Unibet vedonvälittäjän arvostelu - Tili

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusTervetuliaisbonus 100 % aina 100 euroon asti
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Tili

Tili

Tilin luominen Unibetissä on nopeaa ja helppoa. Se voidaan määrittää kannettavalla tietokoneella tai matkapuhelimella muutamassa minuutissa. Kun tili on luotu, pelaaja voi käyttää esportseja millä tahansa näistä laitteista. Tilin asetukset ovat seuraavat;

Ensin pelaaja siirtyy Unibetin kotisivulle ja valitsee liittymispainikkeen. Painike ohjaa uuden pelaajan useisiin vaiheisiin. Ensimmäinen vaihe on syöttää kelvollinen sähköpostiosoite ja vahvistaa se. Täytä sitten etu- ja sukunimi, puhelinnumero, fyysinen osoite, sijainti ja muut tiedot.

Kun nämä vaiheet on suoritettu, pelaajan on kirjauduttava sisään käyttämällä annettua koodia. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen pelaaja lisää pankkitietonsa ja tekee talletuksen, joka hyvitetään hänen tililleen, jotta pelaaja voi osallistua täysimääräisesti nettipelaamiseen.

Tilin luominen ei ole vaikeaa, koska vaiheet ovat vähäisiä ja suoria. Pelaajan on annettava henkilökohtaiset tiedot, kuten nimi, osoite ja osavaltion nimi. Lisäksi pelaajan tulee antaa aktiivinen puhelinnumero, sähköpostiosoite, henkilökortti ja pankkitili tai korttitiedot talletusta varten. Tervetuliaisbonus seuraa yleensä tilin luomista.