PSG.LGD katsottava Dota 2 -vedonlyönnissä

Uutiset

2022-01-13

PSG.LGD on valmis olemaan seuraavaksi paras Dota 2 -joukkue online-eSports-vedonlyönnissä seuraten heidän hyökkäyksiään The Internationalissa. Vaikka kohtausta ovat aiemmin hallinneet Team Spiritin, Team Secretin ja OG:n kaltaiset, kiinalainen asu tulee todellakin ravistelemaan asioita hieman. Tämän seurauksena se on myös parhaiden Dota 2 -joukkueiden listan kärjessä.

PSG.LGD katsottava Dota 2 -vedonlyönnissä

Ensinnäkin The International on johtava eSports-maailmanmestaruuskilpailu Valven moninpelin online-taisteluareena-videopelille Dota 2:lle. Vaikka on olemassa useita muita turnauksia ja kilpailuja, The International on arvostetuin turnaus, ja se houkuttelee parhaita Dota 2 eSports -joukkueita maailmanlaajuisesti. 

Kun päätetään, mikä on paras Dota 2 eSports -tiimi, The International on ratkaisevassa roolissa. Koska se on maailman kilpailukykyisin turnaus, se on yleensä keskipisteenä eSport vedonlyönti sivustoja.

PSG.LGD on ammattimainen eSports-tiimi, joka on erikoistunut Dota 2:een. Tiimi muodostettiin alkuperäisen asun, LGD Gamingin ja Paris Saint-Germain FC:n (PSG) yhdistämisen jälkeen. Virallisesti vuonna 2018 perustettu joukkue nousi nopeasti kuuluisuuteen voittamalla Dota Pro Circuitin kaudella 2017/18 ja ansaitsi pääsyn The Internationaliin 2018. Tuolloin PSG.LGD oli uusi Dota2-vedonlyönnissä verkossa, joten monet pelaajat eivät älä keskity siihen paljon.

PSG.LGD Dominanssi Internationalissa

The International 2018, joka tunnetaan myös nimellä TI8, oli ensimmäinen suuri tapahtuma, johon PSG.LGD osallistui. Huolimatta siitä, että se on uusi tulokas, PSG. LGD:n suorituskyky oli poikkeuksellinen. Joukkue voitti Dota 2 -voimanpesän Virtus.pron puolivälierissä ja voitti 2:0 ennen kuin eteni välieriin, jossa he kohtasivat Team Liquidin. 

Vaikka monet vedonlyöjät laittoivat rahansa Team Liquidiin, PSG.LGD yllätti monet voittamalla veteraanit 2:0. Finaalissa PSG.LGD kuitenkin putosi OG:lle fantastisessa bo5-kaksintaistelussa, joka päättyi 3:2 OG:n hyväksi.

The International 2019 (TI9) -tapahtumassa PSG.LGD ravisteli myös Dota 2 eSports -skeneä melkoisella esityksellä. Joukkue voitti Virtus.pron 2:0 puolivälierissä ja Vici Gamingin myös 2:0 välierissä. Mutta vaikka monet pelaajat panostivat PSG.LGD:hen finaalissa, Kiinan eSports-joukkue hävisi jälleen OG:lle 1:2.

Vuonna 2020 The International peruttiin, mutta PSG.LGD:n silloisen muodon perusteella oli todennäköistä, että he olivat edelleen parhaiden ehdokkaiden joukossa. 

Vuonna 2021 International, PSG.LGD hävisi Team Spiritille yhdessä parhaista Dota 2 bo5 -finaaleista, jossa PSG.LGD hävisi kolmannen kerran turnauksessa. 3:2-trillerissä PSG.LGD melkein teki paluun. Se oli merkittävä tapahtuma Dota 2:n live-vedonlyönnissä, jossa pöydät kääntyivät jatkuvasti. Jopa eSport-vedonlyöntivinkit olivat tuolloin erittäin epätarkkoja.

Kaikista tämänhetkisistä viitteistä PSG.LGD tulee olemaan varteenotettava voima Dota 2 eSportsissa ja siten myös Dota 2 -vedonlyönnissä. Vaikka se ei voittanut Dota 2:n arvostetuinta titteliä, se on oikealla tiellä. Tämänhetkinen lista näyttää lupaavalta, joten Dota 2 -vedonlyöntiharrastajilla pitäisi olla PSG.LGD parhaiden lyöntijoukkueiden luettelossaan, ei vain The Internationalissa vaan kaikissa muissa tapahtumissa, joihin joukkue osallistuu.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close