Unibet vedonvälittäjän arvostelu - Pelit

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusTervetuliaisbonus 100 % aina 100 euroon asti
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Pelit

Pelit

Unibet on seurannut trendiä ja lisännyt useita esportteja verkkosivuston luetteloon. Tällaisten pelien löytäminen sivustolta vie aikaa, ja monet amatöörit, jotka ovat uusia tämäntyyppisen vedonlyönnin parissa, tarvitsevat vielä enemmän oppimista. Unibet on kuitenkin tehnyt erinomaista työtä luodessaan kilpailukykyisiä pelejä laajalla panosvalikoimalla.

Esports-markkinat ovat pienet ja ovat vähitellen saamassa vetovoimaa monissa paikoissa ympäri maailmaa.

Unibetin suosituin eSports

Eräitä parhaita esports-pelejä ovat Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends ja Starcraft 2. Kaikilla sivustoilla on erilaisia pelejä ja turnauksia. Tarjolla on myös monia erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, kuten parlay-vedot, pistehaarat tai raharajavedot. Muita vetoja ovat ensimmäiset tapot, useimmat tapot ja muut tavat yrittää voittaa. Tämä on vain esimakua tarjolla olevista ainutlaatuisista vedonlyönnistä. Tässä on muutamia Unibetin tarjoamia pelejä;

CS:GO

CS: MENE on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka luotiin vuonna 2012. Pelaajien on voitettava taistelukenttiä muita joukkueita vastaan aseilla ja strategialla. Jokaisessa joukkueessa on noin viisi pelaajaa ja se liittyy taisteluun tai turnaukseen rahasta ja vedoista. Joitakin erilaisia turnauksia täällä ovat DreamHack Open, ESEA Premier ja monet muut. Voidaan lyödä vetoa ensimmäisistä tappoista, useimmista tappoista, esineistä ja paljon muuta.

League of Legends

LOL on toinen moninpelisuosikki vanhassa sotaympäristössä. Pelaajien on tuhottava toinen armeija voittaakseen. Se on erittäin suosittu peli ja sisältää monia turnauksia, kuten LPL Spring ja monia muita. Tällä sivustolla on monia tapoja lyödä vetoa, ja se sisältää rahalinjan, otteluiden voittajat ja muut vedot.

StarCraft II

StarCraft II on tulevaisuuteen sijoittuva strategiapeli. Peliä voi pelata jopa kahdeksan pelaajaa, ja pelaajat yrittävät tuhota muita selviytyäkseen tai voittaakseen pelin. Hyökkäys ja puolustus ovat tärkeitä tapoja voittaa nämä esports-pelit. Suosittuja turnauksia ovat mm. TeamLiquid, StarLeague ja muut turnaukset. Ihmiset voivat lyödä vetoa Moneyline-, matchwinner- ja first kill -vedoista.

Dota 2

Tämä on toinen MOBA-tyyppinen pelivideopeli, joka on tehty kahden noin viiden pelaajan joukkueen moninpeliin. Dota 2 has on erinomainen peli, joka on tehty maailmanlaajuisesti suosituksi jännityksensä ja palkintorahojen kasojen vuoksi. Turnauksiin kuuluvat DOTA Pro Circuit, Epic League Season 3 ja muita turnauksia. On toinen mahdollisuus lyödä vetoa ottelun voittajasta ja muusta.

Joitakin muita vedonlyöntityyppejä voivat olla Pistol-kierroksen voittaja, karttavoittaja, joukkueet, eniten voittoja saaneet pelaajat, tarkat pisteet ja paljon muuta. Tämä voi vaihdella pelistä riippuen, joten katso sivustolta lisätietoja vedonlyönnistä.