Betsafe CS:GO -vedonlyöntikumppanit GODSENTin kanssa

Uutiset

2022-10-20

Betsafesta tuli Godsentin eksklusiivinen vedonlyöntikumppani allekirjoitettuaan sopimuksen kahden yrityksen välillä. Vedonvälittäjä on ilmoittanut, että painopiste tulee olemaan CS: GO, vaikka yritys koostuu ammattimaisista esports-tiimeistä, pelaajista ja sisällöntuottajista kymmenestä erilaisia esport-pelejä, mukaan lukien League of Legends ja Dota 2.

Betsafe CS:GO -vedonlyöntikumppanit GODSENTin kanssa

Esports on saanut paljon vauhtia viimeisen parin vuoden aikana. Koska kaikki suuret urheilutapahtumat siirrettiin keväällä, e-urheilu sai enemmän näkyvyyttä, mikä lisäsi niiden houkuttelevuutta laajemman yleisön silmissä. Betsson Groupin Ruotsin markkinointipäällikön Kim Ekelundin mukaan maailmanlaajuinen pandemia on vahvistanut e-urheilun asemaa entisestään.

Betsafe, yksi rohkeimmista ja aktiivisimmista yrityksistä, oli esport joukkuevalinta tähän sponsorointiin. Molemmat ryhmät uskovat, että esports-alalla on paljon enemmän edistystä tulevaisuudessa. Siksi tämä kunnianhimoisen GODSENTin ja Betsafen välinen sponsorointi on konkreettinen esimerkki heidän omistautumisestaan e-urheilun tulevaisuudelle.

Kumppanuuden vaikutus Godsentiin

Sopimus kattaa kaikki GODSENTille suunnitellut pelit, joissa on runsaasti dataa ja asiaankuuluvaa sisältöä. Ei-endeemisten kaupallisten kumppanien kiinnostusta e-urheilua kohtaan voidaan käyttää sen kasvun mittaamiseen, ja GODSENTin kumppanuus BetSafen kanssa korostaa erityisesti CS: GO:n edistymistä. 

Ei ole yllättävää, että vedonlyöntiyhtiö valitsi arvostetun CS: GO -organisaation ensimmäiseksi e-urheilukumppanikseen, koska peli on pitkään ollut esports-pelaajien suosikki.

Lehdistötiedotteessa GODSENTin toimitusjohtaja Ludwig Sandgren sanoi olevansa iloinen siitä, että Betsafe, jolla on pitkä historia investoimalla ainutlaatuiseen sisältöön ja sponsorointiin, on antanut heille tämän pitkän aikavälin sitoumuksen. Betsafe on ihanteellinen kumppani GODSENTille sen valtavan kunnianhimonsa vuoksi. Kun tiimi kehittyy ykkösyritykseksi, sillä on merkittävä rooli heidän toiminnassaan CS: GO-divisioona ja toimii erinomaisena strategisena kumppanina.

Kumppanuuden vaikutukset Betsafeen

Tämä on Betsafen ensimmäinen esports-sponsorisopimus, urheiluvedonlyöntiyhtiö väittää. Kumppanuuden tavoitteena on parantaa Betsafen vedonlyöntitarjontaa keskittymällä osapuolten väliseen yhteistyöhön ja sosiaalisen median aktivointiin. 

Koska se on suosittu eurooppalaisten esports-vedonlyöjien keskuudessa, yrityksen odotetaan keskittyvän pääasiassa CS: GO -skeneen. Lisäksi koko kumppanuuden aikana odotetaan tuottavan kulissien takaa materiaalia.

Toimija kertoo myös, että järjestelyssä painotetaan vahvasti tiivistä yhteistyötä ja sosiaalisen median sitoutumista bränditietoisuuden ja taloudellisen tuen lisäksi. Kaupan mahdollisti yhteistyössä Godsentin ja tiedontoimittaja GRID Esports. Osana järjestelyä GRID tarjoaa valikoiman sisältöä Godsentin tuleviin kilpailuihin.

Onko Godsent suosittu e-urheilujoukkue?

Godsent on tunnettu ruotsalainen ammatillinen e-urheiluyritys, jolla on divisioonat Counter-Strike-, Call of Duty-, League of Legends- ja PUBG-osastoilla. Pronax aloitti joukkueensa muodostamisen erottuaan entisestä Fnatic jonottaa.

15. elokuuta 2016 GODSENT otti haltuunsa suurimman osan edellisestä kokoonpanosta, johon kuuluivat Jesper "JW" Wecksell, pronax, Freddy "Krimz" Johansson ja Robin "flusha" Rönnquist. Tämä tapahtui pelaajakauppojen seurauksena Ruotsin CS: GO -pro-skenessä, kun Fnatic osti sekä Simon "twist" Eliassonin että Jonas "Lekr0" Olofssonin. Math Lekr0 ja KRiMZ vaihdettiin myöhemmin takaisin Fnaticin ja GODSENTin välillä toisella kaupankäyntikierroksella.

ELeague-kauden 2 karsintaotteluissa GODSENT hävisi Alternate aTTaXille ja putosi siten liigasta. Offline-karsintapaikka tulevaa varten CS: GO Major, ELEAGUE Major, Atlanta, varmisti sen jälkeen, kun joukkue voitti Hellraisersin EM-finaalissa 6. marraskuuta 2016.

Tiimi ilmoitti 21.6.2018 lopettavansa kaiken toiminnan toistaiseksi. GODSENTin mukaan päätös organisaation lakkauttamisesta oli kaikkien sen johtamiseen osallistuvien tahojen yhteisymmärrys ja se oli paras ratkaisu kullekin sidosryhmälle.

Godsentin saavutukset

GODSENT aloitti toimintansa uudelleen syyskuussa 2019 sulauduttuaan ruotsalaisen esports-konsernin The Final Tribe kanssa. Marraskuussa se osti SMASH Esportsin CS:GO-sarjan myöhemmin samana vuonna.

Godsent on voittanut monia kilpailuja, mm DreamHack auki Syyskuu 2021: Pohjois-Amerikka, kun he voittivat Extra Saltin mestaruusottelussa. Joukkue voitti Gambit Youngstersin LOOT.BET/CS:n kaudella 7 myös vuonna 2020. He sijoittuivat neljänneksi ICE Challenge 2020 -tapahtumassa samana vuonna.

TACO, latto, dumau, cky, adr ja dead osti 00 Nation GODSENT:ltä 30. kesäkuuta. Lisäksi HEN1, joka oli allekirjoitettu maaliskuussa, vapautettiin. Joukkueen ainoa CS:GO-pelaaja on tällä hetkellä Bruno "b4rtiN" Câmara. Tammikuussa 2021 brasilialainen ostettiin. Urheilija jatkaa joukkueen auttamista menestymään, koska hän on menestynyt useissa muissakin kilpailuissa. 

B4rtiN on voittanut useissa kilpailuissa, mukaan lukien DreamHack Open: North America, syyskuu 2021 ja ESEA Cash Cup: North America, Summer 2021 #2.

Viimeisimmät uutiset

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet
2022-12-01

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet

Uutiset