Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Ripple

Yksi suosituimmista kryptovaluutoista on Ripple (XRP). Sitä käytetään myös laajalti maksuvälineenä eSportsissa, mikä helpottaa rajatonta kaupankäyntiä online-vedonvälittäjissä. Verrattuna useimpiin muihin kryptovaluuttoihin, Ripple tarjoaa halvempia transaktiokustannuksia ja nopeat rahansiirrot.

Monien muiden ohella nämä syyt johtivat Ripple eSports -vedonlyöntiin. Monet maailman johtavista rahoituslaitoksista ja pankeista ovat ottaneet Ripplen käyttöön, toisin kuin sen kilpailijat. Ripple-urheiluvedonlyönnillä ei ole vaaraa, koska XRP:tä pidetään laillisena monissa maissa. Alla luetellut suosituimmat vedonvälittäjät tarjoavat myös ainutlaatuisia etuja, kuten uusien tulokkaiden bonuksia ja säännöllisiä tarjouksia uskollisille asiakkaille.

Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Ripple
Tietoja Ripplesta

Tietoja Ripplesta

Ripple, virtuaalinen valuutta, jota myydään XRP:nä kryptomarkkinoilla, keksi San Franciscossa sijaitseva teknologiayritys Ripple Labs Inc. Riippumaton todennuspalvelin vahvisti digitaaliset allekirjoituksensa. Sen pääkirja otettiin ensimmäisen kerran käyttöön kesäkuussa 2012 100 miljardilla tokenilla. Chris Larsenin liittymisen jälkeen Ripple Labs Inc:iin he perustivat NewCoinin syyskuussa 2012.

Sen nimi on muuttunut OpenCoinista Rippleksi. Lainsäädännöllisistä huolenaiheista huolimatta kolikon arvo nousi kolmen vuoden huipulle yli 1 dollariin huhtikuun 2021 alussa. Sen lisäksi, että Ripple on vaihdettavissa useimpiin muihin valuuttoihin, se voi säästää käyttäjien aikaa ja vaivaa pankkijonoihin liittyen.

Toisin kuin Bitcoin ja Ethereum, Ripple ei ole lohkoketjupohjainen kryptovaluutta. Se on digitaalinen valuutta, jossa on "hash-puu", eikä sitä voida louhia rajoitetun tarjonnan (100 miljardia kolikkoa) vuoksi. XRP:n hash-puu jäljittelee lohkoketjua lukuisilla solmuilla tapahtuman käsittelemiseksi. Maksun aikana taloustiedoille annetaan yksi arvo ja ne luovutetaan hajautettuun julkiseen verkkoon palvelinsolmujen vahvistamiseksi.

Onko Ripple suosittu?

Rahapelilakien vankka sääntelyrakenne on tehnyt eSports-vedonlyönnistä turvallisen ja nopeasti kasvavan. Monet digitaaliset kolikot, mukaan lukien Ripple, korvaavat perinteiset valuutat. Urheiluvedonlyönti XRP:llä on kasvanut merkittävästi muutaman viime vuoden aikana. Koska Ripple on melko edullinen useimmille urheiluvedonlyöjille, se on ihanteellinen urheiluvedonlyöntiin. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä (tammikuu 2022) sen arvo oli 0,7429 dollaria.

Tietoja Ripplesta
Kuinka tehdä talletus Ripplen kanssa

Kuinka tehdä talletus Ripplen kanssa

Lukuisat urheiluvedonlyönnit hyväksyvät nykyään Ripplen talletusmenetelmänä. Useimmat sivustot, joilla voit rahoittaa tiliä XRP:llä, eivät aseta maantieteellisiä rajoituksia, mikä tarkoittaa, että voit pelata eSportsia missä tahansa. Oletko valmis asettamaan oikean rahan panoksia Ripple-talletuksilla? Olet hyvin matkalla urheiluvedonlyöntiin, jos noudatat alla kuvattuja vaiheita.

 1. Hanki Ripple-lompakko: Osta tarpeeksi XRP:tä kryptovaihtoalustalta ja tallenna ne digitaaliseen lompakkoon
 2. Rekisteröidy Ripple eSports -vedonlyöntisivustolle: Tutustu johonkin tämän verkkosivun suositelluista sivustoista, joilla on hyvät arviot
 3. Kirjaudu sisään vedonvälittäjiin ja etsi maksusivu
 4. Valitse talletustavaksi kryptovaluutta ja sen jälkeen Ripple (XRP).
 5. Sinut ohjataan kassasivulle, jossa voit kirjautua sisään kryptolompakkoosi
 6. Syötä summa vedonlyöntitilisi rahoittamiseksi
 7. Anna vedonvälittäjän lompakkoosoite ja skannaa QR-koodi
 8. Tarkista, ovatko tiedot oikein ja napsauta lähetä-painiketta.
Kuinka tehdä talletus Ripplen kanssa
Ripplen käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa

Ripplen käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa

Yksi syistä, miksi Ripple on erinomainen maksuvaihtoehto eSportsissa on sen yksityisyyden taso. Et voi yhdistää XRP-lompakkoasi pankkitiliin. Näin ollen mikään viranomainen ei voi jäljittää uhkapelihistoriaasi. Talletukset ovat välittömiä ja erittäin turvallisia. Talletuksesi pitäisi suorittaa kolmesta viiteen sekuntiin. Tyypillinen tapahtuma Ripplen kanssa on niin alhainen, että se on käytännössä ilmainen. Käytät vain 0,00001 XRP, kun teet talletuksen.

Huomaa, että et voi yhdistää XRP-lompakkoasi suoraan pankkitiliin. GlobaliD-lompakolla voit kuitenkin rekisteröityä MasterCard Debit -kortille saadaksesi käteispalautuksen Ripple-kolikoiden muodossa. Tämän jälkeen voit rahoittaa kortille maksukortin, toisen krypton tai pankkitilin. XRP MasterCard Debit -kortin päivittäinen tapahtumaraja on 5 000–10 000 dollaria. Lisäksi tapahtumat on rajoitettu 15:een päivässä. Tarkista aina talletusraja vedonvälittäjältä ennen kuin rahoitat tiliäsi.

Ripplen käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa
Kuinka tehdä nosto Ripplen avulla

Kuinka tehdä nosto Ripplen avulla

Samanlainen kuin Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Dogecoin, Ripple tarjoaa loistavan eSports-vedonlyöntikokemuksen sallimalla nostotoiminnot. Oletetaan, että talletat rahaa online-urheiluvedonlyöntitilillesi Ripplen kautta ja voitat suuren palkinnon pelaamalla eSportsia. Miten nostat rahasi?

 1. Siirry maksuvaihtoehtosivulle ja avaa nostopainike
 2. Valitse nostotavaksi Ripple XRP
 3. Syötä, kuinka paljon nostetaan vedonvälittäjältä
 4. Anna ulkoisen lompakkosi osoite
 5. Vahvista ja odota, että vedonvälittäjä hyväksyy sen

Koko prosessi voidaan tehdä mobiililaitteella. Ripple-kirja ei jumiudu, ja se on osoittautunut käsittelevän valtavia tapahtumia sekunnissa (noin 1500). XRP-nostot ovat nopeita, joten rahan pitäisi ilmestyä lompakkoosi välittömästi.

Ainoa asia, joka voi viivästyttää maksua, on se, että vedonvälittäjällä on liian monta maksua hyväksyttäväksi. Mutta tämä on asia, jonka useimmat urheiluvedonlyönnistä tekevät 24 tunnin sisällä. Mitä tulee kotiutusmaksuihin, eSports-palveluntarjoaja veloittaa sinua harvoin. Vaikka Ripple-verkossa on nimellinen maksu, yleensä sentin murto-osa. Tuntuu kuin maksua ei olisi ollenkaan.

Kuinka tehdä nosto Ripplen avulla
Ripplen plussat ja miinukset

Ripplen plussat ja miinukset

XRP eSports -vedonlyönti tarjoaa monia etuja, jotka saavat vedonlyöjät haluavat lyödä vetoa digitaalisella kolikolla. Nämä ovat samat edut, jotka voit saada miltä tahansa kryptovaluuttoja hyväksyvältä pelisivustolta. XRP:llä pelaamisessa on kuitenkin huomattavia etuja.

Plussat

 • Sopii sekä talletuksiin että kotiutuksiin
 • Uskomattomia nopeuksia
 • Pienet transaktiokulut
 • Kehittyneet salausmenetelmät
 • Anonyymit liiketoimet

Haittoja

 • Kaikki vedonvälittäjät eivät hyväksy XRP:tä
 • Jotkut urheiluvedonlyöntisivustot eivät tarjoa yksinoikeudellisia bonuksia Ripplen pelaajille
Ripplen plussat ja miinukset
Ripple-tilin avausprosessi

Ripple-tilin avausprosessi

Ensimmäinen askel XRP:n hankkimisessa on Coinbase-tilin luominen. Tämä on turvallinen online-keskus kryptovaluuttojen kauppaa, siirtoa ja säilyttämistä varten. Se auttaa sinua muuttamaan virtuaaliset kolikot, kuten XRP, paikallisiksi valuutoiksi. Pohjimmiltaan voit säilyttää XRP:si suoraan Coinbase-sovelluksessa.

Avataksesi tämän tilin sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi, joka osoittaa, että olet vähintään 18-vuotias. Tarvitset myös puhelinnumeron, johon saat vahvistusviestit. Varmista, että sinulla on uusin versio selaimesta ja Coinbase-sovelluksesta. Varmista myös, että käyttöjärjestelmäsi on ajan tasalla. Coinbase-tilin omistamisesta ei peritä ylläpitomaksuja.

Kuinka perustaa tili

Coinbase-sovelluksella voit helposti ostaa Rippleä ja muita kryptoja tai siirtää USD. Et tarvitse pankkitiliä saadaksesi Ripple-tilin. Tässä on mitä tehdä saadaksesi XRP-lompakko Coinbasessa.

 • Kirjaudu sisään Coinbase-sovellukseesi
 • Napauta Lompakko-välilehdellä Vastaanota.
 • Valitse Ripple
 • Lisää vähintään 20 XRP aktivoidaksesi lompakon

Muista, että Ripplen hinta on epävakaa, mutta ei niin paljon kuin Bitcoin ja Ethereum. Pyydä neuvoja rahoitusneuvojalta tai kryptogurulta selvittääksesi sijoitussuunnitelmasi.

Ripple-tilin avausprosessi
Ripplen asiakastuen vaihtoehdot

Ripplen asiakastuen vaihtoehdot

Onko sinulla kysyttävää XRP-tapahtumasta? Voit ottaa yhteyttä tukeen:

 • Maksuton asiakaspuhelinnumero
 • Sähköposti
 • Postiosoite Ripple Labs Inc:ssä.
 • Coinbase ohjekeskus

Ripplen hallinnassa on yksi parhaista asiakaspalvelulinjoista, jossa käyttäjät voivat keskustella suoraan edustajien kanssa teknistä tukea ja valituksia varten. Ennen kuin soitat heille, yritä kuvata huolesi Coinbase-sovelluksen kautta. Valitse sopiva luokka ja ole mahdollisimman yksityiskohtainen. Coinbase-ohjekeskus voi myös antaa sinulle vastauksia useimpiin kyselyihin.

Ripplen asiakastuen vaihtoehdot