William Hill; paras eSports-vedonlyöntisivusto?

Uutiset

2022-04-07

William Hill on yksi parhaista urheiluvedonlyöntisivustoista. Vaikka se tunnetaan perinteisestä urheiluvedonlyönnistä, yritys on levittänyt siipiään eSports-vedonlyöntiin ja on tällä hetkellä parhaiden eSports-vedonlyöntisivustojen joukossa. Joten mikä on tämän vedonvälittäjän menestyksen takana? Siitä tässä artikkelissa on kyse. Mutta ennen kuin sukeltaa yksityiskohtiin, tässä ovat yrityksen kohokohdat.

William Hill; paras eSports-vedonlyöntisivusto?

Vuonna 1934 perustettu William Hill on vanhin vedonlyöntiyhtiö. Caesars Entertainmentin omistama vedonvälittäjä tarjoaa urheiluvedonlyöntimarkkinoita ja kasinopelejä. Palkittu vedonvälittäjä, jolla on lisenssi Isossa-Britanniassa, Gibraltarilla ja Maltalla. William Hill on tietoinen vedonlyöntisivusto, joka puolustaa vastuullista pelaamista ja on itse asiassa GAMSTOP-ohjelmassa.

William Hill eSports -vedonlyönti

William Hill aloitti vedonlyöntisivustona, joka tarjoaa markkinoita oikeille urheilutapahtumille, mutta on laajentanut tuotevalikoimaansa lisäämällä siihen virtuaaliurheilua, joilla on markkinoita koko päivän. Kun eSports kukoisti ja osoitti potentiaalinsa vedonlyöntialalla, William Hill oli ensimmäisten vedonlyöntisivustojen joukossa, joka tarjosi eSport-vedonlyöntimarkkinoita. Nykyään se on parhaiden joukossa eSports-vedonlyöntisivustojen sijoituksetpäihittää jopa vedonvälittäjät, jotka keskittyvät pelkästään eSportsiin.

Joten mikä on William Hillin ylivallan salaisuus? Useat tekijät tekevät Yhdistyneen kuningaskunnan vedonvälittäjästä suosikin eSports-vedonlyöjien keskuudessa.

Kattava eSports-kattavuus

Vaikka nykyään on niin monia eSport-vedonlyöntisivustoja, kaikki eivät kata eSports-tapahtumia kattavasti. Joillakin on markkinat vain muutamalle nimikkeelle, kun taas toiset kattavat vain huipputason kilpailut. Mutta William Hill on koonnut vankan infrastruktuurin, jonka avulla se voi kattaa kaiken eSports-toiminnan, joten vedonlyöntimarkkinoita on ympäri vuoden.

William Hillin ensimmäinen etu on, että se kattaa kaikki suosittuja pelejä eSports-elämässä. Vedonvälittäjällä on vedonlyöntimarkkinat kaikille parhaille peleille, mukaan lukien Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Apex Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Apex Legends, Fortnite, Hearthstone, Dota 2, League of Legends, PUBG, World of Warcraft ja niin edelleen.

Sen lisäksi, että William Hill kattaa kaikki eSports, hän tekee ylitöitä kattaakseen kaikki turnaukset ja kilpailut ympäri maailmaa. Toisin kuin jotkut eSports-vedonvälittäjät, jotka kattavat vain eSportsin suuret tapahtumat, William Hillillä on vedonlyöntimarkkinat kaikille tasotapahtumille karsinnoista ja alueellisista turnauksista kunkin divisioonan arvostetuimpiin kilpailuihin.

Toinen hieno asia William Hillissä on laajat vedonlyöntimarkkinat. Punterilla on niin monia panostusvaihtoehtoja jokaisessa ottelussa. Esimerkiksi FIFA- ja PES-vedonlyönnissä pelaajat voivat lyödä vetoa ottelun voittajasta (puoliaika/kokoaika), maalien kokonaismäärästä, korteista, kulmista, turnauksen voittajasta jne. Toisaalta ampujapeleissä esimerkiksi Valorant ja CS: GO, vedonlyöjät voivat lyödä vetoa turnauksen voittajasta, ottelun voittajasta, kartan voittajasta, ensimmäisestä verestä, kierrosten kokonaismäärästä, karttatasoituksesta, yli/alle jne. On mielenkiintoista, että pelissä on vedonlyönti, joka tunnetaan myös nimellä live-vedonlyönti, jossa pelaajat voi panostaa live-otteluissa.

William Hill on myös suosittu eSports-vedonlyöntialusta, koska se kattaa kaikki pelit reaaliajassa. Joissakin peleissä pelaajat voivat seurata toimintaa livenä, koska se tapahtuu live-syötteen kautta. Toisille on kommentti, joka pitää pelaajat ajan tasalla pelin etenemisestä.

Upeita tarjouksia

Kattavan eSports-kattavuuden lisäksi William Hillin upeat vedonlyöntitarjoukset ovat tehneet siitä tunnetun nimen. Vedonlyöjät etsivät aina tarjouksia, ja juuri sitä tällä vedonvälittäjällä on varastossa. William Hillillä on eksklusiivisia vedonlyöntibonuksia, jotka on räätälöity eSports-vedonlyöjille eSports-vedonlyönnin fanikunnan kasvattamiseksi.

Tämän vedonvälittäjän uudet pelaajat saavat tuottoisen tervetuliaisbonuksen, joka sisältää talletuksensa summan heti rekisteröitymisen jälkeen. Seikkailu ei lopu tähän; William Hillillä on myös monia muita bonuksia, joita pelaajat voivat lunastaa jatkaessaan panostamistaan suosikki eSports -peleihinsä. Reload-bonus on tässä tärkein kohokohta, koska se vastaa myös pelaajien talletussummaa tiettyinä päivinä.

Erinomainen käytettävyys

Mainitsemisen arvoinen on myös William Hillin tarjoama erinomainen asiakaskokemus. Se on yksi helpoimmista vedonlyöntisivustoista liittyä. Käytössä oleville vedonlyöjille on tarjolla työpöytäversio ja mobiilioptimoitu versio. Lisäksi siinä on alkuperäisiä mobiilisovelluksia iOS- ja Android-laitteille. William Hillillä on myös kekseliäs asiakastuki, joka on saatavilla live-chatissa 24/7.

Käärimistä

Ei ole epäilystäkään siitä, että eSports-vedonlyönti on yksi nopeimmin kasvavista online-uhkapelimarkkinoista. Viimeisimpien raporttien mukaan eSports-vedonlyöntimarkkinoiden odotetaan saavuttavan huimat 205 miljardia dollaria vuoteen 2027 mennessä. Tämä on yksi syistä, miksi William Hill on kiinnostunut eSports-vedonlyönnistä.

Vuonna 2022 William Hill on jo noussut maahan kattaen meneillään olevia turnauksia, kuten League of Legends - LCS, League of Legends - Circuito Brasileiro, League of Legends - Turkish Championship League, Valorant - Conquerors Championship, CS: GO - BLAST Premier Series ja Dota 2 - Mestarien liiga.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset