan valikoiman esport-lajeja vedonlyöntinä.

Vedonvälittäjien hyvät ja huonot puolet maksuilla 24 tunnissa