Pafin pilvisertifikaatti Esport-vedonlyöjille

Uutiset

2022-11-03

Useat verkkosivustot antavat käyttäjille mahdollisuuden pelata suosikkivideopeliturnauksissaan. Lukijat voivat vierailla EsportRanker jos he haluavat etsiä parhaita saatavilla olevia esports-vedonlyöntisivustoja. Paf erottuu joukosta äskettäisen pilvisertifioinnin ansiosta. Tämä kehitys houkuttelee todennäköisesti esports-vedonlyöjiä, jotka haluavat luotettavan järjestelmäliittymän.

Pafin pilvisertifikaatti Esport-vedonlyöjille

Paf esports vedonvälittäjä toimii pilviteknologialla. Se mahdollistaa sivuston toiminnan mahdollisimman tehokkaasti. Aiemmin esport-vedonvälittäjät olisivat vaatineet kalliita paikan päällä olevia palvelimia. Pilvijärjestelmien avulla sivusto voi kuitenkin keskittää enemmän budjetistaan asiakaskokemuksen parantamiseen. Monet vedonvälittäjät luottavat kolmannen osapuolen tallennustilaan tästä syystä. 

Paf on yksi harvoista esports-yrityksistä, joka on saanut ISO 27017 -sertifikaatin. Se on korkein saatavilla oleva varmennus pilvikyberturvallisuuden erinomaisuudesta. Siksi on järkevää, että myös Paf voi nähdä uusien asiakkaiden määrän lisääntyvän tulevina vuosina.

Kun pelaaja etsii oikeita esport-vedonlyöntisivustoja, hän valitsee ne, jotka vastaavat tiettyjä kriteerejä. Tämä voi sisältää mahtavien bonuskampanjoiden tarjoamisen, erilaisia esport-markkinoita ja 24/7-asiakastuen. Tärkein tekijä on kuitenkin turvallisuus. Peluri luottaa sivustolle luottamuksellisia tietoja henkilöllisyydestään ja pankkitiedoistaan. 

Teollisuus mainitsee usein lisenssit legitiimiyden merkkinä. Jos asiakas haluaa ylimääräisen suojakerroksen, hän voi valita Pafin. Heidän äskettäinen pilvisertifikaattinsa antaa heille etulyöntiaseman kilpaileviin esports-vedonvälittäjiin verrattuna.

Painopiste Ruotsin markkinoilla

Toisaalta on merkkejä siitä, että Paf ei saavuta maailmanlaajuista yleisöpohjaa. Tämä johtuu siitä, että he keskittyvät pohjoismaisiin pelaajiin. Esimerkiksi vuonna 2021 yritys osti brändejä, jotka palvelivat pääasiassa ruotsalaisia asiakkaita. Tämän seurauksena Pafista tuli maan kuudenneksi suurin rahapelioperaattori. 

Tänä aikana Pafin toimitusjohtaja Christer Fahlstedt totesi, että yritys ottaa haltuunsa vain sellaisia uhkapelisivustoja, jotka kannustavat vastuulliseen pelaamiseen. Hän selitti myös, että tällaisilla sivustoilla tulisi olla melko suuri ja vakiintunut asiakaskunta.

Ei ole sattumaa, että Paf on ottanut kohteen Ruotsiin. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Ahvenanmaalla, joka rajoittuu Ruotsiin ja Suomeen. Christer Fahlstedt on sanonut, että yksi Pafin tärkeimmistä tavoitteista on tulla "johtavaksi toimijaksi Ruotsin lisenssimarkkinoilla". Siksi Skandinavian ulkopuolella asuvat esports-vedonlyöntifanit voivat olla pettyneitä.

Haavoittuvuuksien ymmärtäminen

On useita syitä, miksi Pafin äskettäinen pilvisertifikaatti tulee kadehtimaan esports-vedonlyöntialaa. ISO 27017 -todennus sisältää mahdollisten haavoittuvuuksien analysoinnin ja toimivien ratkaisujen keksimisen. Tietoverkkorikollisuus on yhä kehittyneempää. Vedonvälittäjä tarvitsee sen torjumiseksi käytännesäännöt, jotka tunnistavat uusimmat uhat. 

Pilviteknologiaa käytettäessä sekä asiakkaiden että palveluntarjoajien tiedot ovat vaarassa. Paf on ilmoittanut tarkistavansa säännöllisesti ISMS:ään (Information Security Management System), jotta se pysyy mahdollisimman tehokkaana. ISO-sertifioinnin saaminen osoittaa, että tällä sivustolla on poikkeuksellinen tekninen tietoturva.

Jos toinen esports-vedonlyöntisivusto haluaa matkia tätä menestystä, sen on ensin muutettava käytäntöjään. Tämä voi tarkoittaa koko turvajärjestelmän uudistamista. Sen sijaan, että odottaisi nykyisen vedonvälittäjänsä parantavan turvallisuuttaan, peluri saattaa sen sijaan vaihtaa Pafiin. Kuten aiemmin todettiin, sivusto on kuitenkin ensisijaisesti suunnattu Pohjoismaissa asuville ihmisille.

Esportsin lisäksi

On myös syytä korostaa, että esports-markkinat ovat vain yksi osa Pafia. Yhtiö tarjoaa myös säännöllistä urheiluvedonlyöntiä ja kasinopelejä, kuten pöytäpelejä ja kolikkopelejä. Heidän verkkosivustonsa esport-vedonlyöntiosasto tarjoaa vain a valikoima yleisimpiä pelinimikkeitä. Niihin kuuluvat CS:GO, Dota 2, League of Legends ja Starcraft 2. 

Paf ei houkuttele niitä, jotka etsivät niche-esport-elämystä. Sen sijaan se on suunnattu pelaajille, jotka haluavat laajan verkkosivuston, jossa on paras mahdollinen pilviteknologian tietoturva.

Edelleen isot markkinat

Esports-vedonlyöntimaisema on edelleen laaja. Vain siksi, että Pafilla on ylivoimainen turvallisuussertifikaatti, se ei tarkoita, että suurin osa pelaajista kerääntyisi heidän sivustolleen. Markkinoilla on liian paljon kyllästymistä, jotta tämä tapahtuisi. Esports-fanit, joilla on erityisiä kiinnostuksen kohteita, ovat hajallaan useilla verkkosivustoilla.

Näyttää todennäköisemmältä, että nämä viimeaikaiset uutiset pakottavat monet vedonvälittäjät parantamaan yleistä turvallisuuttaan. Onneksi lailliset sivustot ovat jo melko turvallisia. On harvinaista, mutta ei mahdotonta, että nämä sivustot joutuvat kyberhyökkäyksiin. 

Asiakkaat voivat suojautua valitsemalla oikeat palveluntarjoajat. Tämä voidaan määrittää lukemalla heidän pilvijärjestelmän turvallisuustietoihinsa keskittyviä arvosteluja. Paf on osoittanut, että nykyajan esports-vedonvälittäjät voivat olla mahdollisimman turvallisia. Myös muut yritykset voisivat kopioida tämän esimerkin.

Viimeisimmät uutiset

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet
2022-12-01

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet

Uutiset