Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Transfer Money

eSports-vedonlyöntitilin asianmukainen hallinta on tärkeä osa vastuullista pelaamista. Panostaminen vaatii rahaa, ja tarvitaan hyvin rahoitettu tili, jotta voit nauttia vedonvälittäjän tarjonnasta. Rahansiirto pankkien kautta on yksi yleisimmin käytetyistä maksutavoista online-urheiluvedonlyöntisivustoilla. Melkein jokaisella ostajalla on paikallinen tai kansainvälinen pankkitili.

Jossain vaiheessa he huomaavat käyttävänsä tätä menetelmää siirtääkseen rahaa online-vedonvälittäjille. Jokaisella pelaajalla, joka haluaa käyttää tätä vaihtoehtoa, tulee olla perustiedot sen toiminnasta ja sen eduista ja haitoista. Tässä artikkelissa käsitellään näitä yksityiskohtaisesti.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Tietoja Transfer Money esports -vedonlyönnistä

Tietoja Transfer Money esports -vedonlyönnistä

Rahansiirto pankkitililtä toiselle voidaan jäljittää vuoteen 1800 eKr. Ajatus sai alkunsa Babylonista, jolloin lainanantajat antoivat lainoja ja veloittivat korkoa. Samaan aikaan Roman ja kreikkalainen Pankit ottivat vastaan talletuksia säästöinä.

Pankkiteknologia on läpi historian kokenut useita käänteitä, mutta kyky siirtää rahaa Internetin kautta on ollut merkittävin muutos. Verkkopankkitoiminta alkoi heti, kun verkkopohjaisista yhteyksistä tuli globaali asia 90-luvun puolivälissä.

Onko rahansiirto suosittu?

Rahansiirto on luultavasti vanhin tapa asioida. Se on myös suosituin maksujärjestelmä kaikissa maissa ympäri maailmaa. Ei ole yllätys, että se on laajimmin käytetty maksuvaihtoehto esport-vedonlyönnille. Lähes kaikilla liikepankeilla on nykyään verkkopankkialusta, johon käyttäjät kirjautuvat seuratakseen ja hoitaakseen talouttaan etänä.

Jotkut pankit siirtävät rahaa sähköisesti ilman kuluja, kunhan vastaanottajalla on tili samassa laitoksessa. Muut tekevät sen maksua vastaan, mutta siirtoaika riippuu summasta.

Tietoja Transfer Money esports -vedonlyönnistä
Kuinka tehdä talletus siirtorahalla

Kuinka tehdä talletus siirtorahalla

Kun vedonlyöjä päättää siirtää rahaa pankin kautta aloittaakseen eSports-vedonlyönnin, heidän on tiedettävä vedonlyönnin pankkitilin tunnus online esport urheiluvedonlyönti. Maailmassa on lukemattomia pankkijärjestelmiä, joten sähköisten varojen siirtoprosessi ei välttämättä ole sama eri pankkien välillä. Samoin prosessi vaihtelee tapahtumarajojen ja siirtoaikojen suhteen. Keskimääräinen siirtoaika on kuitenkin paikallisissa pankeissa 24–48 tuntia tai kansainvälisissä pankeissa 2–5 arkipäivää.

Siirtorahojen käyttäminen online-esport-vedonvälittäjissä

Pankkijärjestelmien pienistä eroista huolimatta peruskonsepti pysyy samana. Esports-vedonlyöjät, jotka suosivat tätä talletusmenetelmää, käyttävät prosessia, joka näyttää tältä:

 1. Rekisteröi henkilökohtainen tili eSports-vedonvälittäjälle
 2. Avaa tili käyttämällä kirjautumistietoja
 3. Siirry pankki-/maksu-/kassa-osioon
 4. Valitse verkkopankki, pankkisiirto tai suora pankkisiirto
 5. Valitse suosikkipankki
 6. Kirjaudu sisään suojattuun yhdyskäytävään tai syötä reititysnumero ja tilinumero
 7. Todenna kirjautuminen mobiilisovelluksen, sähköpostikehotteen tai tekstiviestillä lähetetyn OTP:n kautta
 8. Lisää eSports-vedonlyöntitilille talletettava summa
 9. Vahvista maksu
 10. Vastaanota hyvitystä vedonlyönnistä
Kuinka tehdä talletus siirtorahalla
Kuinka tehdä kotiuttaminen siirtorahoilla

Kuinka tehdä kotiuttaminen siirtorahoilla

Jokainen verkkokauppasivustoa yritykselleen käyttänyt peluri ymmärtää, kuinka helppoa voi olla siirtää rahaa verkkosivustolta henkilökohtaiselle pankkitilille. Voittojen kotiuttaminen vedonvälittäjältä on talletuksen käänteinen.

 1. Avaa eSports-vedonlyöntisivusto ja kirjaudu sisään salasanalla ja sähköpostiosoitteella tai käyttäjätunnuksella
 2. Siirry pankki-/kassa-/maksusivulle
 3. Vahvista voitot ja nostettava summa
 4. Valitse nostoa varten maksutapa - verkkopankki, pankkisiirto tai tilisiirto
 5. Anna yksilöllinen verkkopankkitunnus
 6. Vahvista vedonlyöntitili ja pankkitunnus (täytyy olla synkronoitu)
 7. Odota hyväksyntää
 8. Vedonvälittäjä siirtää rahat pelaajan pankkitilille 2-5 arkipäivän kuluessa

Siirto Rahan nostot eivät ole välittömiä. Ensinnäkin, eSports-vedonlyönnin tarjoaja kestää jonkin aikaa tarkistaa pelaajan henkilöllisyys. Tämä on tärkeä turvatoimenpide verkkopelaamisessa, joka auttaa välttämään verkkopetoksia. On tullut yhä yleisempää, että online-pelaajilta on petetty kovalla työllä ansaitut voitot. Tästä syystä kaikilla laillisilla ja turvallisilla sivustoilla on aikaa tarkistaa, onko nostoa pyytävä henkilö todella osallistunut eSports-vetojen asettamiseen.

Kuinka tehdä kotiuttaminen siirtorahoilla
Edut ja haitat siirtorahojen kanssa

Edut ja haitat siirtorahojen kanssa

Kun eSports-panijat siirtävät rahaa verkossa, he hallitsevat pankkitiliään mobiililaitteiden tai tietokoneiden kautta. Tämä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse käydä konttoreissaan suorittaakseen tapahtumia. Tähän liittyy sekä etuja että haittoja, kuten alla todetaan.

Plussat

 • Mahdollisuus tallettaa rahaa online-urheiluvedonlyöntisivustoille muutamalla napsautuksella tai puhelimen näytön pyyhkäisyllä
 • Suhteellisen pienemmät siirtokustannukset
 • Turvallisia pakopaikkoja kassoille

Haittoja

Joskus täytyy löytää pankkiautomaatti tai pankki sijoittaakseen rahaa tililleen ennen kuin se lähetetään online-eSports-vedonlyöntitilille. Tämä prosessi voi olla monimutkainen. Maasta riippuen viranomaiset voivat jäljittää rahapelitapahtumat tai rajoittaa niitä voimakkaasti.

 • Voi olla maan tiukkojen lakien ja määräysten alainen
 • Hankala siirto
Edut ja haitat siirtorahojen kanssa
Transfer Money -tilin avausprosessi

Transfer Money -tilin avausprosessi

Transfer Money -tilin hankkimiseen tarvitaan kansallinen henkilöllisyystodistus, mikä tarkoittaa, että heidän on oltava täysi-ikäisiä. On myös mahdollista avata kansainvälinen tili, johon mahtuu eri valuuttoja. Tällaisilla tileillä on kuitenkin usein rajoitettu määrä päivittäisiä tapahtumia. Lisäksi pankkisiirron suorittaminen toiseen maahan kestää kauemmin.

Jotkut maat sallivat alaikäisten pankkitilin, mutta heidän on oltava aikuisten huoltajien tai vanhempien valvonnassa. Uuden pankkitilin avaaminen ei vaadi uutta pankkitiliä, koska jokainen laitos toimii itsenäisesti.

Kuinka perustaa tili

Pankkisiirtorahojen tilin avaaminen vaatii yksinkertaisen mutta muodollisen menettelyn.

 • Pankkilaitoksen ja tilityypin valinta: Jokaisella pankilla on erilaiset tilivaihtoehdot, esim. shekkitili, kiinteä talletustili, säästötili jne. Sekkitili toimii parhaiten online-siirtorahoilla.
 • Henkilötietojen täyttäminen: Tilin avauslomake on kuin ehdotus. Täällä hakija ilmoittaa koko nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa, osoitteensa ja verovelvollisuutensa.
 • Henkilöllisyystodistus: Pankkilaitokset pyytävät passin kokoista valokuvaa, henkilökorttia, sormenjälkeä ja allekirjoitusta.
 • Verkkopankkiprofiilin luominen: Kun hakemus on hyväksytty, asiakas voi avata Online Transfer Money -tilin. Prosessin voi tehdä pankin verkkosivuilla tai vastaavalla mobiilisovelluksella.
Transfer Money -tilin avausprosessi
Transfer Money -asiakastukivaihtoehdot

Transfer Money -asiakastukivaihtoehdot

Transfer Money -tilejä hallinnoidaan fyysisistä konttoreista ja etänä. Vaikka on mahdollista kävellä rahoituslaitokseen tiedustella jotain, verkkoviestintä on kätevämpää. Luotettavilla palveluntarjoajilla on omat puhelinkeskukset, ja heidän online-agenttinsa ovat aina käytettävissä keskustellakseen asiakkaiden kanssa. Yleisimmät kanavat asiakasongelmien ratkaisemiseksi ovat:

 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Online-kyselylomake
 • Live-chat

Useimmat rahoituslaitokset avaavat puhelinlinjansa aamulla ja sulkevat ne illalla. Puhelut eivät välttämättä toimi tiettyinä aikoina viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Sähköposteihin ja verkkolomakkeisiin vastataan 24–48 tunnin sisällä. Suurin osa live-chateista on saatavilla pankkisovellusten kautta. Jotkut ovat bot-käyttöisiä, kun taas toiset sisältävät ihmisasiakasedustajia.

Transfer Money -asiakastukivaihtoehdot