Melbet esittelee erilaisia palkintoja

Uutiset

2022-06-23

Vedonvälittäjä Melbetin verkkosivusto on yksi uskomattomimmista paikoista urheiluvedonlyönnin harrastajille. Pelaajat voivat pelata hyvillä kertoimilla ja nostaa rahaa nopeasti. Melbet on erittäin käyttäjäystävällinen verkkosivusto. Nopean rekisteröintiprosessin jälkeen käyttäjät voivat aloittaa vedonlyönnin heti. Ensimmäinen talletus ei myöskään ole liian pieni, 1 €.

Melbet esittelee erilaisia palkintoja

Melbet Groupilla on Curacaon lisenssi ja lisenssit useissa muissa maissa. Vedonvälittäjä liittyi markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja on noussut yhdeksi niistä alan parhaita vedonvälittäjiä maailmanlaajuisesti. Käyntien määrän kuukaudessa arvioidaan olevan miljoonia. Korkeat kertoimet, nopeat kotiutukset ja laaja valikoima ovat kriittisiä syitä Melbet Betting Companyn räjähdysmäiseen kasvuun.

Melbet tarjoaa kehittyneen ja houkuttelevan vedonlyöntialustan, jolla on suuri kysyntä pelaajien keskuudessa. Hyvämaineinen vedonlyöntiorganisaatio tarjoaa laajan valikoiman urheiluvedonlyöntivaihtoehtoja. Virallinen verkkosivusto on saatavilla työpöytämuodossa, mobiiliversiossa sekä Android- ja iOS-sovelluksissa. Käyttäjät voivat myös ladata sovelluksia ja asentaa ne tietokoneilleen.

Intian Melbet Daily Games -turnaus

Melbet Daily Games Tournament on päivittäinen arvonta aktiivisesta pelistä vedonvälittäjän kampanjatarjouksen Fast Games -osassa. Mitä enemmän rahaa pelaaja panostaa, sitä enemmän bonuspisteitä hän kerää. Nämä pisteet ovat lähempänä Apple iPhone 12:n pääpalkintoa.
Tämä kampanja koskee kaikkia Fast Games -alueen pelejä, paitsi:

 • PF noppa.
 • PF Ruletti.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Pyöritä ja voita.
 • Apinat.
 • Onnenpyörä.
 • Kruunu ja ankkuri.
 • Derby Racing.
 • Respin-paikka.
 • Ruletti.
 • Afrikkalainen ruletti.
 • Vinttikoirakilpailut.
 • Pokeri.

Kuinka pisteitä ansaitaan

Melbet Daily Games Tournamentissa on käynnissä kampanja, jossa on 15 palkintoa. 100 euron panos on 1 pisteen arvoinen ja 200 euron panos 3 pistettä. 500 euroa panostaneet pelaajat saavat 7 pistettä, kun taas 1000 eurolla panostaneet saavat 15 pistettä. Pelaajat, jotka asettavat vetoja 2500 ja 5000 euroa, saavat 40 ja 85 pistettä. Pelaajat, joilla on suurempi panos, ansaitsevat enemmän pisteitä, 10 000 eurolla 180 pistettä ja 25 000 eurolla 450 pistettä.

Ensimmäiselle sijoittunut saa Apple iPhone 12:n. Muut pelaajat, jotka sijoittuvat sijoille 2–15, voittaa 10–100 ilmaispyöräytystä Lucky Wheeliin.

Joka päivä vedonlyöntipisteessä arvotaan palkintoja. Käyttäjät voivat seurata edistymistään tulostaulukossa verkossa promootiosivulla. Tarjoukseen sisältyvien pelien luettelo voi muuttua, joten pelaajien on pysyttävä kuulolla. Ollakseen oikeutettu Melbet Daily Games Tournament -turnaukseen, henkilöiden on oltava rekisteröityneitä verkkoalustan käyttäjiä.

Tämän päivän Melbet-akku

Melbet Accumulator of the Day on arvokas ominaisuus kaikille akkuvedon ystäville. Ominaisuuden avulla jokainen asiakas voi lisätä tulojaan 10 %, jos hän voittaa.

Melbet Accumulator of the Day -kampanja on yksinkertainen: online-alusta tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden valita akkukupongin satunnaisesti. Sähköinen kuponki sisältää yleensä viiden erillisen urheilutapahtuman tulokset edullisin kertoimin. Yhtiö on myös hankkinut lisäkertoimen 1,10. Jos panos voittaa, pelaaja saa ylimääräisen 10% kokonaistuloista.

Kuinka osallistua päivän Melbet Accumulator -tapahtumaan

Pelaajien tulee kirjautua sisään Melbetin verkkosivuille. Jos jollakulla ei vielä ole tiliä tällä sivustolla, hänen on luotava pelitili. Päivän akku löytyy sivuston pääsivun oikeasta reunasta. Jos vedonvälittäjä ei pidä vedonvälittäjän valinnasta, hänen on napsautettava noppasymbolia saadakseen toisen akkuvaihtoehdon. Pelaajat voivat muuttaa kuponkia niin monta kertaa kuin haluavat, kunnes he löytävät sopivan. Kokoelmia päivitetään päivittäin.

Keräyspanokset voidaan asettaa ottelua edeltävän tapahtuman ja live-tapahtuman aikana. Pelaajat Napsauta Lisää vetokuponkiin -painiketta, jos he näkevät alennuksen, josta he pitävät. Sitten sinun on mentävä hieman korkeammalle, kirjoitettava panossumma ja napsauta sitten Aseta veto -vaihtoehtoa. Käyttäjien on oltava kärsivällisiä, jotta he voivat laskea akkupanoksen. Jos se osoittautuu voittajaksi, hän saa lisää 10 % tuloistaan, mikä on ylimääräinen kerroin 1,10.

Kenialainen liikemies voitti 500 000 KShs (4300 USD) Melbet-kampanjassa

#TwendeEuroNaMelbet-kampanjan voitti liikemies Ismael Mohammed Ibrahim. Ismaelille annettiin KShs 500 000 (noin 4 000 euron) sekki aamulla 17. maaliskuuta 2022. Voitto oli viime vuoden huhti-toukokuussa tehdystä promootiosta. Voittaja oli tarkoitus saada matka kahdelle katsomaan Euro Tournamentia. Mutta se ei ollut mahdollista COVID-19-pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi.

Melbet Kenian mukaan he päättivät korvata Ismaelin euromatkan AFCON-matkalla. Myös juhlat olivat yhtä mahdottomia matkustusrajoitusten vuoksi. Lopulta he tekisivät päätöksen tyytyä taloudelliseen palkintoon. Palveluntarjoajat saapuivat Ismaeliin satunnaisen arvonnan jälkeen.

Ismael oli aluksi skeptinen. Mutta saatuaan puhelun Melbetiltä, hän vahvisti sen olevan totta ja lupasi käyttää rahat liiketoimintansa edistämiseen. Hän oli iloinen voitosta, jota hän kuvaili uskomattomaksi epäiltyään alun perin sen olevan huijaus. Saatuaan puhelun Melbetiltä hän kuitenkin vakuuttui, että se oli totta.

Viimeisimmät uutiset

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet
2022-12-01

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet

Uutiset