Uutiset

October 27, 2022

Betsson Esports -vedonlyönnin maailma

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Auttaa Betsson ryhmä laajentaa online-urheiluvedonlyöntiään Yhdysvaltoihin, maksujen käsittelijä Nuvei on tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen rahapeliyhtiön kanssa. Betsson on perustanut Coloradoon yrityksen, jonka nimi on Betsafe. Pelaajat voivat automaattisesti tallettaa rahaa pelitileilleen pankkitileistään käyttämällä Nuvein välitöntä pankkisiirtotoimintoa.

Betsson Esports -vedonlyönnin maailma

Välittömät kotiutukset, joiden avulla pelaajat voivat saada voittonsa välittömästi ja kellon ympäri pankkitileilleen, ovat toinen etu pelaajille. Kun ensimmäinen tapahtuma on valmis, Nuvei myös tokenisoi pelaajien taloudelliset tiedot, jotta he voivat tallettaa rahaa tai pyytää maksuja "yhden napsautuksen" maksumekanismilla.

Yhteistyön myötä Betsson liittyy kasvavaan joukkoon esport-vedonlyöntisivustoja ja muita vedonvälittäjiä, jotka käyttävät Nuveia maksuvaatimuksissaan. Koska Nuvei on integroitunut The Clearing Housen reaaliaikaiseen maksuverkkoon, pelaajat voivat välittömästi tallettaa rahaa pelilompakkoonsa ja nostaa varoja pankkitileilleen tämän suhteen kautta.

Nuvein puheenjohtajan ja toimitusjohtajan Philip Fayerin mukaan välittömät, helpot talletukset ja reaaliaikaiset maksut ovat ehdottoman välttämättömiä amerikkalaisten pelaajien tarpeiden tyydyttämiseksi parhaiden esports-vedonlyöntisivustojen suhteen. Vuodesta 2022 lähtien jännittävillä ja nopeasti kehittyvillä Yhdysvaltain pelimarkkinoilla maksupalveluntarjoaja on työskennellyt joidenkin merkittävimpien operaattoreiden, mukaan lukien Betssonin, kanssa.

Betsson voitti suuren palkinnon The Swedish Gambling Awards 2022 -tapahtumassa

Betssonille myönnettiin uusi Customer Satisfaction - Marketing -palkinto Ruotsin uhkapelikilpailussa, jonka toimialaryhmät SPER ja BOS lähettivät suorana lähetyksenä. Nämä kunnianosoitukset antavat tunnustusta kiitettäville projekteille, ryhmille ja johtajille, jotka ovat lisänneet vastuullisuutta ja jatkaneet kasvua rahapelialalla.

Vaikka ala tuo iloa ja huvia monille ruotsalaisille, tiettyjä kysymyksiä on vielä ratkaistava. Uhkapelimainonnan määrä ja aggressiivisuus ovat asioita, jotka saavat usein paljon kritiikkiä. Siksi ensimmäistä kertaa Swedish Gambling Awards on lisännyt aivan uuden kategorian: Asiakastyytyväisyys - markkinointi. 

Betsson voitti tämän palkinnon verkkosarjansa Fimpen's Resa ansiosta, joka tarkoittaa Fimpens Journeya, joka on aidosti valloittanut ruotsalaisten urheilufanien sydämet.

Miksi Betsson voitti?

Tuomaristo mainitsi seuraavat seikat julkistaessaan Betssonin voittajaksi: Maailmassa, jossa markkinointi rinnastetaan usein mainoksiin ja lyhytnäköiseen konversioon, joka on vaarassa lisätä mainosten ylikuormitusta, Betsson päätti tuottaa korkealaatuista sisältöä, jota tavallinen katsoja katselee. vaikuttavat 17 minuuttia peräkkäin. 

Koska ohjelma on nyt neljättä vuotta, on selvää, että tämä on pitkän aikavälin strategia, joka hyödyttää sekä Betssonia että sen katsojia. Nopeiden voittojen ja bonusten lisäksi se edistää emotionaalista sidettä Betssonin kanssa. Tehtyään vaikutuksen Betsson "jääkiekkoseura" asetti tuomariston voittajiksi. Tästä syystä parhaat esports-vedonvälittäjät on niin paljon positiivisia arvosteluja Betssonista.

Mitä tämä palkinto tarkoittaa vedonvälittäjälle?

Voittaja, Betssonin PR-päällikkö Robin Olenius ilmaisi onnellisuutensa voitettuaan palkinnon kotiin kovassa kilpailussa. Heidän mielestään se, mitä he keksivät yhteistyössä Fimpens Resan kanssa, erottuu todella parhaalta käytännöltä, kuinka vedonlyöntioperaattori voi tarjota arvoa hienovaraisesti kommunikoimalla. 

Yritys valmistaa laadukasta materiaalia, joka vetoaa ja sitouttaa jääkiekon ystäviä valtakunnallisesti. Tämän seurauksena heillä on kunnia saada tällainen tunnustus Swedish Gambling Awardsissa usein kritisoidulla alalla sen aggressiivisesta edistämisestä.

Bettson laskee liikkeeseen joukkovelkakirjalainoja kerätäkseen 90 miljoonaa euroa

Kolmen vuoden joukkovelkakirjalainat, arvoltaan 90 miljoonaa dollaria, laski liikkeeseen ruotsalainen online-peli- ja urheiluvedonlyöntiyhtiö Betsson. Niiden oli määrä erääntyä kesäkuussa 2025. Betsson ei täsmentänyt, miten varat käytetään, mutta ne tulevat yrityksen pyrkiessä kasvamaan hiljattain säännellyillä Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Joukkovelkakirjojen korko on kiinteä 6,5 % plus kolme kuukautta yhteistä viitekorkoa eli EU:n pankkien välistä vakiokorkoa (EURIBOR). Talousjohtaja Martin Ahman ilmaisi tyytyväisyytensä laajan sijoittajien, mukaan lukien pohjoismaisten ja kansainvälisten instituutioiden, osoittamaan merkittävään kiinnostukseen yhtiön uutta joukkovelkakirjalainaa kohtaan. 

Talousjohtajan mielestä toiminta osoittaa luottamusta heidän yritysstrategiaansa, joka tuottaa edelleen tasaisia kassavirtoja ja kannattavaa kasvua.

Lisäksi Betsson julkisti ostotarjouksensa tulokset yrityksen 1 miljardin Ruotsin kruunun (79 miljoonan punnan, 97 miljoonan dollarin tai 93 miljoonan euron) arvoisten joukkovelkakirjalainojen haltijoille, joiden on määrä erääntyä syyskuun lopussa. Tarjous, joka päättyy 15.6.2022, vastaa 100,5 % kunkin joukkovelkakirjalainan nimellisarvosta sekä kertyneet ja maksamattomat korot.

Pontus Wernbloomista tulee Betssonin jäsen

Betsson palkkasi jalkapallotähti Pontus Wernblomin uudeksi brändilähettilääkseen jatkamaan Ruotsin pelialan parhaan sisällön tuottamista. Wernbloom, jonka ura oli juuri päättynyt, tulee olemaan osa Betssonin meneillään olevaa investointia Ruotsin ja jalkapallourheiluun. Jääkiekossa, tenniksessä ja padelissa Betsson työskentelee jo Christian "Fimpen" Eklundin ja Jonas Björkmanin kanssa.

Pontus Wernbloom pelasi AZ Alkmaarissa Hollannissa, CSKA Moskovassa Venäjällä ja PAOKissa Kreikassa, kunnes päätti kutsua sitä uraksi vuonna 2021 IFK Göteborgissa. Hänellä on nyt uusi tehtävä Betssonin kumppanina, jossa hän osallistuu muun muassa yhtiön toimintaan jalkapallon ja monien muiden urheiluun liittyvien aloitteiden ja tuotantojen ympärillä.

Tuoreimmat uutiset

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla
2023-11-26

Optimoi VALORANT-pelisi Funny Crosshairsin avulla

Uutiset