League of Legends World Championship

Esport-turnausliigoista on tullut niin suosittuja nykyään. Siksi lista esports-turnauksista on tänään pitkä. Mutta aivan huipulla on nämä eSport-mestaruuskilpailut, League of Legends World Championship. Riot Gamesin isännöimä League of Legends World Championship, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Worlds, on vuosittainen ammattiturnaus, joka kokoaa yhteen parhaat League of Legends (LoL) -joukkueet kilpailemaan mestaruudesta kunkin kauden lopussa.

Se on turnaus, joka määrittää maailman parhaan League of Legends -mestarin tietyn vuoden aikana. Tässä mestaruussarjassa joukkueet taistelevat Summoner's Cupista, 70 punnan (32 kiloa) pokaalista (äärimmäinen saavutus) ja monen miljoonan dollarin palkintopotista. Katsojamäärällä mitattuna tämä turnaus kerää valtavan yleisön, ja vuoden 2018 painos keräsi noin 99,6 miljoonaa katsojaa.

Mikä on League of Legends Championship?

Mikä on League of Legends Championship?

Ensimmäiset LoL-maailmat järjestettiin DreamHackissa Ruotsissa Team Fnatic kruunattiin turnauksen kaikkien aikojen ensimmäisiksi mestareiksi. Sen avajaisista lähtien kuusi eri joukkuetta on voittanut mestaruuden, ja SKT T1 on ainoa joukkue, joka nosti mestaruuden kolmesti (vuodesta 2022).

Sen perustamisesta vuonna 2011 lähtien tapahtuma on nähnyt useita muutoksia. Kun se laajenee, palkintopotti, isäntäkaupungit, osallistujat ja säännöt mukautuvat ja muuttuvat. Riot Games on jopa tuottanut virallisen tapahtumamusiikkikappaleen Worlds-tapahtuman mukana vuodesta 2014 lähtien.

LoL-maailmanmestaruuskilpailut sisältävät kolme kilpailuvaihetta, mukaan lukien sisään-, ryhmävaiheet ja pudotuspelit. Play-In- ja ryhmävaiheet pelataan round-robin-muodossa, kun taas Knockout-vaihe pelataan yhden eliminoinnin muodossa, jossa on paras viidestä -sarja.

Mikä on League of Legends Championship?
Kuinka suuri on LoL-maailmanmestaruus?

Kuinka suuri on LoL-maailmanmestaruus?

Ensinnäkin mestaruus kokoaa yhteen LoL-joukkueiden creme de la cremen sarvet lukitsemaan. Kun usean miljoonan dollarin palkintopotti on voitettava, kukaan ei uskalla kuvitella, että turnaus on pieni; se on iso. Kun tähän lisätään sadat miljoonat, jotka ovat virittäytyneet katsomaan turnausotteluita livenä, niin saat yhden niistä suurimmat esport-turnaukset auringon alla. Lisäksi miljoonat ihmiset näkevät mestaruuden mahdollisuutena lyödä vetoa ja voittaa rahaa. Kyllä, niin valtava ja tärkeä MM-kilpailu on.

Trophy

Kuten edellä mainittiin, Summoner's Cupin (turnauksen kupin) nostaminen on jokaisen osallistujan unelma. Cupin tilasi turnauksen omistajat, Riot Games. Vaikka Riot Games määritteli painoksi 70 puntaa, lopputuote (kuppi) painaa vähemmän, jotta se olisi helppo nostaa.

Kuinka suuri on LoL-maailmanmestaruus?
Tietoja League of Legendsistä

Tietoja League of Legendsistä

League of Legends, lyhennetty nimellä LoL, on MOBA-tietokonepeli, joka on kehitetty vuonna 2009. Sen voi ladata ilmaiseksi pelin verkkosivuilta. Melkein kaikki voivat ladata ja pelata peliä sen vähimmäisjärjestelmän vaatimusten ansiosta.

Kuinka pelata League of Legendsia

LoL-ottelu koostuu kahdesta viiden pelaajan joukkueesta. Joukkueet ovat sinisiä ja punaisia, ja ne kilpailevat Summoner's Rift -kartalla. Suuri osa toiminnasta tapahtuu tukikohdissa ja kolmella kaistalla, jotka tunnetaan nimellä "ala, keski ja ylä". Viidakko viittaa mihin tahansa kartan alueeseen, jolla ei ole kaistaa tai tukikohtia, ja "viidakkomiehet" luottavat tähän alueeseen tappaakseen neutraaleja hirviöitä kullalla ja XP:llä.

Pelaajat voivat parantaa mestareitaan (hahmojaan) ansaitsemalla kultaa, joka käytetään resursseihin, joiden avulla he voivat tehdä tehokkaampia loitsuja ja tehdä enemmän vahinkoa vastustajille. XP:n voittaminen taas auttaa pelaajia nousemaan tasolle. Jokainen joukkue voi kutsua kätyriarmeijan auttamaan heitä tuhoamaan vastustajan tukikohdan.

Voitko League of Legends -ottelun?

Ensimmäisenä Nexuksen tuhoava joukkue voittaa ottelun. Nexus on rakenne, joka sijaitsee kummankin puolen alustan takana. Yksi huomioitava asia on, että Nexuksen tuhoaminen ei ole kävelyä puistossa. Nexus pysyy ehjänä niin kauan kuin sen kaikki kolme inhibiittoria tai ainakin yksi tukikohdan tornista pysyvät pystyssä. Tornit ovat tärkeitä LoL-ottelussa, koska ne auttavat vahingoittamaan vastustajia ja antavat joukkueelle mahdollisuuden hallita taistelukenttää kunnolla. Tornien rikkomiseen tiimit käyttävät usein kätyreitä, joiden lähde on Nexus.

Tietoja League of Legendsistä
Miksi tämä turnaus on suosittu vedonlyönti?

Miksi tämä turnaus on suosittu vedonlyönti?

Tiedämme kaikki, että esports-vedonlyönnin suosio on kasvanut nopeasti, nopeammin kuin voit kuvitella, etenkin viime vuosina. Se myös laajenee vauhtia, joka painostaisi muita suuria esports-turnauksia. Nyt yksi suosituimmista eSport-verkkoturnauksista pelaajille on LoL World Championship. Harva eSports-turnaus todistaa tämän kaltaista pelaajavirtaa. Ja se on hyvistä syistä, mukaan lukien seuraavat:

Valittavana useita vedonlyöntimarkkinoita

Ottelun kesto yli/alle, joukkue, joka tappaa ensimmäisen paronin/lohikäärmeen, ottelun tulos yli/alle, joukkue, joka tekee tasapelin First Bloodin jne.

Ottelut ovat lyhyitä

League of Legends -ottelut kestävät yleensä 40 minuuttia. Kymmenen minuuttia voidaan lisätä tai vähentää useista tekijöistä riippuen, kuten ottelun monimutkaisuus, joukkueiden pelityylit, työntöpotentiaali jne. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien ei tarvitse odottaa tunteja, ennen kuin voitot pääsevät tililleen seuraavaa vetoa varten.

Saatavuus

Tämä on toinen syy, miksi vedonlyöjät rakastavat LoL:n maailmanmestaruutta. Löydät turnauksen kertoimet saatavilla ollenkaan esport-vedonlyöntisivustot. Joten miksi yrittää panostaa turnaukseen, jonka saatavuus on niukkaa?

Miksi tämä turnaus on suosittu vedonlyönti?
League of Legends World Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

League of Legends World Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Fnatic (kausi 1)

Ensimmäisen kauden aikana LoL-maailmanmestaruuskilpailut olivat vielä orastavaa, ja siitä puuttui mielekäs infrastruktuuri. Näin ollen Riot Games valitsi DreamHack Kesä, Ruotsi, tapahtumapaikkana. Tapahtumaan osallistui yhteensä kahdeksan joukkuetta – kolme joukkuetta Euroopasta, kolme joukkuetta Pohjois-Amerikasta, yksi Filippiineiltä ja yksi Singaporesta. Fnatic, ruotsalainen joukkue, voitti vastustajiaan ja voitti Counter Logic Gamingin 2-1 ennen kuin voitti Epik Gamerin. Fnatic kohtasi finaalissa Against All Authorityn, mikä teki ensimmäisen kauden finaalista koko Euroopan laajuisen tapahtuman. He veivät kotiin 50 000 dollaria.

Taipei Assassins (kausi 2)

Tapahtuma pidettiin Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja sen 2 000 000 dollarin palkintopotti oli neljäkymmentä kertaa neitsytpalkintopotti. Lohkovaiheen päätyttyä TPA kohtasi korealaisen NaJin Sword -joukkueen. Yllättäen tämä taiwanilainen joukkue pyyhkäisi NaJinin helposti ja eteni finaaliin voitettuaan korkean oktaanisen 2-1 Euroopan silloisen parhaan Moskovan viisikon. Taipei joutui vastakkain Azubu Frostia, Korean kärkeä, vastaan, jonka he sulkivat tehokkaasti. He voittivat kilpailun 3-1, mikä toi kaikkien aikojen ensimmäisen MM-kruunun Taiwanille.

SK Telecom T1 (kausi 3)

Kolmas kausi oli ensimmäinen kerta MM-historiassa, kun sarja pelasi kaikki viisi peliä. SKT kukisti lopulta NaJinin päästäkseen Grand Finaaleihin. Ottelu Royal Clubia vastaan oli kuitenkin pettymys, sillä SKT voitti heidät 3-0 voittaakseen Korean ensimmäisen mestaruuden. Tämä voitto merkitsi Korean mestaruuden ylivallan alkua.

Samsung White (kausi 4)

Samsung Whiten ja Star Horn Royal Clubin välinen kaksintaistelu päättyi 3-0 lyömiseen. Tässä ottelussa häviäjä onnistui voittamaan vain yhden pelin. Se oli Samsung Whiten ensimmäinen mestaruusvoitto ja Korean toinen peräkkäinen voitto. Royal Club, joka tunnetaan tällä hetkellä nimellä Royal Never Give Up, on ainoa joukkue, joka on sijoittunut turnauksen toiseksi useaan otteeseen.

SK Telecom T1 (kausi 5)

SKT kohtasi KOO Tigersin vuoden 2015 finaalissa. Tämä oli ensimmäinen kolmesta peräkkäisestä Korean MM-finaalista. SKT:n täydellisen MM-kierroksen tuhosi KOO Tigers, joka onnistui voittamaan yhden pelin, mutta se oli parasta mitä jälkimmäinen pystyi tekemään. SKT voitti 3-1, jolloin siitä tuli ensimmäinen joukkue, joka on voittanut turnauksen useammin kuin kerran.

League of Legends World Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket
Muut LoL:n MM-voittajat

Muut LoL:n MM-voittajat

  • SK Telecom T1 (kausi 6)
  • Samsung Galaxy (kausi 7)
  • Invictus Gaming (kausi 8)
  • FunPlus Phoenix (kausi 9)
  • DAMWON Gaming (kausi 10)
Muut LoL:n MM-voittajat
Missä ja miten lyödä vetoa League of Legends World Championship -turnauksesta?

Missä ja miten lyödä vetoa League of Legends World Championship -turnauksesta?

Huolimatta muista kannattavista ja merkittävistä esport-turnauksista, LoL World Championship on edelleen yksi vedonlyöjien parhaista esport-turnauksista. Jokainen League of Legends Worlds -tapahtuma on maailmanlaajuinen sensaatio, joka laukaisee vedonlyönnin.

Kuinka lyödä vetoa League of Legends -maailmanmestaruudesta

On olemassa online-esport-vedonlyöntisivustoja; Tästä syystä sinun on tehtävä oikea valinta esport-turnausten vedonlyönnissä. Tämä saattaa vaikuttaa yksinkertaisimmalta vaiheelta, mutta se ei välttämättä ole niin. Tietenkin online-vedonlyöntikokemuksesi on vaarassa, jos teet sen väärin tässä vaiheessa. Jos et ole varma mistä aloittaa, tee yksinkertaisesti Google-haku parhaista esports-vedonlyöntisivustoista.

Kun olet valinnut vedonvälittäjän, suorita rekisteröintiprosessi, joka sisältää yleensä verkkolomakkeen täyttämisen. Varmista, että annat oikeat tiedot, koska sinulle voidaan tehdä lisävahvistus myöhemmin. Jotkut vedonvälittäjät saattavat vaatia sinua lataamaan viranomaisen myöntämän henkilötodistuksen heti, kun taas toiset odottavat ensimmäistä nostopyyntöäsi.

Rekisteröinnin jälkeen tee talletus käyttämälläsi suosikki maksutapa. Kun teet sen, on nyt aika laittaa rahasi töihin. Valitse ottelu, vedonlyöntimarkkinat, panos ja vahvista vetosi.

Missä ja miten lyödä vetoa League of Legends World Championship -turnauksesta?