Intel Extreme Masters

Intel Extreme Masters on yksi suurimmista esport-turnaussarjoista maailmassa. Se on maailmanlaajuinen ilmiö, jota Intel sponsoroi ja jota pidetään monissa eri maissa ympäri maailmaa. Sen omistaa Electronic Sports League (ESL), saksalainen e-urheilun järjestäjä, joka tunnetaan useista peliturnauksistaan.

Sen idea syntyi vuonna 2006, kun ESL tajusi maailmanlaajuisen esports-tapahtuman mahdollisuudet. Se sai varoja Inteliltä ja nimettiin Intel Extreme Mastersiksi. Kilpailussa on ympäri vuoden pieniä tapahtumia, jotka johtavat "Grand Final" -tapahtumaan, joka pidetään CeBIT:ssä Hannoverissa, Saksassa.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Intel Extreme Mastersista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Intel Extreme Mastersista

Aluksi siinä oli vain Counterstrike 1.6 -turnauksia, mutta tähän mennessä se on järjestänyt turnauksia yhteensä 11 pelille, joista kaksi oli Counter-Strike: Global Offensive ja StarCraft II.

Intel Extreme Masters -turnauksia on pidetty sellaisissa kaupungeissa kuin Katowice, Toronto, Guangzhou, New York City ja Dubai. Intel Extreme Mastersin viimeisimmän Counterstrike: Global Offensive -turnauksen pääpalkinto oli 100 000 dollaria.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Intel Extreme Mastersista
Kaikki CS:stä: GO

Kaikki CS:stä: GO

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäysCS:GO on yksi katsotuimmista ja pelatuimmista Intel Extreme Masters esport -turnauksista. Vuonna 2020 se sai yli miljoona katselukertaa. CS:GO on ilmainen ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS), joka julkaistiin vuonna 2012.

Alkuperäinen Counter-Strike-peli oli modi Valven suositusta Half-life-pelistä. Tänään CS-sarjassa on neljä peliä.

Valven ja Hidden Path Entertainmentin kehittämässä pelissä on mukana kaksi joukkuetta, Terroristit ja Counter-Terrorists, jotka taistelevat toisiaan vastaan eri pelitiloissa. Peli on edelleen erittäin suosittu peliyhteisössä ja se saa säännöllisesti päivityksiä Valvelta.

Vuonna 2018 Valve esitteli Battle Royale -tilan nimeltä "Danger Zone". Niitä on 9 muut pelitilat, joista suosituin on "Bomb Defusal". Peli on saanut useita esports-alan palkintoja, mukaan lukien Game Awards -palkinnot vuosille 2017, 2019 ja 2020.

Peli on CS-sarjan neljäs peli, ja se on saatavilla Windowsille, macOS:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle. Julkaisunsa jälkeen Valve on tuonut markkinoille runsaasti uusia ominaisuuksia, kuten uusia karttoja, aseita, pelitiloja ja skinejä. Skins auttoi muodostamaan "virtuaalitalouden" pelissä, mikä johti lopulta esports-vedonlyöntiin ja uhkapeleihin.

CS:GO Esports -vedonlyönti ja -turnaukset

CS:GO-turnauksia, joilla on suurimmat palkintopotit, kutsutaan Suurmestaruuskilpailut. He aloittivat 250 000 dollarin palkintopotin ja ovat nousseet 1 000 000 dollariin. Intel Extreme Masters on pitänyt yhden Counter Strike Majoreista vuosina 2008–2012, mutta se oli tarkoitettu CS 1.6:lle.

Ennen CS:GO:n julkaisua sarjan tulevaisuus e-urheilualalla oli epävarma, koska monet pelaajat ympäri maailmaa eivät halunneet pelata CS 1.6:ta kilpailuympäristössä. Kun CS:GO julkaistiin vuonna 2012, se elvytti CS-yhteisön esports-hengen.

Vaikka pelin alkuperäisessä versiossa oli vielä puutteita, Valve julkaisi jatkuvasti korjaustiedostoja parantaakseen sitä. Ensimmäinen CS:GO Major Championship oli Valven rahoittama ja se järjestettiin Ruotsissa klo DreamHack Talvi 2013.

Pelissä on kuitenkin ollut melkoista kiistaa. Monien pelaajien on havaittu huijaavan, mutta "Valve Anti-Cheat (VAC)" kieltää heidät heti, kun heidät havaitaan. Pelaajat, joiden havaitaan huijaavan turnauksissa, kielletään pysyvästi ja joskus heidät poistetaan joukkueistaan.

Kun aseiden skinit esiteltiin, online-esport-vedonlyöntisivustot luotiin skinien kierrätystä varten. Tämä muuttui pian alaikäisten uhkapelaamiseksi, minkä vuoksi Valve ja uhkapelisivustot saivat kaksi oikeusjuttua.

Kaikki CS:stä: GO
Intel Extreme Masters -vedonlyöntikertoimet

Intel Extreme Masters -vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntikertoimia on kolmenlaisia:

  • Murtokertoimet
  • Desimaalikertoimet
  • Moneyline-kertoimet

Intel Extreme Masters tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat lyödä vetoa suosikkistaan tai altavastaajansa. Yleisin vedonlyöntikertoimien tyyppi Intel Extreme Mastersilla on desimaalikertoimet ja raharajan kertoimet. Ero näiden kahden välillä on, että ensimmäistä käytetään Euroopassa ja jälkimmäistä Amerikassa.

IEM Dallas -turnauksessa "Looking for Org" osoittautui altavastaajaksi kertoimella 301,00. Team Vitalityllä ja Astraliksella oli molemmilla kerroin 18,00, mikä teki niistä turnauksen turvallisimman vedon.

Meneillään olevalla Intel Extreme Mastersin XVII kaudella Astraliksella on kerroin 3,82 ja Natus Vinceren kertoimella 1,26.

Menestyksen mahdollisuudet ovat korkeat, kun tiedät, millä kertoimilla lyödä vetoa. Vedonlyönti todennäköisimmästä tuloksesta ja suosikkijoukkueestasi saattaa tuntua parhaalta vaihtoehdolta, mutta järkevämpää on lyödä vetoa arvon perusteella.

On olemassa erilaisia online-esport-vedonlyöntisivustoja, joista voit etsiä parhaita kertoimia. Näiden sivustojen arvojen välillä ei ole suurta eroa, mutta pienet erot voivat kasautua ja tuottaa merkittävää tuottoa.

Intel Extreme Masters -vedonlyöntikertoimet
Miksi Intel Extreme Masters on suosittu turnaus vedonlyönnille?

Miksi Intel Extreme Masters on suosittu turnaus vedonlyönnille?

Joka vuosi miljoonat peli- ja videopelien vedonlyönnin harrastajat kaikkialta maailmasta virittyvät katsomaan Intel Extreme Masters -liigoja. Se on erittäin kilpailukykyinen turnaus joka houkuttelee maailmanlaajuista yleisöä.

Mikä on syy sen suosioon? Se isännöi turnauksia joidenkin maailman suurimmista peleistä. Counter-Strike: Global Offensive ja Starcraft II ovat fanien suosikkipelejä.

Toinen syy, joka houkuttelee pelaajia ja parempia, on suuri palkintopotti. Intel Extreme Masers Katowice 2022 ei ollut suuri, mutta sen palkintopotti oli miljoona dollaria. Parhaille voittajille annettiin 400 000 dollaria.

Se on järjestänyt Major-mestaruuskilpailut Counter-Strikelle ja toisen Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -kilpailun, joka järjestetään Rio de Janeirossa, Brasiliassa vuonna 2022, ensimmäinen IEM Major, joka järjestetään vuonna 2022 Brasilia.

Intel on toistuvasti sanonut, että heidän tavoitteenaan on tuoda peliteknologiaa joka puolelle maailmaa. Brazil Major on Intel Extreme Masterin 10. Major. Se on yksi vanhimmista esports-yrityksistä, ja löydät sen jokaisesta esports-turnausluettelosta.

Sen maailmanlaajuinen vetovoima on yksi tärkeimmistä syistä, miksi se on niin suosittu nykyään.

Miksi Intel Extreme Masters on suosittu turnaus vedonlyönnille?
Intel Extreme Masterin parhaat tiimit

Intel Extreme Masterin parhaat tiimit

Astralis ja Natus Vincere ovat turnauksen vakituisia pelaajia. Katowicessa 2020 pidetyssä turnauksessa Natus Vincere voitti ensimmäisen 250 000 dollarin palkinnon, kun taas Astralis sai kolmannen 40 000 dollarin palkinnon.

Team WE (World Elite) on toinen vakituinen pelaaja, joka on voittanut yhteensä 3 turnausta vuodesta 2011 lähtien. Joukkue on kiinalainen esports-organisaatio.

Vuoden 2017 Intel Extreme Masters -turnauksessa, joka järjestettiin Australiassa, SK Gaming voitti pokaalin neljän päivän CS:GO:n jälkeen. Joukkue taisteli vastaan FaZe-klaani ja voitti 3 ottelusta neljästä.

Flash Wolves tai FW, taiwanilainen esports-joukkue, joka perustettiin huhtikuussa 2013. Sen alkuperäinen nimi oli "yoe IRONMEN", ja se muutettiin Flash Wolvesiksi vasta elokuussa 2013. Heitä pidetään yhtenä League of Legendsin parhaista joukkueista. ja voitti Intel Extreme Mastersin kauden XI maailmanmestaruuden.

Gambit Esports on toinen e-urheiluorganisaatio, jonka tiedetään olevan yksi League of Legendsin parhaista joukkueista. Se on venäläinen joukkue, jonka kotipaikka on Iso-Britannia. He voittivat useita titteleitä Intel Extreme Mastersissa vuosina 2013–2014. He eivät ole ilmoittaneet suunnitelmistaan osallistua tuleviin Intel Extreme Masters -turnauksiin.

Intel Extreme Masterin parhaat tiimit
Intel Extreme Mastersin suurimmat hetket

Intel Extreme Mastersin suurimmat hetket

Olisi karhunpalvelus esports-teollisuudelle jättää mainitsematta aivan ensimmäistä Intel Extreme Masters -turnausta, jossa joukkueet 24 eri maasta pelasivat Counter-Strikea ja World of Warcraft III. Palkintopotti oli 160 000 euroa.

Puolalainen Team Pentagram ja H2K Gaming taistelivat lopullisesta palkinnosta ja edellinen vei kotiin 40 000 euroa. Se oli kova kilpailu, johon osallistuivat myös Fnatic ja SK Gaming, kaksi joukkuetta, jotka kilpailevat myös tulevissa turnauksissa.

Intel Extreme Masters laajeni joka kaudella paitsi pelien, myös maiden ja kaupunkien osalta. Starcraft 2 otettiin käyttöön V-kaudella, ja siinä oli myös League of Legends -kutsuturnauksia, jotka saivat fanit innostumaan seuraavasta kaudesta.

Kutsuturnauksen jälkeen League of Legends esiteltiin lopulta VI-kaudella. Kaudella XI, ensimmäistä kertaa turnauksen historiassa, viimeinen tapahtuma järjestettiin Katowicessa kahden viikonlopun aikana.

Intel Extreme Mastersin suurimmat hetket
Missä panostaa ja paras strategia IEM-vedonlyöntiin

Missä panostaa ja paras strategia IEM-vedonlyöntiin

On monia erilaisia esport-vedonlyöntisivustoja, joissa voit lyödä vetoa Intel Extreme Masters -turnauksista. Tässä on muutamia sivustoja, joita voit käyttää:

  • Cyber.bet
  • Betaway Sports
  • 1xBet
  • 20 veto

Esports-vedonlyönti on hyvin yksinkertainen prosessi. Valitset sivuston, jota haluat käyttää, katsot kertoimia ja asetat vedon joukkueelle, jonka puolelle olet, talletat rahasi ja odotat sitten, kuka voittaa.

Paras strategia on analysoida kertoimet. Muista, että mitä korkeampi todennäköisyys on, sitä pienempi on todennäköisyys, että joukkue voittaa. Joukkue, jolla on korkeammat kertoimet, antaisi suuremman tuoton, mutta sillä olisi alhainen mahdollisuus voittaa.

Toinen asia, jota kannattaa pitää silmällä, on joukkueen historia. Miten he ovat pärjänneet aiemmissa otteluissa? Nämä ovat muutamia tekijöitä, jotka sinun tulee sisällyttää vedonlyöntistrategiaasi lisätäksesi voittomahdollisuuksiasi.

Missä panostaa ja paras strategia IEM-vedonlyöntiin