Call of Duty League

Esports-mestaruuskilpailujen ottelut koostuvat paras viidestä -karttamuodosta. Jokaiseen joukkueeseen vaaditaan vähintään 7 pelaajaa ja enintään 10 pelaajaa. Hardpoint, Search & Destroy ja Domination ovat jokaisessa ottelussa käytettävät kolmen pelin tilat. Hardpoint-, Search & Destroy- ja Domination-pelitiloja käytetään kohtaamisen kolmen ensimmäisen kartan pelaamiseen. Hardpoint-pelitilaa käytetään neljännessä kartassa, kun taas Search & Destroy -tilaa käytetään viidennessä kartassa.

Runkosarjan jälkeen pistemäärän kahdeksan parasta joukkuetta ansaitsevat paikan pudotuspeleihin. Ensimmäisellä kierroksella 9.–12. sijalle sijoittuneet joukkueet jaetaan häviäjien joukkoon. Ryhmäpelien keskinäiset ottelut, jotka pelataan verkossa kolmen karsintaviikon aikana ennen jokaista pääsarjaa, ratkaisevat joukkueiden pääsyn suuriin turnauksiin. Tällaiset karsintaviikot ovat nyt entistä tärkeämpiä, koska vain kahdeksan parasta siementä pääsee pääsarjaan.

Kuinka sijoitus tehdään

Kuinka sijoitus tehdään

Joukkueille myönnetään pisteitä jokaisesta otteluvoitosta koko esport-liigassa. Joukkueille myönnetään lisäpisteitä suorituksen perusteella suurimmissa esports-turnauksissa. Joukkueet kiirehtivät varmistamaan kovan pisteen kartalla taistelemalla vastustajajoukkuetta vastaan. Joukkue ansaitsee yhden pisteen jokaisesta sekunnista, jolloin sillä on kova piste, jossa vähintään yksi osallistuja seisoo. Aina kun vihollinen tulee vyöhykkeelle, se määritellään kiistanalaiseksi, eikä pisteitä ansaita ennen kuin kaikki viholliset ovat lähteneet.

Hardpoint pyörii kartan ympäri kuudenkymmenen sekunnin välein. Joukkueet voivat kääntyä seuraavaan vaikeaan pisteeseen valmistautuakseen vyöhykkeen vaihtoon. Jokaisella kartalla on eri kovapisteiden paikat, mutta kiertojärjestys pysyy samana eikä ole satunnainen, jolloin tiimi voi harjoitella rotaatiostrategioitaan.

SnD-tila

Ainoa tila Velvollisuuden kutsu Liiga, joka ei salli uudelleensyntymistä, on Search & Destroy (SnD). Tässä tilassa hyökkäävän joukkueen on kuljetettava pommi jompaankumpaan kartan kahdesta sijainnista, istutettava se ja estettävä sen purkaminen. Jos laite on istutettu, puolustavalla joukkueella on vain muutama sekunti aikaa purkaa se ennen kuin se räjähtää. Jos laite puretaan, he voittaa. Vaihtoehtoisesti kumpi tahansa joukkue voi voittaa toisen tuhoamalla sen. Tässä tapauksessa puolustajien on purettava laite ennen kuin ajastin loppuu.

Esports-mestaruuskilpailuissa ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä S&D- ja hardpoint-elementtejä. Joukkueet hyökkäävät vuorotellen ja yrittävät puolustaa kahta ennalta määrättyä maalialuetta kartalla. Tämän kukkulan vangitsemiseksi hyökkääjien on seisottava sillä. Jokaisella joukkueella on 30 elämää kierrosta kohti. Tuhoa aikarajan sisällä kaikki vastustajajoukkueen elämät tai hyökkää molemmat kukkulat. Peliin lisätään minuutti, kun ohjauspiste on kaapattu. Voittaakseen vastustajan on pudotettava 30 henkeä.

Tietoja CoD: Warzonesta

Call of Duty ottaa vastaan battle royale -genre, Warzone, debytoi viime keväänä suurella suosiolla. Maaliskuussa 2020 julkaistiin Call of Duty: Warzone, vapaasti pelattava battle royale -videopeli. Peli sai enimmäkseen kiitosta kriitikoilta, erityisesti kartoista. Activision ilmoitti huhtikuussa 2021, että Warzone on ylittänyt 100 miljoonaa aktiivista pelaajaa.

Kuinka sijoitus tehdään
Miksi Call of Duty League Championship on suosittu?

Miksi Call of Duty League Championship on suosittu?

Tähtiurheilijoiden pelaaminen parhaillaan työstettävää peliä voi lisätä katselukokemuksen jännitystä ja samalla antaa mahdollisuuden oppia. On innostavaa nähdä pelaajien menestyvän pelissä. Lisäksi on hämmästyttävää nähdä, mitä he voivat löytää ja onnistuneesti toteuttaa samassa pelissä, jota he juuri pelasivat.

Suuremman yleisön houkuttelemiseksi Activision valmisti erikoistarjouksen vuoden 2021 esports-mestaruuskilpailuja seuraaville. Katsojat voivat ansaita joukon eksklusiivisia pelin sisäisiä palkintoja yksinkertaisesti virittäytymällä, mukaan lukien avoimen beta-koodin julkaisijan seuraajalle Call of Duty: Vanguard. Monet virittelivät, epäilemättä mahdollisuudesta saada erikoispalkinto, joka vaikutti tapahtuman katsojatulokseen.

Mikä motivoi ihmisiä seuraamaan?

Vaikka ei voida tietää, kuinka monet ihmiset virittyivät vain palkintojen takia, sitä ei pidä unohtaa katsojalukuja tarkasteltaessa. Esports-liigasta on tulossa yksi odotetuimmista tapahtumista vuosittaisen esports-turnausten listalla. Tätä äskettäin perustettua franchising-pohjaista kilpailua ennakoidaan yleensä. eSport League lähetetään useilla alustoilla, kuten YouTube ja Twitch, mikä auttaa houkuttelemaan lisää faneja.

On olemassa muutamia asioita, joita voi tehdä parantaakseen voittomahdollisuuksiaan panostaessaan Call of Duty Leaguessa online-urheiluvedonlyöntisivustoilla. Tärkeintä on seurata esports-verkkoturnauksia tietääksesi kunkin muodon joukkue ja pelaaja.

Miksi Call of Duty League Championship on suosittu?
Call of Duty League Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Call of Duty League Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Esport-liiga koostuu runkosarjasta, joka on jaettu kahteen osaan ja sitä seuraaviin pudotuspeleihin. Siinä on 12 joukkuetta: yhdeksän Yhdysvalloista, yksi Iso-Britanniasta, yksi Kanadasta ja yksi Ranskasta. Jokainen joukkue isännöi Home Series -tapahtumaa kussakin sarjaerässä runkosarjan aikana. Runkosarjaa seuraa kauden jälkeinen e-urheilun pudotuspeliturnaus.

Esports-mestaruuskilpailu luotiin edistämään kilpailutasapainoa COD-ammattimaisuudessa ja antamaan pelaajille mahdollisuuden kilpailla säännöllisesti koko kauden ajan, mikä auttoi pelaajien kehitystä kaikilla Call of Duty esportsin tasoilla.

Esports online-turnaukset Käytä viimeisintä Call of Duty -peliä – tällä hetkellä Black Ops: Cold Waria, joka julkaistiin marraskuussa 2020 – pysyäksesi aiempien suurten esport-turnausten perinteessä. Kaikki pelit pelataan 5v5-muodossa PC:llä käyttämällä ennalta määritettyjä peliasetuksia ja mitä tahansa liigan hyväksymää ohjainta.

Kauden 2020 runkosarja alkoi 24. tammikuuta ja päättyi heinäkuussa. Elokuussa pelattiin kaksi viikkoa kestänyt kauden jälkeinen pudotuspeli kauden mestareiden selvittämiseksi. Osallistuvien joukkueiden odotettiin pelaavan henkilökohtaiset ottelut kotikaupungeissaan. Jokaisen kaupungin kahdestatoista joukkueesta kahdeksan oli määrä olla läsnä jokaisessa tapahtumassa. Kotimaista tyylistä tapahtumaa järjestettiin vain kolme.

Call of Duty League Championshipin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket
Vaihto verkossa

Vaihto verkossa

Joukkueen omistajat ja pelaajat äänestivät liigan siirtämisen puolesta verkkoon siirtäen liigan verkkoon loppukauden ajan. COVID-19-pandemian vuoksi, kun Grand Finals pidettiin 30. elokuuta, Dallas Empire voitti Atlanta FaZen, ykkössiemenen, ja nousi CoD Leaguen ensimmäisiksi mestariksi.

Aloituskauden jälkeen palkintopotin jakautuminen on muuttunut dramaattisesti. Tämä johtuu siitä, että palkintopotti on kasvanut ja kaikki 12 joukkuetta ovat päässeet jokaiseen suureen esports-turnaukseen. Jokaisen suuren tapahtuman arvo on 500 000 dollaria, ja pudotuspelien arvo on 2 500 000 dollaria, joten koko kauden palkintopotti on noin 5 000 000 dollaria.

Kaudella 2021 kaksitoista joukkuetta on jaettu tasaisesti kahteen kuuden hengen lohkoon. Kausi on jaettu viiteen vaiheeseen, ja joukkueet kilpailevat ryhmäotteluissa kolmen viikon ajan määrittääkseen kunkin vaiheen pääsarjan sijoitukset. Vuosi sen jälkeen, kun Atlanta FaZe voitti 2021 Call of Duty League Championshipin tänään Dallas Empirea vastaan, se voitti Toronto Ultran 5-3.

Vaihto verkossa
Missä ja miten lyödä vetoa Call of Duty League Championshipistä

Missä ja miten lyödä vetoa Call of Duty League Championshipistä

Vedonlyönti esports-kentällä on kaikkien aikojen huipussaan uskomattoman tuottoisen liigan ansiosta. Call of Duty -vedonlyönnin kysyntä on kasvanut. Kuten Call of Duty World League -tapahtumien tapauksessa, kaikki vakiintuneet ja tunnetut online-urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita Call of Duty -tapahtumiin. Esports-ammattilaisten mestaruuskilpailujen uusi kausi otetaan vastaan enemmän jännityksellä ja suuremmalla yleisöllä, mikä lisää katsojia ja lisää kattavuutta urheiluvedonlyöntisivustoilla.

Jotkut vedonvälittäjät voivat tarjota korkeampia kertoimia kuin toiset. Vertaamalla eri kertoimia online-esports-vedonlyöntisivustot, voi saada hyvän käsityksen siitä, mitä CoD-tiimejä vedonvälittäjät suosivat. On tärkeää muistaa, että suosituilla joukkueilla on alhaisemmat kertoimet.

Pohjoisella pallonpuoliskolla e-urheilun mestaruuskilpailut jatkuvat talven puolivälistä loppukesään. Ne tarjoavat runsaasti panostusmahdollisuuksia kaikille, jotka haluavat panostaa suorilla markkinoilla sekä yksittäisissä peleissä koko esports-liigassa. Vedonlyönti esport-verkkoturnauksista tarjoaa käyttäjille paljon vaihtoehtoja esport-mestaruuskilpailujen vedonlyöntiin, koska ne ovat tällä hetkellä parhaiden esports-turnausten joukossa.

Missä ja miten lyödä vetoa Call of Duty League Championshipistä