Parimatch jättää Venäjän, laajenee Intiassa

Uutiset

2022-06-09

Parimatch on yksi parhaista luotettavista esport-vedonlyöntisivustoista, joissa vedonlyöjät voivat aina lyödä vetoa suosikkilajeistaan, turnauksistaan tai jalkapalloseurastaan. Parimatch tarjoaa live-vedonlyöntiä, jatkuvia urheiluuutisia ja mestaruuskilpailujen sijoituksia. Vedonlyönnin tarjoaja tarjoaa myös yksityiskohtaisia tilastoja ja päivittäisiä analyyseja. Punterit voivat lyödä vetoa yli kahdestakymmenestä urheilulajista yli 50 maasta. Nämä tapahtumat kattavat yli kaksisataa liigaa, joissa on yli 500 päivittäistä urheilutapahtumaa.

Parimatch jättää Venäjän, laajenee Intiassa

Toiminnan lopettaminen Venäjällä

Suoritettuaan kaikki juridiset ja tekniset vaiheet Parimatch Tech on poistanut tuotemerkkinsä Venäjän markkinoilta. Parimatch Tech ilmoitti maaliskuussa 2022 poistuvansa Venäjän markkinoilta Ukrainan hyökkäyksen vuoksi.

Vuonna 2016 Betring LLC allekirjoitti kumppanuuden Parimatch Techin kanssa Parimatch-brändin pyörittämiseksi Venäjällä. Betring sai kaikki oikeudet Parimatch-tavaramerkin käyttöön Venäjällä osana tätä sopimusta. Kuitenkin Parimatch Tech, ukrainalainen yritys, lähetti Betringin lopetusasiakirjat lopettaakseen Parimatch-brändin käytön Venäjällä. Lisäksi Betringin oli rajoitettava Parimatchin tavaramerkin käyttöä paikallisissa sponsorisopimuksissa.

Tämä peruutus tarkoittaa, että kaikki Parimatchin mainosmateriaalit, tunnukset, värit, globaalit suurlähettiläät ja iskulauseet ovat kiellettyjä Venäjällä. Kaikki paikalliset suurlähettiläät eivät myöskään saa käyttää Parimatchin tuotemerkkiä.

Ei palautuspäivää nykyisessä sopimuksessa

Parimatchin toimitusjohtajan Roman Syrotianin mukaan Venäjän sota Ukrainan kansaa ja valtiota vastaan teki mahdottomaksi käyttää Venäjän brändiä ja digitaalisia ratkaisuja. Siten Parimatch lakkasi avustamasta kaikkia operatiivisia ja teknisiä toimia ja peruutti tavaramerkkinsä.

Parimatch Techin toinen toimitusjohtaja Maksym Liashko katsoi, että hallituksen päätös poistua Venäjän markkinoilta toteutettiin oikeutetusti. Kaikkea Parimatch-tuotemerkin käyttöä Venäjällä pidetään immateriaalioikeuksien loukkauksena. He toistivat, että päätös ei ollut uudistus tai tuotemerkin muuttaminen. Franchising on suljettu kokonaan.

Team Spirit -kumppanuuden irtisanominen

Monet esports-organisaatiot ovat lopettaneet tai vähentäneet toimintaansa Venäjällä tai venäläisten organisaatioiden kanssa Venäjän hyökkäyksen vuoksi Ukrainaan. Parimatchin poistuttua Venäjän markkinoilta, vedonlyöntiliiketoiminnasta ja Venäjän esports-organisaatiosta Joukkuehenki ovat lopettaneet yhteistyönsä aikaisin.

Tammikuussa yritykset ilmoittivat laajentavansa yhteistyötään. Parimatch Techin Esports-päällikkö Stepan Shulga vastasi päätökseen ja sanoi, että heillä ei ole molemminpuolisia vaatimuksia, koska kaikki kumppanuuden velvoitteet täyttyivät. He uskovat kuitenkin, että tämä oli ainoa tapa päästä niiden ohitse konfliktin aikana työskentelyn haasteiden vuoksi.

Parimatch on sittemmin lykännyt esports-kehitystavoitteitaan käyttääkseen resurssejaan Ukrainan auttamiseen taistelussa. Venäjän hyökkäyksen jälkeen yritys päätti lopettaa Venäjän toiminnan helmikuussa. Mukana on myös sen Parimatch Tech -alusta, joka tarjoaa teknologiaratkaisuja maan operaattoreille.

Samoin Team Spirit on siirtänyt pääkonttorinsa Venäjältä Serbian Belgradiin. Lisäksi ryhmä ilmoitti lykkäävänsä Moskovan infrastruktuurin laajentamissuunnitelmia toistaiseksi.

Parimatch oli rehellinen ja luotettava kumppani, jonka kanssa Team Spirit loi keskinäisen ymmärryksen kaikissa tilanteissa Team Spiritin toimitusjohtajan Nikita Chukalinin mukaan. Hän ilmaisi kiitollisuutensa kolmen vuoden tuottavasta työstä tiimin puolesta, eikä tämä pakkoero ei tuonut heille mitään iloa. Tiimillä on selkeä käsitys nykyisestä tilanteesta ja se työskentelee Parimatchin kanssa ilman syytöksiä toisiaan vastaan.

Houkuttelevampia vedonlyöntimahdollisuuksia Intiassa

Uuden aloitteen käynnisti PMI, palveluyritys, joka auttaa Parimatchia sen laajentumisstrategian suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yhtiö on innoissaan nähdessään pelialan kasvavan maassa.

Parimatch Exchange on a uusi tapa panostaa verkossa joka on mukautuvampi, tuottavampi ja nautittavampi. Parimatch on ilmoittanut avaavansa vedonlyöntipörssin, online-alustan, joka tunnetaan nopeasti uudenlaisena esport-vedonlyöntinä. Käyttäjillä on enemmän mahdollisuuksia panostaa ja voittaa, koska uusilla markkinoilla on tarjolla laaja valikoima vetoja. Nopeus, jolla vedot hyväksytään, sekä muut ominaisuudet ovat erinomaisia.

PMI, palveluyritys, jonka tehtävänä on kehittää ja toteuttaa Parimatchin laajennussuunnitelmaa, ilmoitti uudesta aloitteesta, mikä osoittaa, että maan peliala on nousussa. Parimatch Exchange on ainutlaatuinen vedonlyöntialusta, joka yhdistää perinteisen ja yleisen vedonlyönnin. Se parantaa vedonlyönnin tehokkuutta ja tehokkuutta monin eri tavoin.

Paremmat kertoimet Exchangen kanssa

On yksi erittäin houkutteleva näkökohta: voi lyödä vetoa ja antaa merkittävämmän kertoimen, mutta toisen pelaajan on tuettava ja sovitettava se. Käyttäjät hyötyvät korkeista hinnoista ja suuremmasta läpinäkyvyydestä vedonlyöjien lukumäärän ja panostetun kokonaissumman suhteen. Liikevaihto näkyy aina tapahtumasta maksettuja summia esitettäessä. Jos toinen henkilö on innokas lyömään vetoa, pörssi antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä korkeampia panoksia.

Parimatch Exchange -alusta on houkuttelevampi ja tehokkaampi vedonlyönnissä, koska se yhdistää perinteisen ja online-vedonlyönnin. Tasojen ja tukijoiden panokset täsmäävät nopeammin yhdistämällä molemmat puolet. Parimatch Exchangen avulla vedonlyöjät ovat parantaneet kertoimiaan ja saaneet hyödyllistä asiantuntemusta. Sen avulla asiakkaat voivat myös lyödä vetoa toisiaan vastaan riippumatta siitä, tapahtuuko tapahtuma vai ei, kun vedon summa on sovittu. Sen ensisijainen toimintaperiaate on samanlainen kuin pörssin. Asiakkaat panostavat erilaisiin urheilutapahtumiin kaikkialla maailmassa.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close