1xBet Viimeaikaiset Esports-vedonlyöntikaupat

Uutiset

2022-10-06

1xBetistä tulee TSM:n virallinen vedonlyöntikumppani Intiassa

1xBet, yksi niistä suosituimmat eSport-vedonlyöntisivustot, kasvattaa jatkuvasti eSports-sponsorointiluetteloaan. Tällä kertaa vedonvälittäjä ja amerikkalainen eSports-organisaatio TSM ovat sopineet vuoden mittaisesta järjestelystä. Sopimus nimesi 1xBetin tunnustetuksi vedonlyöntikumppaniksi Battlegrounds Mobile India -kategoriassa. 

1xBet Viimeaikaiset Esports-vedonlyöntikaupat

Tämän seurauksena joukkueen univormussa on nyt 1xBet-tunnus. Myös TSM BGMI -pelaajien tähdittämä promootiokampanja järjestetään. Lisäksi tapahtumat järjestävät seuraajilleen useita ilmaislahjoja sosiaalisessa mediassa.

1xBet tiedottaja Alex Somers sanoi, että TSM BGMI on nuori joukkue, jolla on vakavia tavoitteita. Joukkue on jo voittanut palkintoja tärkeissä eSports-kilpailuissa tänä vuonna. TSM on yksi BGMI-alan parhaista kilpailijoista, mikä näkyy heidän viimeisimmässä Nodwin x Loco All-Stars Invitational -voittonsa.

TSM:n myyntijohtaja Ned Watkins puolestaan sanoi, että he olivat innoissaan aloittaessaan yhteistyön vedonlyöntiyhtiö 1xBetin kanssa. Samalla tavalla kuin eSports-tiimi on yksi BGMI:n johtajista, kaikki tietävät, että tämä yritys on johtava kansainvälisillä vedonlyöntimarkkinoilla. Tämän seurauksena Esports-fanit Intiassa pääsevät pian todistamaan 1xBetin ja TSM BGMI:n yhteistyön hedelmiä.

OG Esports Partners 1xBetillä

Vedonvälittäjä ja huippu eSports -tiimi allekirjoittivat äskettäin kumppanuuden. Suhteen myötä OG jatkaa huippuluokan videomateriaalin tuottamista, mukaan lukien Road to Kansainvälinen sarjaa ja muuta 1xBet-brändiin liittyvää sisältöä.

Heidän päällään Dota 2 ja CS: GO -listan t-paidat ja -takit, Joukkue OG käyttää 1xBet-logoa. Yritys totesi, että koska se parantaa sisältötarjontaansa, sen uusi kumppani on tulevaisuudessa ratkaiseva. 

1xBetin edustajan Alex Sommersin mukaan he uskovat, että organisaatio on saavuttanut satojen tuhansien kannattajien sitoutumisen planeetan joka kolkassa. Saavutukset johtuvat siitä, että he voittivat The Internationalin vain vuosi sen perustamisen jälkeen.

Sommers huomautti lisäksi, että OG voi sytyttää fanien intohimoa erinomaisten suoritusten ja alkuperäisten näkökulmien ansiosta CS: MENE ja Dota 2. Vedonvälittäjä on varma, että edessä on kaunis seikkailu, jota näyttävät voitot merkitsevät.

1xBetistä tulee MIBR:n virallinen sponsori

Yksi Brasilian johtavista eSports-tiimeistä, MIBR, on ilmoittanut vedonvälittäjän uudeksi sponsoriksi. Joukkueen pääsponsorina toimiminen parantaa vedonlyöntiyhtiön osallistumista ammattimaiseen eSportsiin ja vahvistaa sen suhdetta CBCS:ään.

Kaikkien joukkueiden pitäisi nopeuttaa pyrkimyksiään korkeaan suorituskykyyn vuonna 2022 investointien vuoksi. eSport-tiimin toimitusjohtajan Roberta Coelhon mukaan MIBR ennakoi tämän vuoden olevan hedelmällinen ja että pandemian mahdolliset vaikutukset ovat lievempiä. 

Joukkue investoi lukuisiin boot campeihin, kilpailuihin, kokemuksiin, mahdolliseen paluuseen Yhdysvaltoihin Gaming Houseimme ja toivottavasti titteleihin.

Alex Somers, 1xBetin tiedottaja, sanoi, että he olivat innoissaan saadessaan tukea yhtä maailman parhaista eSports-joukkueista ja ovat iloisia saadessaan olla osa heidän kasvuaan. Tiedottaja totesi lisäksi, että he ovat kiinnostuneita todistamaan, mitä joukkue ja sen fanikunta kokevat seuraavan kolmen vuoden aikana.

Erityisen suosittu Brasiliassa, MIBR on tunnettu eSports-brändi, jolla on ihailijoita maailmanlaajuisesti. Twitter Gaming Insightsin mukaan MIBR oli kolmanneksi eniten twiitattu joukkueesta maailmassa vuonna 2020. Tämä lausunto osoittaa epäilemättä MIBR-brändin voiman verrattuna nouseviin yrityksiin, jotka esittävät asteittain tukea ja investoivat yleisen skenaarion laajentamiseen.

Kuka on 1xbet?

1xbet on Itä-Euroopassa toimiva vedonvälittäjä, joka perustettiin vuonna 2007. 1xCorp NV pyörittää sitä, ja vuonna 2011 se myös siirtyi verkkoon. Paikallisten lisenssien lisäksi Nigeriassa, Venäjällä, Keniassa ja Meksikossa se on lisensoitu Curacaossa. 

Yli 100 kansakuntaa, mukaan lukien Kanada, Intia ja Norja, voivat käyttää vedonlyöntiä. Laajan palveluvalikoiman, verkkosivustojen kielten ja maksuvaihtoehtojen lisäksi se on tunnettu erittäin korkeista kertoimistaan käytännössä kaikilla urheilulajilla ja markkinoilla.

Onko 1xbet vedonvälittäjä suosittu?

1xBet-ryhmällä on maine luotettavien liittoutumien rakentajana. Vedonvälittäjä sponsoroi Brasilian jalkapalloliigaa, Italian jalkapalloliigaa, Espanjan La Ligaa ja Ranskan CAF:ia. 1xBetillä on yhteisyrityksiä FC Barcelonan ja Olympique Lyonnais'n kanssa. Dwayne Bravo edustaa brändiä myös Intiassa sen lähettiläänä.

1xBet on noussut verkkopelaamisen huipulle ja siitä on tullut yksi alan parhaista eSport-vedonlyöntisivustoista. Uusi pääsponsori, joka toimii yli 130 maassa, tukee arvostettuja urheilujoukkueita ja organisaatioita maailmanlaajuisesti, kuten Barcelona ja kansainvälisiä ESL-turnaukset.

Heidän verkkosivuillaan on jokaiselle urheilun ystävälle ja vedonlyöjälle jotakin. Jopa nirsoimmat kuluttajat löytävät runsaasti eSport-vedonlyöntivaihtoehtoja. Käyttäjät arvioivat päivittäin yli tuhat tapahtumaa tunnetuista erikoistuneisiin. Curaçaon eGaming-lisenssillä 1xBet harjoittaa online-peli- ja urheiluvedonlyöntiyrityksiä.

Viimeisimmät uutiset

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet
2022-12-01

Esports-vedonlyöntikertoimien perusteet

Uutiset